Πήγαινε με όπου θέλεις ταξιτζή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας πω μια σεξουαλική μου εμπειρία... Είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος των σπουδών μου, στη Θεσσαλονίκη.

Η Ιστορία που θα σας αφηγηθώ συνέβη πέρσι μετά τις διακοπές του Καλοκαιριού. Αποφάσισα να κάνω το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη αεροπορικώς και μετά να πάρω ταξί να με πάει μέχρι το σπίτι γιατί βαριέμαι απίστευτα τα λεωφορεία! Μόλις έφτασα λοιπόν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης βγήκα στη πιάτσα με τα ταξί και περίμενα στην ουρά να φτάσει η σειρά μου.

Φόραγα ένα σορτσάκι μαύρο, ένα άσπρο φανελάκι και είχα τα μαλλιά μου πιασμένα αλογοουρά. Κατά τη διάρκεια της αναμονής μου είχα αντιληφθεί ένα ταξιτζή που περίμενε στη πιάτσα να με κοιτάει πολύ έντονα και πολύ αδιάκριτα. Ήταν γύρω στα 45, ψηλός, όχι πολύ εμφανίσιμος και με φαλάκρα! Ένιωσα κάπως άβολα αλλά προσπαθούσα να μη δώσω σημασία. Για κακή (ή καλή) μου τύχη όταν έφτασε η σειρά μου συνειδητοποίησα πως αυτός θα με πήγαινε σπίτι. Ίσως και να το επιχείρησε ο ίδιος..

Μπήκα στο ταξί, και έκατσα μπροστά, του είπα που πηγαίνω και ξεκινήσαμε. Τότε άρχισε να με ρωτάει αν είμαι φοιτήτρια, τι σπουδάζω κλπ. και στη συνέχεια με ρώτησε που βγαίνω συνήθως. Του απαντούσα, άλλωστε τι με ένοιαζε, ήταν τρόπος να περάσει και η ώρα στη κίνηση. Του είπα λοιπόν ότι μ' αρέσει να βγαίνω για ποτό και χορό..

-    "Και τι φοράς συνήθως όταν βγαίνεις μανάρι μου;", μου λέει.

-    "Γιατί με ρωτάτε;"

-    "Με καυλώνουν πολύ κάτι κοριτσάκια σαν και εσένα που βγαίνουν το βράδυ και φοράνε τις φουστίτσες τους, τα ξεκωλιάρικα ρούχα τους και πάνε σε μαγαζιά με σκοπό να αναστατώσουν τους άντρες!", μου λέει.

Πάγωσα λίγο, η συζήτηση με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση και προσπάθησα να μην απαντήσω. Αλλά αυτός συνέχισε:

-    "Εσύ, όταν ξέρεις ότι έχεις κάνει ένα πούτσο να καυλώσει, δεν ερεθίζεσαι λιγάκι; Ας πούμε εμένα τώρα ο πούτσος μου κοντεύει να σκάσει μες το παντελόνι... εξαιτίας σου! Μου έχεις φορέσει να πούμε αυτό το φανελάκι και βλέπω τις ρωγίτσες σου που πετάνε.. πω πω μανάρι μου..!!!"

Δεν το είχα αντιληφθεί, δεν φόραγα σουτιέν γιατί δεν χρειάζεται. Αν και μέτριου μεγέθους το στήθος μου είναι τόσο στητό που με τα καλοκαιρινά φανελάκια αποφεύγω του σουτιέν, αλλά δεν πρόσεξα ότι οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει.

Η αλήθεια είναι πως με τη συζήτηση είχα καυλώσει και εγώ λιγάκι αλλά δεν έδινα σημασία, σκέφτηκα ότι θα έκανα κάτι στο σπίτι να μου περάσει..

Με αυτές τις σκέψεις αφαιρέθηκα και δεν πρόσεξα πως στο μεταξύ ο ταξιτζής είχε βγάλει το πούτσο του έξω και τον έπαιζε! Με το ένα χέρι κρατούσε το τιμόνι και με το άλλο τον έπαιζε.. Με κοιτάει με ένα λάγνο βλέμμα και μου λέει:

-    "Κορίτσι μου, είσαι μια καύλα! Από το αεροδρόμιο σε κοιτάω και σκέφτομαι πως θα είναι το μουνάκι σου.."

Με αυτό το θέαμα και αυτή τη συζήτηση είχα καυλώσει και εγώ για τα καλά δεν μπορούσα πια, ήθελα να γαμηθώ. Το μουνάκι μου είχε γίνει μούσκεμα.. Του λέω:

-    "Αν θες να στο δείξω πάμε κάπου απόμερα.."

Σάστισε κάπως αυτός.. δεν περίμενε να αντιδράσω έτσι μάλλον. Έστριψε σε ένα στενό και μετά σε ένα άλλο και δέκα λεπτά μετά φτάσαμε σε ένα ερημικό μέρος. Σταματάει το αμάξι, και γυρνάει προς το μέρος μου με μιας και μου πιάνει τα βυζιά. Τα ζούλαγε και τα δάγκωνε πάνω από το φανελάκι με τόσο πάθος και τόση αγριάδα, που σχεδόν έχυσα επιτόπου.. μετά μου ανέβασε το φανελάκι και έγλυφε τις ρώγες μου και τις δάγκωνε. Έκανε σαν θηρίο!

Μου κατέβασε με βία το σορτσάκι και το βρακάκι μαζί και βγήκε από πάνω μου, όλα αυτά σε λίγα λεπτά.. Άγγιξε τον πούτσο του πάνω στο μουνάκι μου και η τρύπα μου άνοιξε να τον υποδεχτεί χωρίς καμιά καθυστέρηση.. Μπήκε μέσα μου με βία και με γαμούσε τόσο δυνατά που ένιωθα τον πούτσο του να μπαίνει βαθιά μέσα μου και να μαζεύει κάθε υγρό μου.. ούτε μια στιγμή δεν με κοίταξε στα μάτια. Το βλέμμα του είχε γίνει ζωώδες, ένιωθα ότι με βίαζε.. Αλλά αφού εγώ το προκάλεσα ένιωθα όλο και περισσότερο την καύλα να κορυφώνεται.

Έχυσα τόσο έντονα και τόσο δυνατά που το σώμα μου συσπάστηκε και γραπώθηκα πάνω του. Μετά έβγαλε τον πούτσο του και τον έχωσε στο στόμα μου σχεδόν με το ζόρι και με το που μπήκε στο στόμα μου έχυσε. Κατάπια τα ζεστά του χύσια και σηκώθηκε αμέσως από πάνω μου..

Ντύθηκε, ξεκίνησε το αμάξι και δεν μίλαγε. Με πάει στο σπίτι μου κατεβάζει τις βαλίτσες και μου λέει στο αφτί:

-    "Καλά το κατάλαβα ότι είσαι μεγάλο πουτανάκι!"

Και μετά μου λέει δυνατά και με ένα διαφορετικό πιο σοβαρό ύφος:

-    "20 ευρώ κάνει η διαδρομή"

Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτά δεν περίμενα να πληρώσω, τον πλήρωσα όμως και έφυγε.

Δεν είμαι τόσο πουτανάκι όσο νομίζει. Έχω μια σχέση εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ σοβαρή στη προσωπική μου ζωή. Αλλά ακόμη με ερεθίζει αυτή η απόλυτη ξεφτίλα που μου είχε δημιουργήσει αυτός ο ταξιτζής. Το γεγονός ότι έβγαλε τη καύλα του πάνω μου και μετά ούτε καν αναφέρθηκε σ’ αυτό. Ακόμη το σκέφτομαι τα βράδια που είμαι μόνη μου στο κρεβάτι και αυνανίζομαι στη σκέψη αυτή...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")