Πήγαινα γυρεύοντας για το κεράτωμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκο και είμαι 38 χρονών. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, είναι απολύτως αληθινή και συνέβη πριν λίγο καιρό. Είμαι παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα την Ανθή εδώ και έξι χρόνια.

Η Ανθή είναι 34 χρονών, 1.67 ύψος, μελαχρινή με μακρύ σπαστό μαλλί, κορμί που "σκοτώνει" και στήθος μεγάλο και στητό (4 νούμερο σουτιέν). Αυτό που τη χαρακτηρίζει, εκτός από την εξαιρετική ομορφιά της, είναι μια εξαιρετική ευγένεια και ένας σεμνός και διόλου προκλητικός χαρακτήρας. Είμαστε μαζί από τότε που ήταν 25 χρονών και πριν από μένα είχε άλλη μια σχέση.

Αυτό που από την αρχή με τρέλαινε, ήταν ότι ένα τέτοιο πλάσμα που το κοίταγα γυμνό στο κρεβάτι και έχανα τα λόγια μου, ήταν πολύ συνεσταλμένο στο σεξ. Τα τελευταία δύο χρόνια είχα καταφέρει, με μεγάλη προσπάθεια, να μιλάμε για διάφορες φαντασιώσεις μας (κυρίως δικές της) και παρότι σιγά - σιγά ξανοιγόταν και φτιαχνόταν πραγματικά, μόλις τελειώναμε την έβλεπα πως ένιωθε άσχημα, ντρεπόταν για όσα είχε πει και πάντα κατέληγε αγκαλιάζοντας με και λέγοντας μου πόσο πολύ με αγαπά και πως μόνο εμένα θέλει.

Είχα, όμως παρατηρήσει πως όταν πηγαίναμε στο καφέ που συχνάζουμε και συναντούσαμε το Βασίλη (ένα φίλο της ευρύτερης παρέας), έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια και ίσως κάτι παραπάνω.

Στην παρέα ο Βασίλης είχε το παρατσούκλι "θηρίο" που του είχε μείνει από τα νεανικά μας χρόνια, όταν ένα καλοκαίρι σε διακοπές της παρέας, κάναμε γυμνισμό και αυτός έβγαζε σε κοινή θέα το τεράστιο πέος του.

Έβαλα, λοιπόν, διστακτικά στην αρχή, τον Βασίλη στις φαντασιώσεις που την προέτρεπα να έχει.

Στην αρχή αρνήθηκε και έλεγε πως προτιμούσε φαντασιώσεις με αγνώστους.
Εγώ δεν επέμενα, αλλά με χαλαρή κουβέντα της έλεγα πως νομίζω ότι τη γουστάρει και από ότι βλέπω αυτό δεν την αφήνει αδιάφορη.
«Δεν ξέρω», «άσε, θα δούμε», και άλλα τέτοια απαντούσε, αλλά πλέον πολύ πιο θετικά.
Ένα βράδυ, πάνω στο παιχνίδι άρχισε αυτή να μου ψελλίζει κάτι όπως: «και αν θέλω κάποιο γνωστό;», «να σου πω, αλλά μη το πάρεις σοβαρά, έτσι για πλάκα», και το ξεφούρνισε, ότι γούσταρε να φαντασιωθεί πως την πηδάει ο Βασίλης. Εκείνο το βράδυ ήταν η αρχή και κάναμε ένα απίστευτο γαμήσι!!

Η συνέχεια ήταν σχεδόν αποκλειστικά στο ίδιο μοτίβο.

Τότε ήταν που της πρότεινα να φτιάξουμε ένα ψεύτικο προφίλ σε κάποιο site. Με κάποιους δισταγμούς δέχτηκε. Της έδωσα το όνομα "Μαρία" και έβαλα δικές της φωτογραφίες χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο της. Σε λίγο καιρό είχε αποκτήσει αρκετούς φίλους, καθώς και τον Βασίλη, που τον έκανα εγώ add.

Πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν ραντεβού μαζί της, αλλά οι περισσότεροι είχαν ψεύτικες φωτογραφίες και δεν δίναμε σημασία.
Ο Βασίλης, είχε κάποιες κανονικές φωτογραφίες, όχι γυμνές, αλλά λόγω του πολύ όμορφου σώματος που έχει, η Ανθή τις έβλεπε και χάζευε!

Την έβαλα να πιάσει κουβέντα μαζί του, σαν "Μαρία", αλλά δεν προχωρούσε σε κάτι πονηρό. Ένα βράδυ ενώ ανταλλάσανε μηνύματα, της λέω να του ζητήσει μια γυμνή του φωτογραφία. Για να φτάσει να του το πει, πέρασαν δυο - τρεις ώρες κουβέντας. Αυτός βέβαια πέταγε κάποιες μπηχτές, αλλά με προσοχή να μη την προσβάλει. Όταν του ζήτησε τη φωτογραφία, αυτός μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι. Της έστειλε τρεις φωτογραφίες και η Ανθή έπαθε ένα σοκ.

Στην αρχή δεν πίστευε ότι είναι δικές του και έλεγε πως είναι μοντάζ, μου ζήτησε όμως να τις τυπώσω. Ο Βασίλης της ζήτησε και αυτός φωτογραφίες και μετά της ζήταγε να μιλήσουν με κάμερα. Αυτή του έλεγε πως δεν έχει, στην ουσία όμως φοβόταν. Αγόρασα και εγκατέστησα μια κάμερα και με πολύ προσπάθεια την έπεισα να μιλήσει on line με την προϋπόθεση πως η κάμερα θα έδειχνε από το στήθος και κάτω.

Αφού λοιπόν βεβαιώθηκε ότι δε φαίνεται το πρόσωπο της, ξεκίνησε το βράδυ το πρώτο οπτικό ραντεβού. Στην αρχή ήταν πολύ χλιαρό με τον Βασίλη να κάνει την πρώτη κίνηση και να βγάζει τα ρούχα του. Όταν η "Μαρία" είδε ότι αυτά που είχε η φωτογραφία ήταν αληθινά (εγώ το υπολογίζω 22 εκ. μήκος και πολύ χοντρό), γδύθηκε και αυτή και άρχισε ένα πολύ ερωτικό παιχνίδι.

Εγώ σε μια γωνιά έβλεπα (και δεν πίστευα στα μάτια μου), τη γυναίκα μου να έχει τρελαθεί από καύλα. Έχυνε συνεχώς και η καρέκλα μαζί με το πάτωμα είχαν γίνει "λίμνη". Ο τύπος έχυσε και άρχισε το ψηστήρι για συνάντηση...

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")