Το πάθος μου για τον ηλικιωμένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου είναι μεγάλη γι’ αυτό και θα την πω περιληπτικά. Είναι μια πρόσφατη εμπειρία μου. Συναντούσα αυτόν τον ώριμο άντρα στην παραλία γυμνιστών όπου σύχναζα. Τον παρατηρούσα για μέρες. Έμαθα πως ήταν χήρος και πως είχε χάσει πρόσφατα την δεύτερη γυναίκα του. Ήταν μόνος του για διακοπές στο νησί. Γνωριστήκαμε και περνούσαμε πολύ ωραία μαζί στην παραλία. Έτσι τον κάλεσα να έρθει σπίτι μου για φαγητό.

Ήταν μια βροχερή Κυριακή μέσα στο καλοκαίρι. Κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί κι ένα κουτί με σοκολατάκια. Φάγαμε και το κρασί είχε κάνει την ατμόσφαιρα πολύ ανάλαφρη. Σηκώθηκα να μαζέψω το τραπέζι και τον ρώτησα:

-    «Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;»

-    «Περίπου ένα χρόνο…»

-    «Και κάθε πότε τον παίζεις;»

-     «Σχεδόν κάθε μέρα».

-    «Τι θα έλεγες να τερματίσουμε την αποχή;»

-    «Μπορεί να είμαι 73 αλλά καταλαβαίνω τα υπονοούμενά σου. Θέλεις να σε γαμήσω...»

-    «Όχι. Εγώ θέλω να σε γαμήσω!»

Συζητήσαμε για λίγο για το αν ήταν σωστό ή όχι. Έπρεπε να τον πείσω ότι πραγματικά γούσταρα να πηδηχτώ μαζί του. Για την ακρίβεια η ηλικία του ήταν που με καύλωνε τόσο. Τον οδήγησα στο δωμάτιο και γδυθήκαμε αμέσως. Τον είχα δει πολλές φορές γυμνό στην παραλία οπότε ήξερα τι να περιμένω. Μπορεί τα μαλλιά του να ήταν γκρίζα αλλά ο πούτσος του ήταν στητός και στο σωστό μέγεθος. Με έριξε στο κρεβάτι κι αφού έπαιξε λίγο με το μουνί μου άρχισε να με γαμάει. Η αίσθηση με τον πούτσο του μέσα μου με τρέλαινε. Ήξερε πως να με ικανοποιήσει και τα κατάφερνε πάρα πολύ καλά ως τώρα! Του πρότεινα να ανέβω εγώ από πάνω.

-    «Μπορεί να σου ακουστεί παράξενο, αλλά είναι το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει!», μου είπε.

-    «Είμαι σίγουρη!»

Τρελάθηκε όταν άρχισα να καρφώνομαι δυνατά και γρήγορα πάνω του. Το καυλί του ξέσκιζε το μουνί μου. Ήμουν έτοιμη να τελειώσω.

-    «Θέλω να χύσω πάνω σου».

-    «Εγώ μπορώ να χύσω μέσα στη μουνάρα σου;»

-    «Γιατί, πού αλλού θα μπορούσες να χύσεις;»

Τέντωσα το κορμί μου προς τα πίσω κι απολάμβανα τον καλύτερό μου οργασμό. Το μουνί μου τον έχυνε ασταμάτητα κι εγώ δε σταματούσα να ουρλιάζω. Χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να συνέρθω. Τότε του είπα:

-    «Σειρά σου…»

Σε λίγα λεπτά μαζί με τα πνιχτά βογγητά του ένιωθα τα καυτά του χύσια να κυλάνε μέσα μου. Η έκφραση στο πρόσωπό του με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Ηρεμήσαμε και μείναμε ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον. Του είπα πως κάθε φορά που θα επιθυμούσε το κορμί του ήταν ευπρόσδεκτος. Πηδηχτήκαμε άλλες δυο φορές πριν φύγει. Μετά από αυτήν την πρώτη του επίσκεψη βρισκόμαστε κάθε εβδομάδα και κάνουμε τέλειο σεξ. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως καυλώνω με έναν άντρα σε αυτή την ηλικία.

-    «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά οι πράξεις!»

Με ρώτησε με πόσους άντρες έχω πάει...

-    «Με όσους κι αν έχω πάει, είσαι ο καλύτερος...»

Ένας τέλειος τζέντλεμαν κι ένας από τους καλύτερους πούτσους που έχει δεχτεί το μουνί μου. Από την πρώτη μας φορά έχει ξανανιώσει! Έχει κάτι για να ανυπομονεί. Μια 27χρονη νυμφομανής, όπως με αποκαλεί! Οι αγαπημένες μας στάσεις είναι η ιεραποστολική, στα τέσσερα και η στάση της αμαζόνας. Σε όλες είναι υπέροχος.

Κάποιοι ίσως με θεωρήσουν ηλίθια που δεν πάω με κάποιον της ηλικίας μου αλλά μου αρέσει και το σεξ μαζί του είναι υπέροχο. Τότε, γιατί όχι;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")