Θηλυκά Βασανιστήρια (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Σοφία σηκώθηκε από την πολυθρόνα και ήρθε όρθια δίπλα μου. Έσκυψε κοντά στο πρόσωπό μου και έφερε τον δονητή στα χείλια της. Τον έβλεπα να γυαλίζει, τυλιγμένο με τα καυτά υγρά της.

Έβλεπα τη γλωσσίτσα της να κυλιέται πάνω του ρουφώντας λαίμαργα κάθε σταγόνα της ηδονής της. Πλησίασε κι άλλο στο πρόσωπο μου και ακούμπησε το δονητή στα χείλια μου. Τώρα οι γλωσσίτσες μας είχαν στήσει ένα τρελό χορό γύρω του.

Ένιωθα τα καυτά υγρά της στη γλώσσα μου, στη γλώσσα της… σπαρταρούσα από καύλα.
Την παρακάλεσα να με λύσει. χαμογέλασε… Σηκώθηκε από το κρεβάτι, άφησε το δονητή της, έσβησε τα φώτα του δωματίου και έμεινε μόνο ένα κερί στο κομοδίνο να φωτίζει το χώρο. Κάθισε πάνω μου στο ύψος της κοιλιάς μου.

Την κοιτούσα στα μάτια. Ήταν ευτυχισμένη, γεμάτη ηδονή. Μου ψιθύρισε ότι βιάζομαι πολύ. Άρχισα να νιώθω τις δερμάτινες μπότες της (που ακόμη φορούσε) να τρίβονται στα πόδια μου και σιγά-σιγά να ανεβαίνουν. Σε λίγο ο καυλωμένος πούτσος μου βρισκόταν φυλακισμένος ανάμεσα τους. Ένιωθα το μαλακό δέρμα τους να τρίβεται πάνω του, προκαλώντας μου ρίγη ηδονής.

Τα χεράκια της άρχισαν να χαϊδεύουν και να τσιμπάνε τις καυλωμένες ρώγες μου. Έβλεπε την ατέλειωτη ηδονή που μου προκαλούσε. Τα μάτια της έλαμπαν. Ένιωθα στην κοιλίτσα μου το καυτό της μουνάκι να τρίβεται. Ένιωθα την καύλα της υγρή να κυλάει πάνω μου.

Έσκυψε προς το κομοδίνο και πήρε το κερί στα χέρια της. Σήκωσε λίγο το κορμί της ώστε το υγρό της μουνάκι να αγγίξει απαλά τον πούτσο μου. Τρελαμένος από καύλα προσπάθησα να κινήσω τη λεκάνη μου ώστε να βυθιστώ μέσα της.

-    «Δεν είσαι υπάκουος σήμερα» μου είπε. «Κι αν συνεχίσεις έτσι θα πάω πάλι στην πολυθρόνα.»

Κατάλαβα ότι ήμουν παγιδευμένος στο δικό της παιχνίδι. Δεν είχα επιλογές. παρά να υπακούσω.

Άρχισε να κινείται αργά-αργά με το υγρό της μουνάκι ίσα-ίσα να αγγίζει τον πούτσο μου, ψιθυρίζοντάς μου ταυτόχρονα ότι έρχεται η ώρα που θα μάθω τα όριά μου… και θα τα ξεπεράσω. Χαμογελούσε, ενώ αργά-αργά γυρνούσε το κερί στο πλάι πάνω από το στήθος μου.

Η πρώτη καυτή σταγόνα έπεσε πάνω μου. Την ίδια όμως στιγμή με μια βίαιη κίνηση της λεκάνης της βύθισε όλο τον πούτσο μου μέσα στο υγρό της μουνάκι.

Χάθηκα… ένιωσα ταυτόχρονα δύο τόσο διαφορετικές αισθήσεις: το καυτό κερί πάνω στο δέρμα μου και την απόλυτη ηδονή που μου χάρισε το γατάκι της.

Ξανατραβήχτηκε έξω και άρχισε με επιδέξιες κινήσεις της λεκάνης της να τρίβει τον πούτσο μου πάνω στην καυλωμένη κλειτορίδα της. Βογκούσε από καύλα. Βύθισε τα δάχτυλά της μέσα στο μουνάκι της και μου τα έχωσε στο στόμα μου να τα γλύψω.

Τη στιγμή που γευόμουν την απέραντη ηδονή της, μια δεύτερη καυτή σταγόνα έπεφτε από το κερί στο κορμί μου. Το μυαλό μου πια βρισκόταν σε σύγχυση… ή μάλλον είχε παραδώσει πλήρως τον έλεγχο στις αισθήσεις μου. Μόνο ένιωθα. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο…

Ένιωθα το απόλυτο μεθύσι της ηδονής. Ρουφούσα τα υγρά της και μεθούσα. Την ικέτευα να με λύσει, ή έστω να βυθίσει τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα της. Την ικέτευα να μου δώσει και να πάρει την υπέρτατη ηδονή.

Γέλασε. Μου ψιθύρισε να μην μιλάω, να μην βιάζομαι, γιατί η νύχτα είναι μεγάλη. Την ίδια στιγμή γύρισε λίγο περισσότερο το κερί και αρκετές καυτές σταγόνες έπεσαν στο κορμί μου.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")