Μας έπαιξε και τους δύο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σου φίλε Τηλέμαχε, καθότι παρακολουθώ σχετικά συχνά αυτή την ιστοσελίδα διάβασα πριν κάμποσο καιρό την ιστορία σου με τον τίτλο, «Αποκάλυψη».

Δεν σου χρεώνω κάτι που έζησες αυτή την πραγματικά φανταστική εμπειρία με την γυναικάρα αυτή. Και ξέρεις γιατί φίλε; Γιατί η καριολίτσα μας έπαιξε και τους δύο. Τώρα εξηγούνται όλα… υπήρχε ένα μεγάλο μυστικό, το δικό σου που δεν το ήξερα και σε ευχαριστώ που μου το είπες και έτσι αυτήν την στιγμή θα σου πω και εγώ ένα μεγάλο μυστικό που δεν το ήξερες εσύ, το δικό μου…

Το ότι με τρέλαινε η Τζοάν Τσέν -Βούλα το ξέρεις καλά- δεν ξέρεις όμως ότι η ιστορία είχε και συνέχεια, και μάλιστα πολύ έντονη. Όπως πολύ σωστά ανέφερες, δεν έμεινα πολύ καιρό στην Γερμανία μετά το σεξουαλικό συμβάν του ξεπαρθενιάσματός της έτσι όπως το περιέγραψα στην ιστορία μου εδώ στο xstream με τίτλο: «τα περήφανα γηρατειά θυμούνται». Δεν ξαναβρεθήκαμε, αλλά αυτό ήταν κάτι που είχε ημερομηνία λήξης. Γνωρίζω ότι η κόρη της η Ισμήνη είναι ουσιαστικά δική σου κόρη και όχι του άντρα της, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη πιο απίθανο, που εσύ δεν γνωρίζεις και μια που μετά τόσα χρόνια δημοσίευσες το μυστικό σου, ένα μυστικό που εγώ το ήξερα αλλά δεν σου είπα κάτι γιατί θεωρούσα, όπως και έγινε, ότι κάποια μέρα θα μιλήσεις γι’ αυτό μόνος σου. Έτσι, νομίζω ότι είναι πλέον και σειρά μου να σου πω και το υπόλοιπο κομμάτι της ιστορίας το οποίο δεν γνωρίζεις.

Τρία χρόνια μετά το συμβάν που σου ανέφερα, το 1991 επέστρεψα στην πόλη στην οποία είχα το κατάστημα μου με τα φρούτα και τα λαχανικά, το οποίο είχα κλείσει το φθινόπωρο του 1988 για να διεκπεραιώσω προσωπικές ασχολίες, καθότι αν και είχα πια ανοίξει μια παρόμοια επιχείρηση στην Αθήνα, είχα ακόμη επαφές με την γερμανική αγορά. Ήξερες όπως πολύ σωστά έγραψες, ότι μετά από το περιστατικό αυτό ξαναγύρισα για μικρά χρονικά διαστήματα στην Γερμανία, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι συνέβη.

Ένα απόγευμα λοιπόν του Ιουνίου του ’91, βγήκα στην αγορά της πόλης, όπου είχα το κατάστημα τότε, να ψωνίσω κάποια πράγματα που ήθελα, και όπως λέει η παροιμία: «βουνό με βουνό δεν σμίγει». Μπήκα σε ένα μεγάλο πολυώροφο κατάστημα να κοιτάξω για ηλεκτρονικές ζυγαριές. Κατεβαίνοντας στο ισόγειο με της κυλιόμενες σκάλες, αφού τα ηλεκτρικά ήταν στον τρίτο όροφο, ήταν μπροστά μου ένας μεγάλος μπουφές με ζαχαρωτά και γλυκά. Είδα λοιπόν όπως κατέβαινα, μια γνώριμη θηλυκή κορμοστασιά, αν και την είδα από πίσω, η οποία στεκόταν μπροστά στον μπουφέ και κρατούσε ένα μικρό κοριτσάκι από το χέρι. Ξανακοίταξα για να βεβαιωθώ, αλλά στην δεύτερη ματιά μου κατάλαβα ποια ήταν. Ήταν εκείνη… η απίστευτη ηδονική καυλιάρα με την οποία είχα περάσει την ομορφότερη εμπειρία μου, πράγμα για το οποίο είσαι και εσύ «παθός και μαθός».

Την πλησίασα και ενώ ήμουν σχεδόν πίσω της, της είπα:

-    «Βούλα, εσύ εδώ;»

Γύρισε και ξαφνιάστηκε όταν με είδε!

-    «Εσύ εδώ;», μου είπε. «Μα, νόμιζα ότι το μαγαζί το έκλεισες και έφυγες..»

-    «Ναι, σωστά. Το έκλεισα», απάντησα. «Αλλά έρχομαι ακόμα που και που γιατί άνοιξα άλλο πάλι οπωροπωλείο στην Αθήνα και μου χρειάζονται πράγματα. Η κόρη σου είναι;», ρώτησα.

-    «Ναι, η κόρη μου η Ισμήνη.», μου απάντησε.

Κοίταξα κάτω και είδα ένα μικρό στρογγυλοπρόσωπο κοριτσάκι να με κοιτάζει…

-    «Για που πηγαίνατε αν επιτρέπεται;» ρώτησα.

-    «Είχαμε τελειώσει και θέλαμε να πάρουμε μερικά ζαχαρωτά για την μικρή.», μου είπε.

Και επειδή έτυχε να πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση που πήγαινα και εγώ, περπάτησα μαζί τους. Όπως ξέρεις φίλε, δεν είχα ως εκείνη την στιγμή παιδιά με την γυναίκα μου μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, και έτσι είχα μια κάποια αδυναμία στα μωρά παιδιά, ειδικά στην ηλικία των 55 χρονών που βρισκόμουν. Δεν περπατήσαμε πολύ και ενώ εγώ έπαιζα περισσότερο με το κοριτσάκι παρά συζητούσα με την ίδια, περάσαμε μπροστά από ένα κατάστημα με παιδότοπο, καφετέρια και παγωτά. Της πρότεινα να πιούμε έναν καφέ και να πάρω και ένα παγωτό στο μωρό, και να το αφήσουμε να παίξει λίγο και να μιλήσουμε μια που είχαμε να τα πούμε τρία χρόνια. Δέχτηκε κάπως διστακτικά. Καθίσαμε και παραγγείλαμε δύο καφέδες και ένα μεγάλο παγωτό χωνάκι για την κόρη της. Και καθώς το μωρό γύριζε στα διάφορα παιχνίδια του παιδότοπου, αρχίσαμε την κουβέντα. Την ρώτησα πως περνάει και μου είπε ότι ήταν καλά και ότι ο τόσο ο άντρας της όσο και η ίδια, εργαζόταν στην Ford. Μιλήσαμε κάμποση ώρα και σε μια στιγμή την ρώτησα:

-    «Θυμάσαι εκείνο το απόγευμα στο μαγαζί;»

-    «Πως θα μπορούσα ποτέ να το ξεχάσω;», μου είπε. «Κάθε γυναίκα θυμάται την πρώτη της φορά. Ήσουν πολύ θυελλώδεις εραστής!», μου είπε.

Της απάντησα ότι ήταν πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή μου που έκανα τέτοια πράγματα με μια γυναίκα όπως μαζί της, και ότι δεν θα μπορούσα να τα ξεχάσω με τίποτα.

-    «Είμαι μια παντρεμένη γυναίκα τώρα» μου είπε. «Ότι έγινε τότε, έγινε..»

-    «Το ξέρω. Αλλά θα το ξανάκανα και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω..» της απάντησα.

Με τα πολλά, μου είπε ότι πρέπει να φύγουν γιατί την επόμενη δούλευε πρωί. Σηκώθηκε και πήρε το κοριτσάκι που έπαιζε αμέριμνο στα τόσα παιχνίδια που είχε ο παιδότοπος. Περπατήσαμε για ακόμη μερικά μέτρα και μετά άλλαξαν κατεύθυνση, καθώς πήγαιναν σε άλλη κατεύθυνση από την δική μου.

-    «Που μένεις εδώ;», με ρώτησε.

-    «Στο ξενοδοχείο Regina, και μάλλον θα επιστρέψω στην Ελλάδα μεθαύριο.», απάντησα.

Έτσι τις αποχαιρέτησα και έφυγα. Την επόμενη ταχτοποίησα τις όποιες εκκρεμότητες και αγορές μου και το βραδάκι ταχτοποίησα τα πράγματα μου, καθώς το αεροπλάνο έφευγε την άλλη μέρα στης 11. Κατά τις 10 το βράδυ και ενώ έβλεπα τηλεόραση, χτυπάει τα πόρτα του δωματίου. Ανοίγω και βλέπω την Βούλα να στέκεται μπροστά μου φορώντας μια άσπρη ριχτή μακριά φούστα και ένα κόκκινο μπλουζάκι. Ξαφνιάστηκα τελείως!

-    «Εσύ; Είσαι η τελευταία που περίμενα να δω! Πέρασε μέσα, τι συμβαίνει;»

-    «Θέλω να σου μιλήσω…», μου είπε και κάθισε σε μια πολυθρόνα αφού πέρασε μέσα.

«Ορίστε, πες μου, Σ’ ακούω..» της απάντησα αφού κάθισα σε μια άλλη πολυθρόνα που ήταν ακριβώς δίπλα.

«Μου είπες αλήθεια χτες ότι θα το ξαναέκανες αυτό που κάναμε εκείνο απόγευμα;»

-    «Ανά πάσα στιγμή!», της απάντησα. «Τι συμβαίνει κοπέλα μου; Σε βασανίζει κάτι; Έχεις μήπως προβλήματα με τον άντρα σου;»

-    «Ξέρεις… δεν μπόρεσα ποτά να ξεχάσω εκείνο το απόγευμα. Και ο άντρας μου δεν με ικανοποιεί, μόνο τον εαυτό του σκέφτεται όταν κάνουμε σεξ και δεν τον μπορώ άλλο…»

Κατάλαβα. Την πλησίασα και της χάιδεψα το πρόσωπο.

-    «Αν ήξερε τι ηφαίστειο γυναίκα έχει δεν θα σου έκανε τέτοια κόλπα…» της απάντησα.

Με κοίταξε με εκείνα τα καστανά ηδονικά μάτια της και τα χείλη της που ήταν πάλι έντονα βαμμένα κόκκινα όπως εκείνο το απόγευμα και με τρέλαναν. Παρασυρμένος από την παλιά φλόγα την φίλησα. Με αγκάλιασε τότε και μ’ ένα τρελά παθιασμένο ύφος μου είπε:

-    «Κάνε μου έρωτα, έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις. Όπως τότε…»

Την ξαναφίλησα έντονα.

-    «Έλα…», της είπα.

Σηκώθηκε και με ακολούθησε στο κρεβάτι. Καθίσαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε έντονα και της έβγαλα την μπλούζα της. Οι υπέροχες βυζάρες της ήταν όπως τις θυμόμουν από το παρθενικό της ξέσπασμα, τότε πριν τρία χρόνια. Της έβγαλα το σουτιέν και την ξάπλωσα στο κρεβάτι. Οι βυζάρες της χύθηκαν πάνω στο στέρνο της και οι ρώγες της ήταν ήδη σκληρές…

-    «Αχ καύλα μου!», της είπα. «Γιατί να μην είμαστε μαζί οι δυο μας; Θα σε τρέλαινα κάθε μέρα!»

-    «Πάρε με όπως τότε..», μου είπε. «Το θέλω πολύ!»

Βούτηξα αμέσως ανάμεσα σ’ εκείνες τις μεγάλες πλαδαρές βυζάρες, τις ζούληξα δυνατά την μια πάνω στην άλλη και άρχισα να τις ρουφάω και να τις γλύφω με λύσσα. Ρουφούσα, έγλυφα και δάγκωνα της σκουρόχρωμες ρώγες της τρίβοντας τες κάπου-κάπου.

-    «Αααχχχχ! Με καυλώνεις πολύ! Κι άλλο, κι άλλο..»

Βογκούσε… το απαλό δέρμα της ήδη άρχιζε να κοκκινίζει από τα ρουφήγματα τα ζουλήγματα και τις δαγκωνιές μου. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο μέσα από την πιτζάμα που φορούσα. Άπλωσε το χέρι της και το πέρασε μέσα από την πιτζάμα και το εσώρουχο. Άρχισε να παίζει την ψωλάρα μου ενώ με το άλλο χέρι της προσπάθησε να τραβήξει την φούστα της προς το κάτω. Της τράβηξα τότε τη φούστα της και το εσώρουχο της και της τα έβγαλα. Φορούσε κάτι άσπρα μοκασίνια με λευκά δαντελωτά καλτσάκια που κάνανε τις πατούσες της και τα δάχτυλα της ακόμη πιο ηδονικά και δεν της τα έβγαλα, αλλά πήρα του πατουσάκι της στο στόμα μου και της το έγλυφα πάνω από την δαντελωτό καλτσάκι ρουφώντας που και που τα δαχτυλάκια της…

-    «Αααχχχχ! Μου έλειψαν πολύ αυτά τα χαδάκια σου…», μου είπε με ένα τρελαμένο ηδονικό ύφος. «Έχω καυλώσει πολύ! Έλα, γλύψε με..» μου είπε και μου άνοιξε τις μπουτάρες της.

Δεν περίμενα άλλη προτροπή και πλησίασα την παχιά χυμώδη και ξυρισμένη μουνάρα της, την άνοιξα και έχωσα την γλώσσα μου μέσα. Έπιασα τα πρησμένα από την καύλα μουνόχειλα της με τα χείλη μου και άρχισα να τα τραβάω ελαφρά και να τα μασουλάω. Άρχισε να χτυπιέται και να τσιρίζει:

-    «Γλύψε με καύλα μουυυυυυυυ!!! Γλύψε με, κάνε με να χύνω συνέχεια, ρούφα μεεεεεε!!!»

Έγλυφα την μουνάρα της σαν λυσσασμένος, θαρρείς και δεν είχε περάσει ούτε μέρα από τότε που παρθενάκι ακόμη έλιωνε στα χέρια μου και τα γλυκά της χύσια τιναζόταν σωρηδόν μέσα στο στόμα μου… και εγώ τα ρουφούσα μανιασμένα. Κόλλησα κάποια στιγμή τα χείλη μου στην μουνάρα της και της τράβηξα τα μουνόχειλα κάπως έντονα. Έπιασε τις βυζάρες της και άρχισε να τις ζουλάει. Το θέαμα ήταν σκέτη τρέλα! Σηκώθηκα και την φίλησα στα χείλη. Πρόσεξε την φουσκωμένη πιτζάμα μου και την κατέβασε. Η ψωλάρα μου πετάχτηκε έξω. Την κατεύθυνα τότε στο στόμα της ενώ βρισκόμουν από πάνω της και στηριζόμουν στις παλάμες μου. Την ρούφηξε όλη και εγώ κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις γαμούσα το στόμα της. Χούφτωσε τότε την ψωλάρα μου και την ερέθιζε γλύφοντάς την έντονα με την γλώσσα της, ενώ την ξαναέπαιρνε όλη μέσα αμέσως μετά.

-    «Γλύψε την ψωλάρα μου καύλα μου!» της έλεγα…

Έβλεπα τις μπουτάρες της να είναι ορθάνοιχτες και το μουνί της να είναι μούσκεμα από το ρούφηγμα διαρκείας που της έκανα και τα χύσια της. Ενώ έγλυφε δυνατά την ψωλάρα μου την έπιασα και την έβγαλα από το στόμα της.

-    «Θέλω πολύ να σε ξεσκίσω απόψε καύλα μου!», της είπα.

-    «Τρελαίνομαι άντρα μου! Βάλε μου την ψωλάρα σου μέσα μου, γάμησε με!!!»

Κατέβηκα ανάμεσα στις μπουτάρες της και μπήκα μέσα της. Άρχισα τότε κυριολεκτικά να κοπανιέμαι μα μανία πάνω της και άκουγα τα μπούτια μου να χτυπάνε στα κανιά της καθώς την γαμούσα με τρελούς ρυθμούς…

-    «Σ’ αρέσει κούκλα μου που στο σκίζω να μουνάκι σου;»

-    «Κι άλλο, και άλλο… ξέσκισε το με την ψωλάρα σου! Σκίσε με!!!» ούρλιαζε από την καύλα.

Μέσα στην καύλα της με κοίταξε έντονα στα μάτια και μου ψιθύρισε:

-    «Βάλτο μέσα στην κωλάρα μου. Θέλω να με σκίσεις από παντού απόψε..»

Την κοίταξα κάπως παραξενευμένος… δεν είχα κάνει ποτέ πρωκτικό σεξ ως τότε, αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να αρνηθώ. Έβγαλα ένα βαζάκι βαζελίνη από το τσαντάκι μου, που κουβαλούσα πάντα μαζί μου, έβγαλα τον πούτσο μου από μέσα της και βούτηξα ανάμεσα στα μπούτια της. Άρχισα να της βάζω δαχτυλάκι στον μουνί της και με την βαζελίνη χάιδευα την κωλοτρυπίδα της ώσπου να ανοίξει. Της έβαλα πρώτα τον αντίχειρα και μετά τον δείκτη μέσα στην κωλάρα της και τον κούνησα μέσα-έξω. Στην συνέχεια έπαιξα λίγο την ψωλάρα μου και την έβαλα για λίγο μέσα στο μουνί της γαμώντας το δυνατά. Κατόπιν την έβγαλα και της σήκωσα τα πόδια ψηλά στηρίζοντάς τα στους ώμους μου. Τα κωλομέρια της άνοιξαν και τότε έσπρωξα σιγά-σιγά την ψωλή μου μέσα τον κώλο της. Βόγκηξε λίγο, καθώς το πουτσοκέφαλο μου είχε σχεδόν μπει γλιστρώντας από την βαζελίνη. Οι καυλιάρικες πατούσες της ήταν στα ύψη και γυάλιζαν μέσα από τα άσπρα δαντελωτά καλτσάκια, καθώς έσπρωχνα την ψωλάρα μου μέσα την παχιά κωλάρα της…

-    «Αααχχχχχ… πονάω αλλά μ’ αρέσει. Σκίσε μου την κωλάρα μου! Κι άλλο καυλιάρη μου, χώσε μου τον όλο μέσα!!!», έλεγε βογκώντας από πόνο και ηδονή.

Η ψωλάρα μου είχε πια πιάσει πάτο μέσα στο έντερό της και άρχισα να κουνιέμαι μέσα-έξω όλο και πιο γρήγορα, μέχρι που στο τέλος την γαμούσα δυνατά. Ήταν τόσο στενά όπως το όταν γαμούσα το μουνάκι της τότε, πράγμα που με τρέλαινε και έκανε την ψωλάρα μου ακόμη πιο σκληρή καθώς ξέσκιζε την κωλάρα της.

-    «Σκίσε με άντρα μου, σκίσε την κωλάρα μου. Βάλε μου την ψωλάρα σου όλη μέσα στον κώλο μου. Το γουστάρω να με σκίζεις! Ο μαλάκας ο άντρας μου, μου το ζητάει εδώ και καιρό, αλλά δεν θα του το δώσω, γιατί δεν ξέρει να με γαμήσει έτσι όπως θέλω», μου έλεγε βογκώντας ενώ η ροδέλα του κώλου της είχε πάρει φωτιά.

Δεν άντεξα πολύ και σε λίγο βόγκηξα…

-    «Σε χύνωωωω καύλα μου! Χύνω μέσα στην κωλάρα σου!!!»

Ένιωσα το καυτό μου σπέρμα να τινάζεται μέσα την κωλοτρυπίδα της και ήταν σκέτη τρέλα, απερίγραπτο πράγμα. Έπεσα δίπλα της και την αγκάλιασα δίνοντας της πολλά φιλιά στα χείλη. Τράβηξα τα σκεπάσματα και αφού σκεπαστήκαμε βυθιστήκαμε σε βαθύ ύπνο. Γύρω στις έξι τα ξημερώματα ένιωσα μια έντονη ηδονή μέσα στον ύπνο μου… ξάφνου άνοιξα τα μάτια μου βλέποντας αυτό το τρελαμένο καυλιάρικο πλάσμα να μου έχει ανοίξει τα πόδια και να γλύφει την ψωλάρα μου δυνατά ενώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα…!

«Τι όμορφο ξύπνημα…!» είπα μέσα μου. Την έτριβε ανάμεσα στις βυζάρες της και την ξαναέπαιρνε βαθιά στο στόμα της γλύφοντας και ρουφώντας την δυνατά, με αποτέλεσμα να μου γίνει πάλι κάγκελο σε χρόνο μηδέν. Ξάπλωσε δίπλα μου και άνοιξε τα πόδια.

-    «Έχω καυλώσει πολύ, γάμησε με!», μου είπε με εκείνο το ακαταμάχητο ηδονικό της ύφος.

Της σήκωσα την μπουτάρα της και της τον έβαλα στο μουνί από τα πλάγια, ενώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα της. Άκουγα την λεκάνη μου να χτυπάει πάνω στην κωλάρα της. Τσίριζε από την καύλα της:

-    «Ωωωωχχχχχχχ, μμμμμ…» ακουγόταν έντονα.

Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί πάλι και ήταν έτοιμα να αδειάσουν το υγρό φορτίο τους.

-    «Δώσε μου τα χύσια σου, χύσε μέσα μουυυυυυ!!!» βόγκηξε.

Έχωσα όλο τον πούτσο μου μέσα της με μια ύστατη κίνηση και ένιωσα τα χύσια μου να τινάζονται μέσα της.
Σε λίγο σηκωθήκαμε… μου είπε ότι έπρεπε να φύγει γιατί είχε πει στο σπίτι ότι δουλεύει νυχτερινή και έπρεπε να είναι σπίτι στις επτάμισι. Εγώ πήρα τελικά στις έντεκα το αεροπλάνο και τρεις ώρες αργότερα ήμουν στην Αθήνα. Δύο μήνες αργότερα ένα πρωί χτύπησε το τηλέφωνο, ευτυχώς ήμουν μόνος στο σπίτι.

-    «Τι κάνεις άντρα μου;», ακούστηκε μια φωνή.

-    «Βούλα εσύ; Τι γίνεται, πως και ήταν αυτό;»

-    «Έχω να σου αναγγείλω κάτι ευχάριστο…», μου είπε. «Θα γίνεις μπαμπάς!»,

-    «Στα 55 μου; Με δουλεύεις;»

-    «Σου λέω αλήθεια… έχω έγγραφα που το αποδεικνύουν…»

-    «Γιατί ρε κορίτσι μου;»

-    «Δεν έχεις παιδιά με την γυναίκα σου, έτσι δεν είναι;»

-    «Όχι, σωστά. Δεν έχω»

-    «Απέκτησες λοιπόν ένα. Και να σου πω και κάτι για μην αισθάνεσαι άσχημα…»

-    «Ακούω…»

-    «Η Ισμήνη είναι κατά βάθος κόρη του φίλου σου του Τηλέμαχου…»

Κοκάλωσα!!!

-    «Παίζεις άγρια παιχνίδια!» της είπα.

-    «Θα σου τα εξηγήσω όλα γραπτώς αναλυτικά, μην ανησυχείς για τίποτα.», μου είπε και έκλεισε.

Τώρα λοιπόν φίλε ξέρεις ποιανού έρωτα καρπός είναι η υιοθετημένη κόρη μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε η καριολίτσα η μαμά της μας έπαιξε και τους δύο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")