Θηλυκά βασανιστήρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τη Σοφία την γνώρισα μέσω ίντερνετ. Είναι μια γυναίκα που αποπνέει έναν απίστευτο ερωτισμό. Ψηλή, με υπέροχα πόδια, λάγνα μάτια, τέλειο κωλαράκι και γενικά πολύ όμορφο πρόσωπο και κορμί.

Αφού μιλούσαμε για αρκετό καιρό μέσω ίντερνετ αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Το πρώτο μας ραντεβού κανονίστηκε σε ένα ξενοδοχείο πριν αρκετούς μήνες. Έφτασα πρώτος και την περίμενα. Χτύπησε την πόρτα και όταν άνοιξα μου κόπηκε η ανάσα.
Ντυμένη στα μαύρα, με ένα πολύ εφαρμοστό μπλουζάκι που άφηνε να διαγραφούν τα τέλεια στήθη της, μια μίνι δερμάτινη φούστα με σκίσιμο στο πλάι και ένα ζευγάρι πανέμορφες ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες που τέλειωναν λίγο πάνω από τα γόνατά της.

Με φίλησε παθιασμένα και μαζί προχωρήσαμε μέσα στο δωμάτιο.
Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι ενώ η καυτή γλωσσίτσα της βυθιζόταν υγρή μέσα στο στόμα μου. Τρελαμένος από ηδονή την έγδυνα αργά αργά, ανακαλύπτοντας κάτω από τα ρούχα της τα υπέροχα μαύρα εσώρουχα που φορούσε.
Τώρα στεκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, μόνο με τα εσώρουχά της και τις μπότες της...

Η γλωσσίτσα μου κυλούσε αργά και βασανιστικά, εξερευνώντας όλο το υπέροχο κορμί της, κάνοντας την να βογκάει από ηδονή. Η Σοφία φαινόταν να το απολαμβάνει, ενώ με έγδυνε σιγά σιγά χαϊδεύοντας με ταυτόχρονα. Ήδη μπορούσα να νιώσω το στρινγκάκι της να έχει γεμίσει από τα υγρά της ηδονής της.
Χωρίς να της το βγάλω, άρχισα να παίζω με τη γλωσσίτσα μου, χαϊδεύοντας την καυλωμένη κλειτορίδα της.

Ξαφνικά με γύρισε ανάσκελα, και βγάζοντας δυο ζευγάρια χειροπέδες από το τσαντάκι της, έδεσε τα χέρια μου στα άκρα του κρεβατιού. Ένα φουλάρι ξεπρόβαλε από το τσαντάκι της και σε λίγο είχε τυλιχτεί γύρω από τα μάτια μου. Αν και δεν το περίμενα ήμουν ήδη τόσο ερεθισμένος που δεν αντέδρασα. Ένιωθα ότι η θέα μου, δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσω την ερέθιζε επικίνδυνα.

Η γλωσσίτσα της ξεκίνησε ένα τρελό χορό πάνω σε όλο το κορμί μου.. Γρήγορα έφτασε και στον καυλωμένο πούτσο μου. Τον έγλυφε απαλά στην αρχή και μετά τον πήρε μέσα στο στόμα της κάνοντας με να σπαρταράω από καύλα. Την ίδια στιγμή τα χεράκια της χάιδευαν και τσιμπούσαν τις καυλωμένες ρώγες μου προκαλώντας μου ατέλειωτη ηδονή.

Η υγρή της γλωσσίτσα κύλησε πιο χαμηλά ρουφώντας απαλά για λίγο τα αρχίδια μου, πριν συνεχίσει φτάνοντας στην τρυπούλα μου. Με ένιωσε να τινάζομαι. Άρχισε να γλύφει την τρυπούλα μου παθιάρικα, ενώ τα υπέροχα δάχτυλά της έπαιζαν με τον καυλωμένο πούτσο μου.

Βογκούσα και πάλι από καύλα. Με άκουσα να μουγκρίζω από ηδονή. Τότε γύρισε και κάθισε πάνω μου με το υγρό μουνάκι της κολλημένο στα χείλια μου, ενώ τα καυτά της χειλάκια τύλιξαν σφιχτά τον πούτσο μου και άρχισαν να τον ρουφάνε. Κουνώντας την μέση της κυκλικά έτριβε το μουνάκι της πάνω στα χείλη μου, δίνοντας μου να πιω τα καυτά της υγρά που τώρα έτρεχαν ποτάμι..

Τρελαινόμουν από ηδονή! Η γλώσσα μου βυθιζόταν μέσα της βαθιά. Πνιγόμουν από τα καυτά της χύσια, ενώ εκείνη ρουφούσε όλο και πιο άγρια τον καυλωμένο πούτσο μου..
Ήταν προφανές ότι δεν θα άντεχα άλλο. Το κατάλαβε...

Και ξαφνικά σηκώθηκε… μου έλυσε τα μάτια και αφήνοντας με δεμένο με τις χειροπέδες, πήρε από το τσαντάκι της έναν δονητή, κάθισε στην απέναντι πολυθρόνα και άρχισε να παίζει μαζί του. Βογκούσε από καύλα. Βύθιζε το δονητή της όλο και πιο βαθιά μέσα της… σπαρταρούσε…

Με άκουσα να την ικετεύω να με λύσει. Δεν άντεχα τέτοιο μαρτύριο. Χαμογέλασε… μου είπε ψιθυριστά ότι αυτό είναι μόνο η αρχή… και ότι θα πρέπει να μάθω να αντέχω πολύ περισσότερο την ατέλειωτη ηδονή που θα μου προσφέρει.

Σε λίγα λεπτά την έβλεπα ανήμπορος να φτάνει σε έναν πολύ έντονο οργασμό, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από το να την ικετεύω…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")