Δεμένη και απροστάτευτη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ονομάζομαι Εμμανουέλα και είμαι 24 ετών. Η ιστορία μου διαδραματίστηκε το καλοκαίρι όπου έκανα την πρακτική μου σε μια τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο διπλανό γραφείο εργαζόταν ο Μάκης. Ένας εκνευριστικός τύπος που πίστευε πως είναι ο ωραιότερος άντρας του κόσμου. Για να λέμε την αλήθεια ωραίος ήταν. Ψηλός γύρω στο 1.85 καστανός ηλιοκαμένος με πράσινα μάτια και αθλητικό κορμί.

Από την πρώτη στιγμή μου την έπεφτε με έναν χυδαίο τρόπο, καθώς νόμιζε ότι τον γούσταρα τρελά. Και εγώ δεν είμαι άσχημη. 1.65 αδύνατη με σαρκώδη χείλη, μεγάλο στήθος και πεταχτό κωλαράκι που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Πολλές φορές μου ζήτησε να βγούμε αλλά εγώ αρνιόμουν. Δεν μου έκανε η παρέα του. Κάποιο μεσημέρι λοιπόν, με περίμενε στην έξοδο και προσφέρθηκε να με πάει σπίτι γιατί το αυτοκίνητο μου ήταν στο συνεργείο. Επειδή είχε καύσωνα 40+ βαθμούς, δέχτηκα. Σε όλη τη διαδρομή κοιτούσε το στήθος μου που γυάλιζε από τον ιδρώτα.

Όταν φτάσαμε σπίτι μου προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα αλλά τραβήχτηκα και έφυγα χωρίς να τον χαιρετίσω. Τον ηλίθιο!

Όταν πήγα σπίτι γδύθηκα και ετοιμάστηκα να μπω για μπάνιο. Ξαφνικά ακούω κουδούνι. Σκέφτηκα πως η αδερφή μου θα είχε ξεχάσει τα κλειδιά της. Φόρεσα το μπουρνούζι και πήγα να ανοίξω.. Ήταν ο Μάκης..!

Κλείνει την πόρτα με αρπάζει στα χέρια του και με ρίχνει στο πάτωμα και με μια βίαιη κίνηση ανοίγει το μπουρνούζι.. Τον χτυπούσα συνεχώς και προσπαθούσα να φύγω. Μάταια. Ήμουν γυμνή μέσα στα χέρια του και απροστάτευτη. Με το ένα χέρι μου κρατούσε δεμένα τα χέρια και με το άλλο έβγαζε λυσσασμένα τα ρούχα του. Όταν άρχισε να πιέζει τον σκληρό χοντρό πούτσο του πάνω μου άρχισα να ερεθίζομαι. Ήμουν απίστευτα υγρή, αλλά δεν θα παραδινόμουν.. Όχι έτσι.

Πάλευα, γεγονός που τον άναβε περισσότερο. Ρίχνοντας το βάρος του κορμιού του επάνω μου με ακινητοποίησε και έδεσε τα χέρια μου με τη ζώνη του μπουρνουζιού. Άνοιξε τα πόδια μου και έτριβε το καυλί του πάνω στην κλειτορίδα μου. Μου χάιδευε το στήθος και δάγκωνε τις πρησμένες ρώγες μου. Μετά χαμήλωσε στο υγρό καυτό μουνάκι μου και το έγλυφε με τρέλα. Δάγκωνε τα μουνόχειλα και έτριβε την κλειτορίδα μου με το δάχτυλο του.

Ήθελα σαν τρελή να με γαμήσει. Ήθελα να τον παρακαλέσω, ήθελα να τον αγγίξω, αλλά βρισκόμουν εκεί δεμένη γυμνή στο έλεος του. Έβαζε τη γλώσσα του στην τρυπούλα μου και το σώμα μου σπαρταρούσε από ηδονή.. Με γαμούσε με τη γλώσσα του και οι οργασμοί έρχονταν ο ένας μετά τον άλλον.

Ξαφνικά σταμάτησε, με κοίταξε στα μάτια, μου χάιδεψε το στήθος και μπήκε μέσα μου με όλη του τη δύναμη. Με γαμούσε δυνατά και γρήγορα και ο πούτσος του έφτανε ως τη μήτρα μου. Με έπαιρνε στο πάτωμα, με είχε κάνει να στάζω.
Τελείωσε ουρλιάζοντας και γεμίζοντας το πλούσιο στήθος μου με καυτά χύσια.

-    «Το ξέρω ότι το ήθελες όσο και εγώ», μου είπε. «Τι άλλο θα ήθελες να σου κάνω;»

-    «Λύσε με!» του είπα.

Τότε πήρα τον πούτσο του στα χέρια μου και εκείνος αμέσως σκλήρυνε και σηκώθηκε. Τον έβαλα στο στόμα μου όλο μέσα. Τον έγλυφα με μανία. Έδινα φιλιά στο κεφαλάκι και έπαιζα με τηγλώσσα μου.

-    «Τώρα πάρε το κωλαράκι μου», του είπα. «Ξέρω πόσο το θες».

Στήθηκα στα τέσσερα, μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και έχωσε τον τεράστιο πούτσο του μέσα αργά, μέχρι που τον δέχτηκα όλο. Φώναζα από πόνο και καύλα ενώ με το χέρι μου έχωνα δάχτυλα στο μουνάκι μου.
Τελείωσε μέσα στην κωλοτρυπίδα μου με ένα εκρηκτικό οργασμό.

Με τον Μάκη είμαστε ακόμα μαζί και το σεξ είναι πάντα και καλύτερο και το κάνουμε συνέχεια και παντού, στο γραφείο, σε τουαλέτες, στο αυτοκίνητο, σε έρημους δρόμους, παντού..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")