Η Νατάσσα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αγαπητοί φίλοι διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό τη σελίδα με τις ιστορίες και ομολογώ πως όλα αυτά εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις μου φαινόταν ψέματα-υπερβολές.

Βασικά είμαι σχετικά μικρός ακόμα (23 χρόνων) αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι τόσο συγκλονιστικό σαν αυτά που περιγράφονται στις ιστορίες. Τελικά όσο μελετάς κάτι, τόσο σου έρχεται. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα από την ιστορία που θα σας περιγράψω παρακάτω. Η ιστορία είναι 1000% αληθινή, τόσο που δεν το πιστεύω ακόμα ότι συνέβη! Αυτό ήταν και η αφορμή που έτρεξα να την γράψω. Τα ονόματα έχουν αλλαχθεί.
Μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου είναι οι παντρεμένες γυναίκες. Μια τέτοια γυναίκα είναι η πρωταγωνίστρια της ακόλουθης ιστορίας.

Ήταν βράδυ και έφτανα στο φιλικό σπίτι... Εκεί βρισκόταν ήδη οι γονείς μου που είχαν πάει νωρίτερα. Το ζευγάρι στο οποίο ανήκε το σπίτι ήταν οικογενειακοί φίλοι των γονιών μου. Ο άντρας πρέπει να είναι γύρω στα 50 όπως και οι γονείς μου, αλλά η γυναίκα του είναι μικρότερη του γύρω στα 36 (ακριβείς ηλικίες δεν ξέρω). Η γυναίκα του η κυρία Νατάσσα 1.70 ύψος, μακριά ίσια μαλλιά ξανθά κομμένα μύτες. Το βυζί απίστευτο! Στητό και μεγάλο. Το σώμα της, παρόλο το σχεδόν καθημερινό γυμναστήριο που πηγαίνει, έχει λίγα από τα σημάδια της ηλικίας της χωρίς βέβαια να είναι αυτό αρνητικό.

Γενικά είναι μια γυναίκα όμορφη που κάθε άντρας αν καθόταν δίπλα του το μόνο που θα σκεφτόταν θα ήταν πώς να την σκίσει! Ο άντρας της ο κύριος Γιάννης ο κλασσικός κοινωνικός τύπος που είναι διαχυτικός με όλους. Αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι τα λεφτά και οι δημόσιες του σχέσεις. Εμφανισιακά καθημερινός τυπάκος που σίγουρα λες ότι δεν αξίζει το μουνί που γαμάει.

Γενικά δεν είμαι ο τύπος που πάει σε τέτοιου είδους κοινωνικές επισκέψεις αλλά λόγω της καλής φίλιας των γονιών μου, αλλά και κυρίως της καυλιάρας κυρίας Νατάσσας είπα να περάσω μια βόλτα πριν τη Σαββατιάτικη βραδινή έξοδο. Παρκάρω το αυτοκίνητο σχεδόν έξω από το σπίτι και πηγαίνοντας, ένιωθα αυτή την καύλα και το σφίξιμο στο στομάχι από το λίγο άγχος. Και μόνο στην ιδέα της κυρίας Νατάσσας είχα ήδη καυλώσει. Από τότε που είχαν παντρευτεί (τότε που ήταν και νέα την έβλεπες και έλιωνες!), ήταν από τις τοπ φαντασιώσεις μου και πάντα όταν την έβλεπα κάτι μέσα μου τρελαινόταν.

Ανέβαινα τα σκαλιά της κεντρικής εισόδου και έβλεπα τον κόσμο που καθόταν μεταξύ σαλονιού και βεράντας μιας και ο καιρός έχει φτιάξει. Από μακριά με είδαν και αμέσως ο κύριος Γιάννης έτρεξε να με υποδεχτεί. Μου είχε αδυναμία από ότι έδειχνε και πάντα ευχάριστος και διαχυτικός μαζί μου, αν και βέβαια όπως είπα ήταν έτσι το στυλ του με όλους και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι πραγματικά πιστεύει για σένα. Ακριβώς από πίσω του η Νατάσσα! Σοκ και δέος απλά όταν την είδα.

Φορούσε ένα αέρινο καλοκαιρινό φορεματάκι άσπρο κυρίως με χρωματιστές γραμμές, στο στήθος έκανε διπλώσεις και άφηνε τις εσωτερικές πλευρές των βυζιών της ακάλυπτες. Κάτω κατέληγε σε κοντή φούστα ψιλοκλαρωτή αλλά αρκετά κοντή. Πάντα συγκρατημένη με φίλησε σταυρωτά και καθώς το στήθος της ακούμπησε πάνω μου, κόντεψα να τελειώσω την ίδια στιγμή. Μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς έκανε να φύγει προς τα μέσα και τότε πραγματικά ήταν που τρελάθηκα τελείως! Φορούσε διχτυωτό καλτσόν το οποίο πριν δεν είχα προλάβει να αντιληφθώ, αλλά για να ακριβολογώ δεν ήταν καλτσόν αλλά λευκή διχτυωτή κάλτσα καθώς στο πάνω μέρος ελάχιστα κάτω από τη φούστα διακρινόταν η δαντέλα.

Καθώς την έβλεπα να απομακρύνεται αυτή η εικόνα της κάλτσας είχε καρφωθεί σαν σφήνα στο μυαλό μου και είχε εντείνει την καύλα μου στο απροχώρητο. Χαιρετούσα αρκετή ώρα κόσμο και όλο και μπορούσα να αντιληφθώ τα «λαίμαργα» μάτια των ώριμων κυριών να με γδύνουν κανονικά καθώς έλεγαν στη μάνα μου: «Καλέ τι κουκλί έχει γίνει ο γιος σου!» Το μυαλό μου όμως εμένα είχε καρφωθεί στην κυρία Νατάσσα..

Καθόμουν στον καναπέ και μιλούσα με μια φίλη της μάνας μου αλλά το μάτι μου δε ξεκόλλαγε από την Νατάσσα. Την παρατηρούσα να κινείται μέσα στο χώρο να συνομιλεί με τους καλεσμένους και η φαντασία μου οργίαζε. Είχε μια μελαγχολία στο πρόσωπο που έδινε αφορμές στη φαντασία μου ότι ο άντρας της την παραμελεί κτλ. Αυτό το στιλ της το δεν ξανοίγομαι πολύ στους άλλους, πάντα μετρημένες κουβέντες ήταν αυτό που με ερέθιζε ακόμα περισσότερο και με έκανε να φαντάζομαι τα απωθημένα που θα έβγαζε στο γαμήσι. Ποτέ δεν μου είχε δώσει την παραμικρή αφορμή ή υπόνοια ότι μπορεί κάτι να γίνει μεταξύ μας, και αυτό ομολογώ μου έκοβε τελείως τα φτερά για οποιαδήποτε ατάκα πήγαινα να της πετάξω. Εκτός από κανένα: «Πρέπει να καις καρδιές εσύ» που μου χε πει κάνα δυο φορές τίποτα άλλο.

Η ώρα περνούσε και εκτός από το ότι προσπάθησα κάνα δυο φορές στην κουζίνα να της πιάσω την κουβέντα (ελάχιστα δυστυχώς), τίποτα αξιοσημείωτο δεν είχε γίνει. Το φαγητό εντωμεταξύ είχε τελειώσει και εγώ σκεφτόμενος και τη βραδινή έξοδο είχα τσούξει μερικές μπύρες παραπάνω και ασφαλώς δεν ήμουν ο μόνος, καθώς πολλοί από τους καλεσμένους ήταν ψιλο-ντίρλα. Ήταν περίπου 10:30 και το κέφι είχε ψιλο-ανάψει με τα τραγούδια στα οποία η ένταση όλο και δυνάμωνε αντί να χαμηλώνει, καθώς ο μεγάλος περιμετρικός κήπος δεν άφηνε να ενοχλήσει τους γείτονες οι οποίοι ήταν παρεμπιπτόντως και καλεσμένοι.

Καθώς προχωρούσα στο χολ αρκετά φτιαγμένος από το ποτό, συναντώ την Νατάσσα η οποία εντελώς απρόσμενα και παράδοξα για τις συνήθειες της, μου φάνηκε αρκετά φτιαγμένη! Δεν πίστευα στα μάτια μου και φαντάστηκα πως ήταν η ιδέα μου. Κάθισα σε μια καρέκλα και άρχισα να την παρατηρώ: όντως ήταν φτιαγμένη! Κρατούσε ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και το εύθυμο ύφος της υποδήλωνε φανερά ότι είχε πιει παραπάνω. Η ώρα περνούσε οι καλεσμένοι χόρευαν, έβγαζαν φωτογραφίες αλλά εγώ δεν έβλεπα να μπορώ να κινηθώ όπως ήθελα.

Σε κάποια φάση σηκώνομαι να πάω στη κουζίνα να βάλω λίγο νερό. Με το που μπαίνω τη βλέπω να κάθεται πίσω από το πάσο και να κοιτάει κάτι φωτογραφίες. Αμέσως καύλωσα και έτρεξα και εγώ να δω τι κοιτάει.

-    «Να δω μια κι εγώ;» της λέω.

-    «Καλώς τον!» μου απαντάει με ένα πλατύ χαμόγελο.

-    «Για να δω κι εγώ… τι βλέπεις;»

Ήταν κάτι φωτό που είχαν βγάλει σε κάποια εκδρομή προφανώς που είχαν πάει με κάποιο άλλο ζευγάρι και τους τις είχαν δώσει. Εγώ δεν ήξερα τι να πρωτοκοιτάξω τις φωτό ή τα βυζιά της που ήταν σε απόσταση επαφής. Είχε γείρει και λίγο προς τα μπροστά και ο κώλος της ήταν ελαφρά στημένος. Είχα αρρωστήσει!!! Ο πούτσος μου νόμιζα ότι θα εκραγεί.

Σε κάποια φάση της κάνω βλέποντας μια Φώτο:

-    «Εδώ είσαι κούκλα, απίστευτη φωτογραφία!».

Την είδα να ψιλοξαφνιάζεται καθώς ποτέ δεν της είχα πει τέτοια ατάκα.

-    «Σοβαρά το λες;» μου λέει με ναζιάρικο ύφος.

«Ήταν η στιγμή για το μεγάλο μπάσιμο», σκέφτηκα μέσα μου, «ή τώρα ή ποτέ», είχα πιει κιόλας και της λέω:

-    «Εννοείται σοβαρά. Είσαι απίστευτα σέξι και ειδικά σήμερα πιστεύω ότι τους έχεις τρελάνει όλους!».

Δεν πίστευα ότι της τα έλεγα αυτά, αλλά το ποτό μου είχε καταρρίψει όλους τους φραγμούς. Έμεινε για λίγο αμίλητη και μου λέει:

-    «Μη μου λες τέτοια και έχω πιει κιόλας γιατί δε μας βλέπω καλά..».

Καταλάβαινα πως είχε αρχίζει να γίνεται παιχνίδι και στην ιδέα και μόνο ήθελα να χύσω. Τότε κατεβάζω σιγά το χέρι μου προς τα κάτω με την καρδιά μου να νομίζω ότι θα σπάσει. Το μάτι μου εντωμεταξύ πέφτει στις ρώγες της οι οποίες είχαν καυλώσει και διαγράφονταν κάτω από το φορεματάκι. «Έχει καυλώσει», σκέφτηκα και με μια κίνηση το χέρι μου ακουμπούσε το ζεστό κωλαράκι της.

Παραμερίζω το στρινγκ της και ακουμπάω το μουνάκι της. Τρελάθηκα! Υγρό και στις τρίχες είχε γίνει λίμνη. Συνέχιζα να της το τρίβω και ένιωθα το χέρι μου να καίει από τα καυτά υγρά της. Είχε μείνει στήλη άλατος σαν να μην πίστευε ότι αυτό που συνέβαινε ήταν πραγματικότητα. Καθώς της έπαιζα το μουνάκι της και το δάχτυλο μου μπαινόβγαινε με τρελή άνεση μέσα της έβγαζε κάτι κραυγούλες καύλας που με τρέλαιναν.

Στα αρχίδια μου όλοι εκείνη τη στιγμή... ήθελα να κατεβάσω το παντελόνι μου και να την ξεσκίσω εκεί επί τόπου! Της έτριβα το μουνάκι και καθώς την έβλεπα ότι είχε παραδοθεί τελείως και είχε χύσει ήδη μια φορά της λέω:

-    «Μωρό μου θέλω να σε σκίσω να σε κάνω να χύνεις ασταμάτητα! Σε θέλω. Είσαι καύλα!»

Βγάζω το χέρι μου από το μουνάκι της και της βάζω το δάχτυλο στο στόμα, το οποίο έγλυψε αλλά εμφανώς φοβισμένη καθώς ο οποιοσδήποτε μπορούσε να μπει στην κουζίνα ανά πάσα στιγμή. Τότε της λέω:

-    «Σε περιμένω πάνω…»

Και χωρίς να την κοιτάξω καν έφυγα από την κουζίνα. Στο σαλόνι το κέφι είχε ανάψει για τα καλά και κανένας δεν με παρατήρησε καθώς ανέβαινα τη σκάλα προς τα υπνοδωμάτια, καυλωμένος απίστευτα και διερωτώμενος αν θα έρθει τελικά..

Περίμενα γύρω στα 5 λεπτά και δε σας κρύβω ότι είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Είχα μπει στον ξενώνα και είχα ανάψει ένα μικρό πορτατίφ για να βλέπω, και για να καταλάβει η Νατάσσα που βρίσκομαι είχα αφήσει λίγο ανοιχτή την πόρτα. Σηκωνόμουν κάθε τόσο και πήγαινα προς την πόρτα να δω αν έρχεται, οπότε σε μια φάση διέκρινα μια σκιά στη σκάλα. Δευτερόλεπτα μετά έμπαινε στο δωμάτιο. Πριν καλά προλάβει να μπει την αρπάζω και αρχίζουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα..

Καύλωνα συνεχώς και περισσότερο καθώς τα χέρια μου, μια έπιαναν το κωλαράκι της και μια τα βυζιά της. Της είχα μισο-κατεβάσει το τιραντάκι και το ένα βυζί της είχε πεταχτεί έξω. Ρούφαγα την καυλωμένη ρώγα της ασταμάτητα καθώς τα δυο μου δάχτυλα μπαινόβγαιναν με ένταση στο υγρό μουνάκι της. Σε μια φάση τη γυρνάω με πλάτη προς εμένα και την στηρίζω στην πόρτα την οποία και κλειδώνω. Τώρα είχε αρχίσει σιγά-σιγά να ενεργοποιείται και αυτή. Καθώς εγώ της έγλυφα παθιασμένα την πλάτη και της έπιανα το στήθος, αυτή με τα χέρια από πίσω μου ξεκούμπωνε το παντελόνι.

Σε ελάχιστο χρόνο ο πούτσος μου ήταν έξω και είχε κυριολεκτικά πάρει φωτιά από την καύλα. Της σηκώνω τη φούστα και αποκαλύπτεται μπροστά μου το γυμνό κωλαράκι με τις κάλτσες να σταματούν λίγο πιο κάτω. Της κάνω το στρινγκ στο πλάι και της καρφώνω τον πούτσο μου στη μουνάρα της.

-    «Αχ, αχ, έτσιιιι.........» έβγαλε μια κραυγούλα.

Την γαμούσα με απίστευτη ένταση καθώς την άκουγα να βογκάει και να τρέμει σύγκορμη (ευτυχώς η μουσική κάτω ήταν τόσο δυνατά ώστε κανένας δεν μας άκουγε).
Έχυνε..
Δεν την πάλευα άλλο θα έχυνα πολύ σύντομα, οπότε τραβιέμαι, τη γυρνάω και αρχίζουμε πάλι να φιλιόμαστε. Αρχίζω σιγά να την ωθώ προς τον πούτσο μου.

Γονατίζει μπροστά μου με το φορεματάκι της πλέον να βρίσκεται στη μέση της και οι βυζάρες της να βρίσκονται ελάχιστα από τον πούτσο μου και αρχίζει να με τσιμπουκώνει. Εκπληκτικό τσιμπούκι. Αρχικά ξεκίνησε αργά κοιτώντας με κατάματα και όσο πήγαινε μου έγλυφε όλο τον πούτσο και τα αρχίδια με τη γλώσσα της.

-    «Έτσι μουνάρα μου! Ρούφα τον όλο!» της έλεγα, «Είσαι απίστευτη!!!».

Σε κάποια φάση τον ρούφαγε με απίστευτη ένταση οπότε την πιάνω, την ανασηκώνω λίγο και αρχίζω να της γαμάω τις βυζάρες της. Σε δευτερόλεπτα είχα χύσει, με τα χύσια να βρίσκονται παντού στο στήθος της, το πρόσωπο της και εκείνη να συνεχίζει να με ρουφάει και να μου καθαρίζει τον πούτσο.

Η καύλα δεν μου είχε περάσει ούτε στο ελάχιστο, ήθελα να την ξεσκίσω. Ο πούτσος μου ειδικά έτσι που τον έγλυφε όχι μόνο δεν είχε πέσει αλλά ήταν πιο καυλωμένος από ποτέ. Τη σηκώνω όρθια και την ξαπλώνω πάνω σε ένα γραφειάκι. Κοντοκάθομαι και αρχίζω να της βγάζω το στρινγκ από τα ανασηκωμένα πόδια της ενώ παράλληλα να φιλάω το εσωτερικό των μηρών της. Αρχίζω να της κάνω ένα εκπληκτικό γλυφομούνι στο όμορφο μουνάκι της καθώς η κλειτορίδα της είχε πρηστεί.

Σε ελάχιστο χρόνο έχυνε με σπασμούς, να τραβάει τα μαλλιά μου και να φωνάζει:

-    «Μωρό μου σε παρακαλώ… πήδα με σκληρά. Θέλω να χύνω συνέχεια».

Σηκώνομαι όρθιος και χώνω τον πούτσο μου μέσα στο απίστευτα υγρό μουνάκι της. Τη γαμούσα πολύ γρήγορα. Αυτή δάγκωνε τα μπράτσα της, έπαιζε με μανία την κλειτορίδα της και βόγκαγε σαν τρελή:

-    «Έτσι σκίσε με, γάμα το μουνί μου γαμιά μου, πήδα με, πήδα με, πήδα με!!!».

Σε κάποια φάση βγαίνω και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Αυτή ανεβαίνει από πάνω μου με την πλάτη προς το πρόσωπο μου και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει με μανία ενώ εγώ να της τρίβω την κλειτορίδα. Τεντώνεται μπροστά και αρχίζει να κουνάει μόνο τον κώλο της. Η πουτάνα με γαμούσε κανονικά τώρα. Με τα χέρια μου της άνοιγα τα κωλομάγουλα για να θαυμάζω την κωλοτρυπίδα της την οποία είχα είδη αρχίσει να τρίβω χωρίς αντίδραση από μέρους της. «Σκέψου λέω η πουτάνα να τον έχει φάει από τον κώλο» και καύλωνα ακόμα περισσότερο στην ιδέα ότι θα της γαμούσα το κωλαράκι, γιατί δεν το χα ξανακάνει. Φτύνω το δάχτυλο μου και αρχίζω να προσπαθώ να της το χώσω αλλά με δυσκολία. Αμέσως πετάγεται και μου λέει:

-    «Όχι, δε το χω ξανακάνει από πίσω…»

Μες στη μαλακία μου εκείνη την ώρα της γυρνάω το κωλαράκι της προς τα μένα και αρχίζω να της ρίχνω σκαμπίλια στα κωλομέρια και της λέω:

-    «Δεν θέλω αντιρρήσεις μωρή πουτανίτσα. Εγώ σήμερα θα σου σκίσω τον κώλο!!!»

Καθώς συνέχισα να της ρίχνω σκαμπίλια και να την κοιτάω στα μάτια. Παραδόξως η γκόμενα καύλωσε τρελά. Τη στήνω στα τέσσερα και αρχίζω να σαλιώνω την κωλοτρυπίδα της καθώς μπαινόβγαζα το ένα δάχτυλο. Έβαλα δυο μέσα τα οποία μπαινόβγαζα για κανένα πεντάλεπτο ενώ εκείνη μαλάκιζε τον πούτσο μου.

Βγάζω από την τσέπη του παντελονιού μου που βρισκόταν στο πάτωμα μια καπότα και τη βάζω. Τη στήνω καλά στα τέσσερα και ανεβαίνω από πάνω της να προσπαθώ να της τον χώσω, ενώ εκείνη έτριβε το μουνάκι της και βόγκαγε. Το πουτσοκέφαλο είχε μπει και με το βάρος του σώματος μου ο πούτσος μου σε ελάχιστο χρόνο ήταν μέσα στην παρθένα κωλοτρυπίδα της.

Βογκούσε τρελά, ανάμεικτα από καύλα και πόνο μαζί. Άρχισα σιγά-σιγά να κάνω κινήσεις. Σε λίγο χρόνο είχα βρεθεί εγώ όρθιος μπροστά στο κρεβάτι να τη γαμάω στα τέσσερα από τον κώλο ενώ παράλληλα το κωλαράκι της να έχει γίνει κόκκινο από τα σκαμπίλια!!

-    «Σκίσε μου τον κώλο γαμιά μου! Δεν αντέχω άλλο, με έχεις τρελάνει απόψε! Βάρα με την πουτάνα σου, πήδα μου τον κώλο άγρια!»

Εγώ και μόνο στο άκουσμα αυτών είχα επιταχύνει απίστευτα. Η γκόμενα σπάραζε και έχυνε ασταμάτητα! Είχαμε πραγματικά τρελαθεί ώσπου της καρφώνω μια, με απίστευτη δύναμη και έμεινα εκεί να χύνω κι εγώ.

Είχε μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι κι εγώ δίπλα της χαϊδεύοντας της τα μπούτια. Ήταν τελείως στον κόσμο της αφού έχον περάσει πάνω από 20 λεπτά που είμαστε πάνω και δε βιαζόταν να φύγει.

-    «Είχα επτά χρόνια να έρθω σε οργασμό!» μου κάνει ενώ εκείνη την ώρα το μάτι της έπεσε πάνω στο ρόλοι του τοίχου.

Πετάχτηκε σα δαιμονισμένη μάζεψε τα ρούχα της, βγήκε από το δωμάτιο και έτρεξε στο μπάνιο.

Εγώ άρχισα να ντύνομαι σιγά-σιγά αλλά και μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό όσο είχαν γίνει ο πούτσος μου σηκωνόταν πάλι. Βγαίνω έξω από το δωμάτιο έχοντας απλά βάλει το παντελόνι μου και κάθομαι σε ένα διθέσιο καναπέ σε ένα χώρο μεταξύ του μπάνιου και των δωματίων. Σε ελάχιστα λεπτά ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και βγαίνει η Νατάσσα εμφανώς φρεσκαρισμένη. Με το που την βλέπω, την αρπάζω πάλι και αρχίζω να τη φιλάω. Ο δισταγμός που φάνηκε να έχει αρχικά καταρρίφθηκε αμέσως και σε λίγο βρεθήκαμε στον καναπέ με αυτή από πάνω μου κι εγώ να της έχω κατεβάσει τα τιραντάκια και να γλύφω τις υπέροχες βυζάρες της.

Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και ο πούτσος μου βρέθηκε έξω για άλλη μια φορά τρελά καυλωμένος. Της σκίζω με δύναμη το στρινγκ και εκείνη ανασηκώνεται λίγο, μου πιάνει τον πούτσο και τον βάζει μέσα στο απίστευτα υγρό μουνάκι της. Πηδιόμασταν απίστευτα, ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου με λύσσα ενώ εγώ της χτυπούσα τα κωλομέρια.

-    «Ξέσκισε με, πήδα με σου λέω!!! Χώστον και στην κωλάρα μου που μου γάμησες πριν, θέλω να μου τον ξεσκίσεις άγρια».

Βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και τον βάζω στην κωλοτρυπίδα της. Πόνεσα αρκετά αλλά εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τίποτα.

-    «Γάμα με, γάμε σκληρά μωρό μου, σκίστον μου τον κώλο θέλω να βγάλω αίμα!»

Χοροπηδούσε πάνω μου σαν τρελή, δάγκωνε τα χέρια της, εμένα, ένα μαξιλάρι του καναπέ…  την ένιωσα να χύνει δυο φορές καθώς η κοιλιά μου κυριολεκτικά έσταζε. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα μες στην κωλάρα της. Ήταν απίστευτα! Σε λίγα λεπτά βρέθηκε πάλι στο μπάνιο, κι εγώ στον ξενώνα να ντύνομαι.

Κατέβηκε πρώτη κάτω. Αφού σουλουπώθηκα κι εγώ κατέβηκα με πολύ προσοχή. Κανένας δεν πρέπει να κατάλαβε τίποτα καθώς χτυπούσαν τη στιγμή που κατέβαινα εγώ παλαμάκια στον άντρα της που χόρευε ζεϊμπέκικο. Πήγα και μίλησα στη μάνα μου η οποία μου κάνει:

-    «Που είχες χαθεί εσύ;»

-    «Μιλούσα στο τηλέφωνο και είχα ανέβει πάνω για ησυχία» της είπα.

Έψαχνα με το βλέμμα μου να δω την Νατάσσα αλλά πουθενά. Και μόνο που σκεφτόμουν αυτά που έγιναν πάνω μου σηκωνόταν πάλι. Την ήθελα ξανά. Αυτό εννοείται πως ήταν ανέφικτο και απλά περιορίστηκα σε μια μαλακία στην τουαλέτα σκεπτόμενος αυτά που είχαν γίνει. Είχε πάει 12 παρά και έπρεπε να φύγω καθώς με περιμένανε κιόλας να βγούμε. Χαιρέτισα τον κόσμο και την Νατάσσα αλλά εξαιρετικά τυπικά καθώς δίπλα της ήταν ο άντρας της.

Από εκείνη τη μέρα και μόνο που τη σκέφτομαι καυλώνω αλλά είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να βρω με πούστικο τρόπο το τηλέφωνο του σπιτιού της από τη μάνα μου.
Δεν ξέρω τι θα γίνει απλά ελπίζω να την ξαναγαμήσω...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")