Η Μαρίνα και το στραπόν της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σας γράφω μια εμπειρία μου από τα πρώτα μου βήματα στο σεξ με απελευθερωμένες γυναίκες. Μέχρι τα 26 μου έκανα σεξ με διάφορες γυναίκες, αλλά κάτι μου έλειπε. Το βρήκα σε μια γυναίκα, 9 χρόνια μεγαλύτερη μου από τον χώρο τις δουλειάς μου.

Είμαι Security Guard σε ένα μεγάλο κτίριο στην Αθήνα. Γνώρισα λοιπόν την Μαρίνα, μια μελαχρινή γυναίκα, όμορφη! Βγήκαμε για καφέ, και μετά με κάλεσε στο σπίτι τις. Ένιωσα όμορφα κοντά της. Μετά από κάποια ποτά, ήρθε κοντά μου και με φίλησε στο στόμα. Εγώ δεν αντέδρασα…

Μετά τα πολλά φιλιά, και τα προκαταρκτικά, ενώ είχαμε γδυθεί και μου έκανε στοματικό έρωτα, μου έπιασε τα πόδια και με γύρισε μπρούμυτα.

-    «Τι κάνεις εκεί;» της.

-    «Μην φοβάσαι μωρό μου, θα σου αρέσει…»

Δεν αντέδρασα καθόλου όταν με έγλυψε από πίσω… έχωσε βαθιά την γλώσσα της μέσα μου…

Δεν αντέδρασα ακόμα και όταν μου έχωσε το δάχτυλο στον πρωκτό, και δεύτερο μετά, μέχρι που με άνοιξε καλά, μαζί με λίγο λιπαντικό που είχε για ανάλογες περιπτώσεις, και για να δεχτώ τον “φίλο” της… όπως μου είπε.

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, μέχρι που ήρθε μπροστά μου και μου σύστησε τον "πλαστικό φίλο" δεμένος γύρω της. Το κοίταζα σαν χαζός… με ξύπνησε εκείνη όταν μου το έχωσε στο στόμα. Αργά και ωραία.

Κατάλαβε αμέσως ότι δεν το έχω ξανακάνει ποτέ μου, αλλά το έκανα όσο μπορούσα καλύτερα...

Μου έδινε εντολές πως να το κάνω καλύτερα, συγχρόνως έπαιζε με τα οπίσθια μου και τον πρωκτό μου. Με χάιδευε συνέχεια, και έχωσε ένα δάχτυλο, και όταν κατάλαβε πως είναι ώρα για να με πάρει, ήρθε πίσω μου και μου τον έχωσε! Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήμουν παρθένος, και με πόνεσε αφόρητα. Το έκανε αργά και μετά από λίγο συνήθισα.

Μου το έκανε πολύ ώρα και όσο πέρναγε η ώρα τόσο μου άρεσε, και αναστέναζα από ηδονή. Εκείνη το κατάλαβε και μου το έκανε τέλεια!

Μετά, που τελείωσε το "υπέροχο πρωκτικό σεξ μαζί της" καθίσαμε και μιλήσαμε πολλή ώρα. Το κάναμε μετά από μερικές μέρες ξανά, καλύτερα αυτή την φορά. Αν και δεν ήμουνα σίγουρος αν θέλω να το ξανακάνω, αλλά μου άρεσε την πρώτη φορά.

Από εκείνη την ημέρα το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά με αυστηρή επιλογή, και όχι συχνά. Για τις γυναίκες που με ενδιέφεραν φυσικά. Όσες ήταν έμπειρες σε αυτό το θέμα τις προτιμούσα περισσότερο φυσικά.

Θυμάμαι την Μαρίνα, και συγκεκριμένα τον τύπο της σαν γυναίκα. Ήταν πολύ όμορφη, με επιβλητικό χαρακτήρα. Την έβλεπα και ένιωθα σαν να είμαι κατώτερος, αλλά μόνον στο σεξ. Φυσικά είχαμε μιλήσει πιο πριν για κάποια πράγματα που μου αρέσουν στο σεξ με, τα οποία ήταν και το γλύψιμο του πρωκτού μου από γυναίκα, και το δάχτυλο, τα οποία τα είχα δοκιμάσει πιο παλιά (στα 22 μου) από μια παλιά μου γκόμενα.

Ένιωσα περίπου άβολα, και παράξενα, αλλά ερεθίστηκα, και δεν αντέδρασα ούτε τότε. Το πρωκτικό σεξ με strapon το είχα μόνο σαν φαντασίωση, και αυτό το έμαθα όταν είχαμε μια κουβέντα για το σεξ, με κάποια φίλη τις αδερφής μου (την Ευγενία) όταν το έκανε σε ένα τύπο. Σκεφτόμουνα την Ευγενία να το κάνει σε εμένα.

Δεν ήξερα αν θέλω να το κάνω και στην πράξη, -τότε- με κάποια γυναίκα. Μου πήρε χρόνια για να πραγματοποιήσω την φαντασίωση μου. Αλλά όταν μου συνέβη δεν αντέδρασα, (δεν είπα όχι)… φυσικά ήταν και η κατάλληλη γυναίκα για να την πραγματοποιήσω την φαντασίωση που είχα στο μυαλό μου τόσα χρόνια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")