Πως με διαθέτει ο άντρας μου (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)
Την έκφραση που είχαν τα μάτια του αγνώστου, την ήξερα. Την είχα δει στα μάτια πολλών αρσενικών αυτό το τελευταίο χρόνο που ζούσα έντονη σεξουαλική ζωή. Μια γυαλάδα, μια σπίθα προσμονής, μια θολούρα.

Ένα ερωτηματικό αν αυτό που συνέβαινε ήταν αληθινό, ή το έβλεπαν στ' όνειρό τους. Τις πρώτες στιγμές μόνο ήμουν σε θέση να κάνω αυτή τη διάκριση. Μετά ερχόταν η παράδοση. Βυθιζόμουν και εγώ στη ζάλη. Στην ίδια ζάλη, θολούρα που θεωρούσα αποκλειστικά δικό μου χαρακτηριστικό πριν εκδηλωθώ και αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου να νιώσει με όλες του τις αισθήσεις… Ήμουν ιδρωμένη απ' το γλέντι και το χορό που προηγήθηκε, ενώ η μυρωδιά του έντονου αρώματος που φορούσα, αναμιγνυόταν με τη μυρωδιά του ιδρώτα μου, ένας συνδυασμός που ήξερα πως παλάβωνε τους περισσότερους άντρες.

Η δυνατή μουσική του μαγαζιού έφτανε στις τουαλέτες που βρισκόμασταν μερικά δευτερόλεπτα τώρα μόνοι μαζί με τον άγνωστο, που μετά απ' το νεύμα που του έκανα μ' ακολούθησε. Από νωρίς είχε καρφωμένα τα μάτια του στο αποκαλυπτικό, εφαρμοστό μίνι φόρεμα που φορούσα απόψε, στα καλλίγραμμα πόδια μου και όσο διάστημα χόρευα στη πίστα τσιφτετέλι, μ' έγδυναν με τα μάτια τους αυτός και ο φίλος του, που διασκέδαζαν μαζί. Γεροδεμένοι κι οι δυο τους, καλοντυμένοι, δε θα χρειαζόταν πολύ προσπάθεια για να με ρίξουν.

Απλά έκανα ένα νεύμα με νόημα, με προστυχιά προς το τραπέζι τους και να τώρα ήμασταν στις αντρικές τουαλέτες του καταστήματος με τον ένα τους. Ο κίνδυνος να σε πιάσουν την ώρα που το κάνεις σ' ένα δημόσιο χώρο, είναι διεγερτικός όπως λεν πολλά σχετικά αναγνώσματα… Η πιθανότητα αυτή μαζί με το φόρεμά μου που το είχα ήδη ανασηκώσει στο ύψος της λείας κοιλιάς μου αποκαλύπτοντας τη θέα του μουνιού μου στον άγνωστο, είχε φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω του χωρίς άλλες περιττές "προετοιμασίες", όπως διέκρινα κάτω απ' το λεπτό καλοκαιρινό παντελόνι που φορούσε.  Δε φορούσα ποτέ κιλότα. Μόνο όταν είχα τη περίοδό μου φορούσα και μ' έπιανε τότε μια ανυπομονησία να τελειώσει.

Πνιγόταν η σεξουαλικότητά μου με το εσώρουχο. Από έφηβη την είχα καταργήσει, όταν διαπίστωσα τη φλόγα που σιγόκαιγε ανάμεσα στα μπούτια μου μόλις ξάπλωνα ολόγυμνη στο κρεβάτι το βράδυ και η σάρκα μου ερχόταν σ' επαφή με τα κολλαρισμένα σεντόνια. Όταν κυκλοφορούσα ανάμεσα στο πλήθος φορώντας μίνι φόρεμα και "έπιανα" τα μάτια των ανδρών να είναι καρφωμένα στο ύψος του μουνιού μου, έκανα επίτηδες κάποια κίνηση κατάλληλη για ν' ανασηκωθεί το φόρεμά μου και η αλλαγή στο βλέμμα τους όταν διαπίστωναν πως δε φορούσα τίποτα από κάτω, ήταν ευδιάκριτη.

-    «Είμαι στη διάθεσή σου μωρό μου. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, χωρίς κανένα περιορισμό…»

Η θολούρα παρέμενε στα μάτια του και το ερωτηματικό μεγάλωσε. Δε πίστευε στ' αυτιά του!

-    «Μην το καθυστερείς μόνο μωρό μου αυτό που νιώθεις μέσα σου, γιατί θα ξενερώσω. Μήπως δε σ' αρέσει αυτό που βλέπεις;»

Δεν χρειάστηκε περισσότερα λόγια. Είχε επιτέλους αναλάβει πρωτοβουλία. Έχωσε τ' ακροδάχτυλά του στο ήδη μουσκεμένο μουνί μου.

-    «Είσαι μούσκεμα…» έβγαλε απ' τα χείλη του.

Τον διόρθωσα:

-    «Είσαι μούσκεμα βρωμιάρα πόρνη. Θα το προτιμούσα…»

Δεν έβγαλε άλλο ήχο απ' το στόμα του. Μ' έπιασε απ' τον αυχένα με τη παλάμη του και με μια θετική κίνηση μ' έσπρωξε προς τα κάτω. Γονάτισα στο πάτωμα της τουαλέτας μπρος στα πόδια του, του έλυσα τη ζώνη και του ξεκούμπωσα βιαστικά το παντελόνι. Ο πούτσος του πετάχτηκε έξω σκληρός και ορθωμένος. Με μια κίνηση τον έχωσα μέχρι το βάθος του λαιμού μου και τον κράτησα εκεί μερικά δευτερόλεπτα. Όταν τον έβγαλα έξω απ' το στόμα μου έσταζαν τα σάλια μου.

Πήγα να σηκώσω το κεφάλι μου να δω την έκφρασή του. Δεν πρόλαβα. Με τα δυο του χέρια μ' έπιασε απ' τα μαλλιά και με μια βίαιη κίνηση μου τον έχωσε ξανά εκεί που ήταν. Πήγα να σκάσω απ’ την έλλειψη αέρα. Τραβήχτηκα προς τα πίσω βήχοντας. Αυτός, μου τον έχωσε ξανά και ξανά, κλείνοντας τα μάτια του και βογκώντας από ηδονή. Έκλεισα και εγώ τα μάτια μου. Τρελαινόμουν να γίνομαι έρμαιο στα χέρια του άντρα. Η σκέψη πως ο άγνωστος χρησιμοποιούσε το κεφάλι μου σαν ένα μουνί με παλάβωνε.

Μετά, πριν το καταλάβω ήμουν στα δυνατά του χέρια καβαλώντας τα μπράτσα του με τα μπούτια μου, με τη πλάτη ακουμπισμένη στο τοίχο και ένιωθα τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει με γρήγορες κινήσεις στο μουνί μου. Ούτε λεπτό δε πέρασε, όταν τον ένιωσα πως πλησίαζε στη κορύφωση.

-    «Τα θέλω στο πρόσωπό μου», του είπα.

Πριν τελειώσω τη πρότασή μου, άνοιξε ξαφνικά η πόρτα της τουαλέτας και μπήκαν μέσα δυο άντρες. Ο ένας ήταν ο φίλος του αγνώστου που καθόταν μαζί στο τραπέζι του κέντρου. Ήμουν προετοιμασμένη για μια άξαφνη εισβολή, το ήθελα, το περίμενα, όμως ο "δικός μου" με ξάφνιασε. "

-    «Νίκο, έλα μέσα. Έλα να γαμήσεις τζάμπα μια πρόστυχη πουτάνα. Κι εσύ φίλε, έλα. Της αρέσει να την παίρνουν άγνωστοι».

Δεν θα τα είχα πει καλύτερα ούτε εγώ η ίδια. Σε δευτερόλεπτα ήμουν πεσμένη στα τέσσερα με τα γόνατα και τις παλάμες στο πάτωμα της τουαλέτας, με το φόρεμά μου σηκωμένο από κάτω και κατεβασμένο απ' τους ώμους μου, μισόγυμνη. Ο Νίκος μ' έπαιρνε από πίσω, ο άγνωστος με τσιμπούκωνε και ο τρίτος της παρέας κοιτούσε τη σκηνή προσπαθώντας να ξεπεράσει το γνωστό σοκ απ' την εικόνα που του επεφύλασσε η βραδιά και συνειδητοποιώντας πως σε λίγο θάφτανε η σειρά του.

Μ' ένα δυνατό βογκητό ο άγνωστος και ο Νίκος έφτασαν μέσα στο στόμα και στον κώλο μου. Έμεινα εκεί στο πάτωμα ακίνητη, κοιτώντας τον τρίτο που πλησίασε αποφασιστικά κοντά μου.

-    «Μωρό μου, τι νομίζεις; Πώς μπορώ να σ' αφήσω παραπονεμένο;»

Γονατιστή ρούφηξα και το δικό του πούτσο βαθιά στο λαιμό μου. Σε λίγα λεπτά με ένα νέο βογκητό και όση ώρα ζωνόντουσαν ο άγνωστος με το Νίκο, ένιωσα τα χύσια του τρίτου να ξεχύνονται στο στόμα μου, να ξεχειλίζουν και να κατρακυλούν στο λαιμό μου και στα στήθια μου. "

-    «Θα συνεχίσουμε τη διασκέδαση τώρα που τελειώσαμε; Θέλω να σε δω να χορεύεις τσιφτετέλι καριόλα και που ξέρεις, μπορεί να έρθουμε ξανά εδώ πριν φύγουμε το πρωί απ' το μαγαζί».

Η τουαλέτα άδειασε και έμεινα μόνη μου να προσπαθώ να συνέλθω απ' το λαχάνιασμά μου. Τα χύσια τους έτρεχαν ανάμεσα στα μπούτια μου, στο λαιμό μου, στο μπούστο μου. Έφτιαξα με γρήγορες κινήσεις το φόρεμά μου, δεν σκουπίστηκα και βγήκα ξανά στο χώρο του πολύβουου καταστήματος. Κάποιοι με κοιτούσαν όπως περνούσα ανάμεσα απ' τα τραπέζια, προσπαθώντας να καταλάβουν αν αυτό που γυάλιζε στο μπούστο μου ήταν ιδρώτας, ή νερό… Ο μόνος που κατάλαβε αμέσως τι ήταν, ήταν ο άντρας μου ο Γιώργος όταν κάθισα ξανά δίπλα του στο τραπέζι.

-    «Τρεις ξεπέταξες;», με ρώτησε.

-    «Ναι γλύκα μου. Δε καθυστέρησα ε;», του απάντησα.

-    «Θα τα πούμε στο σπίτι Μίνα μου. Διασκέδασε τώρα..», είπε.

Ήξερα πολύ καλά τι εννοούσε και ένιωσα τη φλόγα να τρεμοπαίζει ξανά στους μηρούς μου. Άλλωστε δεν είχα φτάσει στην ολοκλήρωση, όπως ποτέ δεν έκανα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")