Ένας βιασμός σε συνέχειες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Βρίσκομαι στο μαγαζί ενός προμηθευτή μου. Ένας άνδρας γύρω στα 45 που δεν θα τον έλεγες με τίποτα ωραίο, με κοιλιά και καράφλα. Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι εδώ για παραγγελία προμηθειών για το μαγαζί μου και όλες τις φορές ένιωθα να με κοιτάει κάπως περίεργα.

Αφού τελειώνουμε την παραγγελία, μου ανακοινώνει ότι το βράδυ θα πάμε για φαγητό μαζί. Δεν με ρώτησε καν, απλά μου το είπε λες και είμαστε φιλαράκια λες και μου είπε κάτι που το κάνουμε συχνά. Παρόλο όμως την αγένεια του εγώ του είπα εντάξει. Δεν ξέρω γιατί, ήταν τόσο αγενής που κανονικά θα έπρεπε να τον στείλω στον διάβολο. Εγώ όμως του είπα εντάξει.

Το βράδυ ήρθε και με πήρε με το φορτηγάκι του, μια κλούβα. Πήγαμε σε ένα εστιατόριο που είχε επιλέξει κάπου στην Γλυφάδα. Το βράδυ κυλούσε αδιάφορα θα έλεγα και πάντα γυρόφερνε στο μυαλό μου η σκέψη για το ποιος ήταν ο λόγος που βγήκα μαζί του. Κάποια στιγμή μου ανακοινώνει και πάλι ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε. Χάρηκα που επιτέλους θα τελείωνε εδώ αυτή η βραδιά.

Δεν ήταν όμως έτσι. Αντί να επιστρέψουμε πίσω πήγε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τον ρώτησα που πάμε και μου απαντάει να κάνω λίγο υπομονή για την πιο συναρπαστική στιγμή της βραδιά μας. Μου το είπε με ένα πολύ περίεργο χαμόγελο. Έπρεπε να αντιδράσω. Δεν το έκανα όμως. Σώπασα και περίμενα να δω που θα πάμε.

Φτάσαμε σε ένα ερημικό σημείο στο Σούνιο όπως μου είπε και σταμάτησε το φορτηγάκι με θέα την θάλασσα και μου ζήτησε να απολαύσω αυτό που έβλεπα μπροστά μου. Γέλασα λίγο και ένιωσα πολύ χαζή που θεώρησα ότι κάτι περίεργο κρυβόταν ενώ αυτός απλά ήταν ρομαντικός. Είχα κάνει όμως λάθος. Ξαφνικά και εκεί που μιλάγαμε, έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο μου και πριν προλάβω να καταλάβω τι γινόταν, είχε ανεβάσει το χέρι του στο μπούτι μου και το χούφτωνε. Πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω…

Δεν ξέρω γιατί δεν αντέδρασα. Σήκωσε το άλλο του χέρι και άρχισε να χουφτώνει το στήθος μου και μου είπε:

-    «Πουτάνα! Καλά κατάλαβα ότι ήθελες σαν τρελή να σε γαμήσω. Ήρθε η ώρα πουτάνα να περάσεις την πιο συναρπαστική βραδιά της ζωής σου.»

Το ένα του χέρι φεύγει από τα μπούτια μου και πηγαίνει στο φερμουάρ του παντελονιού του, όπου το κατεβάζει και βγάζει έξω τον μέτριο σε μέγεθος ,αλλά αρκετά χοντρό πούτσο του, και το άλλο του χέρι φεύγει από το στήθος μου πιάνει τα μαλλιά μου, και με πίεση με σπρώχνει προς τα κάτω και βάζει το πούτσο του στο στόμα του. Μπαίνει τόσο βαθιά που με πνίγει.

Μουγκρίζω, προσπαθώ να πάρω ανάσα, βήχω αλλά αυτός αδιάφορος ανεβοκατεβάζει το κεφάλι μου και συνεχίζει να με πνίγει. Κρατώντας με από τα μαλλιά με τραβάει στο πίσω μέρος στο φορτηγάκι και με ρίχνει πάνω σε ένα λεπτό στρώμα που είχε εκεί. Μου βγάζει όλα μου τα ρούχα πετώντας τα δεξιά και αριστερά ενώ με στολίζει με χυδαίες λέξεις:
-     «Πουτάνα, καριόλα, τσούλα, σκρόφα..».

Με πιάνει ξανά από τα μαλλιά και μου χώνει ξανά τον πούτσο του στο στόμα μου συνεχίζοντας ότι έκανε και πριν λίγο. Συνεχίζει να μου μιλάει χυδαία αλλά και να με προσβάλει λέγοντας μου ότι τώρα που με είδε γυμνή είμαι πατσαβούρα και το μόνο που αξίζω είναι να γλύφω πούτσους. Το χέρι του ξαναπήγε πάνω στο στήθος μου αυτή την φορά όχι όμως για να το χουφτώσει, αλλά για να του ρίξει σκαμπίλια και να τσιμπήσει με δύναμη τις ρώγες μου.

Δεν ξέρω εάν έκλαψα από τον πόνο στο στήθος μου ή από το πνίξιμο στον λαιμό μου είτε και για τα δύο. Το ότι με είδε όμως να κλαίω το ερέθισε ακόμα πιο πολύ και τον έκανε πιο βίαιο μαζί μου. Με γάμησε σαν λυσσασμένος και συχνά ένιωθα δυνατά το χέρι του να χτυπάει τον κώλο μου ενώ συνέχιζε να μου τραβάει τα μαλλιά με δύναμη.

Έχυσε στο πρόσωπο μου, σηκώθηκε και έβαλε μπροστά στο φορτηγάκι και με ενημέρωσε ότι σε λίγο επιστρέφουμε και να βιαστώ να ντυθώ γιατί θα με πετάξει γυμνή στον δρόμο. Όταν φτάσαμε και πήγα να κατέβω μου είπε:

-    «Αυτό ήταν η αρχή… έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου ώστε να γίνεις η πουτάνα που θέλω.»

Και είχε δίκιο γιατί αυτό ήταν η αρχή μια περιπέτειας που δεν ήταν συχνή αλλά κράτησε δύο χρόνια. Δύο χρόνια που ζούσα δυο ζωές. Μία ως καλή σύζυγος και μητέρα μέσα σε μια ήρεμη και ήσυχη ζωή, και μία ως γυναίκα που ικανοποιούσα κάθε διεστραμμένη ή μη επιθυμία ενός άνδρα που δεν μου πρόσφερε τίποτα περισσότερο από μια συναρπαστική βραδιά όπως έλεγε, στο πίσω μέρος από το φορτηγάκι του.

Όσο γιατί ήμουν με αυτό τον άνδρα; Για πρώτη φορά κάποιος έπαιρνε από εμένα ότι ήθελε και μου έκανε ότι ήθελε, χωρίς καν να μπει στον κόπο να με ρωτήσει αν μου αρέσει ή όχι. Από την πρώτη στιγμή που μου είπε ότι θα πάμε για φαγητό μέχρι και την στιγμή που χωρίσαμε. Ίσως λοιπόν έψαχνα έναν τέτοιο άνδρα και απλά δεν μου είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τον γνωρίσω.

Ζητάω συγνώμη για τον τρόπο που γράφω. Ξέρω πως δεν είμαι και πολύ καλή σε αυτό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")