Η φιλοξενίας της Καίτης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Μπήκαμε στο σπίτι της και περάσαμε κατευθείαν στο σαλόνι. Η Καίτη ήταν φίλη μου, όμορφη με καλές αναλογίες. Είχα να την δω πολύ καιρό και θα με φιλοξενούσε για ένα βράδυ.

Βλέπετε είχα κατεβεί στην Αθήνα για κάτι δουλειές και η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ την φιλοξενία της. Μου είπε να την περιμένω να ρίξει κάτι ελαφρύ πάνω της. Όντως σε δύο λεπτά ήταν πίσω φορώντας μια μαύρη ημιδιαφανή ρόμπα και με έκπληξη είδα ότι δεν είχε βγάλει τις ψηλοτάκουνες λουστρίν μπότες της.

-    «Βγάλε μου τις μπότες. Μου είπε. Είμαι κομμάτια από την κούραση.»

Προσπάθησα να την τραβήξω αλλά μάταια.

-    «Όχι έτσι βρε ανόητε, γύρνα από την άλλη.»

Γύρισα και έβαλε την μποτάρα της κάτω από τα σκέλια μου στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό.

-    «Εσύ τραβάς και εγώ σπρώχνω. Βλέπεις είναι βασικό για έναν άνδρα να τα γνωρίζει αυτά.»

Μου έδωσε μια γερή κλωτσιά στα κωλομέρια και βρέθηκα στον απέναντι τοίχο πεσμένος κάτω αγκαλιά με τη μπότα της Καίτης ενώ αυτή γελούσε περιπαικτικά.

-    «Και την άλλη.»

Πήγα σχεδόν αρκουδίζοντας και της έβγαλα και την δεύτερη μπότα και πριν προλάβω να σηκωθώ...

-    «Έξω στο χολ έχει κάτι παντόφλες, τσόκαρα φέρε ότι να ‘ναι.»

Γύρισα κρατώντας δυο τσόκαρα και με το που με είδε άρχισε να κουνάει προκλητικά το δεξί της πόδι. Κατάλαβα αμέσως τι ήθελε και έπεσα στα πόδια της να της τα φορέσω ενώ ταυτόχρονα ήρθε στην μούρη μου η Θεϊκή μυρωδιά από τις ιδρωμένες πατούσες της.

-    «Σε γνωρίζω χρόνια και ξέρω καλά τα χούγια σου. Σε έχω δει πως κοιτάς τα πόδια μου. Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν τουλάχιστον μεταξύ μας. Ας εκφραζόμαστε ελεύθερα.»

Κοκκίνισα από ντροπή και προσπάθησα να ψελλίσω μια φτηνή δικαιολογία μάταια όμως.

-    «Αρκεί. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι. Κατάλαβα.»

Μέχρι να καταλάβω καλά-καλά τι γίνεται έβαλε την πατούσα της στην μούρη μου και άρχισε να την τρίβει. Αυτό ήταν! Ένιωθα την απόλυτη ηδονή.

-    «Βρωμάνε ε; Πες μου ότι σου αρέσει ρε παλιολινάτσα. Βλέπω πως έχεις καυλώσει.»

-    «Τρελαίνομαι! Της απάντησα και άρχισα να της φιλάω το πόδι με πάθος.»

-    «Δεν σου έδωσα ακόμη αυτό το δικαίωμα. Πρέπει να προσφέρεις πολλά ακόμη για να το κερδίσεις. Και πάνω από όλα να είσαι υπάκουος και να κάνεις ότι σου λέω. Κατάλαβες;»

-    «Μάλιστα». Απάντησα.

-    «Μάλιστα Κυρία θα λες. Ξέρεις, πάντα ήθελα να έχω ένα σκυλάκι αλλά σε αυτό το διαμέρισμα είναι αδύνατον και με την δουλειά που κάνω θα το παραμελούσα. Τώρα έχω μπροστά στα πόδια μου την ευκαιρία να εκφράσω τις φιλοζωικές μου τάσεις.»

Ενώ συνέχιζε να τρίβει την ποδάρα της στην μούρη μου γελούσε λέγοντας αυτά τα λόγια και εγώ κατάλαβα ότι το δούλεμα πήγαινε σύννεφο.

-    «Έλα εδώ μπροστά μου.»

Πριν καλά καλά κάνω την κίνηση, με έφτυσε και με περίτεχνο τρόπο μου έδεσε τα μάτια με ένα τυφλοπάνι. Μύρισα το πόδι της και το τσόκαρο το οποίο και πέταξε κάπου μέσα στο δωμάτιο και άρχισε να φωνάζει:

-    «Εμπρός Αζόρ, φέρε το τσόκαρο στην Κυρία σου. Δείξε μου πόσο έξυπνο και υπάκουο σκυλάκι είσαι. Ακόμη;; Τελείωνε ρε παλιοβρωμιάρη».

Οι κλωτσιές έπεφταν η μία μετά την άλλη αλλά αποτέλεσμα μηδέν.

-    «Φεύγω για λίγο. Όταν θα έχω γυρίσει φρόντισε να το έχεις βρει αλλιώς την έβαψες. Σε περιμένει κάτι πολύ τραγικό. Και μη τυχόν διανοηθείς κακομοίρη μου να βγάλεις το μαντίλι από τα μάτια, θα φας το ξύλο της χρονιάς!»

Δεν άντεξα στον πειρασμό, έβγαλα το μαντήλι και διαπίστωσα ότι το τσόκαρο της Καίτης είχε κάνει φτερά. Μόλις αντιλήφθηκα τον γυρισμό της έδεσα αμέσως τα μάτια και μύριζα σαν τον χαζό το πάτωμα αριστερά δεξιά.

Με μια βίαιη κίνηση μου έβγαλε το μαντήλι με έσπρωξε με το πόδι της και άρχισε να με πατάει ανελέητα.

-    «Η τουαλέτα θέλει καθάρισμα. Από εκεί έρχομαι. Τσακίσου σκλάβε. Να γυαλίσει!»

Όντως, παρά το αποκρουστικό θέαμα που αντίκρισα γυάλισε και όταν επέστρεψα…

-    «Γδύσου και βάλε το μπέιμπι ντολ. Πάω για ύπνο. Αύριο το πρωί 07:00 ο καφές μου θα είναι έτοιμος σε αυτό το τραπέζι.»

Πριν καλά-καλά προλάβω να ντυθώ με τα «καινούργια μου ρούχα» με οδήγησε στο χολ.

-    «Εδώ θα την βγάλεις όλο το βράδυ μυρίζοντας παντόφλες και παπούτσια. Εγώ κάνω ένα μπάνιο και την πέφτω. Τα λέμε το πρωί παλιομαλάκα.»

Με έφτυσε και έφυγε. Εγώ απλά κοιμήθηκα στο πάτωμα αγκαλιά με τις ψηλοτάκουνες γόβες της. Την άλλη μέρα σηκώθηκε ήπιε τον καφέ της έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για την καθαριότητα του σπιτιού και αφού μου έδωσε μια δυνατή κλωτσιά έφυγε για την δουλειά της.

….το τι έγινε όταν επέστρεψε είναι απλά μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")