Το πρωινό της Στέλλας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Η Στέλλα σηκώθηκε από το κρεβάτι λίγο μουδιασμένη από το χτεσινό ξενύχτι. Αποφάσισε να φτιάξει ένα σκέτο καφέ και να φάει κάτι για να συνέλθει. Ενώ ετοίμαζε το πρωινό της, θυμήθηκε τον Πέτρο, που της είχε συστήσει η φίλη της χτες βράδυ.

Ήταν ένας ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος άντρας. Αμέσως μόλις τον γνώρισε, σκέφτηκε ότι θα πρέπει να ήταν πολύ καλός στο κρεβάτι. Μόλις άρχισε να φαντάζεται πως θα ήταν γυμνός, ένιωσε ένα γαργαλητό και μια θερμότητα στο κάτω μέρος του σώματός της. Μίλησαν αρκετή ώρα το προηγούμενο βράδυ και μάλλον υπήρξε χημεία μεταξύ τους, αλλά οι πιθανότητες να τον ξανασυναντήσει ήταν ελάχιστες.

Σταμάτησε λοιπόν το ονειροπόλημα και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο, για να κάνει ένα γρήγορο ντους. Ενώ έβγαζε τη ρόμπα της, χτύπησε το κουδούνι της εξώπορτας. Έβαλε ξανά τη ρόμπα της και κατευθύνθηκε προς την πόρτα. Την περίμενε μια έκπληξη: ήταν ο Πέτρος! Έμεινε άναυδη.

-    «Γεια σου, Στέλλα, είμαι ο Πέτρος. Γνωριστήκαμε χθες βράδυ, δε με θυμάσαι;»

-    «Μα και βέβαια σε θυμάμαι. Τι κάνεις, Πέτρο;»

-    «Μια χαρά. Ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά ζήτησα τη διεύθυνσή σου από τη φίλη σου. Ήθελα να σου πω μια καλημέρα πριν φύγω.»

-    «Καθόλου. Σε παρακαλώ, πέρασε μέσα. Θέλεις ένα καφέ;»

-    «Μμμμ, μυρίζει πολύ ωραία. Θα ήθελα έναν, αν δεν είναι κόπος...»

-    «Μα τι λες; Έλα...»

-    «Πέρασες καλά χθες βράδυ;»

-    «Τέλεια!»
Πιάσανε την κουβέντα ενώ εκείνη ετοίμαζε τον καφέ. Παρατήρησε ότι ένιωθε άνετα μαζί του. Κάποια στιγμή τον έπιασε να τσεκάρει το σώμα της, ειδικά τον κώλο της. Χαλάρωσε το δέσιμο της ρόμπας, ώστε να αποκαλύψει λίγο από το ντεκολτέ της. Πήρε το γάλα από το ψυγείο και επέστρεψε κοντά του. Μόλις της είδε, έχασε για λίγο τα λόγια του. Τον κοίταξε και κατάλαβε ότι τη γούσταρε. Τον έπιασε να κοιτάζει ξανά το ντεκολτέ της και κατάλαβε ότι δεν θα αργούσαν πολύ να ορμήξουν ο ένας στον άλλο. Ή μάλλον το ευχόταν…

Όταν πήγε να βάλει ξανά το γάλα στο ψυγείο, ένιωσε το ζεστό άγγιγμα του Πέτρου γύρω από τη μέση της. Ένιωσε την ανάσα του στο πίσω μέρος του λαιμού της. Άρχισε να την φιλάει στο λαιμό, στα αυτιά, ενώ η Στέλλα ένιωσε ένα ζεστό ρεύμα να τη διαπερνά, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Με το ένα του χέρι, ο Πέτρος άρχισε να λύνει το δέσιμο της ρόμπας που φορούσε. Έστριψε το κεφάλι της και άρχισαν να φιλιούνται με πάθος. Παράλληλα ένιωσε το χέρι του να τη χαϊδεύει και να κατευθύνεται προς το υγρό μουνάκι της. Απομάκρυνε το εσώρουχό της και γλίστρησε τα δάχτυλά του στα μουνόχειλά της.

Η Στέλλα αναστέναξε, ενώ εκείνος συνέχιζε να παίζει με την πρησμένη κλειτορίδα της. Με το άλλο του χέρι χούφτωσε το βυζί της και άρχισε να παίζει με την καυλωμένη ρώγα της. Ένιωθε τον πούτσο του Πέτρου να πιέζει τον κώλο της και θέλησε να τον ευχαριστήσει κι εκείνη.

Τράβηξε το χέρι του από το μουνί της, γύρισε προς το μέρος του και άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισό του. Έπειτα κάθισε στα γόνατά της και χούφτωσε τον καυλωμένο πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Ύστερα έβγαλε τη ζώνη του, ξεκούμπωσε το παντελόνι, κατέβασε το μποξεράκι του και το καυλί του Πέτρου εμφανίστηκε ορθωμένο μπροστά της. Ήταν το μεγαλύτερο καυλί που είχε δει ποτέ. Ανασήκωσε το βλέμμα της προς τον Πέτρο με θαυμασμό. Ύστερα, έπιασε το καυλί του στη βάση του και παρατήρησε τα πρώτα υγρά ήδη στο πουτσοκέφαλό του. Τα έγλειψε με τη γλώσσα της και συνέχισε κατά μήκος του πούτσου του.

Μετά έβαλε το πρησμένο καυλί του στο στόμα της και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει, ενώ με τα χέρια της έπαιζε με τα αρχίδια του. Ο Πέτρος είχε τρελαθεί από την καύλα. Ο πούτσος του γινόταν όλο και πιο σκληρός. Δεν άντεχε άλλο, γι’ αυτό και απομάκρυνε το καυλί του από το στόμα της.

Την τράβηξε πάνω, να σταθεί πάλι όρθια και άρχισαν να φιλιούνται παθιασμένα. Χωρίς κουβέντα, ο Πέτρος γύρισε τη Στέλλα από την άλλη πλευρά και την έβαλε να σκύψει πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Με το ένα του χέρι κατέβασε το μούσκεμο εσώρουχό της και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Ύστερα σήκωσε τη ρόμπα της, αποκαλύπτοντας το σφιχτό κωλαράκι της. Αναστέναξε και έσπευσε να ανοίξει με το χέρι του τα πόδια της. Η Στέλλα ήταν σίγουρη ότι από στιγμή σε στιγμή θα ένιωθε το τεράστιο καυλί του να την τρυπάει. Έκανε όμως λάθος.

Ο Πέτρος έπεσε στα γόνατα και με τα δυο του χέρια άνοιξε τα κωλομάγουλά της, ενώ κατεύθυνε το κεφάλι του προς το καυτό μουνί της. Εκείνη έκλεισε τα μάτια και ένιωσε τη γλώσσα του να παίζει με την καυλωμένη κλειτορίδα της. Έπειτα, ο Πέτρος έσπρωξε την γλώσσα του μέσα στο μουνί της και, από τη στιγμή που βρέθηκε μέσα, άρχισε να κάνει μικρούς κύκλους. Η Στέλλα αναστέναξε βαθιά, καθώς ένιωσε τον πρώτο… από τους πολλούς οργασμούς.

Ο Πέτρος συνέχισε τα μαγικά με τη γλώσσα του, φτάνοντας μέχρι το κωλαράκι της. Η Στέλλα έσφιξε τις γροθιές της, καθώς έχυσε και δεύτερη φορά. Ο Πέτρος κατάλαβε ότι είχε βρει το κουμπί της. Με το ένα του χέρι χάιδευε το κωλαράκι της, ενώ ταυτόχρονα έβαλε δυο δάχτυλα στο μουνί της. Άρχισε να τη γαμάει με τα δάχτυλά του, ήρεμα στην αρχή. Στη συνέχεια επιτάχυνε ώσπου ένιωσε το μουνί της Στέλλας να τυλίγεται σφιχτά γύρω από τα δάχτυλά του ενώ τελείωνε ξανά. Έπειτα έφερε το στόμα της στο μουνί της και έγλειψε τους χυμούς της.

Ήρθε όμως και η δική του η σειρά. Άνοιξε τα κωλομάγουλά της αποκαλύπτοντας το μούσκεμο μουνί της. Έσκυψε λίγο και έβαλε το πουτσοκέφαλό του ανάμεσα στα μουνόχειλα της Στέλλας. Έπειτα με μια απότομη κίνηση έχωσε ολόκληρο το καυλί του μέσα στη μουνάρα της. Άρχισε τότε να μπαινοβγαίνει μέσα της. Η Στέλλα έκλεισε τα μάτια και αναστέναζε καθώς ένιωθε τον μεγάλο πούτσο του μέσα στο ξανά καυλωμένο μουνί της. Ο Πέτρος συνέχιζε να την γαμάει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Βογκούσε δυνατά καθώς ένιωθε τον υπέροχο κώλο της να πιέζεται πάνω του, κάθε φορά που έχωνε τον πούτσο του βαθιά στην μουνότρυπά της. Άρπαξε τα μακριά μαλλιά της και τα τράβηξε σταθερά, αλλά όχι πολύ δυνατά. Η Στέλλα σήκωσε το κεφάλι της από τον πάγκο, καθώς της άρεσε η αίσθηση ότι αυτός κάνει κουμάντο.

Ο Πέτρος μπορούσε να δει τα υπέροχα βυζιά της να χαϊδεύουν τον πάγκο κάθε φορά που έχωνε τον πούτσο του με δύναμη μέσα της. Μπορούσε επίσης να δει τα μουνόχειλά της να αγκαλιάζουν το καυλί του ενώ γλιστρούσε μέσα στη μουνότρυπά της. Η Στέλλα έβαλε το ένα της χέρι στην πρησμένη κλειτορίδα της και άρχισε να τη χαϊδεύει με μανία. Ο Πέτρος άρχισε να τη γαμάει όλο και πιο γρήγορα. Άρπαξε τα κωλομέρια της και την κάρφωνε με δύναμη. Η Στέλλα βόγκηξε, καθώς πονούσε λίγο (με την καλή έννοια, πάντα…). Κατάλαβε ότι ήταν έτοιμος να χύσει.

Φωνάζοντας προστυχόλογα, ο Πέτρος άδειασε τα αρχίδια του βαθιά μέσα της, ενώ ταυτόχρονα η Στέλλα ένιωσε έναν ακόμα οργασμό και κατέρρευσε πάνω στον πάγκο ουρλιάζοντας από ηδονή. Έμειναν και οι δύο ακίνητοι για λίγο μέχρι να συνέλθουν. Έπειτα η Στέλλα στράφηκε προς τον Πέτρο και τον ρώτησε:

-    «Τι λες για εκείνον τον καφέ;»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")