Ξεπαρθενιάζοντας τον κώλο μιας φίλης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν τα φτιάξω με την Πόπη συνέβη τούτη η ιστορία: είχε έρθει μία φίλη να κοιμηθούμε στο σπίτι. Είχα γκόμενα τότε, αλλά έμενε σε άλλη πόλη και με τούτη τη φίλη ήμασταν κολλητοί, δεν υπήρχε καμία ερωτική προσέγγιση στα δέκα χρόνια γνωριμίας.

Είχα πάει στο κρεβάτι της, ήταν Σεπτέμβρης και κουβεντιάζαμε. Μιλούσαμε για τις σχέσεις, της έλεγα για τη σχέση μου και με ρώταγε πόσο έχουμε προχωρήσει. Εγώ τότε ήμουν μικρός, δεν είχα δοκιμάσει πολλά και εκείνη η γκόμενα που είχα μου είχε δώσει τον κώλο της για να τον ξεπαρθενιάσω. Ήταν ο πρώτος γυναικείος κώλος που γαμούσα και εκείνης ήταν η πρώτη φορά που γαμιόταν από τον κώλο. Η συζήτηση με την Νικολέτα είχε έρθει στο θέμα του πρωκτικού έρωτα. Της μιλούσα πολύ θερμά για το θέμα και με ρώτησε αν είχα δοκιμάσει. Της είπα ότι το κάναμε με την Αντιγόνη.

Η Νικολέτα έμεινε έκπληκτη και ένιωσα ότι καύλωσε. Γρήγορα άρχισε έναν καταιγισμό ερωτήσεων που την ερέθιζαν, όπως αν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό, αν έχυσα μέσα, αν τη σάλιωσα ή αν έβαλα κάποιο λιπαντικό. Της εξήγησα τη φάση και της είπα ότι ήταν όλο μια απόλαυση. Η φίλη μου είχε ερεθιστεί και εγώ προσπαθούσα να κρύψω τη στύση μου.

-    «Εσύ τον έχεις πάρει ποτέ στον ποπό σου;» την ρώτησα.

-    «Όχι. Προσπάθησε κάποτε ο Αλέξανδρος να το κάνει, αλλά δεν τον άφησα να προχωρήσει, πονούσα πολύ.»

-    «Δηλαδή σου τον έβαλε, έστω και λίγο ή όχι;»

-    «Όχι, δεν τον άφησα.»

-    «Θέλεις να δοκιμάσεις;»

Η Νικολέτα δεν απάντησε. Η ερώτησή μου μπορεί να ήταν τόσο γενικόλογη όσο και συγκεκριμένη. Δεν της άφησα περιθώρια, πλησίασα και την φίλησα. Άρχισα να τη χαϊδεύω και να της μιλάω. Ήθελα μόνο να δοκιμάσουμε από πίσω, να την ανοίξω εγώ για πρώτη φορά. Η Νικολέτα δεν αντέδρασε. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να γδυνόμαστε ερευνώντας ο ένας το κορμί του άλλου. Ήταν μία αποκάλυψη αυτό το λεπτό κορμί με τα μικρά βυζάκια κι ακόμα πιο συγκλονιστικό το να σκέφτομαι πως θα γαμήσω μία κοπέλα που δέκα χρόνια έβλεπα φιλικά.

Το πράγμα πήγε μόνο του. Έπειτα από αρκετά χάδια, άρχισα να της κάνω γλυφομούνι και πραγματικά χαλάρωσε. Εξοικειώθηκε ακόμα περισσότερο όταν πήρε στο στόμα της τον πούτσο μου, αλλά δεν προχωρήσαμε αρκετά ώστε να χύσω. Της μάλαζα την τρυπούλα κι όταν πίστεψα ότι είχε χαλαρώσει για το επόμενο βήμα, την γύρισα μπρούμυτα και άρχισα να της γλύφω τον πρωκτό. Είχα χώσει τη μούρη μου ανάμεσα στα κωλομέρια της και με τα χέρια μου τη χάιδευα όπου μπορούσα. Εκείνη ήταν λίγο αμέτοχη ή μάλλον είχε αφιερώσει όλη της την προσοχή σε αυτό που της έκανα και περίμενε τη στιγμή που θα της έπαιρνα την παρθενιά.

Χαλαρώνοντας τον πρωκτικό σφιγκτήρα της με το σάλιο μου κατάφερα να σπρώξω ένα δάχτυλο μέσα. Αυτή ήταν η πρώτη διακόρευση, κατά κάποιο τρόπο, του αγάμητου κώλου της.

Προχώρησα παίρνοντας την αλοιφή ΚΥ και αλείφοντας τον κώλο της. Σιγά-σιγά μπορούσα να βάλω κι άλλο ένα δάχτυλο κι εκείνη πλέον το απολάμβανε και κουνούσε τους γοφούς της. Δεν μπορούσα να περιμένω. Τράβηξα τα δάχτυλά μου ενώ παράλληλα έσπρωχνα το πουτσοκέφαλό μου στον στενό, παρθένο πρωκτό της. Η Νικολέτα ταράχτηκε λίγο. Ένιωσε λίγο άβολα να έχει όλο αυτό το πράγμα στον κώλο της μέσα, αλλά παράλληλα της άρεσε.

-    «Χαλάρωσε…», της είπα. «Έχω βάλει μόνο την άκρη και δε θα σε πονέσω. Θα πάμε σιγά-σιγά. Μη σφίγγεσαι, αν θέλεις να το απολαύσεις...»

Η Νικολέτα χαλάρωσε ακόμα περισσότερο και μπόρεσα να σπρώξω τον πούτσο μου πιο μέσα, να κατακτήσει σιγά-σιγά το βάθος του παρθένου κώλου της. Σταμάτησα μόνο όταν της τον είχα βάλει όλο μέσα και έσκυψα να τη φιλήσω.

-    «Τώρα μωρό μου δεν είσαι πια παρθένα. Ακόμα κι ο κώλος σου έχει γαμηθεί!», της είπα κι αυτό την καύλωσε.

Άρχισα να βγάζω και να βάζω αργά το καυλί μου ώσπου να αποκτήσω ρυθμό. Η Νικολέτα βογκούσε άγρια, κινιόμουν αργά για να μην την τραυματίσω κι ένιωθα απίστευτα δυνατό σφίξιμο που η ίδια το αύξαινε για να νιώσει πιο έντονα το πρώτο της πρωκτικό. Δεν άργησα να χύσω και το σπέρμα μου καυτό γέμισε τον κώλο της. Ξαφνικά, μετά τον οργασμό, ένιωσα παράξενα: είχα κερατώσει την γκόμενά μου κι είχα γαμήσει από τον κώλο την καλύτερη φίλη μου. Ένιωθα πολύ παράξενα απέναντί της. Σηκώθηκα και της καθάρισα το κωλαράκι από την αλοιφή, αυτή κατάλαβε τη νευρικότητά μου και μου ζήτησε αγκαλίτσα. Ξάπλωσα δίπλα της και μείναμε έτσι μέχρι το πρωί.

Με τη Νικολέτα δεν έχουμε ξαναγαμηθεί. Η ερωτική μας σχέση άρχισε και τέλειωσε εκεί, με εξαίρεση ένα τσιμπούκι που μου πήρε αρκετό καιρό μετά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα πω μιαν άλλη φορά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")