Πως με ξέσκισαν οι φίλοι του άντρα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Μίνα που σας είχα γράψει την ιστορία με τους φίλους του άντρα μου και μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να σας γράψω και την συνέχεια…

Ανεβαίνοντας το κτήνος ο άντρας μου πάνω στο σπίτι μας μετά από το φρικτό μαστίγωμα που μου έριξε, με άφησε κάτω στο υπόγειο, με όλο μου το κορμί πληγιασμένο, πεσμένη εκεί κάτω στο παγωμένο πάτωμα να τρέμω απ’ τον πόνο και το κρύο, έχοντας τοποθετήσει στον κώλο μου εκείνο το μπουκάλι που σας περιέγραψα στην προηγούμενη καταχώρησή μου.

-    «Έχεις την εντύπωση πως ξέχασα ότι περιμένουμε αύριο τα φιλαράκια μου απ’ την Αθήνα σκύλα; Αλλά ξέρω τι είδους πουτάνα είσαι. Εσύ νόμιζες πως θα τους περιμέναμε έχοντάς σε παρφουμαρισμένη και ξαναμμένη ε; Αμ δε..! Εκεί πεσμένη στο πάτωμα θέλω να σε βρούνε, σκισμένη στον κώλο να τρέχει αίμα και ψόφια, χυμένη, να σε πάρουν απ’ όπου θελήσουν, χωρίς να νιώθεις το παραμικρό γαμημένη σκρόφα! Και μην τολμήσεις να πας στην τουαλέτα να πλυθείς.»

Αυτά ήταν τα λόγια του καθώς κλείδωνε την πόρτα του υπογείου και μ’ άφησε στην ησυχία μου.

Δεν είχα δυνάμεις ούτε για να σταθώ στα πόδια μου. Σύρθηκα μόνο ως το ντιβάνι όπου απόλυτα εξαντλημένη και με το κορμί μου να με τσούζει φρικτά, βυθίστηκα σ’ ένα ταραγμένο ύπνο. Κάθε φορά που άλλαζα πλευρό, πονούσα και ξυπνούσα. Απ’ την άλλη η αίσθηση του καλύμματος του ντιβανιού και της βελέντζας με την οποία κάλυπτα τη γύμνια μου πάνω στη γυμνή μου και πονεμένη σάρκα, με άναβε. Πέρασαν φευγαλέα όνειρα που με έκαναν πάλι να υγραίνομαι, αφού έβλεπα φάσεις από προηγούμενες φορές που είχε φέρει σπίτι φίλους του και μ’ έσκισαν, όπως θα συνέβαινε το επόμενο πρωινό. Το πρωί ξύπνησα νωρίς. Βρωμούσα ολόκληρη απ’ το κάτουρο, όμως πήγα στην τουαλέτα μόνο για να κατουρήσω.

Δεν τόλμησα να μπω στην μπανιέρα, αφού η πρόθεσή του άντρα μου ήταν να μ’ έπαιρναν οι φίλοι του βρώμικα και πρόστυχα σαν την τελευταία πόρνη. Γύρισα στο υπόγειο και παρατήρησα το κορμί μου στον μεγάλο καθρέπτη του τοίχου. Οι βουρδουλιές ήταν έντονες παντού πάνω μου. Άγγιξα τις θηλές μου, το μουνί μου, όμως δεν αισθανόμουν κάτι. Όπου με είχε "δαγκώσει" το μαστίγιο, το δέρμα ήταν πρησμένο και έτσουζε μόνο. Η σκέψη πως σε κάμποση ώρα θα ερχόταν οι φίλοι του και θα ήμουν πάλι μια πλαστική κούκλα στα χέρια τους για να ικανοποιήσουν πάνω μου κάθε τους κρυφή φαντασίωση, με άναβε παρά το ότι η αίσθηση της αφής στο σώμα μου δεν λειτουργούσε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Βύθισα τα δάχτυλά μου στο μουνί μου και ένοιωσα να υγραίνομαι. Τουλάχιστον στο εσωτερικό του το μουνί μου ήταν ανέπαφο.

Δεν είχα τι άλλο να κάνω απ’ το να ξαπλώσω και πάλι στο ντιβάνι και να περιμένω. Το βλέμμα μου γύριζε απ’ τις αλυσίδες απ’ τις οποίες κρεμόμουν χθες όση ώρα με μαστίγωνε άγρια ο Γιώργος, στο ράφι με τα σύνεργα βασανισμού που ήταν στερεωμένο στον τοίχο και μετά στην αλοιφή με την οποία αλειβόμουν κάθε φορά που με μαστίγωναν ώστε να απαλύνεται λιγάκι ο πόνος και τα σημάδια στο κορμί μου. Άπλωσα κάμποση στη χούφτα μου και στη συνέχεια πέρασα με αργές κινήσεις όλο μου το σώμα. Η αίσθησή της ήταν τόσο όμορφη. Παράλληλα, η ηδονή κύλησε ξανά σ’ όλη μου τη σάρκα καθώς παρατηρούσα στον καθρέπτη απέναντι το σώμα μου να γυαλίζει. Δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ και για άλλη μια φορά βύθισα τα δάχτυλά μου στο μουνί μου που τα υγρά έτρεχαν σαν σιρόπι και τα έφερα στο στόμα μου.

Αρκετή ώρα αργότερα και με το στομάχι μου σφιγμένο απ’ την πείνα, άκουσα να ξεκλειδώνει η πόρτα και γυρνώντας προς τη σκάλα παρατήρησα τον Γιώργο και 8 φίλους του να κατεβαίνουν τα σκαλιά του υπογείου με βιαστικά βήματα. Σήκωσα ασυναίσθητα τα μπράτσα μου και κάλυψα τη γύμνια μου, χωρίς να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι. Ο άντρας μου γυρνώντας προς τους φίλους του, είπε:
-     «Εδώ την έχω παιδιά. Είναι μια πουτάνα πρόστυχη, είναι μια βρώμα, που περιμένει εδώ από χθες έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Είναι δική σας, μπορείτε να την σκίσετε όπως και απ’ όπου θέλετε, όσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας»
Στα μάτια των φίλων του διέκρινα την έκπληξη, αφού όσοι ερχόντουσαν σ’ επαφή με τον άντρα μου θεωρούσαν πως τους έκανε κάποιου είδους χοντροκομμένη πλάκα, ή πως θα συμμετείχαν στο πήδημα κάποιας πόρνης πολυτελείας. Όταν ερχόταν η ώρα που με παρουσίαζε μπρος τους και έβλεπαν πλέον πως πραγματικά επρόκειτο για μένα, για την γυναίκα του, έμεναν έκπληκτοι, ειδικά όταν είχε προηγηθεί αυτού του είδους η προετοιμασία όπως περιγράφω στην προηγούμενη ιστορία μου.

Τα παιδιά ήταν φιλαράκια του Γιώργου μου απ’ το κεντρικό των Αθηνών και τους είχε υποσχεθεί ένα "αξέχαστο" διήμερο όταν πριν ένα μήνα περίπου τους είχαμε δεχθεί σπίτι μας μαζί με τις γυναίκες τους και τους είχα ετοιμάσει επίσημο δείπνο. Κουβεντιάζαμε εκείνο το βράδυ με τις γυναίκες τους για θέματα γυναικεία, ενώ γνώριζα πως αυτοί μαζί με τον Γιώργο μου κανονίζανε πότε θα βρεθούν ξανά για το "αξέχαστο" διήμερο που θα γινόταν με την ευκαιρία "σύσκεψης" και που δεν θα μπορούσαν τότε να φέρουν πάλι τις γυναίκες τους στην Λάρισα, αφού ήταν όλες εργαζόμενες. Δεν είχε καμία σχέση η οικοδέσποινα που τους είχε υποδεχθεί τότε με την εικόνα που έβλεπαν αυτή τη στιγμή μπροστά τους, παρά το ότι ήμουν η ίδια γυναίκα. Τα βλέμματά τους περιεργαζόντουσαν το κορμί μου, μένοντας ιδιαίτερα στα σημεία που η σάρκα μου ήταν έντονα βυσσινιά απ’ το μαστίγωμα.

-    «Ρε συ Γιώργο, η γυναίκα είναι αληθινά μαστιγωμένη!»

Ξεστόμισε ένας απ’ τους φίλους του ενώ πλησιάζοντάς με άπλωσε το χέρι του και χάιδεψε απαλά τη σάρκα πάνω απ’ το αριστερό μου στήθος, όπου βρισκόταν ένα πολύ έντονο σημάδι του μαστιγώματος, μήκους περίπου 15 εκατοστών.


-    «Καλά ρε Θανάση, τι νόμιζες δηλαδή, πως σας δούλευα όταν έλεγα πως είναι μια σκύλα που χρειάζεται το ξύλο και τον εξευτελισμό; Η γυναίκα είναι πλασμένη για να ικανοποιεί κάθε όρεξη και επιθυμία του αρσενικού. Μπορείς να την ρωτήσεις και την ίδια αν θέλεις.», είπε ο άντρας μου.

-    «Βρε Μίνα, πως σ’ έκανε έτσι ο Γιώργος; Στ αλήθεια είσαι διατεθειμένη να υποστείς οτιδήποτε από εμάς μπροστά του;"

Με ρώτησε ο δεύτερος στη σειρά, ο Ηλίας που από εκείνο το βράδυ που τους είχα τραπέζι θυμάμαι τον τρόπο που κοίταζε το μπούστο μου και τις γάμπες μου καθώς τους σέρβιρα.

-    «Αγόρι μου, είμαι μια σκλάβα, μια πρόστυχη πόρνη, στην απόλυτη διάθεσή σας. Πρέπει να με κάνετε να υποφέρω, πρέπει να σας ικανοποιήσω και να φύγετε από εδώ όσο πιο γίνεται ικανοποιημένοι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, είναι ακόμα πιο φρικτό το μαρτύριο που θα με κάνει να περάσω μετά που θα φύγετε από εδώ.», του απάντησα.

Για να μην έχουν αμφιβολία, έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, ξάπλωσα προς τα πίσω και ακουμπώντας στους αγκώνες, λύγισα τα πόδια μου ανοίγοντάς τα ταυτόχρονα όσο μπορούσα, ώστε το μουνί μου ήταν τώρα ανοιχτό μπροστά στα μάτια τους, όπως και τα στήθια μου.

-    «Να μωρό μου. Δες και μόνος σου… Ήδη τρέχουν υγρά απ’ το μουνί μου και οι ρώγες μου είναι τεντωμένες σε σημείο που δεν πάει άλλο…» του είπα.

Πριν περάσει πολύ ώρα, τρεις άντρες βρισκόντουσαν γυμνοί πάνω στο ντιβάνι και μου χάιδευαν παντού το κορμί, μου έδιναν τα καυλιά τους στο στόμα, έβαζαν τα χέρια τους σ’ όλες μου τις τρύπες. Ο άντρας μου καθόταν στον καναπέ δίπλα στο κρεβάτι και παρακολουθούσε το σκηνικό από κοντά, ενώ οι υπόλοιποι ήταν απέναντί μου και τραβούσαν κλιπάκια και φωτό με τα κινητά τους. Τα χάδια τους στο σώμα μου και η οπτική εικόνα μ’ άναβαν περισσότερο, παρά η επαφή τους με το μουνί μου.

Με έπαιρναν ο ένας μετά τον άλλο απ’ όλες μου τις τρύπες, βιαστικά, σα να φοβόντουσαν πως ζούσαν ένα όνειρο και ήθελαν να προλάβουν μην ξυπνήσουν. Ο Γιώργος μου κάποιες φορές μου χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά, ενώ άλλες στιγμές έσκυβε και μου φιλούσε τα χείλη, ή μου δάγκωνε τις θηλές. Οι τρεις φίλοι του που εναλλασσόντουσαν στο γαμήσι μου, με έβριζαν με τις χειρότερες λέξεις που έχω ακούσει ποτέ και σε μια στιγμή όταν ένας τους έφτυσε μέσα στο στόμα μου, ήρθαν και οι οκτώ πάνω μου και άρχισαν να με φτύνουν παντού. Κάποια απ’ τα σάλια τους που έτρεχαν στο πρόσωπό μου τα κατάπινα φέρνοντάς τα στο στόμα μου, ενώ όσα έπεφταν στα στήθια μου, τα πασάλειβα πάνω μου. Σε λίγο είχαν εμπλακεί και οι οκτώ σ’ ένα μανιασμένο χορό γύρω μου. Σχεδόν σπρωχνόντουσαν ποιος θα γαμήσει περισσότερη ώρα, ποιος θα με πάρει απ’ το στόμα, ποιος θα μου τον χώσει στον κώλο μου.

Ήμουν στα τέσσερα σαν τη σκύλα και το μόνο που έκανα ήταν να βογκάω και να προσπαθώ να κρατήσω την ηδονή που με είχε πλημμυρίσει ώστε να μην φτάσω σε οργασμό. Δεν θα μου το συγχωρούσε ποτέ αυτό ο Γιώργος. Μέσα στη ζάλη μου, τον έβλεπα να με παρατηρεί στο πρόσωπο, μ’ έπιανε απ’ το πηγούνι και μου σήκωνε το κεφάλι για ν’ αντικρίσω το βλέμμα του. Τα μάτια μας συναντιόντουσαν και όσο παρατηρούσε την φοβερή καύλα στην οποία με είχαν φέρει οι φίλοι του, τόσο το ευχαριστιόταν. Όσο πιο δυνατά ούρλιαζα απ’ την απέραντη ηδονή που ένιωθα, τόσο πιο χαρούμενο τον έκανα. Μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    «Πρόσεχε σκύλα, πρόσεχε μην φτάσεις, γιατί σ’ έχω σκίσει!»

Ήμουν λαχανιασμένη και έσταζα απ’ τον ιδρώτα όταν του είπα ανάμεσα στα βογκητά μου:

-    «Αγάπη μου, μόνο εσύ θα με φτάσεις στο κορύφωμα»

Ο άντρας μου δεν μετείχε στο σκίσιμό μου. Ήταν και αυτός γυμνός, αλλά το μόνο που έκανε ήταν να με παρατηρεί, να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, ν’ απλώνει με τα χέρια του τα χύσια των άλλων που αναμιγνυόντουσαν με τον ιδρώτα μας, σ’ όλο μου το σώμα. Ο πούτσος του ήταν σηκωμένος κάγκελο. Σε κάποια στιγμή που πέρασε από μπρος μου δοκίμασα να του τον πάρω στο στόμα, όμως τραβήχτηκε απότομα λέγοντάς μου:

-    «Όχι πουτάνα μου, όχι γιατί είμαι έτοιμος και δεν θέλω..»

Ο Θανάσης ήταν τώρα μπροστά μου, κρατώντας με απ’ τα μαλλιά και έχοντας το καυλί του στο βάθος του λαιμού μου σφηνωμένο, στη στάση που ήξερα πως τρελαίνονται όλα τα αρσενικά. Δυο άλλοι με έπαιρναν σάντουιτς ταυτόχρονα απ’ το μουνί μου και τον κώλο μου. Κράτησα την αναπνοή μου και ρουφώντας με όλη μου τη δύναμη, άκουσα το βογκητό του Θανάση καθώς έχυνε βαθιά στο λαιμό μου. Έτρεξαν δάκρυα απ’ τα μάτια μου και τραβήχτηκα αφήνοντας σταγόνες απ’ τα χύσια του Θανάση μαζί με σάλια μου να κυλήσουν στα στήθια μου. Στρέφοντας το κεφάλι μου προς τα πίσω είδα τα πρόσωπα αυτών που με γαμούσαν να σφίγγονται. Οι λεκάνες τους κόλλησαν πάνω μου και σφίγγοντάς με δυνατά με τα μπράτσα τους, έχυσαν μέσα μου. Όταν γύρισα μπροστά, ο άντρας μου μ’ έφτυσε ξανά και σηκώνοντας το χέρι του, το κατέβασε με δύναμη στο πρόσωπό μου. Το χαστούκι ακούστηκε ηχηρό σε σημείο που έγειρα και έπεσα με το πλάι στο ντιβάνι, ακούγοντάς τον να φωνάζει:

-    «Α να χαθείς πουτάνα! Μα τι αχόρταγη γαμιόλα σκύλα είσαι..! Που τη βρήκα τέτοια πουτάνα και την πήρα για γυναίκα..!»

Κοιτάζοντάς τον προκλητικά στα μάτια, είπα λαχανιασμένη:

-    «Αυτό να το σκεφτόσουν πριν κανονίσεις τα ραντεβού με τους φίλους σου. Τώρα κάτσε στην άκρη να τους βλέπεις να με γαμάνε…»

Η απάντησή μου δεν πρέπει να του άρεσε πολύ, γιατί σηκώνοντάς ξανά το χέρι του, το κατέβασε με την ανάποδη πάλι στο πρόσωπό μου, κάνοντάς με να χάσω τον κόσμο. Αυτός που βρισκόταν καρφωμένος στον κώλο μου, μου τράβηξε από πίσω τα μαλλιά και το πρόσωπό μου σηκώθηκε όρθιο. Με κράτησε εκεί, όσο χρόνο περνούσαν όλοι τους από μπροστά μου, χαστουκίζοντάς με αλύπητα. Το συναίσθημα ήταν υπέροχο. Με έπαιρναν ταυτόχρονα απ’ όλες μου τις τρύπες, ενώ με χαστούκιζαν δυνατά και κάποιοι απ’ αυτούς με χτυπούσαν στα πλευρά μου και στην πλάτη με γροθιές. Δεν πονούσα κάπου συγκεκριμένα, απλά ήμουν ζαλισμένη, σαν σε μεθύσι. Ο πόνος απλωνόταν σ’ όλη μου την ύπαρξη κάνοντάς με να βυθίζομαι και ν’ αφήνομαι στις ορέξεις των βιαστών μου, ένα αντικείμενο παραδομένο σε ότι πιο διαστροφικό έχει ζήσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην ηδονή.

Το show συνεχίστηκε μέχρι που με γάμησαν όλοι τους δυο και τρεις φορές. Αφού είχαν τελειώσει παντού πάνω μου και μέσα μου, ήμασταν πια όλοι πεσμένοι, ξέπνοοι, όπου έβρισκε ο καθένας. Οι τρεις απ’ αυτούς που με είχαν πάρει τελευταίοι κείτονταν μαζί μου στο ντιβάνι, ενώ οι υπόλοιποι καθόντουσαν στους καναπέδες του υπογείου, αδύναμοι να σηκωθούν. Αυτή τη φάση τη χαιρόμουν κάθε φορά, όταν ήξερα πως είχα τη δυνατότητα να φτάσω τα αρσενικά σε τέτοια κατάσταση που να μην μπορούν να κινηθούν απ’ την εξάντληση, ενώ μέσα τους ήθελαν να συνεχίσουν να με γαμάνε. Τα γυμνά κορμιά ήταν μούσκεμα απ’ τον ιδρώτα και παντού γύρω βασίλευε η βρωμιά της αμμωνίας απ’ το κάτουρο, διάχυτη, αφού μετά που με γάμησαν κατούρησαν με προτροπή του άντρα μου, όλοι πάνω μου. Εγώ χαϊδευόμουν ακόμα, σκορπώντας το μίγμα απ’ τα χύσια που με κάλυπτε ολόκληρη, μηχανικά πάνω στη σάρκα μου. Με έτσουζε η αμμωνία γιατί πολλές απ’ τις ραβδώσεις του μαστιγώματος ήταν νωπές, ενώ σ’ άλλα σημεία του κορμιού μου με είχαν δαγκώσει δυνατά κατά τη διάρκεια του γαμησιού και πονούσα, όμως αυτό το διάχυτο παντού τσούξιμο και ο πόνος με εξίταρε φοβερά.

Ήξερα πως ο άντρας μου θα ζητούσε πολύ περισσότερα μετά που θα έφευγαν οι φίλοι του και πως θα είχαμε συνέχεια. Ήταν μεσημέρι πια όταν σηκώθηκαν, ντύθηκαν και πλησιάζοντάς με ένας- ένας με έφτυσαν ξανά με τη σειρά όλοι τους εκεί όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα στο ντιβάνι.

-    «Δεν είχε τύχει να γαμήσουμε ξανά τέτοιο μουνί με τόση πουτανιά ρε συ Γιώργο. Είσαι στ’ αλήθεια πολύ τυχερός που την έχεις δικιά σου!» είπε ο Θανάσης καθώς σκούπιζα γι άλλη μια φορά τα σάλια τους από πάνω μου.

Το καυλί του, παρά το ότι είχε φτάσει τέσσερις φορές απ’ το πρωί, το κατάλαβα πως του σηκώθηκε έστω και κάπως, αφού τον είδα πως έκανε την κίνηση να το "τακτοποιήσει" πάνω απ’ το παντελόνι του.

-    «Φίλοι μου, είναι ξανά στη διάθεσή σας, όποτε θελήσετε. Για σκίσιμο την έχω έτσι και αλλιώς…» απάντησε ο άντρας μου.

Αν και τα χείλη μου ήταν πρησμένα απ’ τα χαστούκια και το συνεχόμενο τσιμπούκωμα, κατάφερα ν’ αρθρώσω:

«Αφήστε μόνο λίγο διάστημα για να φτιάξει το κορμί μου Γιώργο. Θέλω να με πάρουν ξανά, όταν θα έχουν επουλωθεί τα σημάδια απ’ το μαστίγωμα, για να με μαστιγώσουν οι φίλοι σου βίαια, σαδιστικά»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")