Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας παιδιά. Με λένε Γιώργο, είμαι 35 χρονών. θα σας περιγράψω την πρώτη εμπειρία μου με τη Μαρία σε δημόσιο χώρο. Η Μαρία είναι 30 χρονών, με υπέροχο πρόσωπο και εκπληκτικό σώμα ενώ το δυνατό σημείο της είναι το κωλαράκι της. Η ιστορία αυτή συνέβη ένα μήνα μετά τη γνωριμία μας και ήταν ενδεικτική για το πόσο δυνατή σεξουαλικώς σχέση έχουμε.

Ήταν το αυγουστιάτικο βράδυ μιας πολύ θερμής ημέρας (με καύσωνα) και είχαμε βγει για μπίρες, όπως κάθε βράδυ του καλοκαιριού. Ο τόπος κοινός για όλη τη θερινή σεζόν: η παραλιακή λεωφόρος της παραθαλάσσιας πόλης που ζούμε. Είχε πάρα πολύ κόσμο εκείνη την ημέρα παντού στην παραλιακή κι εγώ ξενερωμένος ρίχνω στο μωρό μου την ιδέα να περπατήσουμε στην ακροθαλασσιά. Χωρίς δεύτερη σκέψη βρεθήκαμε να περπατάμε στα βότσαλα κρατώντας από μια μπίρα στο χέρι.

Καθίσαμε στην ακροθαλασσιά και μετά από λίγο συνειδητοποιήσαμε ότι η υπερβολική ζέστη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, που δεν είχε εκτονωθεί ακόμα και οι μπιρίτσες που είχαμε καταναλώσει είχαν δημιουργήσει μια διάθεση χαρούμενη, η οποία δεν άργησε να γίνει ερωτική...

Σύντομα έγινε πολύ... ερωτική και επίσης σύντομα .. επειγόντως ερωτική. Το πρόβλημα μας ήταν όμως ο χώρος που βρισκόμασταν. Ο φωτισμός ήταν ελάχιστος στο σημείο, αλλά γύρω μας υπήρχαν άλλα ζευγαράκια ή μεγαλύτερες παρέες, ενώ κόσμος πήγαινε κι ερχόταν σε απόσταση 2-3 μέτρων δίπλα μας. Όλα αυτά στα βότσαλα, ενώ σε κοντινή απόσταση (10 μέτρων περίπου) καθόταν πολύς κόσμος σε παρακείμενο καφέ-μπαρ...

Η Μαρία είχε αρχίσει επίσης να παραπονιέται για τα βοτσαλάκια που την ενοχλούσαν στο κωλαράκι. Την ξάπλωσα επάνω μου και χωρίς καθυστέρηση αρχίσαμε φιλιά... υγρά, ερωτικά και το δεξί μου χέρι κινήθηκε κάτω από το μίνι φορεματάκι της, να κάνει απαλό μασάζ στο κωλαράκι της το λαχταριστό. Σιγά - σιγά το μασάζ έγινε εντονότερο, το χούφτωμα πιο δυνατό. Το χέρι μου γλίστρησε κάτω από το κιλοτάκι της και άρχισα να φέρνω απαλά τα δυο δάχτυλα πάνω - κάτω ανάμεσα στα κωλομάγουλα, κάνοντας μικρές στάσεις για εξερεύνηση της τρυπούλας της...

Η Μαρία δεν άντεξε άλλο και με μια αποφασιστική κίνηση ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και πήρε την "παλουκάρα μου" (έτσι την φωνάζει η Μαρία) στο χέρι της και την οδήγησε με μαεστρία στο στόμα της. Με έγλειφε απίστευτα ωραία και η αίσθηση του κινδύνου έκανε τις πρώτες σταγόνες από τα χύσια μου να κυλήσουν γρήγορα προς το στόμα της. Τις κατάπιε με μεγάλη ευχαρίστηση και αδημονία για τις υπόλοιπες.

Όμως είχα άλλα σχέδια: ήθελα κι εγώ να γλείψω το μουνάκι της. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι τα κοντινά ζευγαράκια μας είχαν ήδη δει, ενώ κάποια κεφάλια από το καφέ-μπαρ κοιτούσαν εξεταστικά προς το μέρος μας!

Η Μαρία κόμπλαρε άσχημα και πρότεινε βιαστικά να φύγουμε και να συνεχίσουμε σπίτι. Είχα άλλη άποψη όμως εγώ. Είχα εντοπίσει σε απόσταση δυο - τριών μέτρων δεξιά μας μια μικρή βάρκα έξω από το νερό. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και μετά από δευτερόλεπτα την είχα ξαπλώσει πίσω από τη βάρκα, της άνοιξα τα πόδια και χώθηκα ανάμεσά τους για να απολαύσω τη μοναδική γεύση από το μουνάκι της. Όσο όμως η γλώσσα μου απολάμβανε, το καυλί μου διαμαρτυρόταν.... Ήθελε κι αυτό -και με το δίκιο του- να σβήσει τη δίψα του.

Μπήκα αργά μέσα στο κατα-μουσκεμένο μουνάκι της και νόμιζα ότι το καυλί μου θα σπάσει από την καύλα. Τα πόδια μας βρίσκονταν μέσα στο νερό, μα δεν καταλαβαίναμε πια ούτε την αφόρητη ζέστη της ατμόσφαιρας, ούτε τη δροσιά του νερού, ούτε δίναμε πια καμία σημασία στους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω μας. Αισθανόμασταν να έχουμε αποχωρήσει από την πραγματικότητα, νιώθαμε να πετάμε στα σύννεφα. Την πηδούσα άγρια πια και για πολλή ώρα και η Μαρία τα έδινε όλα. Καταφέρναμε πάντως να μην φωνάζουμε, παρά την κατάστασή μας.

Μετά από ώρα, άγνωστο πόση ακριβώς, έχυσα μέσα της και με έσφιξε επάνω της λέγοντάς μου ότι δεν πρόλαβε να μετρήσει πόσες φορές με έχυσε αυτή. Τότε έριξα μια ματιά γύρω μας και είδα με μεγάλη χαρά ότι τουλάχιστον δυο ζευγαράκια ακόμα εμπνεύστηκαν από τη γαμησάρα μας και μας μιμήθηκαν.

Αγαπούλα, δεν νομίζω ποτέ να ξεχάσεις την πρώτη... δημόσια "εμφάνισή" μας...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")