Η 40άρα που εκδικήθηκε τον άντρα της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι Δημήτρης 28 χρονών, μένω Αθήνα και θέλω να σας διηγηθώ την φάση που είχα πριν λίγες μέρες. Ήμουν μόνος αυτό το διάστημα και έψαχνα για καμιά γνωριμία αλλά τίποτα. Έτσι βαρέθηκα κάποια στιγμή και λέω αν είναι να ‘ρθει τίποτα θα ‘ρθει. Και έτσι έγινε. Μια μέρα εκεί που καθόμουν στο σάιτ και χάζευα, είχα ανοιχτό το τσατ και μου έρχεται ένα μήνυμα και πιάνω την κουβέντα με μια κοπέλα.

-    «Γεια σου!»

-    «Γεια σου. Πώς σε λένε;»

-    «Όλγα, εσένα;»

-    «Δημήτρη. Πόσο χρονών είσαι Όλγα;»

-    «Σαράντα. Εσύ Δημήτρη;»

-    «28. Τι  ψάχνεις Όλγα;»

-    «Παρέα να μιλήσω…»

Και έτσι ξεκινάμε μια συζήτηση για σχέσεις και τέτοια. Μου λέει ότι είναι παντρεμένη και δεν περνάει καλά και αφού μιλάμε ώρα της λέω:

-    «Θέλεις να τα πούμε από κοντά;»

-    «Ναι, γιατί όχι;», μου λέει.

-    «Πάμε για ένα καφέ;»

-    «Ναι»,

-    «Ο άντρας σου δεν έχει πρόβλημα;»

-    «Δουλεύει απόγευμα, αλλά δεν με νοιάζει αν έχει πρόβλημα…»

-    «Εντάξει!», της λέω.

Και κανονίζουμε να πάμε για καφέ σε ένα μαγαζί στην παραλιακή. Φτάνω στο καφέ παραγγέλνω και την περιμένω. Σε λίγο σκάει μύτη. Την βλέπω και παθαίνω πλάκα! Μια μουνάρα κάτσε καλά! Μελαχρινή με μαύρα μάτια, τέλειο πρόσωπο, δυο βυζάρες στριμωγμένες μετά βίας στο σουτιέν και ένας κώλος πεταχτός. Αφού γνωριζόμαστε από κοντά τα λέμε λίγο… μου λέει για τον άντρα.. ότι δεν περνάει καλά και τέτοια και φτάνει η κουβέντα στο ζουμί.

-    «Θέλω να τον εκδικηθώ τον μαλάκα!», μου λέει.

-    «Δηλαδή;», της λέω.

-    «Θέλω απόψε να τον κάνω κερατά. Ενδιαφέρεσαι;»

-    «Βέβαια!»

-    «Θέλω απόψε να γίνω δικιά σου και ο βλάκας ο άντρας μου να βγάλει κέρατα!»

-    «Ότι θες μωρό μου.. Αν θες πάμε σπίτι μου τώρα»,

-    «Πάμε!»

Φεύγουμε και πάμε σπίτι μου. Όταν φτάνουμε, βάζω δυο ποτά για να χαλαρώσουμε και σε λίγο άλλα δυο. Είμαστε έτοιμοι… αρχίζω να την φιλάω και να την χουφτώνω παντού. Αυτή έγινε κατακόκκινη από την καύλα. Της βγάζω έξω τις βυζάρες και τις πιπιλάω, τις βυζαίνω, τις δαγκώνω… Αυτή αναστενάζει. Την ξεντύνω και πέφτω με τα μούτρα στο μουνί της που ήταν ξυρισμένο, με ένα τριγωνάκι από τρίχες πάνω - πάνω. Αρχίζω να της κάνω ένα τρελό γλειφομούνι! Δάγκωνα τα μουνόχειλα, έγλειφα την κλειτορίδα και ρουφούσα και έβαζα την γλώσσα μου μέσα στη σχισμή της. Αυτή έχυνε συνέχεια ώσπου έφτασε στο αποκορύφωμα… μου πίεσε το κεφάλι και μου γέμισε το στόμα με ένα ποτάμι από υγρά. Εγώ σηκώθηκα και την φίλησα και μοιράστηκα τα υγρά της μαζί της.

-    «Τώρα είναι η σειρά μου…», μου λέει.

Πέφτει στα γόνατα και μου παίρνει ένα θεϊκό τσιμπούκι! Μου τον ρουφάει όλον μέσα. Ήξερε από τσιμπούκι. Εγώ την τραβάω γιατί θα έχυνα και σταμάτησα λίγο, γιατί ήθελα και να την γαμήσω. Την βάζω ξάπλα και πηδάω πάνω, μπαίνω μέσα στο υγρό μουνί της και το πηδάω με όλη την δύναμή μου. Αυτή σε όλη την διάρκεια μονολογούσε δυνατά:

-    «Μαλάκα άντρα μου, έλα να δεις πως με ξεσκίζουν! Γάμα με αγόρι μου! Ξέσκισε το μουνί του πούστη του άντρα μου. Γάμα την γυναίκα του! Αυτός είσαι ψωλαρά μου. Ο άντρας με το πουλάκι του τι να κάνει; Αυτή είναι ψωλάρα!!!»

Και όσο έβριζε τον άντρα της εγώ καύλωνα πιο πολύ… μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσω. Πήγα να τραβηχτώ αλλά με κράτησε με δύναμη και έχυσα μέσα της. Τότε μου λέει:

-    «Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα μπασταρδάκι στο άντρα μου αλλά μην φοβάσαι, κάνω αντισύλληψη. Απλά θέλω να πάω σπίτι με τα χύσια ενός άλλου άντρα μέσα μου και να τον βάλω να μου γλείψει το μουνί μου…»

-    «Είσαι ανωμαλιάρα;», της λέω.

-    «Ναι, είμαι μωρό μου!», απαντά.

Και κατεβαίνει πιο κάτω να μου καθαρίσει την πούτσα μου. Την έγλειφε κανένα τέταρτο και μου είχε ξανασηκωθεί. Γυρίζει τότε και μου λέει:

-    «Τώρα την ετοιμάζω για τον κώλο μου, που δεν τον δίνω ποτέ στον καραγκιόζη τον άντρα μου, αλλά μόνο στους εραστές μου…»

Σηκώνομαι, την βάζω στα τέσσερα και χαϊδεύω τον κώλο της. Της γλείφω την κωλοτρυπούλα της και ξεκινάω να την ανοίγω με τα δάχτυλα μου. Σε λίγο σπρώχνω το καυλί μέσα στην καυτή κωλάρα της και την πηδάω δυνατά. Αυτή παίζει το μουνί της και φωνάζει:

-    «Πούστη άντρα μου, δεν θα πάρεις ποτέ την κωλάρα μου! Μόνο άλλοι θα μου την γαμούν. Έτσι, σκίσε με μωρό μου! Εσύ είσαι άντρας, όχι ο δικός μου ο μαλάκας!»

Με αυτά τα λόγια δεν αντέχω… χύνω βαθιά στον κώλο της κι αυτή αρχίζει να τρέμει από τον οργασμό. Μετά ντύθηκε, με ευχαρίστησε και έφυγε αφού προηγουμένως είπαμε να τα ξαναπούμε.

Ευχαριστώ που διαβάσατε την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία κι εσείς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")