Ο μπαμπάς της κολλητής μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη Βίκυ είμαστε κολλητές από το Γυμνάσιο. Από τους πρώτους μήνες της φιλίας μας ήμασταν αχώριστες. Πολλά σαββατοκύριακα κοιμόμασταν η μια στο σπίτι της άλλης...

και θεωρούσαμε η μια την οικογένεια της άλλης και δική μας οικογένεια.

Το 2005 δώσαμε και οι δύο πανελλήνιες. Εγώ πέρασα Αθήνα και για κακή μας τύχη η Βίκυ πέρασε Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να χωριστούμε. Μετά από πολύ κλάμα και υποσχέσεις να ανεβοκατεβαίνουμε κάθε Σαββατοκύριακο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, έφτασε η μέρα που θα πηγαίναμε με το αμάξι του μπαμπά της να βρει σπίτι και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη!
Ο μπαμπάς της ήταν πάντα πολύ ωραίος τύπος και περάσαμε πολύ ωραία στη διαδρομή. Τέσσερις μέρες μετά θα γυρίζαμε πίσω Αθήνα μόνο εμείς οι δύο. Αποχαιρετήσαμε λοιπόν τη Βίκυ και ξεκινήσαμε για Αθήνα. Στο δρόμο συζητούσαμε με τον Κώστα για πολλά και διάφορα, τίποτα σημαντικό.

Η συζήτηση σιγά-σιγά εξελίχθηκε στο σεξ και στα ταμπού. Δεν άργησε και η κρίσιμη ερώτηση αν έχω κάνει ποτέ σεξ και αν ναι, πότε. Του είπα ότι είχα ολοκληρώσει με την τελευταία σχέση που είχα και τότε άρχισε το πράμα να ξεφεύγει. Με ρωτούσε αν είχα πονέσει την πρώτη φορά και αν είχα αίμα.
Στην αρχή ψιλοφρίκαρα με την ερώτηση γιατί αν και πολύ ελκυστικός και αρκετά νέος ο Κώστας δεν έπαυε να είναι ο μπαμπάς της κολλητής μου!! Συνέχισα όμως να του απαντάω και οι ερωτήσεις γίνονταν ολοένα και πιο πρόστυχες. Το ξέρω ότι είναι κακό εκ μέρους μου αλλά γούσταρα που καύλωνα αυτά που έλεγα έναν 45άρη.

Εντωμεταξύ έριχνα κλεφτές ματιές στο παντελόνι του και έβλεπα πως ο πούτσος του είχε φουσκώσει πολύ. Η ανάσα του έγινε πιο βαριά και ώρες-ώρες χάιδευε τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Κάποια στιγμή άνοιξα κάπως «τυχαία» τα πόδια μου και διακριτικά χαμήλωσα λίγο το μπλουζάκι που φόραγα για να αποκαλυφτεί το στήθος μου.
Αυτός το είδε και κατάλαβε πως ήμουν έτοιμη για παιχνίδι. Αρχικά ακούμπησε το χέρι του στο πόδι μου και με χάιδευε. Εγώ έκανα πως δεν το πρόσεξα και κοίταγα έξω. Στη συνέχεια άρχισε να χαϊδεύει ολοένα και πιο μέσα μέχρι που έφτασε στο μουνάκι μου.

Τότε ένιωσα να ηλεκτρίζομαι… είχα ερεθιστεί υπερβολικά. Δεν είπε τίποτα. Βγήκε από μια έξοδο και 10 λεπτά μετά είχε βρει ένα αρκετά απόμερο σημείο και σταμάτησε. Γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ότι ήταν πολύ καυλωμένος και ότι τώρα έπρεπε να κάνω κάτι να τον ανακουφίσω.
Εγώ όντας αρκετά άπειρη έβαλα και λίγη σάλτσα και το έπαιξα αθώα παιδούλα που δεν ήξερα τι εννοεί. Άνοιξε το φερμουάρ, παραμέρισε το εσώρουχο του, και ένας καυλωμένος και σκληρός πούτσος εμφανίστηκε. Απαλά μου έπιασε το κεφάλι και το οδήγησε στον πούτσο του.

Εγώ άρχισα να του κάνω πίπα και σε λίγα λεπτά κατάλαβα πως η τέχνη είναι έμφυτη. Έγλυφα το πουτσοκέφαλο του, τον ρούφαγα του δάγκωνα τα αρχίδια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έκανα. Ούτε που ήξερα εγώ όλα αυτά τα κόλπα!! Αυτός κάποια στιγμή βόγκηξε και το επόμενο λεπτό ένιωσα ένα ζεστό υγρό στο στόμα μου. Το κατάπια και μετά με σήκωσε και με φίλησε παθιασμένα.
Το μουνάκι μου είχε γίνει πολύ υγρό και ήθελα πολύ να το χαϊδέψω. Αυτός φυσικά το κατάλαβε και μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να μου χαϊδεύει το μουνάκι μου. Μετά έσκυψε και το έγλυφε και ένιωθα τα υγρά να φεύγουν. Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα οργασμό και όσο και να ήθελα να το συγκρατήσω, ένα δυνατό βογκητό βγήκε από το στόμα μου την ώρα που τελείωνα!

Μετά από αυτό μείναμε για λίγο σιωπηλοί, ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε ξανά. Στο ταξίδι δεν μιλούσαμε πολύ. Το μόνο που μου είπε ήταν φυσικά ότι έγινε να έμενε μεταξύ μας και ότι ήταν πολύ ωραία.

Δύο μήνες μετά ξανακάναμε το ταξίδι για να επισκεφτούμε τη Βίκυ και εκεί έγιναν ξανά τα ίδια μόνο που αυτή τη φορά ολοκληρώσαμε αυτό που αρχίσαμε. Το σεξ μαζί του ήταν τέλειο. Έμπαινε με δύναμη μέσα μου ξανά και ξανά.
Η ιστορία αυτή συνεχιζόταν για δυο χρόνια ακόμη. Μόνο σεξ αυτός με μια μικρή (η φαντασίωση κάθε άντρα) και εγώ με έναν ώριμο άντρα. Μετά από κοινή απόφαση διακόψαμε γιατί δεν μπορούσα πια να το κρύβω από τη κολλητή μου.

Σήμερα οι σχέσεις μας με τον Κώστα είναι τυπικές, αν και καμιά φορά τον βλέπω να κοιτάει έντονα το στήθος μου και ξέρω ακριβώς τι σκέφτεται!! Και τέλος η κολλητή μου δεν έχει μάθει ποτέ τίποτα!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")