First Time

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Λέγομαι Μαίρη και αποφάσισα να γράψω και εγώ την δικιά μου ιστορία η οποία έλαβε μέρος πριν τρία χρόνια τέτοια εποχή. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μιλούσα με κάποιον τον οποίο ήξερα από τον τόπο καταγωγής μου, την Μήλο.

Από τις πρώτες κουβέντες που είχαμε ανταλλάξει, ήξερα ότι αυτός ο άντρας ήταν ο ιδανικός! Βέβαια, είχαμε αρκετά χρόνια διαφορά και αυτό μπορώ να πω ότι με σόκαρε αρκετά.

Σιγά-σιγά όμως άρχισα να το ξεπερνάω επειδή τον ερωτευόμουν. Και τον ερωτευόμουν όχι για την εμφάνιση του, αλλά για τον τρόπο που μίλαγε, για κάθε τι που μου έλεγε και με έκανε να νιώθω άνετα.

Έτσι, μετά από πολλές συζητήσεις και αφού είχε έρθει το Πάσχα, ήρθε η ώρα που επιτέλους θα τον έβλεπα, αφού και οι δυο μέναμε σε διαφορετικά μέρη. Εκείνος ήρθε μια μέρα μετά και μόλις έφτασε στο χωριό μου έστειλε μήνυμα να πάω να τον συναντήσω στο σπίτι του.

Όλα ήταν πολύ φυσιολογικά αλλά με μια δόση αμηχανίας. Τότε δεν έγινε τίποτα το σπουδαίο, αφού ήρθαν όλοι οι φίλοι του να τον δουν μετά από τόσο καιρό. Την επόμενη μέρα ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο σπίτι του μέχρι τα ξημερώματα. Όταν φύγαμε όλοι και ενώ πήγαινα και εγώ να μπω στο σπίτι μου, μου έστειλε μήνυμα αν θέλω να πάμε καμιά βόλτα.

Πήραμε το αμάξι του και βγήκαμε λίγο έξω από το χωριό. Σταματήσαμε σε ένα διάζωμα και τότε με φίλησε! Ήταν το ωραιότερο φιλί που είχα νιώσει ποτέ! Καθώς φιλιόμασταν άρχισε να με χαϊδεύει και σιγά-σιγά έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου.

Είχα ερεθιστεί τόσο πολύ που δεν ήξερα αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ. Οι κινήσεις του γίνονταν όλο και πιο έντονες ενώ παράλληλα χάιδευα τον μικρό του φίλο.

Εκείνη την στιγμή μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να σταματήσουμε και κουμπωθήκαμε και οι δυο. Τότε με μια απότομη κίνηση, μου κατέβασε το παντελόνι και ο ερεθισμός έγινε ακόμα μεγαλύτερος. Όσο δύσκολο και αν μου ήταν του είπα ότι έπρεπε να σταματήσουμε. Εκείνος συμφώνησε και επιστρέψαμε στο χωριό.

Το επόμενο βράδυ, τα ξημερώματα, πήραμε πάλι το αμάξι και σταματήσαμε σε ένα άλλο διάζωμα. Ήξερα ότι εκείνη θα ήταν η μεγάλη μέρα που τόσο περίμενα…

Άρχισε να με φιλάει και σιγά-σιγά να μου βγάζει τα ρούχα. Εγώ έσκυψα προς το μέρος του χαϊδεύοντας και φιλώντας τον μικρό του φίλο, ο οποίος ήταν πραγματικά υπέροχος. Μετά από λίγο χαμήλωσε το κάθισμα μου και ήρθε από πάνω μου.

Η καρδιά μου πλέον είχε σταματήσει. Τον ήθελα τόσο πολύ! Εκείνος με φίλαγε απαλά και προσπαθούσε σιγά-σιγά να μπει μέσα μου χωρίς να με πονέσει. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ο πόνος ήταν έντονος αλλά ταυτόχρονα πολύ γλυκός.

Λίγο πιο μετά ο πόνος πέρασε αφού είχε μπει πλέον ολοκληρωτικά μέσα μου και είχα συνηθίσει την αίσθηση.

Άρχισαν να βγαίνουν αναστεναγμοί και από τους δυο αφού απολαμβάναμε την στιγμή, μέχρι που τελειώσαμε. Τότε μείναμε για λίγο αγκαλιά και εκείνος ακόμα μέσα μου, προσπαθώντας να ανακτήσουμε και οι δυο τις αναπνοές μας.

Υπήρξαν βέβαια κι άλλες συναντήσεις της επόμενες μέρες αλλά τότε όχι απλά τον είχα ερωτευτεί αλλά ένιωθα ένα δέσιμο μαζί του, που ήξερα ότι όση απόσταση και αν μας χώριζε αργότερα, πάντα θα υπήρχε κάτι που θα μας ένωνε μέχρι τις επόμενες φορές που θα βρισκόμασταν!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")