Έκπληξη στο πρώτο ραντεβού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από μερικά χρόνια, μάλλον 4, πρώτη φορά που μπήκα στο netmeeting μίλησα με μια κοπέλα με nickname Τατιάνα. Λοιπόν αφού μιλήσαμε μερικές φορές και ανταλλάξαμε φωτογραφίες (και ήταν όντως λεπτοκαμωμένη και πολύ όμορφη) μου είπε ότι είναι παντρεμένη και ότι της άρεσα πολύ!

Της είπα μια μέρα από το τηλέφωνο «Τι ωραία να ερχόσουν να με ξυπνήσεις το πρωί». Επειδή τότε έμενα στο σπίτι της γιαγιάς μου προσωρινά! Και μου λέει «Πολύ ευχαρίστως να σου κάνω έκπληξη στο κρεβάτι σου!»
Κανονίσαμε λοιπόν την επομένη να πάω να κοιμηθώ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να αφήσω ξεκλείδωτη την πόρτα για να έρθει το πρωί να με ξυπνήσει! Είχε κανονίσει και με τον άντρα της πως θα πήγαινε για δουλειές κι εγώ είπα μια μούφα για να λείψω μέχρι το μεσημέρι από τη δουλειά! Με τα χίλια ζόρια με πήρε ο ύπνος και το πρωί γύρω στις 9 άκουσα την πόρτα ν ανοίγει. Έκανα ότι κοιμάμαι. Ήρθε αργά και κάθισε στο κρεβάτι δίπλα μου, μου χάιδεψε τα μαλλιά και την πλάτη και γύρισα να την κοιτάξω!

Το φως ήταν λιγοστό αλλά μπορούσα να διακρίνω ότι είχε πανέμορφο προσωπάκι. Αγκαλιαστήκαμε και αμέσως υπήρξε μια απίστευτη χημεία! Σας να είχαμε βρεθεί χίλιες φορές! Έβγαλε τις μπότες της και ξάπλωσε δίπλα μου! Φορούσε ένα μίνι με χοντρό καλσόν και ένα πολύ κολλητό μπλουζάκι. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να χαμογελάμε! Φιλιά παθιασμένα!

Άρχισα να την χαϊδεύω στην πλάτη και σιγά - σιγά να σφίγγω στα χέρια μου το σφιχτό κωλαρακι της , τα πόδια της ενώ εκείνη κόντευε να με φάει! Δεν ήξερα μέχρι που θα έφτανε, αλλά ένιωθα να καίγομαι από το πάθος! Της έβγαλα το μπλουζάκι της και πήρα στο στόμα μου τα μικρά και ολοστρόγγυλα βυζάκια της! Ήταν μικρά, αλλά οι ρόγες της είχαν γίνει τεράστιες και σκληρές! Δε χόρταινα να τις παίζω στο στόμα μου και να την ακούω να αναστενάζει. Την ξάπλωσα ανάσκελα, ήταν τόσο λεπτούλα που ήταν σαν παιχνιδάκι στα χέρια μου. Έβγαλα τη φουστίτσα της, και το καλσόν και φορούσε ένα πανέμορφο βαθύ πορφυρό εσώρουχο! Μμμμμ, με τρέλαινε να την βλέπω έτσι ξαπλωμένη με τις ρόγες της όρθιες, τα μακριά ξανθά της μαλλιά να πέφτουν στο πρόσωπό της, και το κατακόκκινο κιλοτάκι της να με προκαλεί! Έσκυψα και άρχισα να γλύφω αργά και ηδονικά κάθε σημείο του κορμιού της! Ήθελα να την φάω ολόκληρη! Έγλυψα τα πόδια της, τα δάχτυλά της, και όταν έπαιζα με τη γλώσσα μου τους αστραγάλους της αναστέναξε σαν τρελή!

Ανέβηκα πιο ψηλά, παραμέρισα το κιλοτάκι της και άρχισα να ρουφάω το τρυφερό της μουνάκι. Ήταν αποτριχωμένο και ήταν τέλειο, σαν από μετάξι, με μια μικρούλα τουφίτσα Δε χόρταινα να την παίρνω στο στόμα μου, να σπρώχνω μέσα της τη γλώσσα μου και να ρουφάω τους χυμούς της! Δεν ξέρω για πόση ώρα την έγλυφα, αλλά μ άρεσε που έτρεμε το κορμί της από την καύλα και φώναζε δυνατά!

Μόλις σηκώθηκα, αμέσως με έγδυσε, σε χρόνο μηδέν και βρέθηκε με τον πούτσο μου στο στόμα της! Υπέροχο θέαμα να βλέπεις ένα τόσο γλυκό κοριτσάκι να πιάνει τον πούτσο σου, να σε κοιτάζει και να τον καταπίνει σα να θέλει να τον εξαφανίσει! Κόντευα να εκτοξευτώ, αλλά κρατιόμουνα! Την τράβηξα πάνω μου γιατί παραλίγο να χύσω και άρχισα να την χαϊδεύω! Ξάπλωσα από πάνω της και χωρίς να το καταλάβω είχα μπει μέσα της!
Ένιωθα το μουνάκι της τόσο στενό που με τρέλαινε! Την έπαιρνα αργά και κάθε φορά έμπαινα ολόκληρος μέσα της και σταματούσα εκεί! Και μετά ξανά… κι έβλεπα το πρόσωπό της, έγλυφε τα δάχτυλα της, έσφιγγε στις παλάμες της τα
βυζάκια της και φώναζε! Συνέχισα να την παίρνω σε κάθε στάση που μπορεί να φανταστεί κανείς! Το μουνάκι της ήταν τόσο στενό που κάθε στιγμή ήμουν
έτοιμος να χύσω! Αλλά δεν ήθελα να σταματήσει με τίποτα αυτό το μαγευτικό
συναίσθημα!

Την γύρισα στα γόνατα της και πήγα από πίσω! Μπήκα μέσα της αργά, μέχρι που με πήρα ολόκληρο και την έπιασα σφιχτά από τη μέση της και άρχισα να την γαμάω όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά! Ένιωθα το μουνάκι της να ξεσκίζεται και εκείνη φώναζε τόσο δυνατά που πρέπει να μας είχαν ακούσει όλοι. Βγήκα για λίγο και πήγα να ξαναμπώ! Κατά λάθος έσπρωξα στον κώλο της, ο οποίο ήταν στενός όσο τίποτα άλλο.

Της λέω «συγνώμη, κατά λάθος» και ενώ έμπαινα στο μουνάκι της μου λέει «γιατί δε δοκιμάζεις; Γάμα με από τον κώλο». Εγώ τα χα παίξει! Μου τον πήρε στο στόμα και τον γέμισε με το σάλιο της και άνοιξε με τα χέρια της τον κώλο της μπροστά μου! Χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπρωξα τον πούτσο μου μέσα της και ήταν τόσο στενά που κόντεψα να ματώσω! Εκείνη μου φώναζε «σκίσε με » και παρόλο που πονούσε με παρακαλούσε να μη σταματήσω! Εγώ δε μπορούσα να κρατηθώ σχεδόν με τίποτα! Και βγήκα από τον κώλο της και μπήκα πάλι από μπροστά!, βάζοντας της τα δάχτυλά μου στην στενή τρυπούλα της!

Είχαμε τρελαθεί και οι δύο! Έβλεπα πως γαμούσα και τις δύο τρύπες της και δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο! Της λέω «Θέλω να σε χύσω….» και μου απαντάει «χύσε μέσα μου, δεν υπάρχει φόβος, παίρνω χάπια». Δεν ξέρω γιατί ενώ πάντα είμαι πολύ συγκρατημένος και προσεκτικός , ποτέ χωρίς προφυλακτικό και τώρα να χύσω και μέσα της; Αλλά είχα χάσει τον έλεγχο!

Την έπιασα σφιχτά από τον κώλο της και άρχισα να τη γαμάω ασταμάτητα, γρήγορα και δυνατά! Φωνάζαμε και οι δύο απ την καύλα.. και σε μια στιγμή, τον έσπρωξα ολόκληρο μέσα της, όσο πιο βαθιά μπορούσε να φτάσει και φώναξα Χύνωωωωωω και άφησα όλα μου τα καυτά υγρά μέσα της.

Και μου είπε «μη σταματάς, συνέχισε». Πρώτη φορά συνέχισα να τη γαμάω αφού είχα χύσει μέσα της δεν ήθελα να σταματήσω τόσο που μου πήρε μια ώρα για να χύσω και δεύτερη φορά! Αυτή τη φορά στο πρόσωπό της..

Είχα μείνει να την κοιτάζω! Ένα τόσο όμορφο κορίτσι, φαινόταν σα μικρούλι, παρόλο που ήταν 25 χρονών.. δεν το πίστευα ότι είχε συμβεί!

Μείναμε εκεί ξαπλωμένοι αγκαλιά για πολύ ώρα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")