Τρελή για έρωτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι μια παντρεμένη γυναίκα με δυο παιδιά και δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να απατήσω τον άντρα μου. Αυτό μέχρι που αλλάξαμε σπίτι και μετακομίσαμε σε μια πολυκατοικία σε κάποια γειτονιά στην Αθήνα.

Έβλεπα τον Άγγελο να πηγαίνει στη δουλειά τον κάθε μέρα που κατέβαζα τα παιδιά στο σχολικό. Ήταν γύρω στα είκοσι πέντε, ψηλός και γεροδεμένος. Κάθε φορά που με καλημέριζε, έβλεπα στα μάτια του μια περίεργη λάμψη πόθου.

Όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις, αλλά με έκαναν να νιώθω και μια τρελή επιθυμία. Κάτι έπρεπε να κάνω.

Ένα πρωί έβγαλα, όπως πάντα, τα παιδιά στο σχολικό. Εκείνος με καλημέρισε κι εγώ τον ρώτησα αν ήξερε καθόλου από ηλεκτρικά.

-    "Όχι και πολλά πράγματα", μου απάντησε. "Γιατί, τι συμβαίνει;"

-    "Δεν ξέρω ακριβώς", μουρμούρισα. "Αν δεν σας κάνει κόπο, ελάτε να ρίξετε μια ματιά".

-    "Ευχαρίστως", είπε και μ' ακολούθησε.

Μόλις μπήκαμε στο σπίτι, άνοιξα μερικά κουμπιά της ρόμπας μου, μουρμουρίζοντας ότι έκανε πολύ ζέστη εκεί μέσα.

-    "Ναι", συμφώνησε ο Άγγελος, ρίχνοντας λοξές ματιές στο άνοιγμα. "Για να δούμε τώρα τι συμβαίνει. Κοιτάξατε μήπως έχει καεί καμιά ασφάλεια;".

-    "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά", ομολόγησα πλησιάζοντας τον. "Ήταν μια πρόφαση για να έρθεις!"  

Μ' αυτά τα λόγια του πρόσφερα τα χείλη μου, χωρίς να σκεφτώ τίποτα άλλο. Το παθιάρικο φιλί μας με έκανε να πάρω αμέσως φωτιά. Κι εκείνος όμως δεν πήγαινε πίσω.

Τα χέρια του άρχισαν να ψαχουλεύουν πυρετωδικά το κορμί μου και σε λίγο ξεφορτώθηκε τα εσώρουχά μου τραβώντας τα με μανία από πάνω μου. Έσκυψε κι έχωσε το πρόσωπό του στο μουνάκι μου, γλύφοντάς το, τρελός από καύλα.

Τότε ο Άγγελος με έβαλε να καθίσω σε μια πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά, έβγαλε το καυλί του και μου το έδωσε στο στόμα. Τον πήρα βαθιά μέχρι το λαρύγγι και τον ρούφηξα μέχρι που άδειασε το σπέρμα του μέσα στο στόμα μου.

Δε μας έφτασε όμως αυτό… θέλαμε να πηδηχτούμε. Με σήκωσε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Πέσαμε στο κρεβάτι και μου τον έχωσε αργά, κάνοντας με να σπαρταράω από καύλα. Τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τη μέση του και τον τράβηξα βαθιά μέσα μου.

Είχα δυο απανωτούς οργασμούς πριν χύσει κι εκείνος φωνάζοντας δυνατά…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")