Ανάσταση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκη, είμαι 21 ετών, καστανόξανθη με γαλαζοπράσινα μάτια, λεπτή 1.78 είμαι ένα αρκετά χαριτωμένο κορίτσι. Μα ας περάσω στο κύριο θέμα. Όλα συνέβησαν την ημέρα της Ανάστασης.

Μετά την εκκλησία κάτι φίλοι μου είχαν την ιδέα να πάμε στη Γλυφάδα στα Αστέρια μιας και είχε πρεμιέρα ο Κύαμος! Εκεί τα ήπιαμε αρκετά μετά κατά τις 5:30 το πρωί έπρεπε να πάμε σπίτια μας, και εφόσον δεν είχα φέρει το αυτοκίνητο, αναγκαστικά με πάει ο Νίκος.

Ο Νίκος είναι 23 ετών ψηλός (1.82) καστανός με γαλάζια μάτια, γεροδεμένος. Πάει χρόνια γυμναστήριο. Εγώ με αυτό το παιδί έχω κόλλημα από παλιά αλλά δεν του είχα πει τίποτα, δεν ξέρω γιατί. Όπως μιλάγαμε περί άσχετων θεμάτων, πάει να αλλάξει ταχύτητα και με χουφτώνει. Εγώ τότε, δήθεν συγχυσμένη, κοκκινίζω και του λέω:

-    Μα τι κάνεις εκεί;

-    Εεε, τι έκανα;

-    Τι, τι έκανες; Με χούφτωσες!

-    Εε, καλά μην κάνεις έτσι. Αφού μου έχει πει η Λένα ότι έχεις κόλλημα μαζί μου.

-    Η Λένα;

-    Ναι. Ψέματα λέει;

-    Όχι αλλά…

-    Τι αλλά ρε μωρό;

-    Μα…

-    Τίποτα… εγώ σε θέλω εδώ και τώρα! Δεν το καταλαβαίνεις; Με έχεις καυλώσει για τα καλά!

Εκείνη τη στιγμή κοιτάω το φούσκωμα στο παντελόνι του. Κατά την διάρκεια είχα καυλώσει και εγώ!

Περνάμε πάνω από αυτό το θέμα και βλέπω ότι δεν με πάει σπίτι μου αλλά σπίτι του. Και του λέω:

-    Δεν μένω εδώ!

-    Από δω και πέρα εδώ θα μένεις, εφόσον θα είσαι το κορίτσι μου.

-    Τι;

-    Τι, δεν θες;

-    Θέλω μα…

-    Δεν έχει μα… πάμε πάνω!

Ήμουν τρισευτυχισμένη. Όταν πήγαμε πάνω (σπίτι του) άρχισε να με φιλάει… παντού… Στο λαιμό, στο στόμα, και σιγά-σιγά μου έβγαζε το φόρεμα!
Μου βγάζει το σουτιέν και με ρίχνει στο κρεβάτι.

-    Πω πω! Καύλα είσαι!

-    Αχ!

Μου έγλυφε της ρώγες και μου χάιδευε το μουνάκι πάνω από το στρινγκάκι μου. Μετά από αυτό, έβγαλε το μποξεράκι του ξάπλωσε… και εγώ πήγα ανάμεσα στα πόδια του και του έπαιρνα πίπα του κοιτάζοντας τον στα μάτια. Του έπαιρνα το πουτσοκέφαλο, το έγλυφα και του έπαιζα μαλακία.

Αυτό γινόταν για πολύ ώρα μέχρι που κόντευε να χύσει… και με σήκωσε και μου έβγαλε το στρινγκάκι και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι. Εγώ ήμουν τόσο καυλωμένη που ήθελα να με γαμήσει αμέσως, αλλά αυτός δεν είχε σκοπό να το κάνει. Πολύ σύντομα καθώς μου έκανε γλυφομούνι, έχυσα δυο φορές και αυτός μου έλεγε:

-    Σου αρέσει πουτανίτσα;

-    Αααχχ… Ναι! Έλα, γάμα μεεεε.

-    Θες γαμήσι ε;;

-    Ναι, έλαααα.

-    Υπομονή καριολίτσα μου.

-    Μμμμμ…  Αχ!

Και μετά από κάνα πεντάλεπτο φαίνεται δεν άντεξε… μου σήκωσε τα πόδια και μου τον έβαλε με δύναμη όλο μέσα. Εγώ φώναξα από πόνο και καύλα… Αλλά μου άρεσε. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου και να με βρίζει. Αυτό με καύλωνε πολύ.

-    Σ’ αρέσει να σε ξεσκίζω μωρή;

-    Αααχχχ... Ναι! Έλα καριόλη μου. Ααααχχχ!

Άρχισε να μου γλύφει και τις ρώγες. Μετά από λίγο βγήκε από μέσα μου και άρχισε να μου γαμάει τα βυζιά. Μετά, αφού έχυσε μια φορά, με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να μου τον βάζει στον κώλο άγρια και εγώ έπαιζα το μουνάκι μου.

Μετά αφού χύσαμε μαζί πέσαμε για ύπνο. Αχ! Τι μέρα και εκείνη…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")