Καύλες και κρασάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι στη δουλειά και η ώρα δεν περνάει με τίποτα... Σήμερα γυρνάς Αθήνα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Έχουμε μια βδομάδα να κάνουμε έρωτα και μου έχεις λείψει. Έχουμε κανονίσει να έρθεις σπίτι μετά τη δουλειά και δεν βλέπω την ώρα.

Θέλω να χαλαρώσουμε με κρασάκι μιλώντας σαν φιλαράκια και μετά να σε πλησιάσω με αργές κινήσεις. Τρυφερά φιλιά στο λαιμό, γλωσσόφιλα… τα χέρια μου στα μπουτάκια σου και μετά ανάμεσα σε αυτά. Μέσα από τη φούστα σου πάνω από το καλσόν σου.

Θέλω να αγγίξω το εσώρουχο σου, να αναστατώσω για τα καλά το κορμάκι σου προτού αρχίσω να σε γδύνω. Θα μείνω γυμνός και θα αρχίσω να σου βγάζω τα ρούχα ένα-ένα... πάντα σου άρεσε να έχω την πρωτοβουλία! Θέλω να σε αφήσω μόνο με το κιλοτάκι. Δεν φοράς στρινγκ αλλά τα μικρά φανταχτερά κιλοτάκια σου, σου δίνουν ένα κοριτσίστικο στιλ, ένα στιλ που με κάνει να θέλω ταυτόχρονα να σε γλύψω παντού τρυφερά, προτού ασυγκράτητος από την καύλα και με την πούτσα μου πρησμένη σε γαμήσω.

Είσαι με το κιλοτάκι ξαπλωμένη στο πλάι και εγώ σε κρατώ σφιχτά. Σου φιλάω την πλάτη -λεία και απαλή- και το χέρι μου παίζει με την κλειτορίδα σου. Νιώθω την υγρασία σου να εξαπλώνεται ανάμεσα στα πόδια σου -οι λεκέδες στο κιλοτάκι σου θα είναι μάρτυρες της καύλας σου- ενώ ακόμα δεν σου έχω βάλει δάχτυλο. Το φούξια κιλοτάκι έχει χωθεί ανάμεσα στα κωλομέρια σου και στα χουφτώνω πότε απαλά, πότε πιο δυνατά. Θέλω να ελέγχω την καύλα σου!!!

Έχεις κλείσει τα μάτια και έχεις τουρλώσει την κωλάρα σου πάνω στον πούτσο μου.
Ο κώλος αφράτος και τορνευτός, τα κωλομέρια σου ζουμπουρλά... ανατριχιάζεις από τα χάδια μου και αναστενάζεις κοριτσίστικα!

Τα δάχτυλα μου σε έχουν ανοίξει. Πλέον μπαίνουν μέσα στην μουνότρυπα σου που έχει χαλαρώσει και είναι μούσκεμα. Σε φιλάω στο στόμα, βάζω τη γλώσσα μου στο στόμα σου... Τα κάτω χειλάκια σου σίγουρα θα έχουν κοκκινίσει από την καύλα. Θέλω να γαμήσω τα χειλάκια σου αλλά πρώτα θέλω να αρμέξω το μουνί σου.

Σε γυρνάω ανάσκελα και μπαίνω ανάμεσα στα λυγισμένα μπούτια σου. Το κιλοτάκι εμποδίζει και στο βγάζω αργά-αργά... Το τραβάω από τον καβάλο. Τα χυσάκια σου μου βρέχουν τα χέρια -θα τα έχεις πάνω σου όλη μέρα αύριο που θα ξυπνήσουμε για δουλειά!!

Η χαλάρωση και η μικρή ζαλάδα από τα κρασάκια που έχουμε πιει, μας κάνει πιο ευαίσθητους… όλα τα νιώθουμε πιο έντονα, κρατάνε πιο πολύ, είμαστε ένα…

Χώνομαι ανάμεσα στα μπούτια αρχίζω να γλύφω την κλειτορίδα σου που είναι πρησμένη και σκληρή. Βογκάς καύλα μου και εγώ ρουφάω τα υγράκια σου.

Σε έχω στο στόμα και έχεις μουδιάσει από την καύλα. Είσαι πανέμορφη και το αθώο προσωπάκι σου είναι ακόμα πιο όμορφο.

Θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου και σου χώνω ένα δαχτυλάκι στο κόλπο σου που έχει γίνει λιμνούλα... Με τη γλώσσα στην κλειτορίδα και το δαχτυλάκι μέσα, συσπάσαι ολόκληρη... Σε νιώθω, έρχεσαι.... Αααχχχ!
Τελειώνεις γυναικάρα μου είσαι δικιά μου.

Αχχχ ναι! Έτσι συνεχίζω να γλύφω μέχρι που δεν αντέχεις άλλο... Έχεις ένα πλατύ χαμόγελο και είσαι τόσο εξαντλημένη και ευαίσθητη.

Σε χαϊδεύω απαλά και σε σφίγγω στην αγκαλιά μου. Θέλω πολύ να σε γαμήσω αλλά ξέρω ότι πονάς μετά τον οργασμό. Σου ζητάω τσιμπούκι και ξέρω ότι δεν μπορείς να αρνηθείς. Ανεβαίνεις πάνω μου και τρίβεσαι πάνω στο πούτσο μου, με φιλάς στις ρώγες και κατεβαίνεις αργά-αργά… με μικρές δαγκωνιές στα μπούτια μου με κάνεις να τινάζομαι και βάζεις τα αρχίδια μου στο στόμα…

Αααχχχ! Μου γλύφεις τα αρχίδια και ο πούτσος έχει μουδιάσει. Δεν βιάζεσαι και με κάνεις να λιώνω από καύλα. Γλύφεις το κοντάρι σαν παγωτό -κοριτσίστικα- και ανεβαίνεις στο κεφαλάκι. Το αρμέγεις αλλά όχι σαν κοριτσάκι -σαν καυλιάρα γυναίκα που παίρνει τον άντρα της στο στόμα. Τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζάκια σου χαϊδεύουν τα μπούτια σου, αρπάζουν τα κωλομέρια σου, δίνουν ρυθμό στο κεφάλι σου… όλο το σώμα σου είναι για μένα πηγή ηδονής.

Δεν σου αρέσει να χύνω στο στόμα σου και έτσι σε σηκώνω προτού γεμίσω με χύσια το στοματάκι σου.

-    Θα το κάνουμε;

-    Πως θες;

-    Όπως θες εσύ…

-    Γύρνα στο πλάι.

Έρχομαι από πίσω και τον βάζω στο μουνάκι σου. Ταυτόχρονα σε γαμάω και σου τρίβω την κλειτορίδα... με το άλλο χέρι σου έχω σηκώσει το πόδι. Ελέγχω απόλυτα το ρυθμό και το γαμήσι μας. Είμαι το αρσενικό και είσαι το θηλυκό.

Ααααααχχχχ ναι! Χύνεις και ο πούτσος μου σε ακολουθεί…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")