Αποκάλυψη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έβγαλα για λίγο τον πούτσο μου από την μουσκεμένη μουνάρα της και βούτηξα ξανά ανάμεσα στις μπουτάρες της. Της άνοιξα το μουνί και άρχισα να της το ρουφάω και να της το γλύφω.

Σχεδόν όλη μου η στοματική κοιλότητα ήταν μέσα στην μουνάρα της, λες και ήταν κολλημένη με βεντούζα. Η γλώσσα μου έγλυφε την κλειτορίδα της και τα χείλη μου ρουφούσαν όλο το μουνί της. Οι χυμοί της πιτσίλιζαν την γλώσσα μου καθώς έχυνε…

Ξαφνικά, άρχισε να χτυπιέται και να βογκάει πιο έντονα από την λύσσα της και σε λίγο έβγαλε έναν δυνατό αναστεναγμό και μια μεγάλη ποσότητα των καυτών χυμών της τινάχτηκε μέσα στο στόμα μου, που τους ρούφηξα όλους μέχρι την τελευταία σταγόνα.

«Τι γεύση», σκέφτηκα, «σκέτο σερμπέτι είναι». Έπεσε πάνω στο ντιβάνι έτσι μισολιπόθυμη.

-    «Για λίγο χάθηκα…» μου είπε με ένα ξεψυχισμένο ύφος.

Σηκώθηκα τότε και κάθισα στο ντιβάνι δίπλα στην Δήμητρα και την φίλησα αρκετές φορές στα χείλη. Έφερα το χέρι στον πούτσο μου και εκείνη τον έπαιζε καθώς φιλιόμασταν.

-    «Έχεις κάνει ποτέ έρωτα;» την ρώτησα.

Μου απάντησε ότι ήταν ακόμη παρθένα και αυτό που ζούσε μέχρι στιγμής ήταν κάτι το φανταστικό.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να είναι τόσο όμορφο!» μου είπε.

Την ξάπλωσα πάνω στο ντιβάνι δίπλα στην Βούλα που μας έβλεπε σχεδόν νωχελικά από την εξάντληση, και της έβγαλα το παντελόνι και το κλασσικό άσπρο εσώρουχο που φορούσε, εκτός από κάτι πολύ όμορφα πράσινα καλτσάκια που φορούσε που δεν τα πείραξα γιατί μου άρεσε η σκιά που έκαναν μαζί με το σχετικά στο μικρό ποδαράκι της… και συνέχισα να την φιλάω στο στόμα. Σηκώθηκα όρθιος κάποια στιγμή και ενώ εκείνη ήταν καθισμένη στο ντιβάνι, έφερα τον πούτσο μου στα χείλη της. Εκείνη δίστασε…

-    «Είναι πολύ όμορφο» της είπα, «θα δεις… χάιδεψε το με τα χείλη και την γλωσσίτσα σου»

Τα χείλη της άρχισαν σιγά-σιγά να φιλούν τον πούτσο μου και καθώς τον έσπρωχνα λίγο-λίγο μέσα στο σχετικά στενό στοματάκι της, αγκάλιασαν το πουτσοκέφαλο μου. Άρχισα να νιώθω την γλώσσα της να με γλύφει απαλά… για λίγο και έκλεισα τα μάτια. Ξαφνικά, ένιωσα ένα παχουλό χέρι να έχει αρπάξει τον πούτσο μου, μια λαίμαργη γλώσσα να τον ρουφάει με μανία και ένα ζευγάρι σαρκώδη χείλη να τον έχουν καταπιεί σχεδόν όλο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα την Βούλα να κάθεται δίπλα στην Δήμητρα, να έχει βάλει σχεδόν όλο τον πούτσο μου στο στόμα της και να τον γλύφει δυνατά. Ένα δυνατό ρίγος με διαπέρασε ολόκληρο. Τα παχουλά δάχτυλα της χάιδευαν τα αρχίδια μου και το στόμα της ρουφούσε όλο τον πούτσο μου δυνατά…

Δεν άντεξα άλλο και τον έβγαλα από το γλυκό της στόμα και άνοιξα τα πόδια της Δήμητρας. Το παρθενικό της μουνάκι ήταν κάπως στενό και ένα μικρό δάσος από τρίχες… της το άνοιξα προσεκτικά και έβαλα την γλώσσα μου μέσα. Τα μουνόχειλα της ήταν κάπως σκουρόχρωμα και άρχισα να της τα γλύφω δυνατά με τα χείλη μου. Η γλώσσα μου άγγιξε την κλειτορίδα της και την ρούφηξε. Έβγαζε πνιχτές κραυγές, όπως την έγλυφα και μετά από λίγο έχυσε. Σηκώθηκα και ανέβηκα από πάνω της σπρώχνοντας τον πούτσο μου μέσα της. Άρχισε να αντιδρά και να τραβιέται…

-    «Μη! Πονάω…» μου είπε.

Η Βούλα της χάιδεψε το πρόσωπο και την φίλησε πολλές φορές στα χείλη.

-    «Ο πόνος θα είναι για λίγο Δήμητρα, αλλά μετά θα δεις ότι θα είναι πολύ όμορφο» της ψιθύρισε.

Την αγκάλιασα και πίεσα με αρκετή δύναμη. Η Δήμητρα ήταν στενομούνα και δοκίμασα πολλές φορές να μπω μέσα της. Τελικά και ενώ η Βούλα την φιλούσε σχεδόν απανωτά στο στόμα, έπιασα τον πούτσο μου και τον πίεσα με δύναμη μέσα της.

-    «Ααααααααααααααααααχχχχχ» ακούστηκε δυνατά και κοίταξα ότι σχεδόν όλος ο πούτσος μου είχε μπει.

Αίματα άρχισαν να τρέχουν από το μουνάκι της και κατάλαβα ότι την είχα σπάσει. Έχωσα όλον τον πούτσο μου μέσα της και άρχισα να κουνιέμαι μέσα-έξω αργά στην αρχή και στην συνέχεια όλο και πια γρήγορα. Το αδύνατο εκείνο πλάσμα αποδείχθηκε σκέτη σειρήνα νοσοκομειακού!

-    «Αχ, αχ, αχ! Πονάω, πονάω πολύ, αλλά μ’ αρέσει. Μην σταματάς… κι άλλο, κι άλλο!!!» φώναζε.

Ήταν πολύ στενή πράγμα που έκανε τον πούτσο μου ακόμη πιο σκληρό. Ένιωθα τον πούτσο μου να χτυπάει στην μήτρα της και την γαμούσα με δύναμη. Γαντζώθηκε πάνω μου και με έβλεπε στα μάτια ψιθυρίζοντας μου:

-    «Πονάω, αλλά είναι τόσο όμορφα! Βάλτο μου όλο… το αισθάνομαι να χτυπάει στην μήτρα - μου. Κι άλλο, κι άλλο…»

Το πρόσωπο και των δύο μας είχε κοκκινίσει και καθώς την γαμούσα με δύναμη ακούγοντας την λεκάνη μου να χτυπάει δυνατά στα κανιά της, αισθάνθηκα τα χύσια της να λούζουν τον πούτσο μου.

-    «Τελειώνω!!!» μου φώναξε.

Αλλά και εγώ δεν άντεχα άλλο… τράβηξα με μια ύστατη προσπάθεια τον πούτσο μου από τον μουνάκι της και ένιωσα τα καυτά χύσια μου να τινάζονται πάνω στην κοιλιά και στα βυζάκια της.

Η Βούλα ήρθε τότε κοντά μου και με φίλησε, χώνοντας την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου και εγώ την ρούφηξα.

-    «Δώσε μου το! Θέλω να στο γλύψω» μου είπε.

Στάθηκα όρθιος και τότε έπιασε τον πούτσο μου που ήταν μούσκεμα από τα χύσια μου, τον πήρε στο στόμα της και με έπιασε από τους μηρούς. Ένιωθα την γλώσσα και τα χείλια της να ρουφούν τις τελευταίες σταγόνες από το σπέρμα μου καθώς την έβλεπα να με γλύφει με μανία ενώ εγώ της χάιδευα τα μαλλιά…

«Τι τρελή πίπα κάνει, είχες δίκιο φίλε!» σκέφτηκα.

Συνέχισε να με γλύφει δυνατά και να θηλάζει όλο τον πούτσο μου και ενώ όλο μου το σώμα τρανταζόταν από σπασμούς δεν άντεξα άλλο. Εκείνη το κατάλαβε…

-    «Χύσε μέσα στο στόμα μου» μου είπε.

Σε λίγο ένα σωρό σπέρμα τινάχτηκε μέσα στο στόμα της και τότε έγινε κάτι που δεν το φανταζόμουν! Ένιωσα την γλώσσα της να συνεχίζει να με ρουφάει και το καυτό σπέρμα μου να κατεβαίνει το οισοφάγο της…

-    «Τι κάνεις;» της είπα. 

-    «Θέλω να πιω τα χύσια σου. Μ’ αρέσει» μου έλεγε, ενώ η στοματική της κοιλότητα ήταν γεμάτη από το καυτό σπέρμα μου.


-    «Δεν αντέχω άλλο…» της είπα, «είσαι σκέτη τρέλα!»

Η Δήμητρα παρακολουθούσε έκπληκτη – αποσβολωμένη σαν να μην πίστευε μπροστά της. Ζήτησα από την Βούλα να μου γυρίσει τα οπίσθια της. Γύρισε στα τέσσερα πάνω στο ντιβάνι… έσκυψα και της σήκωσα το πόδι της στο ύψος της πατούσας. Η πατούσα της έκανε μια υπέροχη καμάρα και το λείο δέρμα της γυάλιζε. Άρχισα να της γλύφω την δεξιά πατούσα της με μανία ρουφώντας την φτέρνα της και τα παχιά τετράγωνα δάχτυλα της, ενώ η κωλάρα ήταν εμπρός μου. Την έβλεπα να χαϊδεύει τις βυζάρες της πράγμα που με ερέθιζε ακόμη περισσότερο…

Καθώς έγλυφα την πατούσα της πάνω-κάτω, προχώρησα προς τα πάνω και έφτασα στην κωλάρα της, της άνοιξα τα κωλομέρια και έβαλα της γλώσσα μου μέσα στον κώλο της. Γλύφοντας την κωλοτρυπίδα της, έπιασα το χέρι της και το έφερα στο κωλομαγουλό της…

-    «Άνοιξε μου την κωλάρα σου κοπελάρα μου!» της είπα. «Θέλω να στην γλύψω»

Καθώς το χέρι της είχε ανοίξει το κωλομάγουλο, της έχωσα την γλώσσα μου μέσα, άνοιξα τα μουνόχειλα της και έγλυφα την μουνάρα της και την κωλοτρυπίδα της πάνω-κάτω καθώς το χέρι μου έπαιζε τον πούτσο μου που είχε γίνει πάλι κάγκελο. Άκουγα τους αναστεναγμούς και τα βογκητά της ηδονής της να διαδέχονται το ένα το άλλο… τα χύσια της άρχισαν να τινάζονται πάνω στην γλώσσα μου καθώς ρουφούσα την μουνάρα και της και έγλυφα την κωλοτρυπίδα της.

Δεν άντεχα άλλο… σηκώθηκα και της τον έβαλα όλον πισωκολλητό, έπιασα τα όμορφα κατάμαυρα σχεδόν ως την μέση μαλλιά της και της τα τραβούσα απαλά σαν να ήταν χαλινάρια. Το πάθος με είχε τρελάνει!

«Τώρα καταλαβαίνω τι έπαθε ο φίλος μου μαζί της» σκεφτόμουν… η ψωλάρα μου έσκιζε την μουσκεμένη μουνάρα της καθώς την γαμούσα δυνατά τραβώντας απαλά τα μαλλιά της και χτυπώντας που και που σχετικά δυνατά τα κωλομέρια της που είχαν κοκκινίσει. Το κεφάλι της ήταν ψηλά και σφάδαζε από την καύλα τσιρίζοντας:

-    «Κι άλλο, κι άλλο, βάλτο μου, ξέσκισε με!!!» 

Έσκυψα και άρπαξα τα μαστάρια της που κρεμόταν ηδονικά και μεγάλα σφίγγοντας πια τα δόντια από την λύσσα που με είχε πιάσει. Ενώ η ψωλάρα μου έσκιζε το μουνί της, έσκυψε τότε και το στέρνο της ακούμπησε σχεδόν όλο στο ντιβάνι και έτσι η κωλάρα της τουρλώθηκε προς τα πάνω ενώ συνέχισε να βογκάει δυνατά. Δεν μπορούσα πια άλλο… τα μάτια μου έκλεισαν, οι κόρες μου γύρισαν προς τα πάνω και το στήθος μου ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα…

-    «Αααααχχχχχχχ! Σε χύνω κοπελάρα μου!!!»

Φώναξα και με μια ύστατη κίνηση έχωσα όλον τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της κρατώντας τον εκεί, ενώ τα χύσια μου τιναζόταν μέσα της και εγώ είχα γαντζωθεί από την παχιά κωλάρα της. Λίγες σταγόνες από τα καυτά μου υγρά έσταξαν από το μουνάκι της και έπεσα δίπλα της σχεδόν αποτελειωμένος. Το μόνο που θυμάμαι και αυτό αμυδρά ως σήμερα, 21 χρόνια μετά, είναι ότι καθώς έπεσα στο ντιβάνι χωρίς δυνάμεις, θυμάμαι την Βούλα να είναι ξαπλωμένη δίπλα μου και να με κοιτάζει με εκείνο το απέραντα λάγνο βλέμμα της και την Δήμητρα να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού σχεδόν αποσβολωμένη.

Τα μάτια μου έκλεισαν και δεν ξέρω πόσες ώρες ήμουν πεσμένος εκεί. Με ξύπνησε ο δυνατός πρωινός ήλιος της επόμενης μέρας, καθώς ξύπνησα μόνος μου πάνω στο φαρδύ ντιβάνι. Μόνο ένας έντονος κόκκινος λεκές πάνω στην κουβέρτα είχε μείνει από την ερωτική κόλαση της χθεσινής μέρας και ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι:

«Σ’ ευχαριστούμε για όλα, θα τα ξαναπούμε. Βούλα – Δήμητρα» έγραφε.

Προσπάθησα να συνέρθω και να αναλάβω πάλι τις καθημερινές υποχρεώσεις μου και σιγά-σιγά ξαναμπήκα στην ρουτίνα της δουλειάς. Πέρασαν τρεις μήνες και δεν ξανάκουσα τίποτα από τις δύο. Η σχολική χρονιά τελείωσε και οι απόφοιτοι της τρίτης λυκείου πήραν πια ο καθένας τον δρόμο του.

Ένα ζεστό απόγευμα του Ιουνίου και ενώ ήμουν στο μαγαζί, είδα ξαφνικά την Βούλα να μπαίνει. Ήταν όμορφη και αεράτη όπως πάντα.

-    «Βρε, βρε καλώς την!» είπα. «Τι έγινε, πως είσαι;»

-    «Πολύ καλά!» μου είπε. «Τελείωσε η σχολική χρονιά και λέω να δώσω εξετάσεις του χρόνου γιατί φέτος θα έχουμε γιορτές»

-    «Μπράβο!» της είπα. «Άντε, και εις ανώτερα! Τι κάνει η Δήμητρα;», την ρώτησα.

-    «Καλά είναι» μου λέει. «Είναι στην Ελλάδα διακοπές. Αυτή μάλλον θα βρει καμιά δουλειά εκεί κάτω. Μου είπε να σου δώσω χαιρετίσματα. Ελπίζει να φτιάξει την ζωή της»

-    «Άντε με το καλό λοιπόν, παρομοίως!» της είπα, «αλλά τι γιορτές θα έχετε;»

-    «Ξέρεις Τηλέμαχε…» μου είπε, «έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ένα μήνα και μ’ αγαπάει πολύ και λέμε να το προχωρήσουμε…» 

-    «Με το καλό λοιπόν κοπέλα μου!» της είπα.

Ήταν στο σημείο αυτό που έπεσε η μεγάλη βόμβα:

-    «Ξέρεις… θέλω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό» μου είπε.

-    «Ορίστε!» της λέω, «ελεύθερα!»

-    «Είμαι έγκυος Τηλέμαχε…»

-    «Τι είπες;;;» ρώτησα με πνιγμένη φωνή…

-    «Είναι δικό σου» μου είπε. «15 μέρες μετά το απόγευμα εκείνο έχω καθυστέρηση. Είναι εξακριβωμένο. Να σου δώσω το νούμερο του γυναικολόγου που πήγα, να σου επιβεβαιώσει την ημέρα σύλληψης»

Σοκαρίστηκα!

-    «Και τώρα Βούλα;» της λέω.

-    «Θέλω να το κρατήσω» μου είπε.

-    «Και η σχέση σου;» την ρώτησα.

-    «Δεν είναι σωστό αυτό που σκέφτομαι αλλά με τον Ανέστη, έτσι λένε το παιδί και είναι εργάτης στην Ford, λέμε να παντρευτούμε σε δυο μήνες»

-    «Τόσο γρήγορα;» της είπα.

-    «Και εγώ θέλω και αυτός» μου απάντησε.

Με έπιασε από το χέρι και με καθησύχασε.

-    «Έχουμε κάνει έρωτα μέσα την πρώτη βδομάδα που γνωριστήκαμε, και τελείωσε μέσα μου» είπε. «Θα νομίζει ότι είναι δικό του»

-    «Αυτά είναι άτιμα παιχνίδια κοπέλα μου» της είπα.

-    «Το ξέρω…» μου απάντησε, «αλλά θέλω να ξέρεις ότι σε θέλω πάρα πολύ και δεν θέλω να χαθούμε, και αν ήσουν 20 χρόνια νεότερος θα ήθελα να κάνουμε κάτι πολύ σοβαρό»

-    «Εντάξει λοιπόν» της είπα, «για ότι χρειαστείς είμαι στην διάθεση σου»

Με πλησίασε τότε και την φίλησα στα χείλη κάπως παθιασμένα…

-    «Μπορώ να ρωτήσω κάτι προσωπικό;» της είπα.

-    «Ναι» μου είπε.

-    «Είναι θερμός άντρας;»

-    «Ναι, εντάξει είναι» απάντησε. «Αλλά είσαι κλάσεις καλύτερος!», μου είπε κάπως πονηρά και έφυγε.

Έκανε κοριτσάκι μετά από έξη περίπου μήνες και έχουμε αρκετά τακτική επαφή έκτοτε και είναι ακόμη φωτιά και λαύρα στο κρεβάτι όπως τότε.
Να με συγχωρείς φίλε που στο έκρυψα τόσα χρόνια. Δεν είχα πρόθεση!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")