Αποκάλυψη (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας και καλό Πάσχα, ήταν Πάσχα και τότε που έζησα την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου. Με λένε Τηλέμαχο και αυτά που έχω να σας διηγηθώ ή μάλλον πρέπει να πω να σας αποκαλύψω είναι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ αισθησιακά αλλά και πάρα πολύ σοβαρά.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που τα γράφω στην ιστοσελίδα σας αλλά δεν γνωρίζω τι άλλο να κάνω μετά από τόσα χρόνια και ειλικρινά είμαι σε αρκετά δύσκολη θέση γι’ αυτά που θέλω να σας πω, θα καταλάβετε στην πορεία της διήγησης μου γιατί το λέω αυτό.

Πριν κάμποσο καιρό ο πολύ στενός μου φίλος, του οποίου το όνομα δεν μπορώ να ευνόητους λόγους να σας αποκαλύψω, έγραψε μια ιστορία στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «τα περήφανα γερατειά θυμούνται». Παρ’ ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι τι σας είπε, αφού εγώ είμαι ο πολύ καλός φίλος του ο οποίος του ζητά να ακούσει ξανά και ξανά την ιστορία όπως σας είπε, και μπορώ να βεβαιώσω απόλυτα ότι αυτή είναι 100% αλήθεια και είναι επίσης αλήθεια ότι μου διηγήθηκε την ιστορία αυτή πολλές φορές όπως σας είπε, και όμως είναι κάτι που και εγώ το έχω σαν βάρος στην συνείδηση μου από τότε, γιατί πρώτον κανείς εκτός από τους πολύ άμεσα εμπλεκομένους δεν το γνωρίζει, και οι καταστάσεις είναι τόσο λεπτές που δεν ξέρω τι θα γίνει όταν βγει προς τα έξω.

Δεν ξέρω πως θα το πάρει ο φίλος μου γιατί όπως διαβάσατε στην ιστορία του, ήταν ενθουσιασμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα με την οποία έκανε σεξ και εκτός αυτού υπάρχει και ένα ακόμη πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την ίδια, με την οποία και εγώ έχω κάνει τον πιο τρελό έρωτα που έχω ζήσει ως σήμερα. Όπως και να έχει παρακαλώ να δημοσιεύσετε την ιστορία μου, γιατί από την στιγμή που ο φίλος μου μοιράστηκε την συγκλονιστική εμπειρία του μαζί σας, το βασάνιζα πολύ μέσα μου και εγώ αν πρέπει να μιλήσω, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να το κάνω μετά από 21 χρόνια και ελπίζω ότι αυτό δεν θα είναι αφορμή να διαλυθεί 30 ετών φιλία!!!

Ακόμη θα να πω και τούτο πριν αρχίσω να σας διηγούμαι αυτά που αποφάσισα να σας πω: δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί οι πλειοψηφία των συντακτών των ιστοριών αρέσκονται να σκυλοβρίζουν χυδαία τον ερωτικό τους σύντροφο κατά την διάρκεια του σεξ. Αν νομίζετε ότι κάτι κάνετε αποκαλώντας τον ερωτικό σας σύντροφο, «πουτανάρα και παλιοκαριόλα» και άλλα τέτοια αισχρά, τότε σίγουρα δεν έχετε την παραμικρή ιδέα πώς να ευχαριστιέστε τον έρωτα, ο οποίος δεν είναι χουλιγκανισμός αλλά μια πολύ ωραία πράξη.

Την Βούλα για την οποία σας μίλησε ο φίλος μου, την γνώριζα και εγώ και μάλιστα πολύ καλά πριν κάνει αυτόν τον παθιασμένο έρωτα με τον φίλο μου. Όντως ήταν έτσι όπως σας την περιέγραψε, πολύ θηλυκή, ερωτική, αισθησιακή και πολύ πληθωρική γυναίκα με μεγάλα βυζιά και παχιές μπουτάρες και μια μεγάλη και παχιά κωλάρα, σκέτη τρέλα για τους λάτρεις των πληθωρικών γυναικών. Την γνώριζα καλά γιατί και εμένα μου αρέσουν πολύ οι πληθωρικές γυναίκες, και όπως και ο φίλος μου ζούσα και εγώ τότε το 1988 στην ίδια πόλη της δυτικής τότε ακόμη Γερμανίας, στην οποία είχα πάει στις αρχές του 1970 και τελικά εγκαταστάθηκα εκεί.

Με τον φίλο μου γνωριστήκαμε μερικά χρόνια αργότερα όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το εμπόριο των λαχανικών και εγώ εργαζόμουν ακόμη σαν επιστάτης σε ένα σχολείο. Κατά την διάρκεια της εργασίας μου αυτής από το 1970 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1980, εκεί είχα την τύχη να εξοικειωθώ σταδιακά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το 1986 αφού έφυγα από την θέση μου, καθώς δεν ήθελα να μείνω άλλο και είχα ήδη σχεδόν συμπληρώσει τα χρόνια μου για συνταξιοδότηση, άνοιξα ένα βιντεοκλάμπ. Υπολογιστή για την δουλειά αυτή ήξερα στραβά κουτσά να χειρίζομαι, και ήλπιζα να το κρατήσω για μερικά χρόνια πριν αποσυρθώ από την ενεργό εργασιακή δράση και επιστρέψω στην Ελλάδα. Ήταν η εποχή που το βίντεο ήταν στις δόξες του και οι δουλειές πήγαιναν καλά.

Μια Κυριακή απόγευμα που η κίνηση λόγω της ημέρας ήταν σπασμένη, ο φίλος μου ήρθε να με επισκεφθεί. Καθίσαμε να πιούμε κάτι αλλά τον έβλεπα πολύ σκεπτικό…

-    «Τι συμβαίνει;» τον ρωτούσα, αλλά δεν μου έλεγε τίποτα… «κοίτα» του είπα στο τέλος. «Είμαστε τόσα χρόνια φίλοι, γιατί δεν μου μιλάς; Ξέρεις  ότι θα σε καταλάβω ότι και να έγινε».

Αναστέναξε για λίγο και μου απάντησε:

-    «Την Τζόαν Τσέν την ξέρεις, έτσι δεν είναιι;»

Έτσι την αποκαλούσε γιατί έχει δει στην τηλεόραση τον τελευταίο αυτοκράτορα του Μπερτολούτσι και μου ζήτησε μετά να το δανειστεί γιατί του άρεσε πολύ, και επειδή η Βούλα ήταν όντως ίδια η Τσεν στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

-    «Βέβαια την ξέρω!», του είπα. «Είναι μαθήτρια στο ελληνικό λύκειο της πόλης και έχει έρθει μερικές φορές να δανειστεί ταινίες. Ωραία κοπέλα πάντως! Συμφωνείς;» του είπα.

-    «Σε παρακαλώ μην μιλήσεις σε κανέναν» μου είπε. «Ξέρεις ήρθε προχτές, την Παρασκευή μετά το τέλος των μαθημάτων, δεν ξέρω πως έγινε αλλά… ξέρεις ότι με τρέλαινε αυτή γυναίκα εδώ και πολύ καιρό…» 

-    «Έκανες τίποτα μαζί της;» τον ρώτησα με έκδηλη απορία.

-    «Τρελαθήκαμε να γαμιόμαστε όλο το απόγευμα! Ήταν ακόμη παρθένα… δεν ξέρω τι έγινε και πως έκανα ότι έκανα, αλλά δεν της άφησα μέρος που να μην την γλύψω. Της έγλυφα το μουνί ασταμάτητα και την γαμούσα με τις ώρες…» μου είπε με ένα μισοντροπαλό ύφος.

-    «Τρελάθηκες;» του είπα. «Αυτή είναι κοπελίτσα και εσύ είσαι 52! Τι πήγες και έκανες;»

Κατέβασε το κεφάλι του και δεν μίλησε…

-    «Ελπίζω να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτό και έχεις προβλήματα με την γυναίκα σου…» του είπα.

Χαμογέλασα λίγο πονηρά και τον ρώτησα:

-    «Εσύ να γλύψεις γυναίκα;» του είπα. «Αφού ξέρω ότι δεν σου αρέσουν κάτι τέτοια. Πες μου πως ήταν πάνω-κάτω μαζί της;»

-    «Ήταν σκέτη τρέλα Τηλέμαχε!» μου είπε. «Παρ’ ότι παρθένα, μου έκανε τέλειο τσιμπούκι και όσο για το άλλο δεν ξέρω και εγώ τι έπαθα…! Τι τις πατούσες της έγλυψα, τι τις φτέρνες, τι την κωλάρα της… όσο για το μουνάκι της, και εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορές της ρούφηξα τα χύσια της. Όσο για το γαμήσι, δεν σου λέω τίποτα! Τρελάθηκα!»

-    «Ρε συ τόσο πολύ την γουστάρεις;» τον ξαναρώτησα.

-    «Άστα Τηλέμαχε…» μου απάντησε. «Δεν έχω ξαναδεί πιο θερμή και πιο καυλιάρα γυναίκα. Αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα της έλεγα να ζήσουμε μαζί και δεν δίνω δεκάρα για την διαφορά ηλικίας»

-    «Εσύ την ψώνισες τελείως φίλε!» του είπα. «Κοίτα να συνέλθεις γιατί δεν σε βλέπω καλά. Ξαναμίλησες μαζί της από την Παρασκευή;» τον ξαναρώτησα.

-    «Ναι» μου είπε. «Το Σάββατο το απόγευμα, πριν κλείσω πέρασε από το μαγαζί»

-    «Και…;» ρώτησα.

-    «Μου είπε ότι ήταν υπέροχο και ότι ήταν η καλύτερη πρώτη φορά που μπορούσε να φανταστεί. Αλλά δεν θέλει να ξαναβρεθούμε…»

-    «Φυσικό είναι ρε συ» του είπα. «Θα μπορούσες να είσαι πατέρας της. Έχετε 32 χρόνια διαφορά το καταλαβαίνεις;»

-    «Ναι το καταλαβαίνω» μου είπε. «Παρόλα αυτά δεν ξέρω πώς να σταματήσω να το σκέφτομαι. Ήταν σκέτη κόλαση μαζί της!»

-    «Κάνε σεξ με την γυναίκα σου, μήπως και ξεχαστείς» του είπα.

-    «Με δουλεύεις αγρίως!» μου είπε. «Τι σχέση έχει αυτή η φωτιά και λαύρα με την γυναίκα μου;»

Η φράση του αυτή μου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό. Φωτιά και λαύρα! Αν και εγώ ήμουν 50 χρονών τότε, και σήμερα μετά από τόσα χρόνια κάθομαι και τα γράφω αυτά μπροστά σε έναν υπολογιστή, ακόμη αντηχούν τα λόγια του στα αυτιά μου παρόλο που ζούμε πια στην Ελλάδα σε διαφορετικές πόλεις.

Ο φίλος μου σας έγραψε ότι έμαθε ότι η Βούλα αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε έναν νεαρό μετά από 2-3 χρόνια, αλλά δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα, γιατί μετά από 3 μήνες από το ερωτικό συμβάν μαζί της, ήρθε στην Αθήνα για δουλειές και δεν ξαναεπέστρεψε στην Γερμανία έκτοτε, παρά μόνο για πολύ μικρά διαστήματα και εξάλλου έχασε τα ίχνη της αφού δεν ξαναείχαν επαφή έκτοτε. Τον νεαρό η συγκεκριμένη τον γνώρισε πολύ πιο πριν, σχεδόν με την λήξη της σχολικής χρονιάς, και μέσα στο καλοκαίρι οι σχέσεις τους έγιναν πολύ στενές και επισημοποιηθήκαν το φθινόπωρο. Πριν όμως, έγιναν αυτά έγιναν αυτά που πρόκειται να σας πω και τα οποία είναι παροιμιώδους ομορφιάς και ερωτισμού.

Δεν μπορούσα να ησυχάσω για μέρες μετά την περιγραφή που μου έκανε ο φίλος μου. Μου άρεσε και εμένα η κοπέλα αυτή πάρα πολύ, αλλά και εγώ ήμουν 30 χρόνια μεγαλύτερος της και δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο, εκτός από την σχέση πελάτη που είχα μαζί της καθώς ερχόταν στο βιντεοκλάμπ για να νοικιάσει κάποιες ταινίες. Και όμως είχα χάσει τον ύπνο μου τα βράδια. Σκεφτόμουν συνέχεια αυτά που μου είχε πει ο φίλος μου και καθώς εγώ δεν είχα τις δικές του ερωτικές αναστολές και μου άρεσε πολύ η ιδέα να γλύψω μια γυναίκα, και ειδικά την συγκεκριμένη… ήθελα να την ρουφήξω ολόκληρη.

Η μοίρα τελικά μου έπαιξε ένα πολύ περίεργο και τελείως απρόσμενο παιχνίδι. Μια μέρα λίγο πριν τις σχολικές διακοπές του Πάσχα, ήρθε στο μαγαζί για ενοικίαση μια άλλη κοπέλα που όπως ήξερα, καθότι οι μαθητές του λυκείου μου ήταν γνωστοί αφού είχα πολλές ελληνικές ταινίες και τις νοίκιαζαν συχνά, ήταν στην ίδια τάξη με την Βούλα και που την έλεγαν Δήμητρα. Συμπαθητική κοπέλα αλλά ασχημούλα και σχετικά αδύνατη, αλλά με κάπως φαρδιά λεκάνη και τραχιά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, και μια άψογη μεν αλλά πολύ μεγάλη και έντονη οδοντοστοιχία. Μου ζήτησε μια ταινία αλλά δεν την είχα.

-    «Μπορείτε να την βρείτε;» με ρώτησε. 

-    «Θα προσπαθήσω..» της είπα.

Πέρασε μετά δυο μέρες πάλι…

-    «Λοιπόν την βρήκατε;» μου είπε.

-    «Δυστυχώς…» της είπα. «Την θέλεις πολύ;»

-    «Ναι» μου είπε. «Την ήθελα να την δω τώρα για το Πάσχα»

Σκεφτόμουν πολύ καιρό να κάνω κάτι, και οι άυπνες νύχτες μου εξαιτίας αυτών που άκουσα από τον φίλο μου, επέτειναν την κατάσταση…

-    «Αν μου κάνεις μια μικρή χάρη κοπελιά…» είπα, «σου υπόσχομαι ότι θα κάνω το παν για να την βρω το πολύ σε δυο μέρες»

-    «Τι εννοείτε;» με ρώτησε κάπως φοβισμένα.

-    «Μη φοβάσαι..» της είπα και της έγραψα την διεύθυνση του σπιτιού μου σε ένα χαρτάκι. «Έλα σε δυο μέρες εδώ, χτύπα το κουδούνι και θα στην έχω έτοιμη. Μόνο σε παρακαλώ αν γίνεται, έλα μαζί με την Βούλα από την τάξη σου. Έχει δανειστεί μια ταινία και δεν την επέστρεψε ακόμη και σε παρακαλώ μην της πεις τίποτα, εντάξει;»

Δίστασε λίγο αλλά σε μου έγνεψε καταφατικά. Την επομένη, έκανα κάτι που και εγώ δεν ξέρω πως μου ήρθε να το κάνω. Το βιάγκρα δεν υπήρχε ακόμη τότε στην αγορά και παρ’ ότι δεν είχα πρόβλημα στην σεξουαλική μου ζωή, με είχε πιάσει ένας πανικός. Πήγα λοιπόν στον γιατρό μου και του ζήτησα χάπια βιταμίνης Ε τα οποία αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα. Μου τα έγραψε τα πήρα την ίδια μέρα και παρέβηκα την δοσολογία τους παίρνοντας παραπάνω από ότι επιτρεπόταν.

Το απόγευμα της ημέρας που της είχα πει, η Δήμητρα όντως ήρθε και χτύπησε το κουδούνι. Μόλις είχα βγει από το μπάνιο και τους είπα να ανέβουν μια στιγμή στον πρώτο όροφο όπου έμενα, ενώ είχα φορέσει κάτι φόρμες. Σε δυο λεπτά την είδα να στέκεται στην πόρτα παρέα με την Βούλα. Η τύχη το ήθελε η Βούλα να φοράει μια μαύρη φόρμα αντί για παντελόνι. Φαντάζομαι ότι είχαν μάθημα γυμναστικής εκείνη την ημέρα, αλλά υπήρχε και ένας ακόμη λόγος -γι’ αυτό όπως έμαθα αργότερα- γι’ αυτό ίσως και έκανε ότι έκανε με τον φίλο μου.

Οι γονείς της ήταν κάτι περίεργοι τύποι, μετανάστες χωριάτες και κέρβεροι, σε σημείο να την περιορίζουν φοβερά και εκτός από το σχολείο. Δεν μπορούσε να πάει αλλού πουθενά και όταν πρόκειται για μια τόσο θερμή γυναίκα στα 20 της, αυτό είναι κίνδυνος - θάνατος. Άνοιξα λοιπόν και καθώς την είδα παρέα με την Δήμητρα, η ταραχή μου σε συνδυασμό με τα ανεβασμένα επίπεδα τεστοστερόνης που είχα, ήταν κάπως έντονη.

-    «Ορίστε η ταινία σου Δήμητρα» είπα. «Σου υποσχέθηκα ότι θα την βρω»

-     «Γεια σου Βούλα!» είπα. «Πως είσαι; Πριν φύγετε θέλω να σας πω δυο κουβέντες» τους είπα, «για μια εκδήλωση που έχουμε. Ελάτε δυο λεπτά μέσα»

Μπήκαν μέσα και κάθισαν στο σαλόνι. Στεκόμουν όρθιος για να μην φαίνεται πολύ η ταραχή μου και συνέχισα:

-    «Θα κάνουμε ανακαίνιση στο βιντεοκλάμπ σε λίγες μέρες και θα έχουμε πολλές εκπτώσεις και προσφορές σε ταινίες, και μια μικρή εκδήλωση με δώρα για κάποιους τυχερούς. Ενδιαφέρεστε να ακούσετε περισσότερα;»

-    «Πες μας…» μου απάντησαν και οι δύο.

-    «Εντάξει» είπα. «Να σας προσφέρω κάτι;»

Μου απάντησαν αρνητικά. Κάθισα λοιπόν απέναντί τους και τους εξήγησα τι ακριβώς περιλάμβανε η εκδήλωση και όπως πολλές φορές, αν η τύχη θέλει να σε βοηθήσει το κάνει. Και εκείνη την στιγμή το έκανε.

-    «Μπορώ να πάω δυο λεπτά στην τουαλέτα;» μου είπε η Δήμητρα.

-    «Βεβαίως» απάντησα. «Από κει είναι…» και της έδειξα που να πάει.

Η ταραχή μου είχε εξελιχθεί σε ένα σύμπλεγμα από θράσος και λογοδιάρροια. Σε λίγο ή θα επετύγχανα τον στόχο μου ή θα γινόμουν ρεζίλι των σκυλιών. Κάθισα δίπλα στην Βούλα και αρχίσαμε να συζητάμε για το τι θα κάνει μετά το πέρας του λυκείου.

-    «Δεν ξέρω…» μου είπε. «Σκέφτομαι πολλά, θα δείξει»

Σε λίγο πήγα την συζήτηση εκεί που ήθελα και την ρώτησα αν γνωρίζει τον φίλο μου. Μου απάντησε κάπως ταραγμένα αλλά με ένα πολύ θερμό ύφος ότι τον γνωρίζει καλά.

-    «Τι γνώμη έχεις γι’ αυτόν;» την ρώτησα.

-    «Καλός κύριος και πολύ θερμός άντρας φαίνεται» μου είπε δήθεν ανήξερα.

-    «Είναι όντως!» της είπα. «Και ξέρεις πως το ξέρω;»

-    «Πως;» με ρώτησε.

-    «Μπορούμε να μιλήσουμε ελεύθερα;» ρώτησα και την πλησίασα.

-    «Ναι», μου είπε.

-    «Έχει τρελαθεί μαζί σου μετά το Παρασκευγιάτικο» της είπα.

Κοκκίνισε έντονα αλλά την καθησύχασα ακουμπώντας το χέρι μου στον ώμο της.

-    «Ηρέμησε…» της είπα. «Δεν συνέβη απολύτως τίποτα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αλλά θέλω να σου πω ότι και εμένα κοχλάζει το αίμα μου μόνο που σε βλέπω!»

Και της χάιδεψα το μάγουλο. Μου έπιασε το χέρι με το δικό της και μου είπε:

-    «Και εγώ δεν μπορώ να το ξεχάσω από εκείνη την Παρασκευή…»

Ένιωσα έναν έντονο κόμπο στον λαιμό και της απάντησα:

-    «Να ‘ξερες πόσο θέλω να σε φιλήσω τώρα…»

Με πλησίασε και τότε την φίλησα τρυφερά στα βαμμένα κόκκινα χείλη της, περισσότερες από μια φορές. Η γλώσσα μου περιηγήθηκε στον λοβό του αυτιού της και τα χείλη μου τον αγκάλιασαν. Ρουφώντας τον ένιωσα την ανάσα της να βγαίνει καυτή…

-    «Κοπελάρα μου» της ψιθύρισα. «Θέλω πολύ να σε γλύψω ολόκληρη!»

Και συνεχίσαμε τις αγκαλιές και τα ρουφηχτά φιλιά. Αυτό που δεν καταλάβαμε ήταν ότι η Δήμητρα είχε ήδη βγει από την τουαλέτα και βλέποντας μας, δεν γύρισε στο τραπέζι του σαλονιού αλλά κρύφτηκε πίσω από το πρεβάζι της πόρτας. Το κατάλαβα αλλά στην κατάσταση που ήμουν δεν έδωσα σημασία. Της έβγαλα την μπλούζα της. Φορούσε ένα μαύρο σουτιέν και οι μεγάλες βυζάρες της, με κορώνα τις σκουρόχρωμες ρώγες της πρησμένες από τον ερεθισμό… ήταν σαν να με προσκαλούσαν. Της τράβηξα τις τιράντες του σουτιέν της και οι βυζάρες της ξεπρόβαλαν ολόκληρες και θεσπέσιες όπως μου τις περιέγραψε ο φίλος μου. Όμως εγώ την ήθελα τελείως γυμνή.

Της έβγαλα τα άσπρα αθλητικά παπούτσια που φορούσε και τις μαύρες διάφανες κάλτσες της που έφταναν ως τα γόνατα, τράβηξα σιγά την φόρμα της και της την έβγαλα. Το μαύρο δαντελένιο εσώρουχο της ήταν ασορτί με το σουτιέν της, της το τράβηξα και αυτό προσεκτικά και της το έβγαλα. Τράβηξα τον καναπέ του σαλονιού ο οποίος έγινε ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και την ξάπλωσα πάνω. Επιτέλους την είχα ολόγυμνη μπροστά μου και το θέαμα ήταν ηφαίστειο! Έσκυψα και την φίλησα πολλές φορές στα χείλη, χαϊδεύοντας τις βυζάρες της και σε λίγο βούτηξα ανάμεσα τους. Τις ζουλούσα, τις ρουφούσα, τις έγλυφα με μανία γλύφοντας, δαγκώνοντας και τρίβοντας τις ρώγες της, ενώ από πίσω μου ακουγόταν έντονη αναπνοή και ψιλά βογκητά. Γύρισα και είδα την Δήμητρα να χαϊδεύεται και να γλύφει τα χείλη της με την γλώσσα της, μην μπορώντας να αντισταθεί σ’ αυτό που εξελισσόταν μπροστά της.

-    «Δήμητρα» της είπα «μην στέκεσαι εκεί. Έλα, μην φοβάσαι…»

Πλησίασε και την φίλησα στα χείλη μια-δυο φορές και της έβγαλα την πράσινη μακό μπλούζα που φορούσε. Τα βυζάκια της ήταν σχετικά μικρά και ούτε καν μισά από τις υπέροχες βυζάρες της Βούλας. Της έβγαλα σιγά-σιγά το σουτιέν και της έγλυψα λίγο τις ρώγες της.

-    «Φίλησε την στα χείλη» της είπα και καθώς ξεπέρασε σχετικά γρήγορα τις όποιες αναστολές έσκυψε και φίλησε την Βούλα στα χείλη.

Το φιλί των δύο αυτών νεαρών και ηδονικών νυμφών, γινόταν όλο και πιο παθιασμένο. Σε λίγο η μια είχε βάλει την γλώσσα της στο στόμα της άλλης και φιλιόνταν έντονα, ενώ εγώ συνέχιζα να ρουφάω τις βυζάρες της Βούλας και να δίνω και από μερικά φιλιά στα χείλη πότε στην μία και πότε στην άλλη. Η Δήμητρα ξαφνικά έφερε το χέρι της στο στήθος της Βούλας χαϊδεύοντας και ζουλώντας το αριστερό της βυζί, ενώ εγώ της έγλυφα το δεξί. Έδωσα τότε ένα φιλί στην Δήμητρα και της ψιθύρισα:

-    «Έλα.. γλύψ’της το μεγάλο στήθος της»

Ακούμπησε τότε τα χείλη της πάνω στο αριστερό στήθος της Βούλας και άρχισε να της γλύφει την ρώγα της, ενώ εγώ της ρουφούσα με μανία την δεξιά της ρώγα. Σε λίγο είχαμε στο στόμα μας από μια βυζάρα της Βούλας και την γλύφαμε έντονα, γλύφοντας και δαγκώνοντας την ρώγα της και ζουλώντας το μεγάλο της στήθος.
Άκουγα τις κραυγές της ηδονής της να γεμίζουν τους τοίχους…

-    «Γλύψτε με, γλύψτε με, κι άλλο!!!» τσίριζε μέσα σε βογκητά.

Άφησα την δεξιά της βυζάρα και κατέβηκα προς τα κάτω φιλώντας και γλύφοντας την κοιλιά της και τον αφαλό της, ενώ η Δήμητρα της έγλυφε και της χάιδευε πλέον και τις δύο βυζάρες. Έφτασα μπροστά από την μουνάρα της. Την έχει ξυρίσει όλη και τα μουνόχειλα της μοσχοβολούσαν από τους χυμούς της. Της άνοιξα τα πόδια όπως ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα, και της φίλησα το μουνάκι της δυο-τρεις φορές και άλλες τόσες τις παχιές μπουτάρες της. Κατόπιν της το άνοιξα χώνοντας την γλώσσα και τα χείλη μου μέσα της. Άρχισε να τραντάζεται από σπασμούς καθώς έγλυφα, ρουφούσα και τραβούσα με τα χείλη μου τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα της, ενώ η Δήμητρα της έγλυφε τις βυζάρες της…

-    «Αχ… αχ… αχ… αχ… δεν αντέχω άλλο» έλεγε βογκώντας σφαδάζοντας απ’ την καύλα.

Της έγλυφα το μουνί για ένα τέταρτο περίπου χωρίς διακοπή και ήταν ότι πιο όμορφο είχα αισθανθεί ποτέ, και όσο περισσότερο έχυνε τόσο ρουφούσα με δύναμη όλα τα χύσια της. Ενώ την γαμούσα με την γλώσσα μου, έγλυφα δυνατά την πρησμένη κλειτορίδα της και τραβούσα τα πρησμένα από τον ερεθισμό μουνόχειλα της με τα χείλη μου και όλη αυτή την ώρα τα χείλη, η γλώσσα και οι χούφτες της Δήμητρας ερέθιζαν τις βυζάρες της…

-    «Αχ… αχ… αχ… αχ! Τι όμορφα είναι! Τρελαίνομαι… τρελαίνομαι… κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο!» τσίριζε μέσα σε μια ομοβροντία από δυνατά βογκητά.

-    «Δήμητρα…»

Είπα σε μια στιγμή και την έπιασα από το χέρι, και αφού την φίλησα στα χείλη αρκετές φορές χαϊδεύοντας τα βυζάκια της, την έφερα πάνω από την πλημμυρισμένη παχιά μουνάρα της Βούλας…

-    «Έλα…» της είπα, «δοκίμασε τους γλυκούς χυμούς της»

Η Δήμητρα με κάποια αναστολή έσκυψε και της φίλησε το μουνί. Και ενώ το άνοιξε με τα δάχτυλα της, έχωσε την γλώσσα της μέσα. Εντωμεταξύ, εγώ πήγα πάνω από το πρόσωπο της και την φίλησα στα χείλη φέρνοντας το χέρι της στην πρησμένη μέσα από την φόρμα ψωλάρα μου. Κατέβασα το παντελόνι μου και την έβγαλα φέρνοντας τον πουτσοκέφαλο μου στα χείλη της, που το αγκάλιασαν σχεδόν αμέσως. Έπιασα τον πρησμένο πούτσο μου και τον έσπρωξα βαθιά μέσα στο στόμα της και εκείνη μου τον θήλαζε δυνατά. Άρχισα να κουνάω τότε την λεκάνη μου και να γαμάω το στόμα της με την ψωλή μου, ενώ έλεγα στην Δήμητρα συνεχώς:

-    «Γλύψ’την κοπέλα μου, ρούφηξε την δυνατά!»

Η γλώσσα και τα χείλη της Δήμητρας ρουφούσαν το πλημμυρισμένο της μουνί και εγώ έσπρωχνα τον πούτσο μου όσο μπορούσα πιο βαθιά μέσα στο γλυκό της στόμα, νιώθοντας την γλώσσα της να τον ρουφάει όσο μπορούσε. Τον έβγαλα κάποια στιγμή και έφερα τα αρχίδια μου πάνω στα χείλη της, που αμέσως άρχισαν να τα γλύφουν ενώ η γλώσσα της μου τα έγλυφε από άκρη σ’ άκρη. Δεν άντεξα πολύ και ξανάβαλα τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της, ενώ η Δήμητρα συνέχιζε να της γλύφει το μουνί της και ταυτόχρονα έβλεπε την ψωλάρα μου να έχει μπει σχεδόν όλη μέσα στο στόμα της Βούλας.

Δεν άντεχα πια άλλο… ήθελα να της σκίσω την καυλωμένη μουνάρα της. Έβγαλα τον πούτσο μου από το στόμα της και ανέβηκα από πάνω της, δίνοντας ταυτόχρονα απανωτά φιλιά στην Δήμητρα. Άνοιξα τις μπουτάρες της Βούλας και έσπρωξα την ψωλάρα μου μέσα της. Η μουνάρα της ήταν μούσκεμα και μπήκα μέσα της αμέσως. Έχωσα όλον τον πούτσο μου μέσα της, έπιασα την μπουτάρα της και την σήκωσα φέρνοντας την δεξιά πατούσα της στο στόμα μου. Της την έγλυψα δυνατά για αρκετά δευτερόλεπτα…

Έσκυψα τότε πάνω από της, έχωνα την ψωλάρα μου όλη μέσα στο μουσκεμένο μουνί της όσο μπορούσα πιο βαθιά, γαμώντας την δυνατά για κάμποση ώρα και ενώ η Δήμητρα είχε μείνει πίσω από την πλάτη μου χαϊδεύοντας με στην πλάτη και βλέποντας την ψωλάρα μου να σκίζει την μουσκεμένη μουνάρα της Βούλας…

-    «Σ’ αρέσει κοπελάρα μου, που στο σκίζω το μουνάκι;» της ψιθύριζα.

-    «Αχ ναι, κι άλλο, σκίσε με σκίσε με, βάλτο μου, βάλτο μου κι άλλο, με τρελαίνεις!» φώναζε δυνατά βογκώντας απ’ την καύλα.

Ο φίλος μου είχε δίκιο. Η γυναίκα αυτή ήταν σκέτο ηφαίστειο και έως σήμερα δεν έχω γνωρίσει άλλη σαν αυτήν. Εξάλλου, της είχα εξομολογηθεί στην αρχή την “αμαρτία” μου: ήθελα να την γλύψω ολόκληρη.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")