Αδέσποτο Σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον Γιώργο έχουμε σχέση εδώ και ένα χρόνο και πριν δυο μήνες περίπου αρραβωνιαστήκαμε. Αυτός είναι 28 χρονών και εγώ είμαι 26. Είμαι 1.65, μελαχρινή και αρκετά όμορφη μπορώ να πω, με ωραίες γάμπες και στήθος.

Ο Γιώργος είναι σκέτη καύλα και στο σεξ πάντα είχαμε ικανοποίηση και φαντασία..

Θα σας διηγηθώ τι έγινε πριν από ένα μήνα περίπου. Είχαμε κανονίσει να μείνουμε σε ξενοδοχείο της Αθήνας επειδή παντρευότανε μια φίλη μου. Όταν έπεσε το βραδάκι έπρεπε να ετοιμαστούμε και εγώ φόρεσα να προκλητικό μαύρο φόρεμα με γόβες, και ένα πραγματικά έντονο άρωμα που πάντα έλκυε τους άντρες γύρω μου. Ο Γιώργος όταν με είδε είπε:

-    Μωρό μου είσαι πολύ σέξι και σκέτη καύλα. Απόψε θέλω να γίνεις δική μου..!

Εγώ άναψα λίγο με αυτά που μου είπε, του έδωσα ένα γλωσσόφιλο και ανυπομονούσα για το τι θα γίνει στην επιστροφή. Ξεκινήσαμε λοιπόν με το ταξί και πήγαμε στον γάμο, περάσαμε πολύ καλά και ήπιαμε. Εγώ για κάποια στιγμή ήθελα να πάω στην τουαλέτα και είπα στον Γιώργο να με περιμένει… επιστρέφω για να φύγουμε αφού η ώρα είχε πάει δώδεκα και μισή.

Επέστρεψα μετά από πέντε λεπτά.
Είδα τον Γιώργο να μιλάει με την Κατερίνα μια παλιά φίλη και θύμωσα επειδή μάλλον τον φλέρταρε. Πλησίασα λοιπόν και με ψυχρότητα την χαιρέτησα. Όταν βγήκαμε έξω για να πάρουμε ταξί, ήμουν θυμωμένη και ψιλοτσακωθήκαμε, επειδή μου είπε ότι αυτή τον φλέρταρε. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο μες στην ψύχρα και εγώ σκέφτηκα ότι η βραδιά που μου είπε ότι θα περάσουμε θα πάει χαμένη.

Σταθήκαμε και οι δυο μπροστά στο ασανσέρ και περιμέναμε να κατέβει.. Όταν μπήκαμε μέσα δεν ήταν κανείς άλλος. Τότε ο Γιώργος με τράβηξε και με κόλλησε στον καθρέφτη και με φίλησε παθιασμένα. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το έκανε και έκανα την δύσκολη και του έδωσα ένα χαστούκι. Αυτός όταν φτάσαμε στον όροφο μας με πήρε με την βία και μου είπε:

-    Μωρό μου αλήθεια δεν έφταιγα εγώ.. δεν θέλω να τσακωθούμε.

-    Αλήθεια; Του λέω.

Αυτός με φίλησε και με οδήγησε στο δωμάτιο μας. Αμέσως με κόλλησε στον τοίχο με χούφτωσε και με έριξε στο κρεβάτι. Έβγαλε το πουκάμισο του και την ζώνη του, μου έβγαλε τις γόβες και με φίλησε στο λαιμό και μου λέει:

-    Σε θέλω...

Εγώ τότε του είπα και μου έβγαλε το φόρεμα και έμεινα με τα εσώρουχα που φορούσα, μαύρο σουτιέν και στρινγκ. Είχα γίνει μούσκεμα από την καύλα και ένιωθα τον πούτσο του μέσα από το παντελόνι να γίνεται όλο και πιο σκληρός. Έβγαλε το στρινγκ και άρχισε να μου γλύφει το γεμάτο από υγρά μουνί μου και εγώ τρελάθηκα από καύλα και ηδονή. Έχυσα δυο φορές.

Ήθελα να του κάνω πίπα και να τον πάρω στο στόμα μου με μανία. Μόλις τον πήρα είχε γίνει υπερβολικά σκληρός. Τον έβαλα όσο πιο βαθιά μπορούσα και ταυτόχρονα του έπαιζα τα αρχίδια. Μετά από λίγο ο Γιώργος είπε ένα πνιγμένο: «ωωωωωωωω» και κατάλαβα ότι θα έχυνε. Συνέχισα ώσπου έχυσε στο στόμα μου και τα χύσια του ήταν καυτά και τα έγλυψα όλα. Ήμασταν και οι δυο μέσα στην καύλα...

Όταν τελείωσε μου έγλυψε λίγο τις σκληρές ρώγες μου και μετά με έβαλε να ανοίξω τα πόδια μου. Αμέσως μου τον κάρφωσε στο υγρό μουνί μου και άρχισε να με γαμάει γρήγορα. Δεν ήθελα να σταματήσει. Καύλωνα όλο και περισσότερο όσο σκεφτόμουν ότι θα με γαμούσε αργότερα και από τον κώλο. Συνέχισε και χύσαμε και οι δυο μαζί.

Κάναμε ένα μικρό διάλειμμα και ήπιαμε ένα αναψυκτικό από το ψυγείο για να δροσιστούμε. Μετά από 10 λεπτά ο Γιώργος είχε καυλώσει επειδή τον φίλησα παθιασμένα και του χάιδεψα τον πούτσο. Αυτήν την φορά μου είπε να κάτσω στα τέσσερα και να με πάρει από τον κώλο. Μπήκε σιγά-σιγά μέσα. Ένιωθα πόνο και καύλα ταυτόχρονα. Έβαλα ένα μαξιλάρι στο στόμα μου για να μην φωνάξω. Σιγά-σιγά ένιωθα πολύ ωραία και πρώτη φορά έχυσα από τον κώλο.

Όταν τελειώσαμε του έκανα λίγη πίπα και ξαπλώσαμε κατά τις 2:30..

Ήταν η πιο ωραία βραδιά που πέρασα μαζί του...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")