Οι γείτονες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένας 46χρονος άντρας, πρόσφατα χωρισμένος. Αποφάσισα, λοιπόν, να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι σε ένα προάστιο της πόλης. Το Σάββατο που μετακόμισα στο καινούργιο μου σπίτι μαζεύτηκαν όλοι οι γείτονες για να με καλωσορίσουν.

Οι περισσότεροι ήταν στην ηλικία μου ή μεγαλύτεροι, αλλά ένα ζευγάρι είχε έρθει μαζί με την 26χρονη γκομενάρα κόρη, την Κέλι. Δεν είχα ιδέα γιατί έμενε ακόμα μαζί τους, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Νόμισα μάλιστα ότι την είχα ξαναδεί, δεν μπορούσα όμως να θυμηθώ πού.

Τέλος πάντων, μερικές βδομάδες αργότερα ήμουν στον κήπο και πέρασε η Κέλι με το ποδήλατό της.


-    Γεια σου Μάρκο, πώς πάει;

-    Μια χαρά, εσύ;

-    Καλά. Βλέπω ότι έχει ένα ποδήλατο κρεμασμένο στο γκαράζ σου, δεν το χρησιμοποιείς;

-    Έκανα ποδηλασία παλιότερα και μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο άθλημα.

-    Εγώ πηγαίνω 4 φορές την εβδομάδα. Θα μου άρεσε να έρχεσαι μαζί μου, εάν βέβαια αντέχεις…

Την επόμενη μέρα, άρχισα να κάνω ποδήλατο ξανά για να ξεσκουριάσω, ώστε να μπορέσω να πηγαίνω μαζί της…

Το επόμενο Σάββατο, ήμουν πάλι στον κήπο όταν εμφανίστηκε η Κέλι.

-    Πώς πάει;

-    Καλά, απλώς βαρέθηκα να μένω με τους γονείς μου, είναι κάπως συντηρητικοί.

-    Γιατί το λες αυτό Κέλι;

-    Δεν με αφήνουν να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνή δίπλα στην πισίνα.

-    Η πισίνα μου είναι διαθέσιμη, έλα όποτε θέλεις.

-    Με δουλεύεις;

-    Καθόλου. Κι εγώ κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός συνέχεια.

-    Μπορεί τότε να έρθω αργότερα. Θέλεις να πάμε βόλτα με το ποδήλατο;

-    Γιατί όχι… Θα βρεθούμε στη γωνία σε 15 λεπτά.

Μετά τη βόλτα μας επιστρέψαμε στο σπίτι μου, με ρώτησε εάν μπορούσε να κάνει ντους. Της είπα να χρησιμοποιήσει τη ντουζιέρα δίπλα στην πισίνα. Εγώ πήγα πρώτα στην κουζίνα να φέρω μπύρες και ύστερα κατευθύνθηκα προς την πισίνα. Μόλις βγήκε από τη ντουζιέρα, είχε τυλιγμένη γύρω της μόνο μια πετσέτα, που μετά βίας κάλυπτε τον κώλο της. Θεέ μου, ήταν γκομενάρα… Ύστερα πήγα εγώ για ντους, ενώ εκείνη καθόταν σε μια ξαπλώστρα με τη μπύρα στο χέρι.

-    Δροσίστηκες;

-    Ναι, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα αν μου έκανες παρέα.

-    Είσαι ανώμαλος, το ξέρεις;

-    Όχι, καθόλου. Απλώς μου αρέσει αυτό που βλέπω. Είσαι πανέμορφη. Θα ήθελα να εξερευνήσω το κορμί σου με τα χέρια και τα χείλη μου.

-    Και… τι ακριβώς θα έκανες με τα χέρια και τα χείλη σου;

-    Θέλεις αλήθεια να σου πω;

-    Σε παρακαλώ, γιατί για κάποιο λόγο έχω γίνει μούσκεμα!

-    Για να δούμε, λοιπόν, εάν αυτός εδώ ο γέρος μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο μούσκεμα!

Κοίταζα επίμονα το καλυμμένο από την πετσέτα μουνάκι της, και αμέσως με ρώτησε:

-    Σου αρέσει αυτό που κοιτάζεις;

-    Είμαι σίγουρος ότι μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ να το δω με αυτή την πετσέτα που το καλύπτει!

-    Μήπως θέλεις να παραμερίσω την πετσέτα για να ρίξεις μια ματιά;

Αφού ήπιε μια γουλιά από την μπύρα της, έριξε την πετσέτα στο πλάι! Είχε το πιο όμορφο μουνί που είχα δει ποτέ. Ήταν ξυρισμένο εκτός από μία στενή λωρίδα ακριβώς πάνω από την κλειτορίδα της. Είχα μείνει άφωνος.

-    Σου αρέσει, λοιπόν, αυτό που βλέπεις;

-    Πάρα πολύ, Κέλι!

-    Ωραία, σου έδειξα το δικό μου, τώρα είναι η σειρά σου!!!

-    Μισό λεπτό να φέρω άλλη μια μπύρα και θα σου δείξω και το δικό μου!!!

Σηκώθηκα όρθιος, έχοντας μόνο μία πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση μου, και κατάλαβα ότι το βλέμμα της είχε πέσει στον πούτσο μου, που ακολουθούσε ανοδική πορεία. Μόλις επέστρεψα, η Κέλι είχε ξαπλώσει στην ξαπλώστρα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της. Της έδωσα την μπύρα, έσκυψα και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, ενώ το χέρι της χώθηκε κατευθείαν κάτω από την πετσέτα μου. Άρπαξε τον πούτσο μου και άρχισε να κινεί αργά το χέρι της πάνω-κάτω.

-    Θεέ μου, τι μεγάλο πούτσο που έχεις!!! Σε πειράζω να βγάλω από τη μέση την πετσέτα;

Έγνεψα καταφατικά, κι εκείνη πέταξε στην άκρη την πετσέτα και έδωσε ένα φιλί στο πουτσοκέφαλό μου… Ήμουν πλέον σε πλήρη… ανάταση! Εκείνη άρχισε να παίζει με το πουτσοκέφαλό μου, να το φιλάει, να τυλίγει τα χείλη της γύρω του, μόνο όμως το κεφάλι.

-    Ξέρεις, μόνο ένα πράγμα μου αρέσει περισσότερο από το να παίρνω πίπα σε έναν άντρα… να μου γλύφει το μουνάκι μέχρι να χύσω το πρόσωπό του!!!

Παρά λίγο να χύσω εκείνη τη στιγμή… Προσφέρθηκα αμέσως να δοκιμάσω. Η Κέλι σηκώθηκε από την ξαπλώστρα, ξάπλωσε στο τραπέζι και άρχισε να χαϊδεύει με τα δάχτυλά της τη χαραμάδα ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Σε μερικά δευτερόλεπτα, υγρά άρχισαν να ρέουν από το μουνάκι της πάνω στο τραπέζι μου, κι εγώ είχα παρακολουθούσα αποσβολωμένος. Όλη αυτή την ώρα κρατούσε τον πούτσο μου με το αριστερό της χέρι.

Με τράβηξε, λοιπόν, αρκετά κοντά ώστε να μπορώ εύκολα να χώσω το καυλί μου μέσα της. Ωστόσο, μου είπε ότι δεν ήθελε να μπω μέσα της. Θα έτριβε το πουτσοκέφαλό μου στο μουνάκι και την κλειτορίδα της ενώ εγώ θα παρακολουθούσα. Ααα, και θα μπορούσα να τσιμπήσω της ρώγες της, αν ήθελα. Άρχισε να τρίβει με κυκλικές κινήσεις την κλειτορίδα της με τον πούτσο μου. Σταδιακά αύξησε την ταχύτητα ώσπου άρχισε να κινεί το πουτσοκέφαλό μου πάνω-κάτω στην κλειτορίδα της. Ήταν τόσο καυλωτικό…

-    Είσαι έτοιμος να σε χύσω στο πρόσωπο και στο στήθος σου;

-    Βέβαια…

Εκείνη έμεινε ακίνητη, έπειτα έσκυψε το κεφάλι της πίσω και άρχισε να χύνει… ήταν φανταστικό. Εκτόξευε τα ζεστά της χύσια στο στήθος μου. Δεν είχα ξαναδεί τίποτα τέτοιο. Έσκυψα μπροστά για να με χτυπήσει στο πρόσωπο και πήρα την πρώτη γεύση από το μουνάκι της Κέλι. Έχυνε για τριάντα δευτερόλεπτα, ώσπου τελικά χαλάρωσε και άνοιξε τα μάτια της.

-    Λοιπόν, γέρο, πώς σου φάνηκε αυτό;

Σηκώθηκε από το τραπέζι και έτρεξε να πέσει στην πισίνα, αφήνοντας με να στέκομαι με το καυλί μου να θέλει απεγνωσμένα ένα χώρο να αδειάσει… Πήδηξα κι εγώ στην πισίνα και την άρπαξα από πίσω. Τα χέρια μου ήταν στα βυζιά της, ο πούτσος μου ανάμεσα στα πόδια της και θα πρέπει να πω ότι τον κοίταζε με δέος.

-    Έχω πηδηχτεί με αρκετούς άντρες στη ζωή μου, αλλά κανένας δεν είχε τόσο μεγάλο πούτσο! Θέλω να με γαμήσεις δυνατά, και όταν λέω δυνατά το εννοώ, εντάξει;

Άρχισα να τρίβω το μουνάκι της με τα δάχτυλά μου, κι έπειτα την κλειτορίδα της. Άρχισε να βογκάει και μου ζήτησε να πάμε στην κρεβατοκάμαρα.

-    Ας το κάνουμε σωστά…

Την πήρα αγκαλιά και την κουβάλησα στην κρεβατοκάμαρα. Το μουνάκι της ήταν υγρό, έτοιμο να δεχτεί τον πούτσο μου. Γλιστράω το πουτσοκέφαλό μου στο μουνάκι της και συναντάω αντίσταση. Βογκάει, λέγοντάς μου να σπρώξω, και το καυλί μου γλιστράει αργά- αργά… Η Κέλι βαριανασαίνει.

-    Είσαι καλά, Κέλι;

-    Ναι, πονάω λίγο, αλλά υποχωρεί… Δεν είχα ποτέ μέσα μου κάτι τόσο μεγάλο όσο ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ…

Άρχισε να σπρώχνει το κωλαράκι της προς το μέρος μου, και το καυλί μου μπαίνει σιγά-σιγά. Δεν μπορεί να μπει ολόκληρο, οπότε σταματάει να κινείται και νιώθω τους μυς του μουνιού της να αγκαλιάζουν το καυλί μου, από τον κορυφή μέχρι το σημείο που είναι θαμμένο μέσα του… Η Κέλι έχει το πιο σφιχτό κωλαράκι και μουνί, επειδή ασχολείται χρόνια με την ποδηλασία. Μπορεί και ελέγχει τους μυς, και είναι φανταστικό, απερίγραπτη αίσθηση…
Είχα μόλις αρχίσει να μπαινοβγαίνω μέσα της όταν μου φώναξε να τραβηχτώ. Μόλις το πουτσοκέφαλό μου βγήκε από το μουνί της άρχισε να εκτοξεύει τα ζεστά χύσια της. Ύστερα από λίγο άρπαξε τον πούτσο μου και τον έβαλε πάλι μέσα στο μούσκεμο μουνί της. Με διαβεβαίωσε ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί πολλές φορές και είχε δίκιο.

Πρώτη φορά έβλεπα γυναίκα να έχει τόσο υγρά μέσα της… τα σεντόνια ήταν ήδη μούσκεμα από την πρώτη φορά! Αυτή τη φορά έβαλα ολόκληρο το καυλί μου μέσα της. Ωστόσο, δεν πρόλαβα να αρχίσω να γαμάω το μουνάκι της και έχυσε… πάλι! Ύστερα μου ζήτησε να γλύφω την κλειτορίδα της ενώ εκείνη έπαιρνε τον πούτσο μου στο στόμα της. Έγλυφε και ρουφούσε το καυλί μου ώσπου άδειασα τα αρχίδια μου στο στόμα της. Νομίζω ότι έχυνα για πέντε ολόκληρα λεπτά, κι εκείνη κατάπιε κάθε σταγόνα.

Μείναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι για λίγο, ώσπου η Κέλι σηκώθηκε για να κάνει ντους.

-    Θα έρθεις μαζί μου; Λέω να κάνω ηλιοθεραπεία για καμιά ωρίτσα μετά…

-    Θα με αφήσεις να σε πλύνω εγώ;

-    Με χαρά!

Την ακολούθησα στη ντουζιέρα δίπλα στην πισίνα. Μπήκαμε μαζί κάτω από το νερό κι αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Ο πούτσος μου δεν είχε πάψει να στέκεται ορθωμένος, οπότε οδηγεί με το χέρι της τον πούτσο μου στο ζεστό μουνάκι της, κι έπειτα τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση μου.
Αρχίζουμε να γαμιόμαστε ξανά, και την καρφώνω με όλη μου τη δύναμη. Εκείνη ουρλιάζει από καύλα, ζητώντας μου να μην σταματήσω μέχρι να αδειάσω τα χύσια μου μέσα της. Συνεχίζω να τη γαμάω με γρήγορο ρυθμό, κι εκείνη χύνει κάθε δύο λεπτά. Έπειτα από περίπου είκοσι λεπτά ήρθε και η σειρά μου να απελευθερώσω τα χύσια μου μέσα της.

Το νερό είχε πλέον κρυώσει!
Εξαντλημένοι, καθίσαμε και οι δύο στις ξαπλώστρες για λίγη ηλιοθεραπεία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")