Με τον Δημήτρη μπροστά στο τζάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τον Δημήτρη τον γνώρισα πριν 5 χρόνια όταν βρεθήκαμε προσωρινά στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον. Μαζί με άλλους 5 συναδέλφους κάναμε μια ωραία παρέα και από τότε βρισκόμαστε πολύ συχνά.

Ο Δημήτρης χώρισε πριν περίπου ένα χρόνο οπότε και άρχισα λίγο-λίγο να τον φλερτάρω. Παρότι είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος, είχαμε πολύ κοντινή σχέση αλλά ποτέ ερωτική.

Χθες βράδυ μαζευτήκαμε στο σπίτι μου. Ανάψαμε το τζάκι, βάλαμε μουσικούλα, ανοίξαμε κρασάκι και πιάσαμε την κουβέντα. Κάποια στιγμή εγώ βρέθηκα να ξαπλώνω στα πόδια του και οι φίλοι μας άρχισαν να μας πειράζουν και να προτείνουν να πάνε για λίγο μέσα για να μας αφήσουν μόνους. Ο Δημήτρης ήταν φανερό ότι δεν ήθελε να μείνουμε μόνοι μας αλλά δεν τόλμησε να το πει, οπότε οι άλλοι πήγαν μια βόλτα στο δίπλα δωμάτιο και άνοιξαν την τηλεόραση.

Εμείς μείναμε στην ίδια θέση, μπροστά στο τζάκι με χαμηλή μουσική κι εγώ ξαπλωμένη στα πόδια του. Είχε αρχίσει να σφίγγεται το στομάχι μου. Κάθε φορά που με πλησίαζε ήθελα να τον φιλήσω. Αναρωτιόμουν πώς θα αντιδρούσε, αν δηλαδή θα ανταπέδιδε το φιλί ή θα τραβιόταν. Έχει δηλώσει πολλάκις, ότι μετά τον χωρισμό του δεν θέλει σχέση και θέλει να μείνει μόνος.

Η ισορροπία γενικά είναι δύσκολη. Απ’ την μια είμαστε πολύ καλοί φίλοι και δεν θέλω με τίποτα να βάλω σε κίνδυνο αυτήν την σχέση μας, απ’ την άλλη -για κάποιον παράξενο λόγο και παρότι δεν είναι το στιλ του άνδρα που με τραβάει- κάθε φορά που βρισκόμαστε, αντιστέκομαι πολύ δύσκολα απ’ το να τον αρπάξω και να του δώσω ένα δυνατό παθιασμένο φιλί.

Χθες λοιπόν, όταν μείναμε μόνοι στο σαλόνι αρχίσαμε να μιλάμε χαμηλόφωνα περί ανέμων και υδάτων… ήμουν φανερά ταραγμένη. Έκλεινα να μάτια μου, άκουγα τη φωνή του και ανατρίχιαζα. Κάποια στιγμή κάθομαι δίπλα του στον καναπέ, τον κοιτάζω και του λέω:

-    «Σε θέλω…»

-    «Κι εγώ σε θέλω…» απάντησε ο Δημήτρης.

Τον πλησίασα και τον φίλησα επιτέλους. Ακούμπησα τα χείλη μου στα δικά του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε… στην αρχή τρυφερά και αργά και μετά επιθετικά και παθιασμένα.

-    «Σε θέλω…», του ψιθύρισα ξανά.

-    «Κι εγώ σε θέλω», απάντησε.

Κάθισα πάνω του και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Σιγά-σιγά του ξεκούμπωνα το πουκάμισο και χάιδευα το σώμα του που έκαιγε. Άρχισα να τον φιλάω στο αυτί, στο λαιμό ενώ συγχρόνως άνοιγα το παντελόνι του. Τον πήρα στα χέρια μου και αναστέναξα από την ηδονή. Κατέβηκα αργά προς τα κάτω και τον πήρα στο στόμα μου. Τον έγλυφα τρυφερά σε όλο το μήκος του οργάνου του ενώ παράλληλα τον μάλαζα.

Ο Δημήτρης μου χάιδευε τα μαλλιά ενώ έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου και με άγγιξε. Αναστέναξα βαθιά και άρχισα να τον σφίγγω με τα χείλη μου και να τον παίρνω όλον μέσα στο στόμα μου. Εκείνος έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου, στην αρχή τρυφερά και μετά τα κάρφωνε με δύναμη. Τρελάθηκα από την ηδονή. Ήμουν τόσο υγρή. Τον ήθελα απίστευτα.

Τον ένιωσα ότι κόντευε να τελειώσει, οπότε σταμάτησα να τον γλύφω και κάθισα πάνω του. Μπήκε μέσα μου τρυφερά, και σιγά-σιγά αυτή η συνεύρεση γινόταν πιο έντονη. Άκουγα την ανάσα του να βαραίνει. Ήμουν έτοιμη. Το ίδιο κι αυτός. Έμπηξα τα νύχια μου στην πλάτη του στην προσπάθειά μου να μην ακουστώ. Τελειώσαμε μαζί και είχα έναν οργασμό αληθινά δυνατό…

Ξαναξάπλωσα στα πόδια του και φωνάξαμε την παρέα που ή δεν είχαν καταλάβει τίποτα ή έκαναν ότι δεν κατάλαβαν…

Η ιστορία αυτή δεν είναι αληθινή. Θα μπορούσε να είναι αν χθες -όταν οι φίλοι μας πήγαν στο διπλανό δωμάτιο για να μας αφήσουν μόνους- όταν του είπα: «Σε θέλω» εκείνος απαντούσε: «Κι εγώ σε θέλω».
Ο Δημήτρης όμως απάντησε:

-    «Είναι καλύτερα να μείνουμε δυο φίλοι»

Οπότε η ιστορία έμεινε στη φαντασία μου...
Χθες έμαθα ότι διαβάζει τις ιστορίες του xstream. Έτσι σας γράφω σήμερα για να του ξαναπώ «Σε θέλω»…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")