Πως με κεράτωσε η γυναίκα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Αντώνης 38 ετών από την Ρόδο παντρεμένος με μια πολύ, πολύ όμορφη και καυλιάρα γυναίκα. Για πολλά χρόνια αποτελούσε μόνιμη ερωτική μου φαντασίωση να δω την γυναίκα μου να πάει με κάποιο άλλο άντρα, και μόνο η ιδέα αυτή με τρέλαινε.

Στο κρεβάτι αυτό αποτελούσε σχεδόν μόνιμη φαντασίωση προκειμένου να κάνω την γυναίκα μου να καυλώσει πολύ, γιατί της αρέσει πάρα πολύ να ντύνεται πρόστυχα και να προκαλεί, αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν δέχτηκε να το κάνουμε πράξη.

Τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει ότι της αρέσει πάρα πολύ ένας φίλος μου. Και αυτός φυσικά την θέλει σαν τρελός, αλλά ποτέ δεν μου έχει πει κάτι. Πριν 20 ημέρες περίπου, ένα βράδυ που είχε πιει λίγο παραπάνω, σε ένα μαγαζί που δουλεύει η γυναίκα μου ως υπεύθυνη, της είπε ότι την θέλει σαν τρελός αλλά δεν θέλει να μπει ανάμεσα μας και κάτι τέτοια. Έτσι, έγινε η αρχή.

Η γυναίκα μου, μου το είπε και αρχίσαμε ένα παιχνίδι πολύ καυλωτικό. Την ώρα που κάναμε έρωτα πάντα της έλεγα ότι στη θέση μου ήταν ο Κώστας και αυτή για πρώτη φορά με ρωτούσε: «και τι μου κάνει;», και διάφορα τέτοια και έχυνε σαν τρελή.

Έτσι κάναμε σχέδιο πως θα φέρει τον Κώστα στο σπίτι αλλά χωρίς να φοβάται για μένα. Της έστειλα ένα μήνυμα και της έγραφα ότι γουστάρω να φτιάχνει τον Κώστα και να τον κάνει να χύνει για πάρτη της και αυτή του το έδειξε και του είπε ότι είμαστε ανοιχτό ζευγάρι, και ότι εγώ εδώ και πολύ καιρό ήθελα να το κάνουμε αυτό.

Ο Κώστας την επομένη το βράδυ την πήρε βόλτα με το αυτοκίνητο του και άρχισε να την χαϊδεύει και να της βάζει χέρι, αλλά ως εκεί. Έτσι, είχαμε κανονίσει με την γυναίκα μου. Το μόνο που άφησε να γίνει, ήταν ο Κώστας να βγάλει έξω τον πούτσο του να τον παίξει και η Μαρία να τον χαϊδέψει λίγο.

Μετά από δυο ημέρες, κανόνισε με τον Κώστα να έρθει το βράδυ στο σπίτι και εγώ είπα ότι θα δούλευα. Έστησα μια πλαστική ντουλάπα που έχουμε στο μπαλκόνι σε τέτοια θέση, που να βλέπω ότι γινόταν στην κρεβατοκάμαρα μας, και λίγο πριν έρθει ο Κώστας μπήκα μέσα. Το βράδυ ήρθε ο Κώστας κάθισαν λίγο στο σαλόνι και εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Έστειλα μήνυμα στη Μαρία και μετά από λίγο ήρθαν στην κρεβατοκάμαρα μαζί με τα ποτά τους.

Η γυναίκα μου φορούσε ως συνήθως ένα πολύ κοντό φουστανάκι και μαύρες ζαρτιέρες, και ο Κώστας είχε σαλτάρει.

Μετά από λίγο άρχισε το παιχνίδι. Ο Κώστας άρχισε να χαϊδεύει τη γυναίκα μου στο κωλαράκι και μετά άρχισε να την φιλάει σαν τρελός. Της έβγαλε έξω τα βυζιά και άρχισε να της τα γλύφει και να τα δαγκώνει. Η πουτανίτσα γυναικούλα μου, λες και ήταν έτοιμη από καιρό, έπαιρνε κάτι καυλιάρικες στάσεις που κόλαζε και άγιο.

Του ξεκούμπωσε το παντελόνι του, το έβγαλε και άρχισε να του χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το μποξεράκι σε στάση 69. Μετά από λίγο του τον έβγαλε έξω και άρχισε να του γλύφει το πουτσοκέφαλο ενώ ο Κώστας είχε σηκώσει το φουστανάκι και χάζευε το κωλαράκι της που είναι σκέτη καύλα. Μετά από λίγο την ξάπλωσε και άρχισε να γλύφει το πάντα ξυρισμένο μουνάκι της, και αυτή κοιτούσε προς το μέρος μου σαν ξελιγωμένη πουτάνα.

Αφού της το έφαγε για πολλή ώρα, έγινε αυτό που πάντα φανταζόμουν: η γυναικούλα μου στήθηκε στα τέσσερα και ο Κώστας αφού χάιδεψε με το καυλί του το μουνάκι της γυναίκας μου, άρχισε να το γαμάει. Νομίζω ότι είναι η απόλυτη καύλα να βλέπεις το μουνάκι της γυναίκας σου να το γαμάει ένα άλλο καυλί.

Μετά από λίγο ο Κώστας ξάπλωσε κάτω και ανέβηκε η γυναίκα μου πάνω του και εγώ είχα πλήρη θέα από τον πούτσο του Κώστα που ξέσκιζε το μουνάκι της Μαρίας ενώ της άρμεγε και τα βυζιά. Σε λίγο την έχυσε στα βυζιά της ένα ποτάμι σπέρμα.

Έκαναν ντους, ήπιαν ένα ποτάκι και μετά από λίγο ο Κώστας άρχισε να γαμάει το μουνάκι της γυναίκα μου με τα δάχτυλα του. Εγώ έβλεπα τα χύσια της να τρέχουν σαν ποτάμι και αυτή κοίταζε πάντα προς το μέρος μου. Του έπαιξε την ψωλάρα, του πήρε ξανά τσιμπούκι και την γάμησε και πάλι σε διάφορες στάσεις: όρθια δίπλα στον καθρέπτη κοντά στο μέρος μου, ενώ σε κάποια φάση ο Κώστας προσπάθησε να της γαμήσει το κωλαράκι αλλά το μωρό μου δεν τον άφησε.

Όταν ήταν έτοιμος να χύσει, κάρφωσε το καυλί του στο στόμα της και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Μετά από λίγο ο Κώστας έφυγε και εγώ μπήκα μέσα, την αγκάλιασα και κάναμε ένα από τα καλύτερα γαμήσια μας. Φυσικά μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φορά θα είμαστε όλοι μαζί και φυσικά περιμένω πότε θα γίνει γιατί έχω κρυμμένα πολλά χύσια για αυτή την στιγμή.

Ελπίζω να μην σας κούρασα και να σας άρεσε η ιστορία μου, που δεν αποτελεί φαντασίωση, αλλά είναι πραγματική και με έχει φτιάξει πάρα πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")