Η Λένα και ο Γιάννης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Στέφανος κι εγώ βγαίναμε συχνά το βράδυ, πηγαίναμε σε διάφορα μπαρ και κλαμπ. Πριν από λίγο καιρό μάθαμε για ένα κλαμπ όπου ο καθένας μπορούσε να κάνει τα πάντα εφόσον οι άλλοι συμφωνούσαν.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, να το τσεκάρουμε. Με το που μπήκαμε μέσα εντόπισα ένα νεαρό ζευγάρι. Η κοπέλα ήταν πλάκα, δεν είχε καθόλου στήθος, και το αγόρι φαινόταν να κρύβει έναν τεράστιο πούτσο στο παντελόνι του. Δεν πρέπει να είχα δει πιο μεγάλο. Τους έδειξα στον Στέφανο, ο οποίος με ρώτησε τι ήθελα να κάνω. Τον φίλησα, λέγοντας:

-    «Νομίζω ότι ξέρεις…»

-    «Κανένα πρόβλημα!»

Ήπιαμε μερικά ποτά ενώ παρακολουθούσα το νεαρό ζευγάρι. Κάποια στιγμή είδα ότι η κοπέλα πήγε στην τουαλέτα, οπότε την ακολούθησα. Στο μεταξύ, και οι δύο είχαν αρχίσει να με κοιτάζουν επίμονα. Εκείνος είχε ψιθυρίσει στο αυτί της κάτι ενώ μας κοιτούσε με τον Στέφανο, γι’ αυτό και ήμουν σίγουρη ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Μπήκα λοιπόν στην τουαλέτα και έφτιαξα το μπλουζάκι μου έτσι ώστε να φαίνεται η κορυφή από της ρώγες μου. Την περίμενα μέχρι που βγήκε από την τουαλέτα και της είπα:

-    «Γεια!»

-    «Γεια σου!»

-    «Είμαι η Τερέζα»

-    «Εγώ η Λένα»

Μου άπλωσε το χέρι της, αλλά εγώ την αγκάλιασα σφιχτά. Δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα της από τα βυζιά μου.

-    «Σου αρέσει να κοιτάζεις τα βυζιά μου;»

-    «Εε, εγώ…δεν..»

-    «Μα ναι, τα κοίταζες. Μήπως θέλεις να δεις κι άλλο;»

Ύστερα παραμέρισα το μπλουζάκι, αποκαλύπτοντας τα βυζιά μου.

-    «Σου αρέσουν;»

-    «Είναι τεράστια!»

-    «Έλα, άγγιξέ τα»

Πήρα τα χέρια της και τα ακούμπησα στο στήθος μου. Ανατρίχιασα μόλις με άγγιξε κι έκλεισα τα μάτια μου. Της έδειξα πώς να τα χαϊδέψει ώστε να σκληρύνουν οι ρώγες μου, και της ζήτησα να κάνει το ίδιο. Ενώ εκείνη έπαιζε με τα βυζιά μου, εγώ ξεκούμπωσα την μπλούζα της και την άφησα ανοιχτή. Δεν φορούσε σουτιέν, καθώς τα βυζιά της δεν ήταν πάρά ρώγες. Τις τσίμπησα και σκλήρυναν και ήταν κατάμαυρες πάνω στο κατάλευκο δέρμα της. Τη φίλησα και εκείνη πάγωσε, αλλά συνέχισα, έβαλα τη γλώσσα μου στο στόμα της ώσπου ανταποκρίθηκε.

-    «Θέλω να κάνω έρωτα με σένα και τον φίλο σου»

-    «Κι εκείνος σε θέλει… κι εγώ το ίδιο»

-    «Ωραία, στον άντρα μου αρέσουν οι μικρούλες»

-    «Ο φίλος μου έχει τεράστιο πούτσο»

-    «Το ξέρω, θέλω να τον γλύψω»

-    «Ωωω, είναι πάρα πολύ μεγάλος…»

-    «Όχι αγαπητή μου, τίποτε δεν είναι πολύ μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα!»

-    «Δεν χωράει ολόκληρο στο μουνί μου…»

-    «Μην ανησυχείς, αυτό θα το τακτοποιήσει ο άντρας μου. Πάμε»

Την έπιασα από τη μέση και βγήκαμε από την τουαλέτα. Οι άντρες μιλούσαν και χαμογελούσαν, καθώς πλησιάζαμε. Έδωσα την Λένα στον Στέφανο και προχώρησα προς τον Γιάννη και τον φίλησα. Ένιωσα τον τεράστιο πούτσο του να μεγαλώνει ενώ τον φιλούσα. Σύντομα ψηλαφούσα έναν πούτσο που εξακολουθούσε να σηκώνεται: έφτανε μέχρι το πάνω τμήμα της ζώνης του και συνέχιζε… Τον ρώτησα:

-    «Θεέ μου… πόσο μεγάλος είναι;»

-    «Βασικά, γύρω στα 30 εκατοστά»

-    «Πρέπει οπωσδήποτε να τον πάρω στο στόμα μου»

Είπα στον Στέφανο και πήγαμε να αράξουμε σε ένα πιο απομονωμένο τραπέζι, μαζί με τον Στέφανο και τη Λένα. Εκείνη έσπευσε να δηλώσει:

-    «Κανείς δεν μπορεί να τον πάρει ολόκληρο στο στόμα»

-    «Η Τερέζα μπορεί…»

Της είπε ο Στέφανος και άρχισε να χαϊδεύει τα πόδια της πάνω από τη φούστα, αναγκάζοντάς της να τα ανοίξει.

-    «Νιώσε αυτό, Λένα!»

-    «Δεν μπορώ να το πάρω όλο αυτό μέσα μου!»

-    «Κι όμως, θα το πάρεις όλο σήμερα το βράδυ»

Άρχισε να χαϊδεύει τον παχύ πούτσο του Στέφανου πάνω από το παντελόνι του. Ο Γιάννης, από την άλλη, τα είχε βγάλει όλα στη φόρα μιας και είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Δεν είχε μόνο ένα υπέροχο μακρύ καυλί, αλλά και τεράστια αρχίδια, τα οποία έτριβα με τα χέρια μου. Του ζήτησα να καθίσει πίσω χαλαρά, κι εγώ έφερα τη γλώσσα μου στο πουτσοκέφαλό του και άρχισα να την κινώ σιγά-σιγά κατά μήκος του πούτσου του.

Κάθε φορά πήγαινα όλο και πιο κάτω, ώσπου μετακινήθηκα για να βρεθώ σε καλύτερη γωνία και γλίστρησε κάτω στο λαιμό μου. Το ένιωθα να βρίσκεται σε μέρη που κανένας άλλος πούτσος είχε κατορθώσει να βρεθεί. Κρατώντας σφιχτά τα αρχίδια του, άρχισα να πηγαίνω πάνω-κάτω, βάζοντάς το ολόκληρο στο στόμα μου, αφού πρώτα έγλυφα το πουτσοκέφαλό του. Ο Γιάννης κουνούσε τους γοφούς του και μου είπε ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Τον φίλησα και του είπα να γεμίσει την κοιλιά μου με τα χύσια του. Και αυτό έκανε, άδειασε τα αρχίδια του στον λαιμό μου.

Στο μεταξύ, η Λένα φιλιόταν με τον Στέφανο, ο οποίος είχε βάλει τα δάχτυλά του στο μουνί της και τον έχυσε. Εκείνος πρότεινε να πάμε σε ένα δωμάτιο.

Φύγαμε όλοι μαζί και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο κλαμπ. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο έβγαλα όλα μου τα ρούχα, έσκυψα και πρόσφερα στον Γιάννη τον κώλο μου.

-    «Θέλω πρώτα να ξεσκίσεις τον κώλο μου»

Με κοίταζε ενώ τον παρακαλούσα, πράγμα που με καύλωνε απίστευτα. Ύστερα άρχισε να με καρφώνει δυνατά ώσπου είχα δύο απανωτούς οργασμούς. Ο Στέφανος και η Λένα ήταν γυμνοί στο κρεβάτι, κι εκείνη έλεγε συνέχεια ότι ο πούτσος του δεν πρόκειται να χωρέσει. Τον βάλαμε να ξαπλώσει, κι έπειτα βάλαμε τη Λένα να καθίσει πάνω στο πουτσοκέφαλό του, κι εκείνη ούρλιαξε από τον πόνο.

Έβαλα τον Γιάννη να την γλύψει το μουνάκι, ώστε να χαλαρώσει, ενώ τη βοηθούσαμε να τον βάλει μέσα της σιγά-σιγά. Παραπονιόταν λιγάκι, αλλά σύντομα ήταν όλος μέσα της. Ο Στέφανος τη γύρισε ανάποδα, έπεσε πάνω της και τη γαμούσε δυνατά.

-    «Θέλω κι εγώ… κι άλλο…»

Ξάπλωσα και άνοιξα τα πόδια μου και του ζήτησα να ανοίξει το μουνί μου αυτή τη φορά… Εξάλλου, η νύχτα είχε μόλις αρχίσει!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")