Περιπέτειες στη Σκιάθο (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν πάμε στη Σκιάθο η Πόπη, η γυναίκα μου, είχε φέρει στο σπίτι μια καινούργια φίλη της που την ξελογιάσαμε και την κάναμε μέρος των ερωτικών μας παιχνιδιών. Η Μαίρη γεύτηκε και το καυλί μου αλλά και το μουνάκι της Πόπης,...

ειδικά όταν ήταν στα τέσσερα και την γάμαγα από πίσω. Ήταν η δεύτερη κοπέλα που φέρναμε στο κρεβάτι μας, ύστερα από την Ιωάννα, με την οποία είχαμε πηδηχτεί πολλές φορές. Δεν ήμουν παραπονεμένος, για πολλές μέρες πηδούσα δύο γυναίκες και η Πόπη χαιρόταν γυναικεία κορμιά, κάτι που δεν είχε δοκιμάσει ιδιαίτερα.

Μετά από μερικές μέρες η Πόπη μου εκμυστηρεύτηκε ότι ονειρευόταν να πηδιέται από δύο άντρες μαζί, κάτι που σχεδόν το είχαμε κάνει: δηλαδή είχε τύχει να μου παίρνει πίπα ενός κάποιος τη γαμούσε στο μουνί η στον κωλαράκο της. Αυτό που ήθελε να δοκιμάσει τώρα ήταν να έχει έναν πούτσο στο μουνί και άλλον έναν στον κώλο της. Της υποσχέθηκα ότι θα έκανα το όνειρό της πραγματικότητα και επειδή με είχε καυλώσει λέγοντάς μου τη φαντασίωσή της, την πήδηξα.

Λίγες μέρες μετά πήγαμε για διακοπές στη Σκιάθο όπου γνωρίσαμε ένα ζευγάρι Ιταλών που έμενε στο διπλανό δωμάτιο από εμάς. Τους είδαμε να φτάνουν στο δωμάτιό τους την ίδια μέρα με εμάς και έμειναν ένα δεκαήμερο, όσο και εμείς. Η γυναίκα ήταν μία λεπτή ηλιοκαμένη μελαχρινή γκόμενα με μεγάλα στητά βυζιά και όμορφο κώλο. Ο άντρας της πρέπει να περνούσε τέλεια. Καθώς μπαίναμε στα δωμάτιά μας γύρισα το βλέμμα και πρόλαβα να δω να διαγράφονται τα όμορφα κωλομέρια της κάτω από το φόρεμα. Φορούσε στρινγκάκι.

Κανονικά δεν θα τους είχαμε προσέξει, αλλά πάντα τις πρώτες δύο μέρες συναντιόμασταν. Το απόγευμα της πρώτης μέρας είχαμε πάει στις Κουκουναριές όπου γινόταν χαμός, αλλά η ώρα ήταν 6 το απόγευμα και οι πολλοί έφευγαν. Η Πόπη κυκλοφορούσε με το στρινγκάκι της και αποκάλυπτε τον όμορφο κώλο της που έκανε πολλά μάτια να γυρνάνε. Πριν μπει στο νερό έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό αποκαλύπτοντας τα όμορφα βυζάκια της και έτρεξε προς το νερό. Κρίνοντας από το πόσοι την κοιτούσαν, πιστεύω ότι θα είχε καταφέρει να καυλώσει πολλούς. Σκεφτόμουν πόσοι θα εύχονταν να την πηδήξουν εκείνην την ώρα ώσπου μπήκα κι εγώ στο νερό και πρόσεξα άλλο ένα όμορφο ζευγάρι βυζιά.

Η έκπληξή μου πολλαπλασιάστηκε όταν είδα ότι επρόκειτο για την όμορφη Ιταλίδα. Μόλις κατάλαβε ότι την κοιτάω μου χαμογέλασε και με χαιρέτησε. Πλησίασα την Πόπη και χούφτωσα το κωλομέρι της κάτω από το νερό. Έκανε ξαφνικά μια βουτιά και ένιωσα τα χέρια της να μου κατεβάζουν το μαγιό και το στόμα της να ρουφάει τον σηκωμένο πούτσο μου. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έβγαλε το κεφάλι της από το νερό και με ρώτησε:

-    «Σου σηκώθηκε για μένα ή για την Ιταλίδα;»

-    «Εσύ σκεφτόσουν το πουλί του Ιταλού ή το δικό μου;», της απάντησα για να την πειράξω.

Η αλήθεια είναι ότι είχα χαζέψει με το μαύρισμα της Ιταλίδας και το απίστευτα όμορφο στήθος της. Το ζευγάρι των Ιταλών έμοιαζε να συζητά για μάς και να κοιτά προς το μέρος μας. Γλίστρησα το χέρι μου χαμηλά στον ποπό της Πόπης, έκανα στην άκρη το στρινγκάκι και βύθισα το δάχτυλό μου στο καυτό μουνί της, ενώ τη φιλούσα με λύσσα. Είχαμε καυλώσει φοβερά και σχεδόν αφήσαμε το μπάνιο μας στη μέση. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο γύρω στις 9, όταν βράδιαζε, και μπήκαμε με βιασύνη στο μπάνιο. Την πήρα στα χέρια μου και κόλλησα την πλάτη της στα πλακάκια του μπάνιου.

Την γάμαγα με δύναμη και κείνη είχε μπήξει τα νύχια της στην πλάτη μου. Βογκούσε και ακουγόταν όλο και πιο δυνατά μέχρι που ξέσπασε ο οργασμός της. Ένιωθα το κορμί της να τρέμει καθώς άφηνα το σπέρμα μου να χυθεί πάνω στο μουνί, την κοιλιά και τα μπούτια της. Σκουπίστηκε και ξεπλύθηκε γρήγορα και συνεχίσαμε στο κρεβάτι.

Πιο πολύ παίζαμε, της έγλυφα το μουνί, μου φιλούσε το πέος, πιπιλούσε το καυλί μου και αλλάζαμε στάσεις για να γευτούμε τα κορμιά μας, ώσπου ακούσαμε θόρυβο ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο όπου έμενε το ζευγάρι των Ιταλών. Μπήκαν βιαστικά, έπεσαν στο κρεβάτι και άρχισαν να πηδιούνται. Μιλούσαν δυνατά, δεν τους ένοιαζε αν ακούγονται και ανάμεσα σε βογγητά άκουγα τις κουβέντες που έλεγαν για να καυλώσουν ο ένας τον άλλο.

Ίσως μιλούσαν έτσι άνετα επειδή πίστευαν ότι κανείς δεν θα τους καταλάβαινε. Είπα στην Πόπη ότι μιλούσαν για εμάς. Η γυναίκα ρώταγε τον άντρα της πως ήθελε να πηδήξει τη γκόμενα με το στρινγκ που είχε δει το απόγευμα στην παραλία. Δεν μπορούσε να εννοεί άλλη από τη γυναίκα μου. Εκείνος της απαντούσε ότι ήθελε να τη βάλει στα τέσσερα και να τη γαμάει χαστουκίζοντας τον μικρό καυλιάρικο κώλο της.

Το καυλί μου είχε γίνει πέτρα. Η Πόπη είχε καυλώσει όσο κι εγώ με αυτά που της έλεγα και αρχίσαμε κι εμείς να πηδιόμαστε. Έχωνα τον πούτσο μου στο μουνί της και της ψιθύριζα πόσο ήθελα να γαμήσω την Ιταλίδα. Ήθελα να χύσω πάνω στην κοιλιά, στα μπούτια και στα κωλομέρια της. Να την πάρω στα όρθια, ενώ ο άντρας της θα κοιτάει. Η Πόπη με είχε σφίξει στα μπούτια της και βογκούσε. Το μουνί της έκαιγε καθώς έμπαινα όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά. Τέλειωσε βογκώντας και μετά από λίγο τέλειωσα κι εγώ. Από το δίπλα δωμάτιο δεν ακουγόταν κάτι, πιστεύω ότι είχαν στήσει αυτί και μας άκουγαν που πηδιόμασταν.

Είχαμε κουραστεί και αποκοιμηθήκαμε γυμνοί.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")