Βραδιά πρωκτικού

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια φορά με την Πόπη (την γυναίκα μου), είχαμε βρει ένα ζευγάρι από το διαδίκτυο. Τους καλέσαμε στο σπίτι μας για σεξ. Η Ελένη ήταν ψηλή, με μεγάλα στήθη και πολύ όμορφα χείλια.

Το πρώτο που της είπα ήταν πως θα ήθελα να με γλύψουν τόσο όμορφα χείλια σαν τα δικά της.

Όταν χαλαρώσαμε λίγο μετά από μερικά ποτά αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε στον καναπέ. Της χάιδευα το κεφάλι και έπειτα της το έσπρωξα μαλακά πάνω στο καυλί μου. Το πήρε στα δάχτυλά της και έπειτα το έβαλε στο στόμα της ξεκινώντας ένα ηδονικό, νωχελικό πεοθηλασμό. Φορούσε μόνο το στρινγκάκι της και το δάχτυλό μου είχε βυθιστεί στο ήδη υγρό μουνί της.

-    «Έχω έρθει υγρή, με τη σκέψη ότι θα γαμηθώ με έναν άγνωστο…», μου είχε πει λίγο πριν.

Η γυναίκα μου άρχισε να πιπώνει τον Νίκο, γονατιστή μπροστά στην πολυθρόνα, αλλά μετά γύρισε το κεφάλι προς το μέρος μου και στήθηκε στα τέσσερα, προσφέροντας στον άλλο τη θέα του μουνιού και του κώλου της.
Ο Νίκος γονάτισε πίσω της, πήρε λίγη αλοιφή KY και άρχισε να ανοίγει την κωλότρυπά της, αρχικά με ένα δάχτυλο, μετά με δύο. Η Πόπη με κοιτούσε και άφηνε μικρά βογγητά.

-    «Σου αρέσει να με βλέπεις να γαμιέμαι;» με ρώτησε.

Μετά από λίγο ο Νίκος πήρε το καυλί του στο χέρι και το οδήγησε στον κώλο της γυναίκας μου. Η γυναίκα μου βογκούσε καθώς γαμιόταν, ενώ η Ελένη μου έγλυφε το καυλί.
Το να βλέπω τη γυναίκα μου να γαμιέται στον κώλο με είχε κάνει πύραυλο. Έχυσα μέσα στο στόμα της Ελένης που κατάπιε το σπέρμα μου. Περίμενε να χύσω και έπειτα το κατάπιε. Κοίταξε πρόστυχα τον άντρα της και του είπε:

-    «Το κατάπια…»

Ο Νίκος δεν άντεξε άλλο και έχυσε στον κώλο της γυναίκας μου. Σωριαστήκαν στο πάτωμα αλλά ο Νίκος είχε ακόμα το καυλί του στο στενό κωλαράκι της γυναίκας μου. Την έσφιγγε από τη μέση με δύναμη πάνω του.

-    «Έχεις καυλιάρικο κώλο! Θέλω να σου τον γαμήσω ξανά», της είπε και η Πόπη άρχισε να τον τρίβει πάνω του προκλητικά, ενώ εκείνος ήταν ακόμα μέσα της.

Κατάλαβα ότι του ξανασηκώθηκε γιατί άρχισε να την πηδάει ξανά, στην αρχή αργά και μετά γρήγορα και με δύναμη. Είχα τρελαθεί από καύλα, καθώς την πήδαγε και χούφτωνε με δύναμη τα βυζιά της. Η Ελένη μαλακιζόταν δίπλα μου.
Την βούτηξα και κάρφωσα το καυλί μου στο στόμα της ενώ έπαιρνα μάτι τη γυναίκα μου να γαμιέται στον κώλο. Γαμούσα το στόμα της Ελένης με μανία, της τον έχωνα όσο πιο βαθιά χωρούσε και ξαναέχυσα. Το ιδρωμένο κωλαράκι της γυναίκας μου είχε κοκκινίσει.

Όταν ο Νίκος ξαναέχυσε και έβγαλε τον πούτσο από τον κώλο της γυναίκας μου, τα χύσια του φαίνονταν να κυλούν από την κωλοτρυπίδα της.
Συνεχίσαμε να πηδάμε ο ένας την γκόμενα του άλλου ώσπου κουραστήκαμε. Μετά από εκείνη τη βραδιά για μερικές μέρες η Πόπη μου διαμαρτυρόταν ότι δεν μπορούσε να κάτσει σε καρέκλα γιατί την πονούσε ο κώλος της. Όποτε μου το έλεγε η εικόνα του ξένου να την πηδάει με καύλωνε και της ξέσκιζα το μουνάκι φωνάζοντάς την πουτάνα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")