Η μέρα που έφτασες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν ξύπνησα το πρωί που ήξερα ότι θα σε δω ένιωσα την κλειτορίδα μου να πάλλεται. Έχει περάσει τόσος καιρός. Είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα, γιατί είχα...

συμφωνήσει να απέχω από οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη για όσο καιρό έλειπες. Ήταν μαρτύριο, αλλά ευτυχώς έφτανε στο τέλος του.

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους, αλλά δεν κατάφερε να ηρεμήσει το ξαναμμένο δέρμα μου και σίγουρα το μουνί μου. Μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να με ηρεμήσει, κι αυτό είναι η γλώσσα σου… Βγήκα από το ντους και τυλίχτηκα με μια πετσέτα. Στο δωμάτιό μου έριξα την πετσέτα και θαύμασα αυτό που έβλεπα στον καθρέφτη, ξέροντας ότι θα άγγιζες κάθε εκατοστό του πολύ σύντομα και ότι σου αρέσει πολύ αυτό που βλέπεις… Έχω μια μικρή έκπληξη, βλέπεις… Αφιέρωσα πολύ χρόνο για να ετοιμαστώ, μιας και ήθελα να είμαι πολύ όμορφη για σένα.

Όταν έφτασε επιτέλους η ώρα να ξεκινήσω για το αεροδρόμιο, η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και η κλειτορίδα μου παλλόταν… με τα βίας μπορούσα να συγκρατηθώ. Στο αυτοκίνητο στη διάρκεια της διαδρομής κοιτούσα μήπως εντοπίσω κανένα απομονωμένο μέρος ώστε να σταματήσουμε κατά την επιστροφή. Και πράγματι, βρήκα το τέλειο μέρος.

Η αναμονή στις Αφίξεις μου φάνηκε αιώνας. Στο τέλος σε εντόπισα και σου χαμογέλασα, τρέχοντας προς το μέρος σου. Αγκαλιαστήκαμε τόσο σφιχτά που νόμισα ότι τα κόκαλά μου θα έσπαγαν. Τόσο κοντά που ήμασταν ένιωσα τον καυλωμένο πούτσο σου, κάτι που με ενθουσίασε. Προχωρώντας προς το αυτοκίνητο δεν μπορούσα να σταματήσω να μιλάω από τον ενθουσιασμό μου. Εσύ απλώς με άκουγες χαμογελώντας. Στο αυτοκίνητο, μου χάιδεψες το μηρό, εγώ άνοιξα τα πόδια μου και τα δάχτυλά σου άγγιξαν απαλά το φρεσκοξυρισμένο μουνί μου που έσταζε.

-    «Τι έχουμε εδώ;»

-    «Είναι όλο δικό σου…»

-    «Πάμε…»

Ενώ οδηγούσα μιλούσαμε και κατά διαστήματα μου χάιδευες το μηρό, αλλά εγώ απομάκρυνα χτυπώντας το χέρι σου:

-    «Μην μου αποσπάς την προσοχή, έχουμε πολλή ώρα γι’ αυτά, αργότερα όμως!»

Σύντομα φτάσαμε στο μέρος που είχα εντοπίσει πρωτύτερα. Σταμάτησα και έβαλα το αυτοκίνητο στη σκιά μερικών δέντρων. Δεν υπήρχε κανένας τριγύρω. Μετακινήθηκα στη θέση μου για να σε φιλήσω, χαϊδεύοντάς σε ώσπου το χέρι μου έφτασε στο φουσκωμένο παντελόνι σου. Ξεκούμπωσα το φερμουάρ και ελευθέρωσα τον καυλωμένο πούτσο σου.

-    «Μωρό μου… τι κάνεις ακριβώς;»

Δεν χρειάστηκε να απαντήσω, το βλέμμα μου τα έλεγε όλα. Άρχισα να παίζω απαλά το καυλί σου, έπειτα έσκυψα και έφερα το στόμα μου λίγα εκατοστά από τον πούτσο σου, τόσο που μπορούσες να νιώσεις την ανάσα μου. Βόγκηξες από ηδονή, κι εγώ δεν ήθελα να βιαστώ γιατί ήξερα ότι περίμενες πολύ γι’ αυτή τη στιγμή. Έτσι, φιλάω απαλά το πουτσοκέφαλό σου και έπειτα γλύφω με την γλώσσα μου την κορυφή του.

Όλη αυτή την ώρα χαϊδεύεις το πίσω μέρος του λαιμού μου, αλλά τώρα αρπάζεις τα μαλλιά μου και μην αντέχοντας άλλο σπρώχνεις το κεφάλι μου ώστε να πάρω τον πούτσο σου στο στόμα μου. Άρχισα να γλύφω και να ρουφάω με μανία πλέον τον πούτσο σου. Το χέρι σου βρισκόταν ακόμα στα μαλλιά μου, πιέζοντας το κεφάλι μου… ώσπου ξαφνικά σηκώνεις πάνω το κεφάλι μου και ψιθυρίζεις…

-    «Θέλω το μουνί σου… τώρα!»

Εγώ προσπάθησα να ξαναπάω το κεφάλι μου κάτω, αλλά μου φώναξες.

-    «Τώρααα!»

Πήγα, λοιπόν, στο πίσω κάθισμα όπου είχε περισσότερο χώρο, κι εσύ βγήκες έξω και άνοιξες την πόρτα.

-    «Ξάπλωσε…»

Υπάκουσα, κι εσύ ανασήκωσες τη φούστα μου. Βλέποντας το μουνί μου σε άκουσα να βαριαναστενάζεις. Γύρισα από την άλλη το κεφάλι μου και χαμογέλασα, ευχαριστημένη που σου άρεσε η έκπληξή μου. Έπεσες στα γόνατα και κοίταξες για λίγο το σημείο που σου είχε λείψει τόσο πολύ. Άρχισες να με γλύφεις αργά, ώστε να με βασανίσεις. Δεν είχα, όμως υπομονή, κι άρχισες να γλύφεις και να πιέζεις την κλειτορίδα μου πιο δυνατά και πιο γρήγορα, ενώ έβαζες και έβγαζες δύο δάχτυλα από το υγρό μου μουνί.

Μπορούσες να αισθανθείς το μουνί μου να σφίγγεται γύρω από τα δάχτυλά σου, και το ορθωμένο καυλί σου ανυπομονούσε μα βρεθεί μέσα του. Με έγλυφες ώσπου έφτασα στα πρόθυρα να χύσω… και τότε σταμάτησες.

Μου είπες να σηκωθώ και μπήκες κι εσύ στο αυτοκίνητο μαζί μου. Κατέβασες το παντελόνι σου, με τον πούτσο σου να σημαδεύει. Φιληθήκαμε με πάθος, μου χούφτωσες τα κωλομέρια και κατάλαβα αμέσως τι ήθελες. Με λίγη δυσκολία, μιας και ο χώρος ήταν περιορισμένος, κατάφερε να βρεθώ πάνω σου. Με μια επιδέξια κίνηση το μουνάκι μου γλίστρησε και αγκάλιασε το καυλί σου. Μόλις βρέθηκε ολόκληρο μέσα μου, είπες:

-    «Καβάλησέ με, πουτάνα!»

Έκρυψα το κεφάλι μου στον λαιμό σου και άρχισα να κουνάω τους γοφούς μου, ενώ εσύ κρατιόσουν από τα κωλομάγουλά μου. Βογκούσαμε και οι δύο από καύλα. Το μουνί μου ήταν λες και είχε πιάσει φωτιά, κι ήμουν έτοιμη να χύσω…

-    «Θέλω να χύσω μαζί σου…»

Δεν μπορούσα να μιλήσω, απλώς κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και συνέχισα να κουνιέμαι με μανία πάνω στο ατελείωτο καυλί σου. Λίγες στιγμές αργότερα, ένιωσες το μουνί μου να σφίγγεται γύρω από την ψωλή σου και να πάλλεται ενώ εσύ εκτόξευες τα χύσια σου μέσα σου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")