Το αφεντικό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν μια πραγματικά πολύ άσχημη μέρα στη δουλειά. Είχαμε μείνει αρκετά πίσω, το αφεντικό μου η Μάρα φερόταν σαν σκύλα γιατί βιαζόταν να φύγει και, όπως συμβαίνει συνήθως, τίποτα δεν πήγαινε καλά.

Η Μάρα ήταν γύρω στα 30, με κατακόκκινα μαλλιά και στιλ πανκ, αλλά στο γραφείο ντυνόταν πάντα άψογα. Εκείνη τη μέρα, μάλιστα, θα πρέπει να είχε ραντεβουδάκι μετά, γιατί πρώτον φερόταν σα σκύλα, όπως προανέφερα, και φορούσε ένα στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που αποκάλυπτε μια χαρά τα μικρά αλλά στητά βυζιά της.

Προς το τέλος του ωραρίου λοιπόν πήγα στο γραφείο της για να της μιλήσω για ένα πρόβλημα που προέκυψε. Ενώ της μιλούσα το βλέμμα μου είχε καρφωθεί στο ντεκολτέ της.

-    «Θα πρέπει να το κάνεις με τον τρόπο που θέλω εγώ. Το είχαμε ξαναπεί».

Όταν την κοίταξα στα μάτια, κατάλαβα ότι με είχε δει να κοιτάζω τα βυζιά της. Μουρμούρισα, λοιπόν:

-    «Μάλιστα, έχεις δίκιο, θα το κάνουμε όπως θέλεις εσύ!»

Έκανα να φύγω, αλλά εκείνη σηκώθηκε όρθια και είπε:

-    «Πρέπει να μιλήσουμε. Έλα μαζί μου…»

Την ακολούθησα στην αίθουσα συναντήσεων, και μπορούσα να δω ότι ήταν πολύ θυμωμένη. Στάθηκε για να περάσω πρώτος στην αίθουσα και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω της.

-    «Άκου, είσαι τυχερός που δεν σε περνάω πειθαρχικό για αυτό που έκανες. Μην νομίζεις ότι είμαι χαζή. Άφησε που ξέρω και τι έκανες με την Αυγή πριν από δύο μήνες περίπου. Την άκουσα η ίδια να καυχιέται για το κατόρθωμά σας».

Ήρθε πολύ κοντά μου, προσφέροντάς μου πάλι υπέροχη θέα…

-    «Όμως, είμαι δίκαιη. Αφού είδες, είναι τώρα η σειρά μου να δω. Βγάλε το γαμημένο παντελόνι σου!»

Έκπληκτος, έκανα ό,τι μου είπε. Έβγαλε το παντελόνι και το μποξεράκι μου και παρουσιάστηκε μπροστά της το μισο-ορθωμένο καυλί μου.

-    «Μμμ, ωραίο φαίνεται, δε λέω. Ξέρεις, όμως, να το χρησιμοποιείς;»

Πήγα να μιλήσω, αλλά δεν με άφησε.

-    «Δεν έχω χρόνο για κουβέντες. Κάτσε εκεί που είσαι και απόλαυσε ό,τι σου δίνω…»

Μετά από αυτή την ατάκα, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να ρουφάει και να γλύφει το ξυρισμένο μου καυλί και τα αρχίδια. Έβαζε την ψωλή μου όλο και πιο βαθιά μέσα στο στόμα της, σχεδόν την είχε καταβροχθίσει. Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη και προσευχόμουν να βγάλει τα ρούχα της.

Μάλλον όμως ήταν αποφασισμένη να με κάνει να χύσω στο στόμα της. Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της, ενώ τα χείλη της πίεζαν σα βεντούζα το καυλί μου. Κουνιόταν ολοένα και πιο γρήγορα. Ξαφνικά σταματάει μόνο και μόνο για να μου πει:

-    «Χύσε με επιτέλους. Θέλω να δω τι γεύση έχει!!!»

Συνέχισε να με τσιμπουκώνει με μανία, και όταν κατάλαβε ότι θα χύσω τον κράτησε στο στόμα της ρουφώντας τον δυνατά. Τα χείλη της έσφιγγαν την ψωλάρα μου, που είχε γεμίσει την τρύπα του στόματός της, και σε λίγο το ψωλόχυμά μου πλημμύριζε το στόμα της, ενώ εκείνη συνέχισε να ρουφάει με λύσσα.

Στη συνέχεια, με περίμενε να ντυθώ, χωρίς να πει κουβέντα. Επιστρέψαμε στα γραφεία μας και χτυπήσαμε κάρτα, καθώς είχε έρθει η ώρα να φύγουμε. Την παρακολουθούσα που βγήκε έξω από το κτίριο και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα νεαρός.

Τον φίλησε και φύγανε προς άγνωστη κατεύθυνση. Γέλασα ξέροντας ότι τα χύσια μου ήταν ακόμα στην ανάσα της, ενώ το φευγαλέο βλέμμα που μου έριξε φεύγοντας μαρτυρούσε ότι ήθελε κι άλλο. Αυτό ήταν μόνο η αρχή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")