Δυο είναι καλύτερες από μια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια γυναίκα στο κρεβάτι δεν ήταν ποτέ αρκετή για μένα. Ήμουν ο τύπος του άντρα που πάντα απαιτούσα την προσοχή δύο γυναικών στο κρεβάτι την ίδια στιγμή. Φυσικό ήταν λοιπόν να μην το δέχεται καμία από τις σχέσεις μου.

Μπορεί στην αρχή κάποιας σχέσης να έμοιαζε αστείο, όταν γεμάτος ενθουσιασμό καλούσα μια άλλη γυναίκα να συμμετέχει σε παρτούζα, αλλά πολύ γρήγορα η ζήλια κυριαρχούσε και αναγκαζόμουν να απολογηθώ γιατί δεν μπορώ να ικανοποιηθώ μόνο με μία γυναίκα.  Υποθέτω ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν δύσκολο να βρω μια κοπέλα που να δέχεται αυτό μου το βίτσιο.

Τα δυο τελευταία χρόνια δεν ήμουν σε σχέση και σκοπεύω να μείνω έτσι ειδικά αφού ανακάλυψα τις υπέροχες υπηρεσίες δύο συνοδών. Πάντα επέλεγα δύο λεσβίες συνοδούς που ήταν αστείες, σέξι, περιπετειώδεις και καυλωμένες η μία για την άλλη (που ήταν απολαυστικό για μένα). Ήταν στ’ αλήθεια πολύ ερεθιστικό να τις βλέπεις να γλύφουν η μία την άλλη και ειλικρινά έμαθα απ’ αυτές αρκετά κόλπα για να ικανοποιώ τις γυναίκες.

Οι αγαπημένες μου ήταν δύο αυτές πανέμορφες γερμανίδες: Ρενέ και Σόνια. Είχαν και οι δύο κοντά ξανθά μαλλιά, ψηλές, καλλίγραμμες, με μεγάλα στήθη και καταγάλανα μάτια. Γνώριζα ότι συγκεκριμένα τους άρεσε η πισίνα που είχα στην ταράτσα του σπιτιού μου, γι’ αυτό κάθε φορά που τις καλούσα, φρόντιζα να η πισίνα να είναι ειδικά περιποιημένη  και το καυτό spa  να έχει ροζ πέταλα και αιθέρια έλαια. Η Ρενέ και η Σόνια, μόλις έρχονταν στο σπίτι πετούσαν τα ρούχα τους και έπεφταν κατευθείαν στην πισίνα. Εγώ συνήθως καθόμουν στην άκρη της πισίνας πίνοντας την βότκα μου και παρακολουθώντας τες να χαμουρεύονται.

Συνήθως μια απ’ αυτές θα ερχόταν να μου πάρει μια πίπα… Αμέσως μετά μπαίναμε και οι τρεις μέσα στο καυτό spa. Απολάμβανα να είμαι ανάμεσα σε δυο ξανθές σεξοβόμβες. Μπορούσα να φιλάω τη μία ενώ την ίδια στιγμή η άλλη μου έγλυφε το πίσω μέρος των αφτιών μου, το λαιμό μου και μου έκανε μασάζ στην πλάτη με τα βυζιά της. Τα σώματα τους ήταν υγρά και γλιστρούσαν και αυτό μου πρόσφερε μεγαλύτερη απόλαυση, ειδικά όταν τους έβαζα δάχτυλο στα μουνάκια τους. Γύρισα τη Ρενέ προς το μέρος μου, έπαιξα με βυζιά της και τσιμπούσα τις ρώγες της. Αυτή μόλις ανακάλυψε πως ο πούτσος μου έγινε σκληρός, αμέσως μου ζήτησε να της σκίσω το μουνάκι της.

Καθώς πηδούσα τη Ρενέ, η Σόνια άρχισε να καυλώνει και να τρίβει το κορμί της στην πλάτη μου ενώ με τα χέρια της προσπαθούσε να φτάσει και να παίξει με τα βυζιά της Ρενέ. Η Ρενέ έχυσε πολύ γρήγορα αλλά το δικό μου παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Στράφηκα λοιπόν προς την Σόνια που έγινε και το καλύτερο γαμήσι. Έπρεπε να ικανοποιήσω δυο γυναίκες… Η Σόνια ήταν αδύνατη και το μουνάκι της ήταν πολύ στενό πράγμα που έκανε να καυλώνω απίστευτα! Όση ώρα τη γαμούσα, κρατιόμουν να μην τελειώσω γρήγορα για να απολαύσω περισσότερο αυτό το υπέροχο στενό μουνάκι.

Η Σόνια μου ζήτησε να μπω μέσα στο νερό και να πέσω στα τέσσερα γυρίζοντας τον κώλο μου προς το μέρος της… παραξενεύτηκα γιατί δεν μου είχαν ζητήσει ποτέ κάτι παρόμοιο και ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Έβγαλε από την τσάντα της έναν τεράστιο δονητή και άρχισε να μου τον βάζει από πίσω. Στην αρχή ενοχλήθηκα αλλά σιγά – σιγά άρχισε να μου αρέσει αφού μου βρήκε ένα σημείο που με καύλωνε πολύ! Εκεί ένιωσα τρελή καύλα και έχυσα σχεδόν αμέσως.

Το σώμα μου είχε χαλαρώσει τελείως και αμέσως οι δυο καυλιάρες μου έκαναν ένα αισθησιακό μασάζ. Όταν τελειώναμε τα παιχνίδια μας τους ζητούσα να περάσουν τη νύχτα στο τεράστιο κρεβάτι μου. Λάτρευα να ξυπνάω με δυο πανέμορφες ξανθιές γυναίκες δίπλα μου και θα ξεκινούσαν τη μέρα μου με μια καταπληκτική πίπα. Κάποιες φορές τις πήγαινα για ψώνια και απολάμβανα το γεγονός ότι όλοι οι άντρες με ζήλευαν που κυκλοφορούσα με δυο γυναικάρες. Επομένως, γιατί να έχω μια γυναίκα αφού μπορώ να έχω δυο;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")