Η καυλιάρα Γιώτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τα ονόματα και η πόλη δεν είναι τα πραγματικά για ευνόητους λόγους. Είμαι φοιτητής σε μια πόλη της Μακεδονίας! Κάνω στενή παρέα με ένα παιδί τον Γιάννη το οποίο κατάγεται από...

την πόλη που σπουδάζω και έτσι έχω γνωρίσει την οικογένεια του, και κυρίως τη μαμά του!

Θα αρχίσω λέγοντας πως πιστεύω πως είμαι από τους τυχερούς όσον αφορά το θέμα της ομορφιάς. Είμαι ωραίο παιδί και από μικρός αντί να κυνηγάω τα κοριτσάκια με κυνηγούσαν αυτά και σε γενικές γραμμές όποια ήθελα την είχα και καθώς μεγάλωνα σε συνδυασμό με το καλό μου σώμα (κάνω πρωταθλητισμό και ειδικότερα πάλη), και όλα κυλούσαν ωραία και ομαλά.

Ας έρθουμε στο προκείμενο... ο φίλος μου ο Γιάννης έχει μια μάνα 45άρα από αυτές που άμα τις δεις λες η γυναίκα στα νιάτα της ήταν μουνάρα και σκύλα ταυτόχρονα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα ήταν πολύ ευγενική και μου έλεγε όποτε θέλεις να έρχεσαι κλπ... με κοιτούσε κάπως αλλά έλεγα εντάξει η ιδέα μου είναι...

Ο Γιάννης ο γιος της και φίλος μου κάνει στίβο και είχε φύγει Αθήνα τρεις μέρες για αγώνες. Ο πατέρας του φραγκάτος τύπος ήταν για δουλειά στην Γερμανία. Και εγώ εκεί που ήμουν σπίτι και βλέπω τηλεόραση χτυπάει το κινητό με ένα άγνωστο νούμερο. Το σηκώνω και ήταν η κυρία Γιώτα... με τα πολλά μου είπε να πάω σπίτι να φάμε παρέα... σηκώθηκα, ντύθηκα, έβαλα κολλητό τζιν κολλητό μπλουζάκι και πήγα στην καυλιάρα θεία.

Με το που πάω μου ανοίγει με ένα μαύρο κολάν, ένα ξώβυζο μπλουζάκι.. γάμησε τα... καθόμαστε τρώμε, κάνει καφέ φτάνει απόγευμα, ψιλονυχτώνει και η κουβέντα ήταν στο ερωτικό.

-    «Έχεις κοπέλα;», μου λέει. «Δε μπορεί να μην έχεις. Είσαι ωραίο μαναράκι.. εεε… παλικάρι ήθελα να πω», μου λέει και γελάει.

-    «Ναι..», λέω «Έχω»

-    «Πολύ τυχερή η κοπέλα σου!», μου λέει και γελάει. «Εγώ πως σου φαίνομαι;», με ρωτάει.

-    «Είσαι πάρα πολύ όμορφη Γιώτα!», της λέω. «Άμα σε έβλεπα έξω και δε σε ήξερα, θα στην έπεφτα...»

Χαζογελάει και μου λέει:

-    «Έλα βρε...», και όλο ερχόταν και πιο κοντά μου... «Είσαι πολύ φουσκωμένος!»

Και μου χαϊδεύει το στήθος και η πούτσα μου καγκελώνει και χωρίς να σκεφτώ της πιάνω την κωλάρα...

-    «Θέλω να σε πηδήξω», μου λέει.

Εγώ αρχίζω να γελάω και μου ρίχνει χαστούκι.

-    «Βούλωστο καυλιάρη!», μου λέει.

-    «Θα σε λιώσω στο πήδημα, θα σε ξεκωλιάσω μωρή ανωμαλάρα!», της λέω.

Και πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Μου έσκισε τη μπλούζα μου, άνοιξε το τζιν και άρχισε να με πιπώνει και να δαχτυλώνεται και να βρίζει ταυτόχρονα. Από τη μια γούσταρα να την πηδήξω, από την άλλη έλεγα που έμπλεξα (από μέσα μου). Της έβγαλα τα ρούχα και άρχισα να γαμάω την κωλάρα της και να φωνάζει:

-    «Σκίσε με γαμιά μου! Μέχρι τη μήτρα μου φτάνει η ψωλάρα σου!»

-    «Τι στο κάνω το μουνάκι;», να της λέω.

-    «Μου το σκίζεις γαμιά μου!»

Να μην τα πολυλογώ, τη γάμησα από παντού. Με πίπωσε την έχυσα, την ξανάχυσα… σε μια φάση έβαλε κάτι ρούχα δερμάτινα που μόνο σε τσόντες είχα δει. Κάναμε τρελά γαμήσια και όταν λείπει ο φίλος μου την ξεμουνιάζω την Γιώτα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")