Η πρώτη φορά που τη συνάντησα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν μια όμορφη ανοιξιάτικη μέρα και είχα κανονίσει να συναντήσω μια κυρία που δεν είχα δει ή μιλήσει μαζί της πριν να καλέσω τον αριθμό που έγραφε στην επαγγελματική της κάρτα.

Το μόνο πράγμα που γνώριζα είναι ότι ήταν πολύ σέξι, σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός φίλου μου.

Είχα κλείσει ένα δωμάτιο στο Holiday Inn. Της είχα τηλεφωνήσει και της ζήτησα να με συναντήσει στην είσοδο. Μόλις ήρθε, έμεινα άναυδος με το πόσο γκομενάρα ήταν. Μιλήσαμε λιγάκι και πήγαμε στο δωμάτιο για να αρχίσουμε την οντισιόν. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είχε στείλει μερικές σελίδες από το σενάριο, τις οποίες είχε μάθει και ανυπομονούσε να παίξει τη σκηνή. Για τις ανάγκες της, έπρεπε να φοράει μόνο ένα μαύρο κομπινεζόν και ζαρτιέρες. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δοκιμάσει τις ζαρτιέρες.

Πλησιάζοντας από το άλλο δωμάτιο, σήκωσε το φόρεμά της και με ρώτησε:

«Πώς σου φαίνονται;»

Δεν φορούσε εσώρουχο! Με κοίταζε στα μάτια ενώ μιλούσε, με το μουνί της σε πλήρη θέα. Νομίζω ότι έγινα κατακόκκινος.

Πήγε στο μπάνιο, έκανε ένα γρήγορο ντους και βγήκε ολόγυμνη. Στάθηκε μπροστά μου κι άρχισε να φοράει τα ρούχα που απαιτούνταν για τη σκηνή. Το κομπινεζόν και τις ζαρτιέρες. Δεν μπήκε καν στον κόπο να φορέσει το στρινγκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω στην τύχη μου.

Και προχωράμε. Στην ταινία, λοιπόν, έπρεπε να αποπλανήσει έναν τεχνοκράτη, τον οποίο προς το παρόν θα υποδυόμουν εγώ. Πολύ γρήγορα, άρχισε να με γδύνει, με έσπρωξε στο κρεβάτι, πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και τον έπαιζε μέχρι να γίνει πέτρα -και θα πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ. Στη συνέχεια έκατσε πάνω μου και άρχισε να προσποιείται ότι έβαζε το καυλί μου μέσα στην τρύπα της. Προσποιούνταν, είπαμε… Έπειτα έσκυψε πάνω μου, με φίλησε με πάθος, πιέζοντας τις βυζάρες της στο στέρνο μου. Έφερα τα χέρια μου στα βυζιά της και άρχισα να τα χαϊδεύω. Εκείνη βόγκηξε χαμηλόφωνα: ήταν αληθινό ή υποκρινόταν;

Συνέχισε με την σκηνή της αποπλάνησης λοιπόν, βγάζοντας το κομπινεζόν και αποκαλύπτοντας τα στρογγυλά βυζιά της, τα οποία έτριβε πάνω στο τριχωτό στέρνο μου. Το μουνάκι της ήταν πολύ κοντά στον πούτσο μου, κι εκείνη έτριβε τα μουνόχειλα της κατά μήκος του πούτσου μου, τον οποίο κρατούσε σταθερό πάνω στην κοιλιά μου, ώστε να μην μπει μέσα στην τρύπα της.

Σύντομα είχε μείνει ολόγυμνη, κι εγώ την έριξα στο κρεβάτι και συνέχισα να τη φιλάω και να την χαϊδεύω, ενώ άγγιξα με το πουτσοκέφαλό μου τα μουνόχειλά της. Παίζαμε ο ένας με τον άλλο για περισσότερο από μία ώρα, εγώ προσπαθώντας να γλιστρήσω στον μουνί της κι εκείνη να απομακρύνεται. Όλα, βέβαια, στο πλαίσιο της σκηνής, η οποία δεν περιλάμβανε σεξ.

Βρέθηκε και πάλι πάνω μου, κι έτριβε την κλειτορίδα της στο καυλί μου. Την ώρα που νόμιζα ότι θα μπω επιτέλους μέσα της, εκείνη έχυσε… Γαμώτο, πάνω που νόμισα ότι θα την γαμούσα… Την έβαλα να καθίσει πάλι πάνω μου, ελπίζοντας ότι το μουνί της ήταν αρκετά υγρό ώστε να γλιστρήσω μέσα της. Εκείνη συνέχισε να με βασανίζει, ενώ έχυσε με τον ίδιο τρόπο για δεύτερη φορά. Ύστερα, της ζήτησα να ποζάρει για μερικές πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες πριν να ντυθεί για να φύγει. Την ενημέρωσα ότι θα είχα έτοιμες τις φωτογραφίες την επόμενη βδομάδα και κλείσαμε ραντεβού για να δούμε και το βίντεο της σκηνής που γυρίσαμε.

Την επόμενη βδομάδα, λοιπόν, έκλεισα πάλι δωμάτιο, όπου εγκατέστησα το βίντεο για να δούμε τη σκηνή. Όταν έφτασε, της ζήτησα να ποζάρει ξανά για μερικές ακόμα φωτογραφίες, πριν να της δείξω το βίντεο. Έβγαλε τα ρούχα της, κι έμεινε μόνο με το σουτιέν: πάλι δεν φορούσε εσώρουχο.

Έβαλα το βίντεο να παίζει και την άφησα να βλέπει την ερμηνεία της. Παράλληλα, εγώ έβγαλα τα ρούχα μου και έμεινα με το μποξεράκι. Κάθισα δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισα να τη χαϊδεύω. Μόλις τελείωσε το βίντεο, ξάπλωσε στο κρεβάτι, κι εγώ άρχισα να φιλάω το εσωτερικό των μηρών της και σύντομα έγλυφα τα ζουμιά του μουνιού της. Έχυσε πολύ γρήγορα ενώ εγώ πίεζα ελαφρά με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της.

«Το ξύρισα μόνο γα σένα!»

Θεέ μου, ήταν σκέτη καύλα….

Έπεσα πάνω της και πίεσα την ψωλή μου στα μουνόχειλά της. Αυτή την φορά, χωρίς παιχνίδια., έχωσα τον πούτσο μου στην τρύπα της. Ενώ γλιστρούσα μέσα της, παρατήρησε ότι ο πούτσος μου ταιριάζει απόλυτα με το μουνί της. Κι έπειτα άρχισε να με γαμάει, με τρόπο πραγματικά πρωτόγνωρο. Πίεζε το σώμα της πάνω στο δικό μου, κουνούσε τους μηρούς της, τους περιέστρεφε, γρήγορα κι έπειτα αργά… Δεν μπορώ να το περιγράψω. Η αίσθηση ήταν σαν να με γαμούσε εκείνη κι όχι εγώ.

Αλλάξαμε θέσεις ξανά και ξανά, ενώ εκείνη έχυνε ξανά και ξανά… Είχα χάσει τον αριθμό, κι εκείνη παραδέχτηκε ότι δεν είχε τελειώσει ποτέ τόσες πολλές φορές… Ούρλιαζε από ηδονή, λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό να μην αρέσει το γαμήσι σε μια γυναίκα!!!». Με είχε καβαλήσει, και έλεγε:

«Ο πούτσος σου ταιριάζει τόσο καλά μέσα μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Μη σταματάς… Γάμα με… γάμα με…»

Έπειτα από περίπου δώδεκα οργασμούς, κατέρρευσε στο στήθος μου.

Είναι το καλύτερο γαμήσι που είχα ποτέ… και συνεχίζει να είναι, μιας και από τότε βρισκόμαστε συνέχεια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")