Με δυο γυναίκες και...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχαν έλθει και οι δύο από νωρίς στο σπίτι μου, με διάθεση ό,τι ήθελε προκύψει. Η μία, παντρεμένη με ναυτικό που ταξίδευε συνεχώς. Η άλλη ήταν γκόμενά μου στο ελεύθερο, όπως σχεδόν όλες.

Κι οι δυο είχαν εμπειρία με γυναίκες κι ήθελαν να έχουν ακόμη μια εμπειρία με μένα και μεταξύ τους. Η καλύτερη περίπτωση για μένα, δυο γυναίκες στο κρεβάτι...

Δεν υπήρχαν ντροπές ούτε δισταγμοί. Μόλις γνωρίστηκαν άρχισαν να μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους. Με το "χαίρω πολύ" πιάσανε η μία τα βυζιά της άλλης και γελάσανε ταυτόχρονα. Σε ένα λεπτό πιάνει η Λέλα την Τόνια και τη φιλάει θερμά στο στόμα. Η μουσική έπαιζε από ταινία μπομπινόφωνου (διάρκεια 3 ώρες...) κι έτσι δεν χρειαζόταν να ασχοληθώ με αυτό το θέμα.

Την ώρα που φιλιόνταν οι γυναίκες βρήκα την ευκαιρία να γονατίσω πίσω από την Τόνια, να της σηκώσω τη μίνι φούστα και να φτάσω στο βρακάκι της. Δεν ήταν στρινγκ αλλά λεπτό και ελαστικό. Το παραμέρισα εύκολα και έχωσα τη γλώσσα μου ανάμεσα από τα κωλομάγουλά της. Η Τόνια άνοιξε τα πόδια της στη διάσταση, για να με διευκολύνει στο... έργο μου! Η κωλοτρυπίδα της δεν άργησε να φανεί, όμορφη, σφιχτή και αρωματική! Έβαλα τη γλώσσα μου πάνω της και άρχισα να γλύφω την περιοχή, αλλά και ακριβώς επάνω της. Την ύγρανα αρκετά με τη γλώσσα μου κι εκείνη τη χαλάρωσε αρκετά ώστε να μπορέσω να γλιστρήσω την άκρη της γλώσσας μου μέσα.

Τα βογκητά της Τόνιας άρχισαν να με καυλώνουν και ένιωσα τον πούτσο μου να σηκώνεται με άγριες διαθέσεις. Δεν είχα σκοπό να τον περιποιηθώ ιδιαίτερα, μια και αυτή ήταν η βραδιά των γυναικών μου κι ήθελα να τις κάνω να νιώσουν όσο πιο όμορφα γινόταν. Πήρα ένα κερί που το είχα βάλει σκόπιμα κάπου εκεί κοντά και αφού το άλειψα με βαζελίνη που είχα φροντίσει να είναι δίπλα, το ακούμπησα στον κώλο της Τόνιας. Την άκουσα να κάνει ένα παχύ "Σσσσσσ" και ν' ανοίγει τα πόδια της ακόμη πιο πολύ.

Στο μεταξύ είχανε βγάλει κι οι δύο γυναίκες τα μπλουζάκια τους (δεν φορούσαν σουτιέν) και φίλαγαν και χάιδευαν η μια τα βυζιά της άλλης. Η Λέλα έχει αρκετά μεγάλα βυζιά και συχνά φίλαγε τις δικές της ρώγες, έτσι για αλλαγή! Έσπρωξα απαλά το κερί στον κώλο της Τόνιας κι εκείνη χαλάρωσε με άνεση για να το πάρει μέσα της. Το έσπρωχνα αργά-αργά για να μην την πονέσω κι εκείνο μπήκε όλο μέσα, σχεδόν μόνο με το φυτίλι να εξέχει από την κωλοτρυπίδα της. Φοβήθηκα μην απορροφηθεί μέσα και μετά δυσκολευτούμε να το βγάλουμε, γι’ αυτό έδεσα ένα σπάγκο στο φυτίλι και άφησα την άκρη να κρέμεται...

Η Τόνια είχε ψοφήσει από την καύλα, ενώ η Λέλα της είχε βάλει το χέρι της στο μουνί της Τόνιας και της έτριβε την κλειτορίδα, της έβαζε τα δάχτυλα μέσα της και, γενικώς, προσπαθούσε να την κάνει να χύσει. Αυτό δεν άργησε να συμβεί. Ένα κερί στον κώλο και το θαυματουργό χέρι της Λέλας στο μουνί και οι κραυγές της Τόνιας ακούστηκαν στην παρακάτω γειτονιά!

Γδυθήκαμε όλοι και περάσαμε στην κρεβατοκάμαρα. Οι γυναίκες πιάστηκαν αμέσως σ' ένα καυλωτικό "69". 'Έγλυφαν με μεγάλη μαεστρία η μια το μουνί της άλλης. Το κερί ήταν ακόμη στον κώλο της Τόνιας. Το ήθελε εκεί, συνέχεια! Εγώ έκανα βοηθητικές "δουλειές" δηλαδή έβαζα κωλοδάχτυλο, έγλυφα βυζιά, φίλαγα, έγλυφα κωλοτρυπίδες, κλπ. Ένα κερί μπήκε και στον κώλο της Λέλας αλλά το βρήκε πολύ λεπτό για τα γούστα της. 'Έψαξα για κάτι πιο χοντρό αλλά δεν βρήκα!

Όπως ήταν από πάνω μου έδινε τη δυνατότητα να γαμήσω τον κώλο της και το έκανα. Ο πούτσος μου είναι αρκετά χοντρός και νόμιζα ότι θα της έφτανε. Όμως ήθελε κάτι πιο χοντρό. Είχα στο ψυγείο μελιτζάνες λεπτές (όχι τις φλάσκες). Έβαλα μια για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων, για να μην είναι κρύα, την άλειψα με βαζελίνη και την έφερα. Αυτή ήταν ό,τι πρέπει για τον κώλο της Λέλας. Της την έβαλα λίγη-λίγη, προσέχοντας μην την πληγώσω αλλά εκείνη βιαζόταν και με παρότρυνε να κάνω γρήγορα. Σύντομα η μελιτζάνα χάθηκε στον κώλο της Λέλας με μόνο το κοτσάνι να εξέχει.

Οι δύο γυναίκες παίξανε αρκετά μεταξύ τους, χύσανε πολλές φορές και χορτάσανε. Στο τέλος αποφασίσανε να περιποιηθούν λίγο κι εμένα που είχα γίνει μπαρούτι από την καύλα. Κι ήξεραν τι να κάνουν. Η Τόνια πήρε ένα άλλο κερί και αφού το έγλυψε μου το έβαλε στον δικό μου κώλο. Δεν είχα ταμπού με τον κώλο μου αλλά δεν μπορούσε να μπει και πολύ βαθειά γιατί πονούσα. Το άφησε εκεί και μου άρχισε ένα τσιμπούκι, βαστώντας και το κερί για να μην φύγει, ενώ το κουνούσε ώστε να με ερεθίζει!

Η Λέλα έκατσε με το μουνί κοντά στο πρόσωπό μου με γυρισμένη την πλάτη της σε μένα και μου έδινε τη δυνατότητα να γλύφω κωλοτρυπίδα και μουνί ασταμάτητα! Σε λίγο η Τόνια έκατσε με το μουνί της πάνω στον πούτσο μου κι οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και φιλιόντουσαν στο στόμα! Τις άφησα να παίζουν κι εγώ κρατιόμουν για να διαρκέσει όσο πιο πολύ γίνεται αυτό το θείο παιχνίδι!

Σε λίγο η καύλα μου δεν μου επέτρεψε να κρατηθώ άλλο και φωνάζοντας έσπρωξα την Τόνια για να μην χύσω μέσα της. Τότε η Λέλα κατάλαβε ότι θα έχυνα, έσκυψε και πήρε τα χύσια μου στο στόμα της, παίζοντας, ταυτόχρονα, τον πούτσο μου με το χέρι της!

Δεν είχα παράπονο. Πέρασα πολύ όμορφα, αυτή κι άλλες τρεις φορές! Μετά γύρισε ο (ναυτικός) σύζυγος της Τόνιας και αγόρασε Ταξί, για μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα. Η Τόνια δεν μπορούσε πια να ξεφεύγει. Όμως σύστησε την Λέλα και στον σύζυγο και τον έπεισε να κάνουν κάτι μαζί. Έγινε μια παρτούζα με τους τρεις τους αλλά ο σύζυγος δεν ήταν στο κλίμα και δεν συνέχισαν. Φυσικά δεν μπορούσε να του πει τίποτε για μένα γιατί ήταν φοβερά ζηλιάρης! Έτσι, εγώ και η Λέλα συνεχίσαμε με άλλες παρέες.
Ενδιαφέρουσες αφηγήσεις προσεχώς!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")