Η ηδονή της πρόκλησης (11 μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καθίσαμε στο σαλόνι, ανά ζεύγη, με τον Νίκο να με γδύνει με τα μάτια του, όπως κάθισα απέναντί του, τραβώντας όλο το φόρεμα ανάμεσα στα πόδια μου, με αποτέλεσμα ολόκληρα τα μπούτια μου να είναι έξω.

-    «Μμμμ, ωραία κίνηση!», σχολίασε ο Νίκος.

-    «Μπααα Νίκο μου… κλασσική κίνηση θηλυκιάς γυναίκας», του είπε ο Gunar.

-    «Μπα…; Δεν ήξερα ότι υπήρχαν κι αρσενικές γυναίκες!», είπε εκείνος.

-    «Φυσικά όχι Νίκο μου. Υπάρχουν όμως άνδρες που τις θέλουν αρσενικές…», τον κάρφωσα εγώ!

-    «Αν κούκλα μου εννοείς εμένα, δεν έχεις άδικο. Όμως ας είναι καλά ο άνδρας σου, που μου άνοιξε τα μάτια και το μυαλό, και μ’ έκανε ν ’αλλάξω φιλοσοφία για τη ζωή μας. Εννοώ την όλη στάση μου απέναντι στη γυναίκα μου, και την δική της σε ό,τι αφορά την σεξουαλική μας ζωή, αλλά και την εμφάνισή της γενικότερα. Απλά, ας είστε λίγο επιεικείς μαζί μου γιατί μια νοοτροπία τόσων χρόνων δεν είναι εύκολο να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη…»

-    «Ε, μα φυσικά, κι εγώ πέρασα δύσκολες ώρες μέχρι να φθάσω στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον άνδρα μου», του είπα εγώ. «Εκείνο Νικόλα που είναι το πιο σημαντικό, είναι να υπάρχει ανάμεσά σας απόλυτη εμπιστοσύνη, και να αναζητάτε τρόπους να απολαμβάνετε μαζί το κάθε τι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Να θέλετε πρώτα την ευχαρίστηση του συντρόφου σας και μετά την δική σας. Αυτό ισχύει και για τους δυο!»

Η συζήτηση εξελισσόταν ιδιαίτερα ευχάριστα για όλους, με τη γυναίκα του τη Ντόρα να έχει γύρει το κεφάλι της στον ώμο του και να έχει ακουμπήσει το σώμα της στα πλευρά του. Καθόταν σταυροπόδι, και όπως ήταν γερμένη επάνω του, είχε πετάξει όλο της το μπούτι έξω. Όταν αντιλήφθηκε ότι τα μάτια του Gunar ήταν εκεί, με μια κίνηση που συνήθιζα και εγώ, σήκωσε το πόδι που ήταν επάνω στο άλλο, φέρνοντας τον αστράγαλο σχεδόν στο μπούτι του κάτω ποδιού. Αποτέλεσμα ήταν να μας προσφέρει μια υπέροχη εικόνα των ποδιών της, μέχρι το κιλοτάκι της, που έκανε κι αυτό την εμφάνισή του, στο βάθος όπου ενώνονται τα μπούτια.

Ο Νίκος, ακούμπησε την παλάμη του πάνω στο γυμνό μπούτι της γυναίκας του, ενώ ανέβασε ακόμη περισσότερο το φουστάνι της προς τα επάνω. Τώρα πλέον, με την δική του κίνηση, ολόκληρο το πόδι της ήταν γυμνό, μέχρι τον γοφό της! Στην ίδια ακριβώς στάση βρισκόμασταν κι εμείς, με τη διαφορά ότι εγώ δεν τα είχα πετάξει όλα έξω… 

Μιλήσαμε για λίγο για τις δουλειές μας, αλλά ήταν προφανής η επιθυμία τους να περάσουμε σε σεξοσυζήτηση.  Σηκώθηκα και πήρα ένα μπουκάλι βότκα από το μπαρ, και τέσσερα ποτήρια. Όπως περπατούσα προς το μπαρ, το λευκό μου φόρεμα άφηνε να διαγράφεται ο υπέροχος κώλος μου, και το μικρό τριγωνάκι του στρινγκ, που το είχα τραβηγμένο μέχρι ψηλά τη μέση μου. Πραγματικά τρελαινόμουν να περπατάω λικνίζοντας έντονα τους γοφούς μου, πολύ δε περισσότερο με ρούχα που άφηναν να διακρίνονται τα εσώρουχά μου, τα μπούτια μου… το σημείο ψηλά ανάμεσα στα πόδια μου ακριβώς κάτω από το μουνάκι μου, που σε κάθε γυναίκα υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στα μπούτια: το τριγωνάκι του στρινγκ. Δόξα και τιμή στον σχεδιαστή κι εφευρέτη του!

Ο Νίκος, αποσβολωμένος από το θέαμα, δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από πάνω μου. Με τα ποτήρια στο χέρι,  έσκυψα και άφησα ένα ποτήρι στον καθένα, κι ένιωσα την ανάσα του Νίκου να χαϊδεύει τον στημένο κώλο μου από το σκόπιμα βαθύ σκύψιμο που έκανα με τα πόδια ελαφρά ανοιχτά και τεντωμένα που όπως ήμουν σκυμμένη σχεδόν άγγιζε το πρόσωπο του. Στη συνέχεια, γύρισα τα οπίσθιά μου στον Gunar, που δεν άντεξε στον πειρασμό, και σηκώνοντας το φόρεμα μέχρι τη μέση μου, και μου έδωσε ένα φιλί στο κάθε κωλομέρι, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει τη γλώσσα του στη σχισμή του κώλου μου… Ένα ηδονικό «ααοουυοουυτς…» ήταν η αντίδρασή μου. Απευθυνόμενος στο Νίκο, είπε: 

-    «Δεν ξέρεις πόσο μ’ αρέσει να την γλύφω αλλά και σ’ εκείνη αρέσει μια γλώσσα να διατρέχει το κορμί της…»

Εκείνος μάλλον τρακαρισμένος, είπε χαμηλόφωνα ότι του αρέσει να γλύφει το κορμί της γυναίκας του, αν και τα τελευταία χρόνια δεν το κάνει συχνά. Φυσικά, δεν έχασα την ευκαιρία και του είπα γυρίζοντας τα οπίσθιά μου προς το μέρος του: 

-    «Νίκο μου, μόνο τη γυναίκα σου σ’ αρέσει να γλύφεις…;», κι άρχισα με το χέρι μου να ανεβάζω τη μια πλευρά του φορέματός μου, προσφέροντάς του το γυμνό κωλομέρι μου μπροστά στο πρόσωπό του.

Εκείνος απλά το φίλησε, μάλλον αδέξια, και με τον φόβο ότι θα πειραχτεί ο άνδρας μου. Ο Gunar, τον κοίταξε στα μάτια και τον ρώτησε:

-    «Νίκο φίλε μου, τι έκανες…;»

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη, και κατέβασε το κεφάλι.

-    «Μετά από αυτό το φιλί Νίκο, θεωρείς ότι η γυναίκα μου είναι πρόστυχη… είναι πουτάνα;», τον ρώτησε.

-    «Όχι βρε Gunar, όχι, αν είναι δυνατόν! Κυρία με το Κ κεφαλαίο είναι η γυναίκα σου!»

-    «Χαίρομαι που συμφωνούμε», του είπε, και πρόσθεσε: «Μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο στην άλλη κυρία της παρέας μας… την γυναίκα σου, έτσι…;»

-    «Φυσικά»,  είπε, μάλλον γιατί δεν μπορούσε να πει όχι.

-    «Κοίτα», του είπε ο άνδρας μου, «αυτό που θέλω εγώ, πρέπει κι εσύ να το θέλεις πολύ. Εννοώ ότι πρέπει να χαρείς γι’ αυτό που θα δεις να κάνω στη γυναίκα σου… Όπως χάρηκα κι εγώ πριν λίγο!»

-    «Ναι Gunar, φίλησέ την όπου θέλεις… ανυπομονώ να τη δω να την φιλάει άλλος άνδρας!» 

Η απάντησή του μ’ άφησε άναυδο! Μέσα σε μια εβδομάδα, αντιμετώπιζε το θέμα εντελώς διαφορετικά! Για να επιβεβαιώσει ο Gunar την αλλαγή,  μου είπε να σηκωθώ και να δώσω ένα φιλί στη Ντόρα. Έσκυψα εκεί που καθόταν, και πέρασα τη γλώσσα μου αρκετές φορές από τη μία ως την άλλη άκρη των χειλιών της. Εκείνη ανταποκρίθηκε αμέσως, βάζοντας τη γλώσσα της βαθειά μέσα στο στόμα μου! Το «παιχνίδι» μόλις είχε αρχίσει! Όμως… οι διαθέσεις μας όμως ήταν λίγο διαφορετικές, ξεκάθαρες. Θέλαμε να γαμηθούμε μεταξύ μας!

Έπιασα τη Ντόρα από το χέρι και την τράβηξα μαλακά για να σηκωθεί. Έβαλα τα δυο μου χέρια πίσω, στους γλουτούς της, και πλησίασα το μισάνοιχτο στόμα της. Οι γλώσσες μας άρχισαν να παιχνιδίζουν και να χώνεται η μία στο στόμα της άλλης. Τα παιχνιδίσματα με τα καυτά γλωσσόφιλα συνεχίζονταν, με τη Ντόρα να σηκώνει σιγά-σιγά το φόρεμα μου, γυρίζοντάς τα οπίσθιά μου προς το μέρος που καθόταν ο άνδρας της, ο Νίκος, και να χαϊδεύει τα μπούτια μου, ανεβαίνοντας όλο και πιο πάνω, μέχρι που ο κώλος μου ήταν ολόκληρος έξω… Την ιδία κίνηση έκανα κι εγώ, χαϊδεύοντας απαλά με το δάχτυλό μου το χώρισμα του κώλου της.

Γυρίζαμε τα κορμιά μας έτσι ώστε οι δύο άνδρες να έχουν οπτική επαφή πότε τα οπίσθια της μιας, και πότε της άλλης… Ο Νίκος παρέμενε στη θέση του, και μ’ ένα νεύμα τον ρώτησα πως του φαίνεται… Ο μορφασμός του τα έλεγε όλα!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")