Το δώρο της Ελένης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Αυνανίζομαι όλη μέρα για χάρη σου…» Διάβασε το μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή του και το μυαλό του άρχισε να φαντασιώνεται. Η Ελένη είναι φίλη του, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να τον φλερτάρει.

Ή μάλλον έχει περάσει κατά πολύ το στάδιο του φλερτ. Δεν ήταν σίγουρος μέχρι πού ήθελε να φτάσουν τα πράγματα, αλλά ήταν χωρίς αμφιβολία πολύ τολμηρή.

Συνέχισε λοιπόν να διαβάζει το μήνυμά της, όπου περιέγραφε με λεπτομέρειες τι είχε κάνει και ποια παιχνίδια χρησιμοποίησε ενώ τον σκεφτόταν. Ο πούτσος του άρχισε να ζωντανεύει. Και τότε ήρθε το εξής μήνυμα: «Θέλεις να έρθεις σπίτι μου μετά τη δουλειά για να παίξουμε;». Είχε μια πολύ δύσκολη μέρα και το μόνο που ήθελε ήταν να γυρίσει σπίτι και να χαλαρώσει, πίνοντας μερικές μπύρες, αλλά δεν δεχόταν τέτοιες προσφορές κάθε μέρα… Δεν πρόλαβε να τελειώσει την σκέψη του κι έφτασε νέο μήνυμα από την Ελένη: «Έχω κι εδώ μπύρες». Τον ήξερε τόσο καλά…

Έφτασε κάπως αργά στο σπίτι της. Άνοιξε την πόρτα ντυμένη κανονικά, αν και αυτός περίμενε μια πιο καυτή εμφάνιση. Αλλά τίποτα καινούργιο: η ίδια Ελένη που ήξερε. Απλώς φορούσε ένα μπλουζάκι που έδειχνε ότι δεν φορούσε σουτιέν και μια κοντή φουστίτσα, αλλά και πάλι, τίποτα ιδιαίτερο. Τον οδήγησε στο σαλόνι, του έφερε μια μπύρα και άρχισαν να συζητούν, όπως συνήθως. Άρχισε να αναρωτιέται μήπως παρεξήγησε τα μηνύματά της, και τότε…

-    Χαλάρωσες, λοιπόν;

-    Ναι, πράγματι.

-    Θέλεις να δεις τι έκανα προηγουμένως;

-    Βέβαια.

Τι εννοούσε άραγε; Θα έβγαζε τα ρούχα και θα άρχιζε να χαϊδεύεται μπροστά του; Του δίνει το τηλεκοντρόλ και του λέει:

-    Ορίστε… Πάτα το play, κι εγώ φέρνω μερικές μπύρες ακόμα.

Μόλις βγήκε από το δωμάτιο, εκείνος πάτησε το κουμπί και η οθόνη της τηλεόρασης γέμισε με την Ελένη να κυλιέται στο κρεβάτι, με τα δάχτυλά της να τρίβουν το υγρό μουνί της. Δεν πίστευε στα μάτια του.

-    Σου αρέσει;

-    Ναι, μου αρέσει…

-    Ωραία, χαίρομαι!

Η Ελένη κάθισε δίπλα του στον καναπέ, αρκετά κοντά ώστε να νιώθει τη ζεστασιά του κορμιού της, αλλά δεν τον ακουμπούσε καθόλου. Ενώ προχωρούσε το βίντεο, τον παρακολουθούσε, περιμένοντας την αντίδρασή του, ώσπου τελικά έσκυψε και τη φίλησε. Πίεσε το σώμα της πάνω του, κι εκείνος ένιωθε τις σκληρές ρώγες της να ακουμπούν το στέρνο του, ενώ ο μηρός της ακουμπούσε τον καυλωμένο πούτσο του. Τα βογκητά της έδειχναν ότι είχε καυλώσει κι εκείνη, αλλά ξαφνικά τραβήχτηκε.

-    Δεν σου αρέσει το βίντεο, λοιπόν; Φαίνεται ότι το μυαλό σου ταξιδεύει αλλού.

-    Όχι, μου αρέσει πάρα πολύ.

Στην οθόνη, η Ελένη γλιστρούσε έναν δονητή στο μουνί της, και ταυτόχρονα τα δάχτυλά της χάιδευαν την κλειτορίδα της.

Τότε, ένιωσε το χέρι της στο μηρό του, το οποίο έφτασε σταδιακά στον πούτσο του.

-    Μμμμμμ, φαίνεται ότι τελικά η αποστολή εξετελέσθη…

Τα δάχτυλά της χάιδευαν το καυλί του πάνω από το παντελόνι του, κι εκείνος ένιωθε το αίμα να διασχίζει το πρησμένο καυλί του. Άρχισε να φιλάει το λαιμό του, ενώ το χέρι της συνέχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του. Του ξεκούμπωσε το φερμουάρ, κι άρχισε να τον παίζει.

-    Συγγνώμη, αλλά το φαντασιωνόμουν όλη μέρα…

Έσκυψε για να τον πάρει στο στόμα της, με την γλώσσα της να γλύφει το πουτσοκέφαλό του πριν τα χείλη της να γλιστρήσουν προς τη βάση ώστε να ακουμπήσει έως και το πίσω μέρος του λαιμού της. Ένιωθε το πουτσοκέφαλό του να ακουμπά τις αμυγδαλές της, ενώ το δεξί της χέρι ακολουθούσε την κίνηση των χειλιών της και το αριστερό έκανε μαλάξεις στα αρχίδια του.

Στο μεταξύ, στην οθόνη, η Ελένη γαμιόταν άγρια με το δονητή, που φαινόταν να μπαινοβγαίνει στην τρύπα της, καθώς είχε πλησιάσει την κάμερα κοντά ώστε να καταγράφει κάθε λεπτομέρεια. Τα βογκητά της οθόνης ταίριαζαν με τα πραγματικά βογκητά της Ελένης, την ώρα που τον τσιμπούκωνε. Της άρεσε να τον παίρνει στο στόμα της, όσο του άρεσε αυτού να την γαμάει στο στόμα. Είχε μάλιστα πάρει το χέρι της από τα αρχίδια του και το έφερε ανάμεσα στους μηρούς της. Η ανασηκωμένη φούστα της αποκάλυπτε το δάχτυλό της που γλιστρούσε στη μουνάρα της.

Ταυτόχρονα συνέχιζε να ρουφάει τον πούτσο του, ενώ το ένα δάχτυλο έγινε δύο. Μπορούσε να δει τα υγρά της να γυαλίζουν πάνω στα δάχτυλά της και να μυρίσει την καύλα της. Ενώ η Ελένη της οθόνης ετοιμαζόταν να χύσει, ένιωσε τα αρχίδια του να φουσκώνουν και άφησε το καυτό του ψωλόχυμα να τιναχτεί έξω από την τρυπούλα του πούτσου του. Συνέχισε να χαϊδεύεται, ενώ κατάπινε τα χύσια του ώσπου έχυσε κι εκείνη.

-    Συγγνώμη, αλλά αυτό σκεφτόμουν όταν έφτιαχνα το βίντεο. Δεν σε πειράζει, έτσι;

-    Είσαι κακιά. Δεν είναι δίκαιο αυτό που έκανες.

-    Δηλαδή δεν θέλεις να με δεις να κάνω το ίδιο μπροστά σου;

-    Αν επιμένεις… Αν και δεν σου εγγυώμαι ότι δεν θα επέμβω… κάποια στιγμή!

Χαμογέλασαν ο ένας στον άλλο, ξέροντας ότι η νύχτα είχε μόλις αρχίσει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")