Το γαμήσι του καλωσορίσματος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ακούω το κουδούνι της εξώπορτας και τρέχω να σε υποδεχτώ. Δεν σε αφήνω να πεις κουβέντα. Σε παίρνω από το χέρι και σε οδηγώ στην κρεβατοκάμαρα. Σου βγάζω όλα τα ρούχα και σου ζητώ να ξαπλώσεις μπρούμυτα στο κρεβάτι.

Τώρα είναι η σειρά για ένα αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια. Τα απλώνω σε όλο σου το σώμα ενώ εσύ σιγά-σιγά χαλαρώνεις.

Αρχίζεις να καυλώνεις, οπότε γλιστράς το χέρι σου στο μουνάκι σου και το τρίβεις απαλά, ενώ εγώ σου κάνω μασάζ. Βάζω κι εγώ το ένα μου χέρι μου στο μουνάκι σου  -για να βοηθήσω την κατάσταση-  ενώ με το άλλο συνεχίζω να σου τρίβω την πλάτη και τα πόδια.

Βογκάς από ηδονή σε αυτό το σημείο, αλλά δεν θέλω να προχωρήσουμε τόσο γρήγορα. Γι’ αυτό σε σταματώ, σε σηκώνω όρθια και σε βάζω να ξαπλώσεις ανάσκελα αυτή τη φορά. Νομίζω ότι σου αξίζει λίγη προσοχή εκεί κάτω, οπότε γλιστράω ανάμεσα στα πόδια σου και καταβροχθίζω την υγρή μουνάρα σου.

Και πάλι σταματάω πριν τελειώσεις και έρχομαι και ξαπλώνω πάνω σου, ώστε ο καυλωμένος μου πούτσος που προεξέχει από το μποξεράκι να τρίβεται πάνω στη μουνάρα σου. Συνεχίζω να σε χαϊδεύω και να σε πασαλείβω με έλαια, ενώ εσύ τρίβεσαι δυνατά πάνω μου. Βογκητά κι άλλα βογκητά, και πάλι βογκητά…

Ωραία…
Τώρα, λοιπόν, τρίβεσαι πάνω μου και παίζεις με τις βυζάρες σου, τις πιέζεις, τις ζουλάς, τις τραβάς, τις ρουφάς… Σκύβω μπροστά και σε βοηθάω κι εγώ, καθώς γλύφω τις σκληρές ρώγες σου. Κρατάς τα μάτια σου κλειστά, και αποφασίζω να βγάλω έξω το καυλί μου και να το χώσω αργά στην τρύπα σου. Αφήνεις ένα δυνατό βογκητό, σχηματίζεις τόξο με την πλάτη σου και εγώ αρχίζω να σε γαμάω ήρεμα. Εσύ ωστόσο με αναγκάζεις να ανεβάσω τους ρυθμούς… Επιτέλους ξεσκιζόμαστε άγρια και σε ακούω να ουρλιάζει ενώ χύνεις πάνω στην ψωλή μου.

Όχι, δεν τελειώσαμε ακόμα…

Δεν αντέχεις να σου αγγίζω το μουνάκι αυτή τη στιγμή, οπότε περιορίζομαι να σου δίνω καυλιάρικα γλωσσόφιλα. Ώσπου… Σκύβεις και αρχίζεις να γλύφεις το καυλί μου, ενώ με κοιτάζεις με τα υπέροχα μάτια σου. Αυτό συνεχίζεται για λίγο, μέχρι που αποφασίζεις ότι με θέλεις μέσα σου και πάλι. Με ξαπλώνεις στο κρεβάτι και καβαλάς με δύναμη τον καυλωμένο μου πούτσο που στάζει από τα υγρά της μουνάρας σου. Αρχίζεις να γαμιέσαι μόνη σου, πάνω-κάτω στο σκληρό μου καυλί. Ουρλιάζεις, βογκάς, σχεδόν κλαις με το πόσο ωραία σε κάνω να νιώθεις.

Θάβεις τον πούτσο μου όσο βαθιά γίνεται στη μουνάρα σου, που είναι τόσο μούσκεμα που τα υγρά σου μας ψεκάζουν καθώς τα σώματά μας γίνονται ένα. Και πάλι, το σώμα σου τρέμει, σε νιώθω να συσπάσαι και πέφτεις πάνω στο στήθος μου ενώ χύνεις τον πούτσο μου, φωνάζοντας το όνομά μου. Είσαι εξαντλημένη, αλλά τώρα σε χρειάζομαι εγώ. Σε βγάζω από μέσα μου και πέφτεις πάλι στα γόνατα και βάζεις το καυλί μου ανάμεσα στα βυζόμπαλά σου.

Τόσο η ψωλή μου όσο και οι βυζάρες σου είναι πασαλειμμένες με ιδρώτα, σάλιο και χύσια. Υγρά εξακολουθούν να τρέχουν ανάμεσα στα πόδια σου, καθώς η μουνάρα σου είναι πρησμένη από την καύλα…

Και όλα πρόκειται να γίνουν ακόμα πιο μούσκεμα. Αρχίζω να χύνω πάνω στις βυζάρες σου και εσύ αρπάζεις τον πούτσο μου και τον παίζεις, και χύσια εκτοξεύονται σε όλο σου το σώμα. Δεν λέω να σταματήσω. Τα ζεστά χύσια μου έχουν σκεπάσει το πρόσωπο και το στήθος σου. Προσπαθείς να τα πάρεις όλα στο στόμα σου, αλλά δεν προλαβαίνεις να καταπιείς τόσο γρήγορα.

Τελικά, το ζεστό σπέρμα μου σταματά να ρέει, εσύ όμως εξακολουθείς να ρουφάς το καυλί μου για να πιεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Τα σκουπίζεις με το χέρι σου και τα γλύφεις. Σκύβω, σε φιλάω ώστε να γευτούμε και οι δυο τα χύσια μου. Με το ένα μου χέρι αρχίζω να χαϊδεύω την κλειτορίδα σου, που έχουν αποκαλύψει τα ανοιγμένα μουνόχειλά σου.

Παρόλη την εξάντληση, ερχόμαστε σε 69 και γλυφόμαστε και ρουφάμε ο ένας τον άλλο για πολλή ώρα, παρόλο που είμαστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι για να χύσουμε ξανά. Εξάλλου τα πάντα είναι καλυμμένα με τα χύσια μας, δεν πρέπει να έχει απομείνει τίποτα. Βαριανασαίνω και τρέμω από ηδονή, τόσο που αμφιβάλλω αν μπορείς να συγκρατήσεις τον πούτσο μου στο στόμα σου… Είσαι σκέτη καύλα, μωρό μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")