Η μικρή απιστία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Κατερίνα είμαι 24 χρονών και είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο με τον Κώστα 31 χρονών. Ο Κώστας ήταν η μόνη σχέση σοβαρή που είχα και οι ερωτικές μου εκτός του γάμου εμπειρίες μηδενικές.

Πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε πάει με τον Κώστα για διακοπές 5 μέρες στην Ρόδο! Εκεί μας φιλοξένησε μια θεία του Κώστα όπου είχε ένα υπέροχο σπίτι παραθαλάσσιο με ιδιωτική παραλία υπέροχη, ότι πρέπει για ξένοιαστο μπάνιο με το αγαπημένο μου χρυσό γυαλιστερό μαγιό και ηλιοθεραπεία.

Οι μέρες περνούσαν υπέροχα ώσπου την τρίτη μέρα έγινε κάτι που μου άλλαξε την ερωτική ζωή!

Ενώ είχαμε ξαπλώσει και κάναμε ηλιοθεραπεία ξάφνου έρχεται ένας κύριος 50άρης με δυο μικρά αγοράκια και κάθεται κοντά σε μας. Όλη την ώρα κοιτούσε εμένα. Του είχαν πεταχτεί τα μάτια! Αυτό με είχε ανάψει αφάνταστα αλλά έκανα πως δεν το είχα καταλάβει έκανα -και καλά- ότι διάβαζα το περιοδικό μόδας που είχα μαζί μου! Από την άλλη ο Κώστας μου στον κόσμο του, όλη την ώρα διάβαζε αθλητική εφημερίδα. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα.

Σε κάποια φάση ενώ τα μικρά έπαιζαν, μου έρχεται προς το μέρος μου μια αερόμπαλα των μικρών.
Βρήκα την ευκαιρία, σηκώθηκα και πήγα την μπάλα στα μικρά, έπιασα την κουβέντα με τον Νίκο, έτσι τον έλεγαν, και τα μικρά του Μάριο 4 ετών και Νάσο 2.

Άρχισα να παίζω με τα μικρά με το χώμα ενώ έριχνα κλεφτές ματιές στον Νίκο. Παρατήρησα ότι είχε καυλώσει άγρια μαζί μου.

Μετά από λίγο ο Κώστας μου σηκώθηκε και μου έκανε νόημα ότι θα βουτούσε λίγο με την μάσκα για να δει τον βυθό και σε λίγα λεπτά είχε χαθεί από το οπτικό μας πεδίο.
Εγώ συνέχισα να παίζω με τα μικρά ώσπου ο Νίκος μου πρότεινε να μπούμε στην θάλασσα. Εκεί πάνω στα παιχνίδια ένα από τα μικρά πιάνεται από το πάνω μέρος του μαγιό με αποτέλεσμα να πεταχτεί το στήθος μου έξω.

Εγώ έκανα ότι δεν το κατάλαβα… ήθελα πάρα πολύ να δει ο Νίκος το στήθος μου και να καταλάβει τις προθέσεις μου.

Σε λίγη ώρα βρέθηκα με το χέρι του Νίκου να χαϊδεύει τις ρώγες μου, ενώ το καυλωμένο καυλί του είχε κολλήσει πάνω στο κώλο μου. Είχα γίνει μούσκεμα. Ένιωθα μια φτηνή πουτάνα αλλά μου άρεσε.

Με αργές κινήσεις ο Νίκος κατέβηκε προς τα κάτω μέχρι που μου κατέβασε το μαγιό και άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Τότε το μόνο που θυμάμαι ότι του είπα είναι:  «Σκίσε με!»

Όλη αυτή την ώρα προσπαθούσα να συγκρατηθώ και να παίξω με τα μικρά για να μην καταλάβουν τίποτα.
Όταν όμως ο Νίκος μπήκε μέσα μου τότε σάστισα, έλιωσα, έχασα την αίσθηση του τόπου και του χρόνου.
Είχε ένα πέος τεράστιο και χοντρό. Στην αρχή δαγκωνόμουν αλλά δεν άντεχα και μετά μου έβγαινε και κανένας αναστεναγμός.

Ώσπου μετά από 5 λεπτά ένιωσα τα χύσια του μέσα μου. Δεν άντεχα και έβγαλα μια κραυγή ηδονής. Τα μικρά νόμιζαν ότι έκανα κόλπα να γελάσουν και γέλαγαν.

Αφού συνήλθαμε βγήκαμε έξω να στεγνώσουμε. Τα μικρά έπαιζαν με τα κουβαδάκια. Τότε λέω στον Νίκο ότι ήθελα να του πάρω πίπα. Αυτός ξετρελάθηκε! Σε λίγα λεπτά βρισκόμουν να του παίρνω πίπα ενώ είχε βάλει πάνω μου μια πετσέτα να μην φαίνομαι.

Το καυλί του ήταν τέρας! Πνίγηκα τρεις φορές αλλά τα κατάφερα ώσπου το στόμα μου είχε γέμισε από τους χυμούς του. Η ποσότητα ήταν μεγάλη! Μετά μου είπε πως είχε να το κάνει 6 μήνες διότι ήταν χωρισμένος.

Αφού τελειώσαμε του έδωσα κλεφτά ένα φιλί και πήγα και έκατσα να κάνω ηλιοθεραπεία στην θέση μου.

Μετά από κανένα μισάωρο ήρθε ο Κώστας μου με κάτι κοχύλια στα χέρια το μωρό μου. Δεν κατάλαβε τίποτα το χρυσό μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μου μικρή απιστία. Την επόμενη φορά θα σας πω τι επακολούθησε με τον Νίκο.
Φιλιά

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")