Έγινα ο γαμιάς της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Τώρα που έρχεται το Πάσχα, θυμήθηκα το περσινό Πάσχα σε ένα ελληνικό νησί. Είχαμε ζήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο... Ένα βράδυ βγήκαμε με τη Σοφία, η οποία ήταν για άλλη μια φορά ντυμένη πραγματικά καύλα...

με ψηλές γόβες που τη δυσκόλευαν να περπατήσει στο πλακόστρωτο (αν και άξιζαν, πιστέψτε με), ένα φορεματάκι που δύσκολα κάλυπτε αυτά που έπρεπε κι ένα πρόστυχο κιλοτάκι όπως πάντα.

Μετά την κλασική βόλτα καταλήξαμε σε ένα μπαράκι, ζαλισμένοι, να προσπαθώ με δυσκολία να κρατήσω τα χέρια μου μακριά από τον κώλο της που με ευκολία έπιανα κάτω από το φορεματάκι της αλλά και από όλα αυτά που βλέπαμε γύρω μας (από τους dancers που είχε φέρει το μαγαζί αλλά και από άλλους πελάτες). Ήταν η ώρα να αρχίσω λοιπόν. Είχαμε πιεί κιόλας...

Είπα στη Σοφία να μου δείξει κάποιον που να της αρέσει πολύ. Άντρας ή γυναίκα δε με ενδιέφερε. Μου έδειξε λοιπόν έναν τύπο γύρω στα 30 του, πραγματικά όμορφο. Της είπα ότι έχει 10 λεπτά για να αποκτήσει μαζί του οικειότητα. Έφυγα λοιπόν και παρακολουθούσα από την άκρη του μπαρ τι συνέβαινε. Μη τα πολυλογώ, δεν χρειάστηκε πάνω από 5-6 λεπτά, να τον έχει με τα χέρια του στη μέση της και να του μιλάει από πολύ κοντά. Είμαι σίγουρος ότι τον είχε καυλώσει πολύ όπως και η ίδια. Το έβλεπα στις καυλωμένες ρώγες της. Τότε, αφού πλησίασα, την τράβηξα απότομα κοντά μου και της είπα:

-    «Μωρή καριόλα, έχεις 5 λεπτά να του δώσεις το βρακάκι σου. Δε με νοιάζει πως, σε περιμένω έξω. 5 λεπτά»

Ήμουν σίγουρος ότι θα την καύλωνε τρελά. Δεν είπα τίποτε άλλο και βγήκα έξω.

Όντως σε 5 λεπτά εμφανίστηκε ξαναμμένη, με έπιασε από τη μέση και αρχίσαμε να περπατάμε. Ήταν απίστευτα ξαναμμένη και η καρδιά της χτύπαγε δυνατά. Έπρεπε να την καυλώσω κι άλλο. Όπως περπατάγαμε, το χέρι μου πέρασε κάτω από τον κώλο της και διαπίστωσα ότι το μουνί της ήταν μούσκεμα, σχεδόν έσταζε, από την καύλα με αυτό που είχε κάνει πριν. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο για το ξενοδοχείο και χωρίς να της πω τίποτα με το που ξεκινάμε, κατεβάζω το παντελόνι μου, την πιάνω από τα μαλλιά και της τον δίνω στο στόμα, λέγοντας:

-    «Μωρή πουτάνα θα μου τον γλύφεις μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο. Δε θέλω να σηκωθείς στιγμή από τον πούτσο μου!»

Φτάνουμε στο ξενοδοχείο, σχεδόν μισόγυμνοι και στη ρεσεψιόν -όπως ήξερα ήδη- ήταν ο Μάικ, ένας Ολλανδός που δούλευε στο νησί. Του έκλεισα το μάτι και ήξερε να περιμένει τηλέφωνό μου από το δωμάτιο... Τα είχαμε πει...

Μπαίνουμε στο δωμάτιο την κολλάω στον τοίχο, χώνω τη γλώσσα μου στο στόμα της, αρχίζω να τρίβω τον πούτσο μου στα μουνόχειλά της όπως είμαστε όρθιοι και ξαφνικά τη γυρίζω, την κρατάω από τα μαλλιά και της λέω:

-    «Πήγαινε στο μπάνιο να ετοιμαστείς... θα καταλάβεις καύλα μου!»

Στο μπάνιο βρήκε ένα δερμάτινο λουρί για το λαιμό με μια αλυσίδα, ένα κιλοτάκι (μιας και ήξερα ότι δεν θα φοράει) κι ένα μαστίγιο που κατέληγε σε δονητή. Γδύθηκα και την περίμενα στο κρεβάτι καυλωμένος. Σε τρία λεπτά είχε βγει και ήταν ακριβώς η πουτάνα που ήθελα να είναι.

Της έκανα νόημα να πλησιάσει χωρίς να μιλήσει. Καθόμουν στο κρεβάτι στηριγμένος στην πλάτη, είχα βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση και είχα ανοίξει τα πόδια μου. Την πιάνω από το λουρί με το ένα χέρι, την τραβάω κοντά μου και της λέω:

-    «Καύλα μου, γλύψε με παντού χωρίς να μιλάς... Τον πούτσο θα τον γλύψεις μόνο όταν θα σου πει ο γαμιάς σου!»

Αφού ήμουν σχεδόν έτοιμος να χύσω από το γλύψιμο, την πιάνω, τη γυρίζω ώστε να μπορώ να βάζω τα δάχτυλα μου στη μουνάρα της και στον κώλο της και της βάζω τον πούτσο μου στο στόμα. Κάνω το τηλέφωνο που έπρεπε και σε λίγο ανοίγει η πόρτα.
Μπαίνει ο Μάικ, γδύνεται, κάθεται σε μια καρέκλα και κοιτάζει, ωστόσο η Σοφία δεν έχει σταματήσει να μου γλύφει τη πούτσα και να με τρελαίνει από τη καύλα. Σηκώνει το κεφάλι, κοιτάζει τον Μάικ, κάτι πάει να πει, της πιέζω το κεφάλι και την ξαναμπουκώνω με τον πούτσο μου και της λέω:

-    «Ο γαμιάς διαλέγει σήμερα!»

Τη βάζω όση ώρα μου γλύφει τον πούτσο να κοιτάζει τον Μάικ παίρνοντας μας μάτι και της λέω:

-    Ήρθε η ώρα να γίνεις πουτάνα καύλα μου!»

Δίνω το λουρί στο Μάικ και του λέω να τη τραβήξει κοντά του στα τέσσερα έτσι ώστε να παίρνω μάτι τον κώλο της, χωρίς όμως να την αφήσει να τον γλύψει, και συνεχίζει να παίζει τον πούτσο του. Η Σοφία βγάζει έξω τη γλώσσα της και προσπαθεί να τον γλύψει, αδιαφορώντας για τις διαταγές μου. Παίρνω το λουρί από τα χέρια του Μάικ και την τραβάω προς τα πίσω, της δίνω δυο δυνατά χαστούκια στον κώλο και της λέω:

-    «Μωρή καριόλα απόψε γαμιέσαι, δεν γαμάς!»

Ακουμπάω το πουτσοκέφαλο μου στα μουνόχειλα της και τον τρίβω πάνω τους για να γεμίσει υγρά και ύστερα της τον καρφώνω στον κώλο. Την ακούω να φωνάζει δυνατά, εγώ όμως συνεχίζω να την γαμάω και να νιώθω την κωλάρα της να ανοίγει όλο και περισσότερο πάνω στο καυλί μου. Ο Μάικ συνεχίζει να παίζει τον πούτσο του μπροστά της, η Σοφία έχει τρελαθεί από την καύλα, πιάνει τον Μάικ από τα πόδια και προσπαθεί να τραβηχτεί προς τον πούτσο του. Αρπάζω το δονητή με το μαστίγιο, και αρχίζω να της μαστιγώνω τον κώλο και να τη βρίζω.

Τη γαμάω σαν τρελός και πριν το καταλάβω, της φωνάζω:

-    «Μωρή καριόλα, σου χύνω τον κώλο!», και χάνομαι στην καύλα»

Την ίδια στιγμή ο Μάικ χύνει μπροστά της, τρελαίνοντας τη Σοφία που δε μπορεί να τον ακουμπήσει, κάνοντάς τη να χύσει για μια ακόμη φορά και νιώθω την κωλοτρυπίδα της να κάνει σπασμούς πάνω στο καυλί μου. Πέσαμε και οι δυο ξεροί στο κρεβάτι, ο Μάικ ντύθηκε και έφυγε όπως είχαμε συνεννοηθεί και εμείς χαλαρώσαμε αγκαλιά περιμένοντας το επόμενο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")