Στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ήδη μέσα στο νερό, όταν την είδε να τρέχει χαμογελώντας στην παραλία. Έφτασε στην άκρη της θάλασσας, κι εκείνος νόμισε ότι ο πούτσος του θα εκραγεί από τη θέα της και μόνο. Έβαλε το πόδι της στο νερό και τον ρώτησε:

-    Πως σου φαίνεται το νερό;

-    Ζεσταίνεται σιγά-σιγά…

-    Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό….

-    Ξέρεις, αν δεν ήμασταν στην παραλία, θα σε γαμούσα αυτή τη στιγμή…

-    Και γιατί δεν το κάνεις; Ο ήλιος δύει, κανείς δεν είναι τριγύρω. Είμαστε μόνο οι δυο μας. Νομίζω ότι μόλις είχες μια καταπληκτική ιδέα.

-    Έτσι νομίζεις;

-    Είμαι σίγουρη!

Άρχισε να τον φιλάει με πάθος. Την πήρε αγκαλιά και την έβαλε μέσα στο νερό. Αν ήθελε να συμβεί εδώ, δεν θα της έφερνε αντίρρηση. Γλίστρησε την γλώσσα του στο στόμα της, και προσπάθησε να της βγάλει το μαγιό. Εκείνη απομακρύνθηκε λίγο και το έβγαλε μόνη της, ενώ πλησίασε ξανά χαμογελώντας πονηρά και πήρε το χέρι του και το έφερε ανάμεσα στα πόδια της.

-    Δεν είναι καλύτερα έτσι;

Εκείνος έγνεψε καταφατικά, και έχωσε τα δάχτυλά του μέσα στη μουνάρα της και άρχισε να γαμάει τη μουνότρυπά της, πρώτα μαλακά και στη συνέχεια άγρια. Ύστερα από λίγο, μόλις την ένιωσε να συσπάται, απομακρύνθηκε λίγο από κοντά της και την παρακολουθούσε να τελειώνει. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα: να την βλέπει να χύνει βογκώντας από ηδονή…

Αφού έχυσε και χαλάρωσε για λίγα δευτερόλεπτα, ήρθε πάλι κοντά του και του ψιθύρισε στο αυτί ότι έπρεπε να την ξεσκίσω κανονικά εκείνη ακριβώς τη στιγμή, αλλιώς θα πέθαινε από καύλα. Την οδήγησα έξω στην παραλία. Ξάπλωσε στην άμμο, άνοιξε τα πόδια της, και το μουνί της παλλόταν περιμένοντας το καυλί του. Ωστόσο, σκέφτηκε ότι δεν τα ήταν κακό να την βασανίσει λίγο ακόμα. Γονάτισε και έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της.

-    Μην κουνηθείς…

Άρχισε να της τρώει το μουνάκι, το οποίο έσταζε από καύλα. Τα βογκητά της ήταν δυνατά και απαιτητικά. Κουνούσε το κορμί της κάτω από τη γλώσσα του, και νιώθοντάς τη τόσο καυλωμένη, σταμάτησε να την γλύφει και της έχωσε τον πούτσο του. Εκείνη μετά την αρχική έκπληξη ακολούθησε με ευχαρίστηση τον ρυθμό του. Ύστερα από λίγο, μάλιστα, ανέβηκε αυτή από πάνω του και άρχισε ανεβοκατεβαίνει μανιασμένα πάνω στο καυλί του, ώσπου έχυσαν και οι δύο.

Συνέχισε να είναι μέσα της, ενώ εκείνη τον φιλούσε απαλά στο λαιμό. Για μια στιγμή, ανησύχησε μήπως εκείνη ήθελε να το κάνουν ξανά και αυτός δεν θα ήταν έτοιμος ακόμα. Χρειάστηκε, όμως, μόνο να πάρει τον πούτσο του στο στόμα της και το καυλί ορθώθηκε σκληρό…

Του έγλυφε τον πούτσο με τέτοια μαστοριά που δεν άργησε να αφήσει τα χύσια του να πλημμυρίσουν το στόμα της. Συνέχισε όμως να τον τσιμπουκώνει και μόλις ένιωσε ότι ήταν έτοιμος να τελειώσει ξανά, ανέβηκε στο καυλί του. Χοροπήδαγε πάνω στην πούτσα του, ώσπου έχυσε κι εκείνη όχι μία, αλλά δύο φορές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")