Με τη Λένα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τη Λένα ήμασταν φίλοι από το σχολείο και συνεχίζαμε ακόμα να κάνουμε στενή παρέα. Πάντα πίστευα ότι ήταν μεγάλη καύλα και φαντασιωνόμουν να πηδιόμαστε, αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας.

Οι γονείς της έλειπαν ταξίδι και είχα έρθει να τη δω. Της έκανα τη χάρη και κούρεψα και το γρασίδι. Μου έδωσε να πιω ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα, καθώς είχα ξεθεωθεί, και μου εξομολογήθηκε ότι φοβόταν να μείνει μόνη της το βράδυ. Με παρακάλεσε να μείνω μαζί της για να της κάνω παρέα. Η σκέψη και μόνο με ιντρίγκαρε. Της απάντησε θετικά και ύστερα της ζήτησα να κάνω ένα μπάνιο, γιατί συνειδητοποίησα ότι είχα ιδρώσει.

Με οδήγησε στο μπάνιο και μου έδειξε πού είναι οι πετσέτες. Έπειτα, εκείνη έφυγε και εγώ άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου. Άκουσα τότε τρίξιμο στις σκάλες και κατάλαβα ότι κάποιος ερχόταν. Αυτό μου έδωσε μια καταπληκτική ιδέα. Φρόντισα να μην κλείσω τελείως την πόρτα του μπάνιου, ενώ άκουγα βήματα στο παρκέ που μαρτυρούσαν κάποιον να πλησιάζει… Άνοιξα τη βρύση και μπήκα στο ντους. Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου, ο οποίος σκλήραινε σιγά-σιγά. Έπειτα πήρα το αφρόλουτρο και σαπούνιζα το σώμα μου. Επέμεινα ιδιαίτερα στο σημείο γύρω από το καυλί μου, που έστεκε ορθωμένο και σκληρό.

Η ιδέα ότι κάποιος παρακολουθούσε με έκανε να καυλώνω όλο και περισσότερο. Το άνοιγμα στην πόρτα είχε μεγαλώσει και ήξερα καλά ότι ενδιαφερόταν. Άρχισα να τον παίζω δυνατά, δήθεν απορροφημένος σε κάποια φαντασίωση, ώσπου έχυσα και τα πηχτά χύσια μου τινάχτηκαν στον τοίχο. Νομίζω ότι την άκουσα να βογκάει. Μόλις έκλεισα το νερό, άκουσα τα βήματά της να απομακρύνονται γρήγορα.

Το υπόλοιπο βράδυ κύλησε χωρίς… απρόοπτα. Είδαμε μία ταινία, φάγαμε και λέγαμε βλακείες μέχρι που αποφασίσαμε να πάμε για ύπνο. Μου ζήτησε να κοιμηθούμε στο ίδιο κρεβάτι, καθώς επέμενε ότι φοβόταν. Η ιδέα ότι θα ξάπλωνε τόσο κοντά μου μπορούσε να με κάνει να χύσω επιτόπου, αλλά συγκρατήθηκα και το έπαιξα άνετος.

Πήγαμε όντως στο κρεβάτι των γονιών της, ξαπλώσαμε και κλείσαμε το φως. Πραγματικά προσπαθούσα να κοιμηθώ, αλλά η σκέψη του τι θα ήθελα να της κάνω με κρατούσε ξύπνιο και καυλωμένο… Μετά από περίπου μισή ώρα, άρχισε να κουνιέται. Είχε την πλάτη της γυρισμένη προς το μέρος μου, καθώς κοιμόταν στο πλάι… υποτίθεται. Άρχισε να κινείται σιγά-σιγά προς το μέρος μου… ώσπου το καλυμμένο με εσώρουχο κωλαράκι της κόλλησε πάνω μου. Κινήθηκε και πάλι, σαν να ήθελε να βολευτεί καλύτερα, αλλά στην πραγματικότητα κατέβασε το εσώρουχό της.

Αυτό το ανακάλυψα, όταν χάιδεψα απαλά το γυμνό κωλαράκι της με το χέρι μου. Εκείνη βόγκηξε σιγανά. Δεν ήξερα τι να κάνω. Να συνεχίσω ή να σταματήσω εδώ; Κατέβασα το μποξεράκι μου, και πίεσα τον πούτσο μου στη χαραμάδα ανάμεσα στα κωλομάγουλά της. Βόγκηξε ξανά, και μετακινήθηκε για να φέρει τον κώλο της σε καλύτερη θέση. Πήρα το πουτσοκέφαλό μου και άρχισα να το πιέζω απαλά στο κωλαράκι της, κατά μήκος της χαραμάδας του.

Ύστερα έφτασα μέχρι τα μουνόχειλά της, τα οποία άνοιξαν μόλις ένιωσαν να πλησιάζει το καυλί μου. Δεν περίμενα άλλο. Την άρπαξα από τους γοφούς και έχωσα τον πούτσο μου στη μουνάρα της που έσταζε. Βογκήξαμε και οι δύο. Άρχισα να την καρφώνω, να μπαινοβγαίνω γρήγορα μέσα στη μουνάρα της ώσπου ήρθε η ώρα να τελειώσω. Σκέφτηκα να βγω από μέσα της, αλλά τότε έφερε το χέρι της στον κώλο μου και με πίεσε πάνω της με δύναμη. Έχυσα αμέσως και παρέμεινα μέσα της μέχρι το πρωί.

Ήπιαμε το καφεδάκι μας, αλλά κανένας από τους δύο δεν είπε κουβέντα… Εκείνη απλώς με ευχαρίστησε που έμεινα μαζί της τη νύχτα και μου είπε ότι μπορώ να κουρέψω το γκαζόν της, όποτε το θελήσω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")