Με τιμώρησε η μάνα της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Ήμουν στα 18. Δίπλα μας μένανε μια οικογένεια χωρισμένοι οι γονείς, με 4 παιδιά, τρεις κόρες ένα αγόρι. Με την πρώτη είμαστε σχεδόν συνομήλικοι. Είναι καλοκαίρι και τότε ανεβαίναμε στην ταράτσα της πολυκατοικίας μας και συζητάγαμε τα πάντα. Ένα βράδυ μου λέει:

-    «Ρε Πανούλη τρίψε μου λίγο τα πόδια με πονάνε».

Στην αρχή εντελώς αθώα άρχισα να της τα τρίβω. Φορούσε ένα σορτσάκι (μποξεράκι) αντρικό, χωρίς εσώρουχο από μέσα. Μόλις το κατάλαβα λες και με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα. Τρελάθηκα από την καύλα. Το κατάλαβε και βάζει το άλλο πόδι που είχε κάτω πάνω στον πούτσο μου.

-    «Τώρα τι θα κάνεις;», με ρωτάει γεμάτη απορία.

Αγγίζω το μουνάκι της και βρίσκομαι σε μια λίμνη από τους καυτούς της χυμούς. Ακούμε ξαφνικά να την μάνα της να φωνάζει ερχόμενη προς τα εμάς. Μόλις που πρόλαβα να πάρω τα χέρια μου. Κάτι κατάλαβε, μάλλον. Συνεχίστηκε αυτό για κανένα 10ήμερο. Πηγαινοερχόμασταν στα σπίτια μας συνέχεια.

Μια μέρα μου λέει:

-    «Δεν πιστεύω να πειράζεις της κόρες μου;»

-    «Τι εννοείς;», λέω εγώ.

-    «Καταλαβαίνεις», μου λέει, και συνεχίζει: «εάν σε πιάσω θα σε τιμωρήσω».

Την επόμενη Κυριακή πάμε για μπάνιο, και αφού γυρνάμε μένω σπίτι τους να φάμε. Τα δυο μικρά έλειπαν με τον μπαμπά τους. Η άλλη πήγε για ύπνο και μείναμε οι τρεις μας. Η κόρη πήγε πλύθηκε, μέχρι να πάει η μάνα της έρχεται όπως έβλεπα τηλεόραση, μου πιάνει τον πούτσο και μου λέει:

-    «Έχω καυλώσει… γλύψε με».

-    «Είναι μέσα η μάνα σου», της λέω.

Ξαπλώνει δίπλα μου, σηκώνει το νυχτικό ενώ δεν φορούσε τίποτε από κάτω και πέφτω με τα μούτρα και την γλύφω. Από την καύλα που με έχει πιάσει ξεχνάω την μάνα της και την τιμωρία.
Όπως την έγλυφα αισθάνθηκα μια παρουσία στο δωμάτιο. Ήταν εκείνη. Μου λέει γεμάτη νόημα:

-    «Εγώ σε είχα προειδοποιήσει... Τώρα θα υποστείς της συνέπειες»

Βάζει την κόρη της να με γλύψει ενώ κάθεται δίπλα μας κοιτάζει και τρίβει το μουνάκι της. Η καύλα μου στο υπέρτατο σημείο. Μου έγλυφε τα αρχίδια, την κωλοτρυπίδα μου, τα πάντα.

Λίγο πριν χύσω με ξαναβάζει να γλύψω το μουνάκι της κόρης της. Ενώ γλύφω και γεύομαι τους χυμούς της ξαφνικά μου βάζει κωλοδάχτυλο, ενώ μου γλύφει τα αρχίδια. Έχυσα με την μια, πάνω στην χούφτα της. Το άλειψε πάνω στα βυζιά της κόρης της και με έβαλε να το γλύψω. Όσο το έκανα αυτό δεν πήρα χαμπάρι τι έκανε. Έβαζε στραπόν. Μου ξαναβάζει δάχτυλο και μου λέει:

-    «Είσαι έτοιμος;»

-    «Για τι;», λέω εγώ.

Δεν προλαβαίνω να τελειώσω την πρόταση και με καρφώνει ξαφνικά με την πλαστική την πούτσα. Τα είδα όλα!!!

-    «Τι κάνεις εκεί;», της λέω.

Και συνεχίζει ακάθεκτη. Ο πόνος άρχισε να γίνεται καύλα. Καύλωνα πολύ. Η κόρη έσκυψε και μου τον έγλυφε. Έχυσα πολύ σύντομα και πάλι.

-    «Πως σου φάνηκε;», με ρώτησε. «Καύλωσες πούστη;»

-    «Καύλωσα, για αυτό θα γαμήσω τον δικό σου πάτο!», απάντησα.

Ξαπλώνει να με βλέπει και τον βάζω στο κώλο της. Ενώ η κόρη της έκατσε επάνω της και η μάνα της έκανε γλυφομούνι. Μόλις τελειώσαμε μου λέει:

-    «Ελπίζω να πήρες το μάθημα σου…»

Και πριν φύγω της λέω:

-    «Θα ξαναγαμήσω την κόρη σου!!!»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")