Άγρια ξεσκίσματα στο Πήλιο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Φίλες και φίλοι γεια σας. Το όνομα μου είναι Έλενα και πριν από αρκετό καιρό, σε ένα άλλο site ερωτικών ιστοριών, δημοσίευσα για πρώτη φορά μια ιστορία μου.

Είχα σκοπό να στείλω κι άλλες, αλλά δυστυχώς το site σταμάτησε να υπάρχει για λόγους που δεν γνωρίζω. Όμως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα, όταν διαπίστωσα ότι η ιστορία μου είχε δημοσιευτεί και στο xstream. Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μήνυμα για να μου πουν την γνώμη τους για την ιστορία και με αυτόν τον τρόπο μου γνωστοποίησαν την ύπαρξη της στο site. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα. Σε όσα μπόρεσα απάντησα και ζητάω συγνώμη αν δεν πρόλαβα να απαντήσω σε όλα. Στέλνω, όπως είχα άλλωστε υποσχεθεί, άλλη μια πρόσφατη ιστορία μου. Η παλιά μου ιστορία υπάρχει δημοσιευμένη εδώ . Για όποιον δεν την έχει διαβάσει χρήσιμο θα ήταν να το κάνει γιατί η παρακάτω ιστορία είναι συνέχεια εκείνης.

Άλλη μια πραγματική ιστορία στην οποία συμμετείχα είχε δημοσιεύσει ένα άλλο μέλος του site που έκλεισε. Ήταν για μια συνάντηση που είχα με το Σταύρο, το Βασίλη και την Άντζελα μια όμορφη τρανσέξουαλ. Δεν ξέρω αν κι αυτή υπάρχει στο xstream ή σε κάποιο άλλο site αλλά αν κάποιος την έχει διαβάσει και θέλει να με βοηθήσει θα ήθελα πολύ να μου πει που βρίσκεται.

Ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση της ιστορίας όσο απόλαυσα κι εγώ το γράψιμο της. Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο περιγραφική γίνεται χωρίς να υπερβάλλω σε κανένα από τα γεγονότα.

Με το Σταύρο και το Δημήτρη βλεπόμασταν τακτικά. Περπατούσαμε μαζί σε πρωτόγνωρα για μένα μονοπάτια ηδονής και απόλαυσης. Ιδιαίτερα με το Σταύρο συζητούσαμε όλες μας τις φαντασιώσεις και συχνά φρόντιζε να κάνουμε πράξη κάποιες από αυτές. Είχα γίνει η πουτάνα τους για να με κάνουν ότι θέλουν και να πραγματοποιούν κάθε πρόστυχη και σκοτεινή σκέψη και επιθυμία τους. Σε αντάλλαγμα είχα δύο άντρες με φαντασία, προσόντα και ερωτική διάθεση να μου χαρίζουν ηδονή.

Λίγο καιρό από την πρώτη μας συνάντηση με κάλεσαν για ένα τριήμερο σε ένα εξοχικό που είχε νοικιάσει ο Σταύρος για το καλοκαίρι. Τα παιδιά ήταν ήδη εκεί και μετά από 5 κουραστικές ώρες οδήγησης έφτασα σε ένα πανέμορφο χωριό του ανατολικού Πηλίου. Είχαμε τουλάχιστον 10 ημέρες να συναντηθούμε αν και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαμε συναντηθεί πάνω από 10 φορές, όλες αξέχαστες !

Με υποδέχθηκε ο Σταύρος με ένα υγρό φιλί. Ο Δημήτρης είχε κατέβει στην κοντινή παραλία για μια βουτιά στη θάλασσα. Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να χαλαρώσω λίγο από το ταξίδι. Χάιδευα απαλά το στήθος και έριχνα το ντους στο μουνάκι μου νιώθοντας την καύλα μου να ανεβαίνει συνεχώς. Τυλίχθηκα με μια πετσέτα που μόλις με κάλυπτε και βγήκα από το ντους. Ο Σταύρος φορώντας μόνο ένα μποξεράκι ήταν καθισμένος στον καναπέ και με κοίταζε. Ένιωσα τη ματιά του να με διαπερνά και είδα τα μάτια του να γυαλίζουν από πόθο.

Τον πλησίασα και χωρίς να ανταλλάξουμε κουβέντα με τράβηξε στην αγκαλιά του απότομα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και η πετσέτα που με κάλυπτε εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Με έριξε στον καναπέ και άρχισε να με γλύφει σε όλο μου το κορμί, χωρίς όμως να ακουμπήσει το μουνάκι ή την κωλοτρυπίδα μου. Τα χείλη του κολλούσαν στα δικά μου καθώς τα χέρια του εξερευνούσαν το κορμί μου. Οι ρώγες μου είχαν αρχίσει να σκληραίνουν και ο Σταύρος άρχισε να τις γλύφει και να τις δαγκώνει.

Τον καβάλησα καθώς ήταν καθισμένος στον καναπέ για να του επιτρέψω να ασχοληθεί περισσότερο με το στήθος μου, ενώ τα μουνόχειλα μου ένιωσαν τον πούτσο του κάτω από το εσώρουχο. Ήταν σκληρός και καυτός. Ο Σταύρος συνέχισε για μερικά λεπτά να με χαϊδεύει και να με φιλάει ερεθίζοντας με απίστευτα. Το μουνάκι μου είχε υγρανθεί και κάποια από τα υγρά μου μούσκεψαν το μποξεράκι του Σταύρου καθώς τριβόταν αργά πάνω του.

Δεν άργησα να πέσω στα γόνατα μπροστά του και να ελευθερώσω τον πούτσο του από το μποξεράκι που τον συγκρατούσε με δυσκολία. Ήταν ήδη καυλωμένος με τα αρχίδια του μεγάλα και φουσκωμένα, λες και περίμεναν εμένα να τα ξεζουμίσω. Σάλιωσα λίγο το πουτσοκέφαλο, το τύλιξα με τα χείλη μου και αφού το έπαιξα λίγο με τη γλώσσα μου τον κατάπια μέχρι να τον νιώσω να αγγίζει το λαρύγγι μου, με το χέρι μου να χαϊδεύει τα αρχίδια του χωρίς σταματημό. Η αντίδρασή του Σταύρου ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός καθώς έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω και με τα χέρια του άρπαξε το κεφάλι μου για να μου δώσει ρυθμό στο τσιμπούκι.

Πρέπει να είχε περάσει πάνω ένα τέταρτο που μου γαμούσε το στόμα φροντίζοντας κάποιες φορές να μου καρφώνει ολόκληρο καυλί του στο λαρύγγι μου και κρατώντας το εκεί μέχρι να πνιγώ πριν το τραβήξει έξω. Ήξερα ότι αυτό τον καυλώνει πολύ όπως κι εμένα, οπότε φρόντιζα να αφήνω μικρούς ήχους για να του δείξω πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό που κάνει.

Οι πούτσοι στο στόμα μου μετά από λίγο έγιναν δύο, αφού ο Δημήτρης είχε μόλις επιστρέψει από τη θάλασσα και άρχισε να τρίβει το σκληρό καυλί του στο πρόσωπο μου και να μου ρίχνει μικρά πουτσοσκάμπιλα στις ρώγες. Η αλμύρα της θάλασσας και τα δύο καυλιά που ρουφούσα κυριολεκτικά σαν πορνοστάρ έκαναν την καύλα μου ακόμη μεγαλύτερη. Ήθελα να γαμηθώ τρελά μαζί τους αλλά ήξερα ότι δεν ήμουν σε θέση να πάρω πολλές πρωτοβουλίες. Αυτό το έμαθα από την πρώτη φορά που βρεθήκαμε και μέχρι εκείνη τη στιγμή τίποτε δεν είχε αλλάξει.

-    Δημήτρης: “Καύλες έχει το πουτανάκι. Κοίτα πως ρουφάει, λες και είναι αγάμητο για μήνες.”

-    Σταύρος: “Και αγάμητη να μην είναι αυτή άμα έχει ένα καυλί στο στόμα είναι ευχαριστημένη. Πόσο μάλλον τώρα που έχει δύο μαζί.”

Χωρίς να σταματήσω να τους τσιμπουκώνω, βόγκηξα συμφωνώντας με ευχαρίστηση προσπαθώντας να τους πάρω και τους δύο μαζί στο στόμα μου. Κατάφερα και πήρα τα πουτσοκέφαλα και κάνα-δυο πόντους από το κάθε πούτσο ενώ ταυτόχρονα αισθανόμουν το στόμα μου να είναι τόσο γεμάτο που δεν θα μπορούσε ούτε νερό να περάσει. Τραβήχτηκαν έξω και ύστερα μου τους ξαναέδωσαν στο στόμα αφού πριν μου έδωσαν και αρκετό από το σάλιο τους.

Το επανέλαβαν μέχρι που είχαν αρχίσει να μουδιάζουν τα σαγόνια μου από το τέντωμα και την αγωνία να τους χωρέσω στο στόμα μου. Ήταν και οι δύο πολύ καυλωμένοι και ήμουν σίγουρη ότι ήθελαν να με ξεσκίσουν όσο ήθελα κι εγώ να ξεσκιστώ πάνω στα καυλιά τους. Στην πραγματικότητα η συμπεριφορά τους που μου έδειχνε ότι δεν ήμουν τίποτα παραπάνω από την τσούλα τους που με χρησιμοποιούσαν με όποιο τρόπο ήθελαν χωρίς να έχω δικαίωμα να εκδηλώσω τις επιθυμίες μου με έκανε να ξεχνάω αυτό που ήθελα και να προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη πουτάνα για τους γαμιάδες μου.

Το γεγονός ότι δεν είχαν ασχοληθεί ακόμη καθόλου με τις τρύπες μου με έκανε να υποψιαστώ ότι ίσως να μην θέλουν να με γαμήσουν εκείνη τη στιγμή αλλά να τελειώσουν με το τσιμπούκι που τους έκανα. Δεν άργησα να σιγουρευτώ, όταν με γύρισαν ανάσκελα στον καναπέ με το κεφάλι μου στο αέρα και τα καυλιά τους εναλλάξ να μου γαμάνε με μανία το λαρύγγι. Ο καθένας με γαμούσε για 3-4 λεπτά έτσι καθώς ο άλλος μου έτριβε και μου έγλυφε τις ρώγες. Έτσι και άγγιζαν το μουνάκι μου θα έχυνα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα πράγμα που το ήλπιζα να συμβεί οπωσδήποτε. Δεν ήθελα να το κάνω μόνη μου γιατί έτσι αισθανόμουν ότι θα “παραβίαζα” την άτυπη συμφωνία μας ότι δηλαδή δεν θα έκανα τίποτα χωρίς την άδεια τους.

Αφού γάμησαν το στόμα μου σε αυτή τη στάση για πάνω από μισή ώρα με γύρισαν κανονικά ανάσκελα πάνω στον καναπέ ώστε να στηρίζεται το κεφάλι μου. Ο Σταύρος μου τον έδωσε ξανά στο στόμα και ο Δημήτρης φτύνοντας ανάμεσα στα βυζιά μου άρχισε να τον τρίβει ανάμεσα τους πιέζοντας τα ώστε να αγκαλιάζουν τον πούτσο του εντελώς. Τα βογκητά τους και οι αναστεναγμοί τους όπως και το μέγεθος και η σκληράδα των καυλιών τους μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θα αργούσαν να τελειώσουν και αυτό με τρέλανε ακόμη περισσότερο αφού κάθε δευτερόλεπτο αναμονής ήταν για μένα γλυκά βασανιστικό.

-    Σταύρος: “Ώρα να πάρει η καριόλα μας αυτό που της αξίζει. Τι λες;”

-    Δημήτρης: “Συμφωνώ απόλυτα!!”, φώναξε ο Δημήτρης και ένιωσα μια ριπή σπέρματος πάνω στα βυζιά μου και άλλη μια στο λαρύγγι μου.

Βογκούσαν απίστευτα καθώς τα αρχίδια τους άδειαζαν το καυτό περιεχόμενο τους στις ρώγες μου, ανάμεσα στα βυζιά μου και στα βάθη του στόματος μου. Ένιωθα τον πούτσο του Σταύρου να τρέμει ενώ προσπαθούσα να μην αφήσω να μου ξεφύγει ούτε σταγόνα από τα υπέροχα χύσια του.

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα ίσως και λεπτά πριν ανακτήσουν τις αναπνοές τους και αν και είχαν μόλις χύσει τα καυλιά τους ήταν ακόμη σκληρά από την καύλα. Ο Δημήτρης άρχισε να απλώνει με τον πούτσο του τα χύσια του πάνω στα βυζιά μου κάνοντας τους απαλό μασάζ καθώς ο Σταύρος συνέχισε να μπαινοβγάζει τον πούτσο του στο στόμα μου δίνοντας μου την δυνατότητα να του τον καθαρίσω από το σπέρμα.

Καθίσαμε για λίγο στον καναπέ και δεν έχασα ευκαιρία να καθαρίσω και τον πούτσο του Δημήτρη από τα χύσια του που σε συνδυασμό με την αλμύρα από τα αρχίδια του και το εσωτερικό των μηρών του είχαν μια πρόστυχα ερεθιστική γεύση. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που με μεγάλη δυσκολία κατάφερνα να συγκρατήσω τον εαυτό μου από το να μαλακιστώ εκεί μπροστά τους.

-    Σταύρος: “Φίλε πως ήταν η θάλασσα σήμερα;”

-    Δημήτρης: “Όπως πάντα... τέλεια.”

-    Σταύρος: “Μωρό ελπίζω να έφερες μαγιό μαζί σου...”

Εννοείται ότι ήμουν απόλυτα εξοπλισμένη αφού είχα φέρει το μαγιό μου, αντηλιακό για προστασία, λοσιόν για μαύρισμα, aftersun ενυδατική κρεμούλα και ένα σωρό άλλα απολύτως απαραίτητα στην παραλία! Φόρεσα ένα μικροσκοπικό μπικίνι γαλάζιου χρώματος το οποίο πήγαινε τέλεια με το μαυρισμένο μου κορμί και έχοντας πάντα μαζί μου την τσάντα που περιείχε όλα τα παραπάνω μέσα στο επόμενο μισάωρο βρισκόμουν ξαπλωμένη στην παραλία ανάμεσα στους γαμιάδες μου που δεν έχαναν ευκαιρία να σχολιάσουν το πόσο καυλιάρα είμαι αλλά και το πόσα είχα ακόμη να μάθω. Και η αλήθεια είναι ότι κοντά τους είχα ανακαλύψει πράγματα που ποτέ δεν θα τολμούσα να φανταστώ πόσο μάλλον να κάνω. Το μπικίνι μου κάλυπτε ελάχιστα περισσότερα από τις ορθωμένες ρώγες μου ενώ άφηνε τα κωλομάγουλα μου και μέρος από τα πρησμένα μουνόχειλα μου, τα οποία περίσσευαν από την λεπτή λωρίδα που προσπαθούσε να τα καλύψει, σε κοινή θέα.

Εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος της ιστορίας. Θα στείλω το επόμενο αμέσως μόλις μπορέσω. Δεν θα ήθελα να σας πω παραπάνω, παρά μόνο ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο ήταν ένα από τα πιο ερεθιστικά της ζωής μου...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")