Ποτέ μη λες ποτέ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Μετά από πολύ καιρό ως απλός αναγνώστης όλων των υπέροχων ιστοριών σε αυτό το μοναδικό τόπο, αποφάσισα να σας παραθέσω και εγώ όσο το δυνατόν πληρέστερα...

και αναλυτικότερα μια από της ωραιότερες αναμνήσεις μου. Θα ξεκινήσω λέγοντας σας ότι, αν και είμαι από ένα μικρό χωριό, η σεξουαλική μου ζωή είναι πολύ “πλούσια”.. Αν και δεν με θεωρώ μοντέλο κτλ., έχω πολλά καλά στοιχεία στον χαρακτήρα μου. Μην σας κουράζω άλλο, ας περάσω τώρα στο κυρίως θέμα..

Η ιστορία έλαβε χώρα πριν οκτώ χρόνια.. Ήταν μεσημεράκι όταν είχα τελειώσει τις δουλειές στην πόλη και τηλεφώνησα στο φίλο μου Β.

«Είμαι στο τάδε μαγαζί με την Γ. και μια φίλη της. έλα από δώ» τον άκουσα να μου απαντά.

Φτάνοντας στο μαγαζί και δη στην παρέα, αντίκρισα μια θεσπέσια γυναίκα!

«Η Μ., ο Γιώργος», μας σύστησε ο Β.

Ήταν πολύ γυναικάρα, αρκετά όμορφη, με ένα υπέροχο σώμα, όσο αυτό μπορούσε να φανεί αν και καθιστή.. Έλαβα και γω μέρος στην τσιπουροκατάνυξη που υπήρχε, προσπαθώντας πάντα να μην καρφωθώ.. Το μυαλό μου έκανε “κακές” σκέψεις.. Περνώντας η ώρα, ο Β. βρήκε ένα τρόπο να δώσει το κινητό μου στην Μ. ώστε να πάρει τον αριθμό μου.

Είχε περάσει σχεδόν μια βδομάδα όταν έλαβα ένα μήνυμα από την Μ. Με τα πολλά, κανονίσαμε να βγαίναμε για ποτό στο ρεπό της.. Έτσι και έγινε. Βγήκαμε, ήπιαμε, τα είπαμε, αλλά μέχρι εκεί. Το ραντεβού ανανεώθηκε για μετά τρεις μέρες πάλι. Πάλι ποτό (μη φανταστείτε, τρία εγώ, δυο αυτή), κουβέντα, αλλά πλέον υπήρχε έντονα διάχυτο το ερωτικό στοιχείο.. Που μας προκαλούσε να κάνουμε κάτι..

Έτσι, μπαίνοντας στο αμάξι, αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα.. Και σα μεγάλα παιδιά που ήμασταν (εγώ 30, αυτή 35, χωρισμένη με δυο παιδιά) είπαμε να πάμε σε ξενοδοχείο. Φτάσαμε, και μπαίνοντας στο ασανσέρ αρχίσαμε τα φιλιά πάλι, αλλά με τα χέρια μου στα κωλομάγουλα της πλέον. Σταμάτησε το ασανσέρ, βγήκαμε και πήγαμε στο δωμάτιο μας.. Με το που μπήκαμε, πήγε στο μπάνιο για δυο λεπτά.. Εγώ κάθισα στην άκρη του κρεβατιού, και σαν βγήκε, της έκανα νόημα να πλησιάσει..

Αυτή ήρθε με νάζι, την βούτηξα και την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να της τραβάω όποιο ρούχο μπορούσα.. Όταν την ξεγύμνωσα, έπαθα την πλάκα μου! Ένα τέλειο σώμα! Ούτε έφηβης να ήταν! Άρχισα να την φιλάω με πάθος.. Και να κατεβαίνω.. Είχε πάρα πολύ ωραία βυζιά με μεγάλες ρώγες, που με έκαναν να γίνομαι πιεστικός.. Πολύ.. αφού της δάγκωνα λίγο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε..

Αυτή μια πονούσε, μα μου έλεγε:

-    «Έτσι μωρό μου, έτσι γουστάρω, δυνατά..»

Μετά από λίγο, πήρα το δρόμο για την απόλυτη ηδονή...!!! Το  μ ο υ ν ί  της! (Ξέχασα να σας πω πως, έχω αρρώστια με το μουνί! Τρελαίνομαι να το γλύφω με τις ώρες! Ειδικά αν είναι ξυρισμένο, μικρό-στενό, και ροδαλό! Αλλά είχα χρόνια να το πετύχω, και μετά τόσα μουνιά, δεν περίμενα ότι θα μου ξανατύχαινε μουνί σαν κάποιας στην εφηβεία..). Το μουνί της που, σαν πλησίασα τη γλώσσα μου γύρω του, ταυτόχρονα το επεξεργαζόμουν βλέποντας το..

Όταν άρχισα να της το πινελίζω εξωτερικά πάνω-κάτω, μου έλεγε:

-    «Μέσα, βάλε τη γλώσσα σου μέσα στο μουνάκι μου!»

Εγώ όμως ήθελα να κάνω το παιχνίδι μου.. Αλλά μη αντέχοντας, της άνοιξα τα μουνόχειλα της με τη γλώσσα βυθίζοντάς τη όσο πήγαινε! Πήραν μέρος και τα δάχτυλα στο παιχνίδι.. Όπου άνοιγαν διάπλατα τα μουνόχειλα για να χώνω όλο και πιο πολύ τη γλώσσα, και όταν ρουφούσα την πρησμένη κλειτορίδα, να χώνονται πότε βίαια και πότε απαλά μέσα της.

Μετά από αρκετή ώρα αυτής της θεϊκής απόλαυσης, εγώ άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου, ενώ η γλώσσα έκανε τη δουλειά της.. Μόλις κατάφερα να ξεντυθώ, άρχισα να ανεβαίνω.. Όσο ανέβαινα, τόσο πλησίαζε ο πούτσος μου αυτό το υπέροχο μουνί! Μπήκα λίγο και σιγά στην αρχή.. και μετά με τη μια τον έχωσα μέχρι τέρμα! Αναστέναξε-ούρλιαξε από ηδονή η καυλιάρα Μ.. Πιάνοντας τον καλό μου ρυθμό, τη γαμούσα ανελέητα, και αυτή σπαρταρούσε και τρελαινόταν από την πούτσα μου που της έσκιζε το μικρό και στενό μουνάκι της!

Η μόνη παραφωνία, το κρεβάτι που έτριζε.. Αλλά οι φωνές της το κάλυπταν κάπως.. Όταν ήρθε η στιγμή να χύσω, της σήκωσα τα πόδια κατακόρυφα και τον έβαλα ανάμεσα στα μπούτια της, πάνω από το μουνί της, και της πασάλειψα την κοιλιά και τα πόδια της με τα πολλά χύσια μου. Αφού ανάψαμε τσιγάρο, τα ψιλολέγαμε.. Υπήρχε μια οικειότητα που, ήταν σα κάναμε έρωτα για πολλοστή φορά! Κι αυτό ήταν κάτι που με επηρέαζε... Θετικά! Γιατί ενώ είχα χύσει, ο πούτσος μου ήταν ακόμα φουσκωμένος.

Τελειώνοντας το τσιγάρο, της έδειξα ότι ήταν η σειρά της.. Αυτή μη χάνοντας ευκαιρία, πλησίασε όλο χάρη το καυλί μου, και άρχισε να κάνει κάτι κόλπα άλλο πράμα! Όλον μέσα, μόνο το κεφάλι, σε όλο όλο το μήκος, τα αρχίδια, όλα τα έκανε! Και μετά τον πιάνει, σηκώνεται ελαφρά στα γόνατα, και κάθεται πάνω στο παλούκι μου! Ήταν τέλεια! Το στενό καυτό και πολύ υγρό μουνί της, ρουφούσε το πούτσο μου και τον εξαφάνιζε μέσα του!

Το πιο ωραίο μέχρι εκείνη τη στιγμή (πέρα από το μουνάκι της), ήταν ο τρόπος που γαμιόταν με το πούτσο μου... Είχε γείρει ελαφρώς μπροστά, ώστε να τρίβεται και η κλειτορίδα της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι ρώγες της να έρχονται σε περιοδικά αγγίγματα με της δικές μου ρώγες, κάτι το οποίο ήταν απίστευτα καυλωτικό! Όταν σε κάποια στιγμή άρχισε να συσπάται και να φωνάζει:

-    «Χύνω καυλιάρη μου, χύνωωωωω!»

Με το που έχυσε ήρθε η σειρά μου.. (ποτέ δε χύνω πριν τι γυναίκα).. Αυτή ανασηκώθηκε, ο πούτσος ακούμπησε προς την κοιλιά μου, και ξανακάθισε με το χυμένο μουνί της πάνω στον πούτσο μου και κουνιόταν ρυθμικά μπρός-πίσω, ενώ ταυτόχρονα έβγαιναν τα νερωτά από την καύλα χύσια μου! Μόνο με το μουνί της! Πρώτη φορά μου το έκανε κάποια αυτό..

Όπως και κάποια από τα επόμενα χυσίματα μου.. Ειδικά όταν την είχα στα τέσσερα.. Εκεί καταλάβαινα τι θα πει στενό μουνί! Και όταν έχυνα, απλά τραβιόμουν λίγο και ενώ ο πούτσος μου έμενε όρθιος, η Μ. κολλούσε τον κώλο της πάνω του και με ρυθμό τον πήγαινε πάνω κάτω ώσπου έχυνα με τρέλα! Χωρίς άγγιγμα, εκτός της κωλοχαράδρας της!

Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά εκείνο το βράδυ χάσαμε το λογαριασμό.. Ήταν από έξι έως οκτώ φορές.. Συμφωνήσαμε στις εφτά, με τον όρο, την επομένη φορά να σημειώναμε στον τοίχο.. Όπως και κάναμε! Και ήταν μοναδικό...! Έντεκα φορές σε δώδεκα ώρες! Ποτέ καμία δεν ήθελε πάνω από τέσσερις το πολύ πέντε φορές.. Με τη Μ. όμως τα είδα όλα! Περιττό να πω ότι την άλλη μέρα ήμουν πλοίο σε τρικυμία.. και τρεις μέρες να συνέρθω..

Με τη Μ. δεν ξαναβρέθηκα.. χωρίσαμε όμορφα.. Εκ των υστέρων έμαθα πως ήταν νυμφομανής.. Όχι ότι είχε σημασία. Μ., να είσαι καλά. Το ποτέ μην λες ποτέ, το έβαλα σα τίτλο, γιατί μέχρι τότε δεν περίμενα ότι θα είχα ξανά τη χαρά να γευτώ τέτοιο μουνί. Όπως είδατε, έπεσα έξω. Μετά από τη Μ., το ξαναείπα, αλλά και πάλι έπεσα έξω..

Αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία.. Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.. Ευχαριστώ για την κατανόηση, πρώτη φορά γράφω και η σύνταξη ίσως δεν ήταν η δέουσα..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")