Σαν πουτάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με προσηλωμένο βλέμμα, παρακολουθώ το άδειο μπουκάλι να προσγειώνεται πάνω στον πάγκο και παρατηρώ το χέρι σου που το κρατάει. Με κοιτάζεις επίμονα και λες:

-    Θέλω να μου πεις κάτι.

Η φωνή σου είναι αυστηρή και με διατάζει να σε κοιτάξω στα μάτια. Μόλις το κάνω, σηκώνεσαι όρθιος, παραμερώντας το σκαμπό στο πλάι.

-    Σε άκουσα να αποκρούεις το πέσιμο εκείνου του μαλάκα με τη δικαιολογία ότι είσαι λεσβία.

Στο μεταξύ, έχεις έρθει από την εσωτερική πλευρά του πάγκου, κι εγώ σε παρατηρώ ακίνητη. Τα γόνατά μου τρέμουν και γι’ αυτό ακουμπάω στον τοίχο. Εσύ συνεχίζεις:

-    Θα ήθελα να μου πεις, πόσο λεσβία είσαι…

Είσαι πλέον πολύ κοντά μου, μας χωρίζουν μόλις λίγα εκατοστά, ενώ ακουμπάς τα χέρια σου στον τοίχο πίσω από το κεφάλι μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και απαντώ:

-    Όχι αρκετά, ώστε να πω όχι αν ήθελες να με γαμήσεις.

-    Το θέλω, πάρα πολύ!

Έρχεσαι κοντά μου, ακουμπάς το στήθος σου πάνω μου και με φιλάς. Με μια γρήγορη κίνηση, με σπρώχνεις προς τον τοίχο και αρχίζεις να ξεκουμπώνεις το πουκάμισό μου κι ύστερα το σουτιέν μου. Αρπάζεις το σαγόνι μου και στρέφεις το πρόσωπό μου ώστε να μπορώ να σε κοιτάζω στα μάτια. Ο πούτσος σου τρίβεται πάνω στο μουνί μου.

-    Ικέτεψέ με…

-    Σάκη…

-    Ικέτεψέ με….

-    Σε παρακαλώ…

-    Σε παρακαλώ, τι;

-    Γάμησέ με, Σάκη, σε παρακαλώ, γάμησέ με.

Και ξαφνικά, κατευθυνόμαστε βιαστικά προς την κρεβατοκάμαρα. Με ρίχνεις μπρούμυτα στο κρεβάτι, αρπάζεις άγαρμπα τους μηρούς μου καθώς σηκώνεις τον κώλο μου στο αέρα και με καβαλάς, με το καυλί σου να βρίσκει χωρίς καθυστέρηση τον δρόμο προς το μουνί μου. Τραβιέσαι απότομα από μέσα μου, ύστερα ξαναμπαίνεις καρφώνοντάς με, με δύναμη και κάνοντάς με να ουρλιάξω από ηδονή.

Έπειτα, χαλαρώνεις λίγο τον ρυθμό της κίνησής σου, και τυλίγεις το ένα σου χέρι γύρω από τη μέση μου και με το άλλο τραβάς τα μαλλιά μου και με σηκώνεις πάνω, κρατώντας με κοντά σου. Μου φιλάς με μανία την πλάτη και τον λαιμό, κι εγώ ανασαίνω βαριά. Νιώθω το καυλί σου να σκληραίνει, ενώ βυθίζεις τα δόντια σου στον ώμο μου. Πιάνω με τα δυο μου χέρια του μηρούς σου και αρχίζω να γλιστρώ κατά μήκος του πούτσου σου, με το μουνί μου να στάζει.

-    Καλό κορίτσι, μπράβο…

Καταφέρνω και απελευθερώνομαι από τη μέγγενη των χεριών σου, ώστε να γυρίσω και να βλέπω το πρόσωπό σου. Ενώ προσπαθώ να σε σπρώξω κάτω ώστε να σε καβαλήσω, βάζεις το χέρι σου γύρω από το λαιμό μου και με ρίχνεις εσύ κάτω. Μένω με τα πόδια ανοιχτά και στον αέρα, ζητώντας απεγνωσμένα το καυλί σου. Αποφασίζεις, όμως, να παρατείνεις την καύλα μου. Βάζεις το μεσαίο σου δάχτυλο βαθιά στο μουνί μου και το κουνάς με μανία. Ταυτόχρονα, σκύβεις πάνω μου και αρχίζεις να δαγκώνεις απαλά τις ρώγες μου, προκαλώντας ρίγη ηδονής στο σώμα μου. Έπειτα, με τον δείχτη και τον αντίχειρά σου πιέζεις την κλειτορίδα μου, λέγοντας:

-    Βλέπω, είσαι μούσκεμα…!

Σε κοιτάζω δήθεν θυμωμένα, που με αφήνεις να περιμένω. Θέλω τόσο πολύ να σε νιώσω μέσα μου κι εσύ με βασανίζεις. Σου λέω, λοιπόν:

-    Δεν αντέχω άλλο, χρειάζομαι τον πούτσο σου, Σάκη…

Απομακρύνεις το δάχτυλό σου από τη μουνάρα μου και με χαστουκίζεις δυνατά.

-    Πουτάνα…

-    Σε ικετεύω…

-    Τσουλί…

-    Πόσο πολύ τον θέλεις;

-    Τον χρειάζομαι.

Με κοιτάζεις για μερικές στιγμές πριν να συμφωνήσεις τελικά. Με αρπάζεις από τα μαλλιά και με οδηγείς προς τον καυλωμένο πούτσο σου.

-    Πάρτον…

Βάζω με ευχαρίστηση τον πούτσο σου στο στόμα μου. Κουνιέμαι μπρος-πίσω. Γλύφω το πουτσοκέφαλό σου με τη γλώσσα μου. Πιάνω και χαϊδεύω τα αρχίδια σου με το χέρι μου. Εσύ βογκάς από καύλα, αλλά τραβιέσαι γιατί δεν θέλεις να χύσεις ακόμα. Έπειτα με σπρώχνεις πίσω στο κρεβάτι και, επιτέλους, καρφώνεις τον πούτσο σου στο μουνί μου.

-    Έτσι, μωρό μου, γάμησέ με…

Αρχίζουμε να κουνιόμαστε αρμονικά, ώσπου σταδιακά με καρφώνεις όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο δυνατά… μέχρι που χύνουμε μαζί! Ξεθεωμένοι και οι δύο, μένουμε αγκαλιά στο κρεβάτι, προσπαθώντας να συνέλθουμε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")