Το αύριο με ανησυχεί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν μπορώ να συγκρατήσω ποτέ της επιθυμίες στο σεξ. Ειδικά το καλοκαίρι. Ανάβουν όλα τα κορμιά και φυσικά το δικό μου. Θα ‘λεγα είμαι ελκυστική και σχηματισμένη όμορφα.

Το καλοκαίρι του 2007 είχαμε πάει διακοπές με την μητέρα μου και τον δεύτερο σύζυγο της, -με τον πατέρα μου έχουν χωρίσει- διακοπές στην Αντίπαρο. Ένα πανέμορφο νησί. Η μητέρα μου μια νέα και ελκυστική γυναίκα, παντρεύτηκε το 2007 αρχές τον 35άρη άντρα της. Τρελός έρωτας και έτσι μένουμε σε ένα όμορφο ευρύχωρο σπίτι. Εγώ δεν είχα πρόβλημα κανένα, και έτσι γίναμε μια παρέα.

Φυσικά στην ζωή μου έκανα ότι γούσταρα. Έφερνα φίλους η φίλες σπίτι κάναμε τις ερωτικές τρέλες μας. Το δωμάτιο μου είναι αρκετά μακριά από το δικό τους στον πάνω όροφο. Έτσι είχα μεν την ησυχία μου αλλά και πρόσβαση σ’ αυτούς και εκ των υστέρων και αυτοί σε μένα.

Μόλις τελείωσα το σχολείο ήρθε σπίτι μου μια φίλη μου με το αγόρι της. Κλειστήκαμε, και πίναμε ακούγοντας μουσική και χορεύοντας. Κάποια στιγμή στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ο φίλος της την φιλούσε και της κατέβασε το στρινγκ. εγώ κοιτούσα και τρελαινόμουν. Καταλήξαμε τρίο λοιπόν. Αλλά από την πόρτα, δηλαδή την κλειδαρότρυπα, ο άντρας της μαμάς μας κοιτούσε...

Έτσι, στις διακοπές με κοιτούσε λίγο περίεργα… το ένιωθα ή το ήθελα καθώς άκουγα και πολλές φορές κοιτούσα όταν έκαναν έρωτα. Μετά από βραδινή έξοδο και ποτό ριχνόντουσαν και έκαναν ξέφρενο γαμήσι. Ερεθιζόμουν πολύ μαλακιζόμουν καθώς κρυφοκοιτούσα και έβλεπα το τεράστιο καυλί του να μπαίνει στην μουνάρα της μάνας μου. Τον ήθελα πολύ. Το πρωί πήγαινα μόνη και κακόκεφη σε μια παραλία και έκανα γυμνή μπάνιο.

Μέσα στο νερό μαλακιζόμουν και ξέδινα. Μια ημέρα που έλειψε η μητέρα μου για Πάρο, ήμουν μόνη στο δωμάτιο και πήγα για ντους. Αλλά μέσα ήταν ο Ανδρέας, και έκανε αυτός ντους. Βέβαια δεν έκανε προσπάθεια να κρυφτεί... ήμουν και εγώ με το στρινγκ. Δεν κόμπλαρα μόνο. Ένιωσα να καίγομαι. «Συγγνώμη…» άκουσα μόνο και κάτι ψιθύρισε.. αμηχανία ενώ το καυλί του μεγάλωνε πολύ. Δεν έβλεπα τίποτε άλλο εκτός από αυτό. Έσκυψα και το πήρα στο στόμα.

Άκουσα τα τρυφερότερα λόγια.. «μωρό μου μη… δεν πρέπει… είσαι θεά, είσαι κούκλα, είμαι τρελός για σένα...», κι εγώ όλο και πιο βαθιά τον έβαζα στο στόμα μου..

Σε λίγο με πήρε αγκαλιά και με φιλούσε τρυφερά παντού. Μου άρεσε με τρέλαινε μου είπε τα πιο τρυφερά λόγια. Πετούσα στον παράδεισο του. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι τους και μου ακουμπούσε το σκληρό καυλί στην πλάτη ενώ το ανέβαζε από τον σβέρκο έως το κωλαράκι. Το είχα ανοίξει με τα δυο χέρια έτοιμη να με πάρει από πίσω άγρια, αλλά με έγλυφε και πρώτα στην κωλοτρυπούλα.


Ριγούσα σφάδαζα από την ηδονή, καθώς συνέχιζε στο μουνί, και σε όλο το σώμα. Υπέφερα από γλύκα… δεν άντεξα. Τελικά μπήκε μέσα μου και ένιωσα το πιο ωραίο. Μείναμε κολλημένοι για πολλή ώρα. Δεν ήθελα να ξεκολλήσω. Μετά άρχισε να με γαμάει. Όλος μέσα, όλος έξω σαν να με κάρφωνε. Διήρκεσε πολύ αυτό. Όταν έχυσε τα κατάπια όλα… το ‘νιωσα ελιξίριο έρωτα καυτά όπως ήταν... σε λίγο ξανάρχισε..

Συνεχίσαμε από τον κώλο. Πονούσα αλλά συνήθισα στην γλύκα του πόνου. Όταν μιλήσαμε μου είπε ότι πριν παντρευτούν του άρεσα. Συνδύαζα είπε το εφηβικό με το γυναικείο και τον καύλωνε πολύ. Πέρα από αυτό όμως του άρεσα σαν τύπος. Το καταλάβαινα αυτό γιατί επεδίωκε να τα λέμε.

Όταν επέστρεψε η μητέρα μου όλα ήταν διαφορετικά… ήμουν ταραγμένη. Προσποιήθηκα κάποια αδιαθεσία ενώ ο Ανδρέας ήταν κι αυτός αμήχανος. Από τότε δεν έκαναν συχνά έρωτα, ούτε με την φλόγα που υπήρχε πριν. Στα ταξίδια τους πάντα με ήθελε μαζί. Δεν έχει δείξει σημάδια ζήλιας η νοσηρής συμπεριφοράς. Απλά έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση. Που θα πάει δεν ξέρω. Σπίτι όταν είμαστε μόνοι, δεν χάνουμε ευκαιρία.

Μια φορά τον χειμώνα με πήγε στο νησί του. Το θέλησε η μάνα μου αυτό μην πάει μόνος. Εκεί κάναμε την πιο τρελοί ζωή. Δέσαμε σε ένα φλογερό έρωτα, που γίνεται πιο δυνατός καθώς μου δείχνει πρωτόγνωρα αισθήματα.

Η μητέρα μου δεν ξέρω αν έχει καταλάβει. Είναι πολύ σέξι γυναίκα προσεγμένη και με αυτοπεποίθηση. Αλλά υπάρχει μια ψυχρότητα ανάμεσα μας, και ανάμεσα τους και κάποια δόση ειρωνικού χιούμορ.

Τον έχω ερωτευθεί πολύ, δεν ξέρω που θα φθάσω, αν και η μητέρα μου υπήρξε η ερωτική μέντορας μου καθώς όταν ήμουν πιο μικρή, βλέποντας την με δονητή, με πήρε στο κρεβάτι και μου εξήγησε. Από τότε όσο ήταν μόνη (και ξεπαρθενιάστηκα μικρή),  μου έδειξε πολλά μυστικά στον τρόπο της ικανοποίησης. Αυτό είναι ένα κομμάτι ανάμεσα σε μένα κι εκείνη, που ανήκει σε μια ειδική κατηγορία ιστοριών. Επειδή έχουμε περάσει πολλά με την μητέρα μου πολύ, πολύ στενά ίσως κάνει το βήμα να μάθει...

Θα αναφερθώ σ’ αυτό που γινόταν τότε κάποια άλλη φορά. Το θέμα είναι να μην κάνουμε το λάθος με τον Ανδρέα και μας πιάσει.. τότε τι γίνεται;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")